2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

tolga1903, ulumemo, Zafer55, Kapkarakartal, KartalınGücü, gokhans, annoca, Samet Ç, maıden, Yokmessi, Yusuf Berberoğlu, Samet Demir, matias_27, Gökhan Güvenç, eryigitcaner, doganay, Tass, murat baltacı, Georgetown, Darkeagle, bull74, Savaş, sefaköykartali, kahyaoglueren, murat, Sinan66, Özgür Gültekin, ergin, Rasim, 38life, fatihsahin, kartalizma190399, Mehmet57, safak_01, underworld, Umutcan Kaya, yaço58, COB, hasankale, Monza, c3c2k, ozeratalay, NioHH, mtorunlu, kartal meriç, golazokartal, Ravenman, o2bucak, Serdar3444, balkan-kartal, Reawers, cornelius, blackeagle35, mellfred, ugurkartalizma, Gökhan Kurt ve 444 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 261959 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

Abi siz harbiden Musrati+Joao Mario karsiliginda Fener'in I. Yuksek, Talisca, Irfan Can falan verecegini mi dusunuyorsunuz?
İkisine 14m€ verdik.
Fener bu parayı versin bize. Şifo tekneyle bıraksın ikisini gelsin. Ne kar ne oynucu istemem.

Çevrimiçi gokhans

Oncelik kanatlar ve sagbek, ama bu takimin cok net bir sekilde stopper sorunu var. Ust siralara oynayan bir takimin stopper rotasyonu Paulista, Emirhan, Uduokhai olamaz. Paulista zaten geldiginde cok defolari olan bir oyuncuydu ilerlemis yasindan oturu, ama Shaktar maci bunu bir kez daha kanitladi. Bu takima en az 2 tane stopper lazim, yoksa daha cok sac bas yolduran goller yeriz.

2 yersek 3 atariz mantigina guvenmiyorum ben.
ligde şampiyon olmaya yeterli bir tandem. yeterki iyi kanat, iyi ön libbero ve sağbek çekilsin. Hepsi yapılır biter, iskelet kurulur, ondan sonra stoper tandemini güçlendirmek için yaparsın hamlelerini. Pantolunun yok, donla duruyorsun, öyle böyle iş gören tişörtü değiştirip yenisini aramanın anlamı yok önce bi pantolon alalım sonra düşünürüz tişörtü.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:04:02
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Oncelik kanatlar ve sagbek, ama bu takimin cok net bir sekilde stopper sorunu var. Ust siralara oynayan bir takimin stopper rotasyonu Paulista, Emirhan, Uduokhai olamaz. Paulista zaten geldiginde cok defolari olan bir oyuncuydu ilerlemis yasindan oturu, ama Shaktar maci bunu bir kez daha kanitladi. Bu takima en az 2 tane stopper lazim, yoksa daha cok sac bas yolduran goller yeriz.

2 yersek 3 atariz mantigina guvenmiyorum ben.
geçen sene bu kadar rezilliğe ramen ligin en iyi savunma yapan takımlarından biriydik ben hücum hattını dizmeden beklere bile dokunmazdım masuaku gönderdik daha vasatını aldık saç baş yolduran gol yeme sebebin hücum hattının olmamasıydı mahalle takımları üstüne daşga dalga geliyordu biz salak gibi her sene savunma kuruyoruz ama inatla kanat almıyoruz

Çevrimiçi KartalınGücü

geçen sene bu kadar rezilliğe ramen ligin en iyi savunma yapan takımlarından biriydik ben hücum hattını dizmeden beklere bile dokunmazdım masuaku gönderdik daha vasatını aldık saç baş yolduran gol yeme sebebin hücum hattının olmamasıydı mahalle takımları üstüne daşga dalga geliyordu biz salak gibi her sene savunma kuruyoruz ama inatla kanat almıyoruz

Öyle deme vasat sevici derler. Vasatı yollayıp kötüsünü alıyorlar söyleyince vasat sevici oluyoruz. Sanki Marcelo,  gelecek de biz illa Masuaku istiyormuşuz gibi.

Çevrimiçi Savaş

Jadon Sancho çok pahalı, Beşiktaş o parayı verir mi bilmiyorum.

Fenerbahçe o parayı vermek istemedi.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Fener isteseydi alırdıya geldiğine göre Sancho'yu aldık diye anladım.

Çevrimiçi Tass

rıdvan 2-3 satın alma opsiyonlu kiralık gelirse, bu sene (bonservissiz) iki solbek ile idare edilir artık. seneye icin ise kalıcı saglam bir oyuncuya bakılır o pozisyon icin.

emrecan terzi ya kiralık verilmeli ya da direkt satılmalı/serbest bırakılmalı bu durumda.

Çevrimiçi Samet Demir

rıdvan 2-3 satın alma opsiyonlu kiralık gelirse, bu sene (bonservissiz) iki solbek ile idare edilir artık. seneye icin ise kalıcı saglam bir oyuncuya bakılır o pozisyon icin.

emrecan terzi ya kiralık verilmeli ya da direkt satılmalı/serbest bırakılmalı bu durumda.
Rıdvan sağ bek rotasyonuna da girer artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi KartalınGücü

Rıdvana 1 mio opsiyonlu bedelsiz kiralama teklif edilir ancak. Biz almasak napacaklar kim alacak?

Çevrimiçi Tass

Rıdvana 1 mio opsiyonlu bedelsiz kiralama teklif edilir ancak. Biz almasak napacaklar kim alacak? (fener/gs sulanmazsa tabii)

katılıyorum. rıdvanın sıfır piyasası var bu halde. her sene buyuk sakatlık yasamıs gittiginden beri. 1-2m satın alma opsiyon.. kendisine de 800-1m arası maas. insallah bu minvalde bir anlasma yapılmıstır. dedigim sartlar icin iyi bir rotasyon beki olur. ben sahsen cok begeniyorum oyununu. sakatlık yasamadıgı surece fayda saglar yedek olarak.

Çevrimdışı levitate

başkanın açıklamalar komedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

7.5 zorunlu değilmi jurasik

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kartalist diyor ki birine yetki vermişler ingiltere'de biriyle görüşüyormuş, ndidi'den bağımsızmış

bi de bryan gil önermişler
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

yok bize bağlı
Biz sezon içinde onu çok beğenip opsiyonunu kullanacağız bakında görün iççime öyle doğuyor. Yerden sert kavisli çok güzel top atıyor ceza sahasına. Çok gol attırır gibime geliyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Tass

7.5 zorunlu değilmi jurasik

degil, sampiyonlar ligine kalma ve kalmama olarak iki farklı satın alma opsiyonu vardı diye hatırlıyorum. biri 8 digeri 10 muydu neydi. ama zorunlu degil.

Çevrimiçi Samet Demir

kartalist diyor ki birine yetki vermişler ingiltere'de biriyle görüşüyormuş, ndidi'den bağımsızmış

bi de bryan gil önermişler
Biz o yetkiyi Graf'a vermedik mi? Şimdi neden bir başkasına daha veriyoruz
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Ee 2 hafta da ndidi'nin sözleşmeyi okumasını uçağa binmesini bekleriz sonra ipsich falan yapar. Şu ingiltere'den oyuncu alacaksanız herif uçaktayken hatta bizim ülke hava sahasına girince servis edin yeter rezil olduğumuz oyuncu sözleşmeyi okuyor ne ya

Çevrimiçi Tass

daha yeni marsilyaya sozlesme yapmıs jonathan rowe haberlerini ciddiye almamakla birlikte videosuna bakayım dedim dibim dustu. keske olsa :)

Çevrimiçi tolga1903

https://www.transfermarkt.com.tr/wilfred-ndidi/verletzungen/spieler/274839

Bu ndidi tek sezon hariç ortalama 65 gün sakat kalıyor birkaç yıldır. Tedavisi rehabilitesi afrika kupası vs minimum 3.5 4 ay yok geldiği an bu ortalamayla. Umarim iyi düşünülmüştür bu adam ayrıca iki stoperin tahta ayakken bir tane daha almak ne derece doğru bilmiyorum. Yani transfer gelsin de kim gelirse gelsin şu eldekilerden iyi diyorsun ama şu sakatlık işi biraz mide bulandırmadı değil.

Çevrimdışı levitate

Ee 2 hafta da ndidi'nin sözleşmeyi okumasını uçağa binmesini bekleriz sonra ipsich falan yapar. Şu ingiltere'den oyuncu alacaksanız herif uçaktayken hatta bizim ülke hava sahasına girince servis edin yeter rezil olduğumuz oyuncu sözleşmeyi okuyor ne ya

disleksi varmış 3 güne anca okuyormuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Kanat ve 6 numara haberleri dönüyor.
Sağbek unutuldu sanki.
Santrafor haberi olarak ise iranlı bir adam adı çıktı sadece.
Abraham ve mustafa ile sezon tamamlama hayalimiz yoktur umarım.

Çevrimiçi Samet Demir

Luis perez kimdir necidir ? Bilen var mı ?

Çevrimiçi Zafer55

daha yeni marsilyaya sozlesme yapmıs jonathan rowe haberlerini ciddiye almamakla birlikte videosuna bakayım dedim dibim dustu. keske olsa :)
Zorunlu opsiyon ile almak zorunda kalmışlardır belki

Çevrimiçi Zafer55

Luis perez kimdir necidir ? Bilen var mı ?
Sağbek miş.
Svenssondan kötü değildir herhalde😁

Çevrimiçi Samet Demir

Sağbek miş.
Svenssondan kötü değildir herhalde😁
173 boyunda bek almasınlar

Etiketler: