2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

murat, Özgür Gültekin, tolga1903, hasankale, Yusuf Berberoğlu, Tass, Kapkarakartal, maıden, Zafer55, Mehmet57, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Georgetown, Samet Ç, matias_27, Akil Emre, mtorunlu, Sinan66, mayguntr, Kartal Ç, ugurkartalizma, Rasim, Yokmessi, ulumemo, kartalizma190399, NioHH, annoca, doganay, murat baltacı, Darkeagle, bull74, Savaş, sefaköykartali, kahyaoglueren, ergin, 38life, fatihsahin, safak_01, Umutcan Kaya, yaço58, COB, Monza, c3c2k, ozeratalay, kartal meriç, golazokartal, o2bucak, Serdar3444, balkan-kartal, Reawers, cornelius, blackeagle35, mellfred ve 423 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 262353 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:06:48
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Ee 2 hafta da ndidi'nin sözleşmeyi okumasını uçağa binmesini bekleriz sonra ipsich falan yapar. Şu ingiltere'den oyuncu alacaksanız herif uçaktayken hatta bizim ülke hava sahasına girince servis edin yeter rezil olduğumuz oyuncu sözleşmeyi okuyor ne ya
benim esas merak ettiğim konu ndidi nin bundan haberi varmı

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

daha yeni marsilyaya sozlesme yapmıs jonathan rowe haberlerini ciddiye almamakla birlikte videosuna bakayım dedim dibim dustu. keske olsa :)

adamlar daha yeni almıslar 14.5 bonservis vermişler biz niye böyle adam almıyoruz! olmaz gerçi bize menejerler sokması lazım bize.

Çevrimiçi tolga1903

benim esas merak ettiğim konu ndidi nin bundan haberi varmı

Vardır ama seçenekleri değerlendirmek istiyor haberi düştüğü gibi bıraktım ndidi takibini falan sakatlık işi de can sıkıyor zaten ve afrika kupası var şu afrika kupası olacağı sene illa bir iki afrikalı getirmek zorunda mı bu takım gider finale çıkar gelmez sakatlanır leş gibi takımlarla oynuyor cidden soğudum açıkçası

Rıdvan Yılmaz'ın menajeri Necdet Ergezen: "Beşiktaş ile bir görüşme oldu ancak şu ana kadar biten bir şey yok. Durumu değerlendiriyoruz. Rıdvan için her olasılık geçerli. Kulüplerin isteği ve önerisinde fiyat farkı var. Bunun giderilmesi lazım. Şu anda bekliyoruz." (Radyospor)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rıdvan Yılmaz'ın menajeri Necdet Ergezen: "Beşiktaş ile bir görüşme oldu ancak şu ana kadar biten bir şey yok. Durumu değerlendiriyoruz. Rıdvan için her olasılık geçerli. Kulüplerin isteği ve önerisinde fiyat farkı var. Bunun giderilmesi lazım. Şu anda bekliyoruz." (Radyospor)

Yahu şunları bile konuşturacak hale getiriyoruz ya pess

Çevrimiçi Yokmessi

İçimden bir ses başkanın çok iyi oyuncuları kovaladığinı ama bu "iyi" kısmını abartıp bize gelmesi mümkün olmayan oyuncularla vakit kaybettiğini söylüyor. Sancho bunlardan biri bence, çok istekliyiz haftalardır sizi bekliyoruz, çok iyi para veriyoruz diyerek oyuncu ikna edilmeye calisiyor ama bence sanchonun tr gelme gibi bir niyeti yok. Bu diger pozisyonlardaki oyuncular içinde geçerli, 6 numarada aynı sekilde bence.
Tamamen hislerimi yazdım.
Macera ararken çok vakit kaybediyoruz. Hüseyin Yücelin rafaya çektiği operasyon tarzı bir şey yapamıyorsanız uzatmayın başkanım.

Çevrimdışı levitate

İçimden bir ses başkanın çok iyi oyuncuları kovaladığinı ama bu "iyi" kısmını abartıp bize gelmesi mümkün olmayan oyuncularla vakit kaybettiğini söylüyor. Sancho bunlardan biri bence, çok istekliyiz haftalardır sizi bekliyoruz, çok iyi para veriyoruz diyerek oyuncu ikna edilmeye calisiyor ama bence sanchonun tr gelme gibi bir niyeti yok. Bu diger pozisyonlardaki oyuncular içinde geçerli, 6 numarada aynı sekilde bence.
Macera ararken çok vakit kaybediyoruz. Hüseyin Yücelin rafaya çektiği operasyon tarzı bir şey yapamıyorsanız uzatmayın başkanım.

aynen dediğiniz gibi yazın durduk yere en iyilerini alacağız tribine girdiği içinde geri adım atamıyor, piyasayı hala 2010 gibi sanıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Bunlar ne yapıyor?

A) - ya para bitti
B) - yukardan birisi dur dedi
C) - kimse gelmek istemiyor
D) - çürükleri önce göndermeleri lazım
E) - Avrupada ilerlersek daha çok borca gireriz, en iyisi kadro güçsüz kalsınki elenelim
F) - bu hocanın kalemini kırmışlar yeni hoca gelsin sonra transfere devam
G) - tarla işleri daha önemli, kulüp batmadan evvel tüm tapuları satalım

Birisi bir açıklama yapabilirmi?

@Necmi @Samet Ç @tolga1903 @38life @Kartalizma1903

Mesajını yeni gördüm geç ve uzun olacak kusura bakma. Tek tek gidersek; a-) para bitmiş olma ihtimali çok yüksek, dikilitaştan ön ödemeyi seneye alacakları için bu sene ellerinde metelik yok ve yalnızca taksitli/opsiyonlu verilebilecek futbolculara yöneliyorlar bu da ellerini çok daraltıyor.. c-) bu ihtimal de çok yüksek, bence gelmek isteyen oyuncu sayısı baya bir az ve yüksek ücret talep ediyor çünkü riski çok büyük bu takıma gelenin kariyeri zedelenir şu an. d-) eldeki kötü futbolcular gitmek için para istiyor, kulübün onlar gitmeden elinin kolunun bağlı olacağını bildikleri için kalan tüm paralarını alıp vurgunu vurma peşindeler ve kulübün hepsini göndermeye mecali yok şu an yoksa shaktar maçları bittiği gün 9 tane bilgilendirme geçilmeliydi.

E-c-f bana mantıklı gelmedi özellikle yeni hocaya transfer yapılacak şimdikine bir şey verilmeyecek tamam ama senin birilerini ikna etmen için önce bu takımdan bir çoğunu göndermiş olman lazımdı 1 ay içinde tüm futbol yapılanmasını baştan oluşturacağına kim inanır ki senin?

Ve evet, g-) bana en mantıklı gelen bu. Serdal adalı'nın derdi kesinlikle gayrimenkuller üzerinden gelir elde etmek ve borsada hisse satışı, sermaye artırımı sonrası kulübün eline hatırı sayılır şekilde lot geçti bunların yukarıdan piyasaya satılması lazım. Ayrıca yönetim bu artırım için cebinden 4 milyar tl verdi ve tahsil edeceklerdir.

Serdal adalı kulübün ekonomik bitikliğinin sampiyonlukla sampiyonlar ligiyle falan çözülecek durumda olmadığının farkında ve "aman canım 4 yıldır zaten rezil halde 2 sene daha dayansın hele şu parayı bi toplayım düze çıkarayım" düşüncesi var. Ben bu düşünceye saygı duyuyorum, saygı duymadığım şey ise 1.cisi neden hüseyin yücel'e bu kadar laf söyledin futbol takımı ile ilgili show yaptın bak senin de farkın yokmuş, 2.cisi neden durup dururken orkun'a 30 milyon verdin? Biz orkun ilk geldiğinde sandık ki kadro baştan aşağı temizlenecek ve orkun önderliğinde yeni transferlerle bambaşka takım olacağız, e sen naptın orkun alıp bıraktın takımı rezil ettin, o halde biz bu boku neden yedik?

Eylül ayında futbol takımının son haliyle birlikte sezon başlığında tekrar konuşuruz ama gidişatımız bayır aşağı devam ediyor, serdal adalı yönetimi de hasan arat gibi kaçarsa bu freni patlak kamyonun enkazını bile bulamayacaklar birkaç yıla.

Çevrimdışı levitate

Bunlar ne yapıyor?

A) - ya para bitti
B) - yukardan birisi dur dedi
C) - kimse gelmek istemiyor
D) - çürükleri önce göndermeleri lazım
E) - Avrupada ilerlersek daha çok borca gireriz, en iyisi kadro güçsüz kalsınki elenelim
F) - bu hocanın kalemini kırmışlar yeni hoca gelsin sonra transfere devam
G) - tarla işleri daha önemli, kulüp batmadan evvel tüm tapuları satalım

Birisi bir açıklama yapabilirmi?

@Necmi @Samet Ç @tolga1903 @38life @Kartalizma1903

a, c, d özellikle c
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/futbolarena/status/1952390408777945288?s=19

Şu haber kadar mide bulandırıcı çok az haber gördüm her karşılaştığımda kusasım geliyor. ulan yarısına 6.8 verdiğin çocuğu kiralayacak takım mı bulamıyorsun hocan oynatmıyor işte kovacan mı adamı? Kariyerinde bundesliga ve pl olan adama kimse dönüp bakmıyor mu genoa bile mi almıyor yani bu rashica'yı hay allah kahretsin ee gönderemezsen sağ kanatı bunlarla mı oynıcan utanmadan hala

Çevrimiçi Samet Demir

Pablo Rosario gündeme gelmiş ama Ndidi ilerleyince, olmamış.

(Ertan Süzgün)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Ndidi imza atmamış daha neden haberini saldınız ki? adam son dakika vazgeçse ne cevap vereceksiniz ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Marsilya’dan Jonathan Rowe ile temas hâlinde.

(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi Zafer55

Hüseyin yücel rafaya nasıl bir operasyon çekti hatırlamıyorum.
Ama mario operasyonunu hatırlıyorum.
İki adam sunmuşlar gio ya mario ile baraber. Hoca marioyu seçmiş. Sonra da demişler "hocam sen ne diyosan o". Mario transferini, hocanın isteği gibi sunmalarını eleştirmiştim. Marioyu görünce de acaba diğer adam stopermiydi diye düşünmüştüm.

Beşiktaş, Marsilya’dan Jonathan Rowe ile temas hâlinde.

(Ertan Süzgün)

Yeni aldıkları adamı niye göndersinler  :alala:

Çevrimiçi Zafer55

Yeni aldıkları adamı niye göndersinler  :alala:
Geçen sezon kiralamışlar. Zorunlu opsiyon ile almak zorunda kalmış  olabilir

Geçen sezon kiralamışlar. Zorunlu opsiyon ile almak zorunda kalmış  olabilir

İyi olsa yola devam etmek isterlerdi o zaman niye kiralık yada satılık olarak göndermek istesinler ki  :alala:

Twente ve Girona, Jean Onana'yı transfer listesine ekledi. (Africafoot)

Oxlade Chamberlain zorluk çıkarmaya devam ediyor.

(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi Zafer55

İyi olsa yola devam etmek isterlerdi o zaman niye kiralık yada satılık olarak göndermek istesinler ki  :alala:
Daha iyisini bulmuşlar galiba
Aynı bölgeye 30m€ ya paixao almışlar feyenorddan.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

kendileri daha iyisini alıyorlar bizede bunu 15 milyon € dan verirler yada kiralık verirler kiralık adamda ne kadar bizi sallar 2 maça ıslıklanınca oda salar kendini.

Çevrimiçi Zafer55

kendileri daha iyisini alıyorlar bizede bunu 15 milyon € dan verirler yada kiralık verirler kiralık adamda ne kadar bizi sallar 2 maça ıslıklanınca oda salar kendini.
Sol kanat bizde en son ıslıklanacak adam.
Yıllardır hasretiz. Kötü bile olsa en azından adam kanat deriz😁

Wilfred Ndidi, sözleşmeye halen imza atmadı. Bekliyor.

(Yağız Sabuncuoğlu)

bunuda alamazsa başkan istifasını direk versin yeter artık kacıncı rezillik bu!

Çevrimdışı levitate

bir sürü kanat aldı onlar rotasyonda yeri yok gibi
bipbipbupbup

Etiketler: