2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, fatihsahin, tolga1903, Zafer55, Rasim, Darkeagle, annoca, Gökhan Güvenç, kartalizma190399, Tass, Özgür Gültekin, Mehmet57, kahyaoglueren, maıden, KartalınGücü, doganay, gokhans, Yokmessi, safak_01, underworld, Umutcan Kaya, Sinan66, mayguntr, yaço58, Georgetown, sefaköykartali, COB, hasankale, bull74, ergin, Monza, c3c2k, Liquidator, ozeratalay, NioHH, mtorunlu, kartal meriç, golazokartal, Ravenman, murat baltacı, ulumemo, o2bucak, Kapkarakartal, Serdar3444, balkan-kartal, Reawers, cornelius, blackeagle35, mellfred, ugurkartalizma, Gökhan Kurt, OnurG ve 444 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 261327 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ugochukwu haberleri çıkmış, sizce nasıl olur?

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

yedeğe salih özcan düşünüyorlarmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/ekremalpay8/status/1952297014164611308
neves top falan sürüyor ndidi çok farklı profil

ligde çok fark etmez ama avrupada baş ağrıtır
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Abi siz harbiden Musrati+Joao Mario karsiliginda Fener'in I. Yuksek, Talisca, Irfan Can falan verecegini mi dusunuyorsunuz?

Çevrimiçi Yokmessi

Çevrimiçi Samet Demir

Luis perez yazmışlar şimdide. Bu sene de çile bitmeyecek anlaşılan.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş, Wilfred Ndidi'ye sözleşmeleri gönderdi.

Oyuncu tarafı kontratı inceliyor. Resmi imzalar henüz atılmadı. (Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimiçi Mehmet57

Bu Ndidi isi KWP, Osayi gibi biterse Adali bir zahmet ben bu isi yapamiyorum diyerek gitsin

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/buchi_laba/status/1952317812195966998?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Bu girdiyse bitmiştir. Hayırlı olsun, bizim ligde Ndidi-Orkun-Rafa her türlü iş yapar, sadece arkaya iyi 1 stoper gelsin.

Çevrimiçi kartalizma190399

Keske hic kanat almasak, Semih kalsaydi da bari 4-4-2 denerdik.
Sagbek Rashica solbek Jurasek butun kanadi kaplardi, en azindan orta saha cok saglam olurdu.
Hatta Rashica ic'te de olurdu, Gedson kalsaydi da olurdu. Arroyo da kira'ya verilirdi.
Realist olarak bakarsak aslinda bize 1 degil 2 kanat oyuncusu lazim.
Rashica ve Arroyo disinda kanat oyuncusu yok takimda, Joao Mario ve Mustafa da kanat oyuncusu degil, Muci de degil.

----------------------------Mert---------------------------------

Rashica-----------Stoper---------Emirhan------------Jurasek

---------------------------N'Didi---------------------------------

--------------Orkun---------------------Mario/Demir Ege-----------

----------------------------Rafa Silva---------------------------------

------------------Abraham---------------Semih---------------------

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 14:11:25
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Bu Ndidi isi KWP, Osayi gibi biterse Adali bir zahmet ben bu isi yapamiyorum diyerek gitsin
anlsşma yokmuşki alman takımlarından haber bekliyormuş

+1903

Çevrimiçi Mehmet57

https://x.com/buchi_laba/status/1952317812195966998?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Bu girdiyse bitmiştir. Hayırlı olsun, bizim ligde Ndidi-Orkun-Rafa her türlü iş yapar, sadece arkaya iyi 1 stoper gelsin.

Arkaya 1 degil 2 stopper lazim. Paulista'nin yurumeye mecali yok, Uduokhai ancak yedek olur.

Jadon Sancho çok pahalı, Beşiktaş o parayı verir mi bilmiyorum.

Fenerbahçe o parayı vermek istemedi.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimiçi murat

Arkaya 1 degil 2 stopper lazim. Paulista'nin yurumeye mecali yok, Uduokhai ancak yedek olur.
bu kfayla daha çok stoper bek yeriz.önce bşr ileri ucu Büyük takım ayrında kurarsın sonra stoper bek aksıyorsa bakarsın.biz bek ve stoperleri düzeltince takım oynamaya başlayacak zannediyoruz.

Çevrimiçi annoca

(Yağız Sabuncuoğlu)
çok tehlikeli bu adam

Çevrimdışı levitate

(Yağız Sabuncuoğlu)

asensio'ya 12 veren adamlar sancho'ya 7-8 veremeyecek mi hadi oradan

yine içindeki fenerliyi açığa çıkartmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

rıdvan bitmiş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

(Yağız Sabuncuoğlu)

https://x.com/biyogala/status/1952344569116229870
bipbipbupbup

🚨Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz transferinde önemli yol katetti.

Görüşmeler olumlu gidiyor.

Bekliyoruz…

@ortacizgicom

Serdal Adalı: "Rıdvan Yılmaz ile anlaşma sağladık. Önümüzdeki günlerde gelecek." (Kartal Yiğit)

Serdal Adalı, dün bize "Çok çok iyi bir sol kanat gelecek. Beklediğinize değecek, çizgiyi tamamen kullanacak, herkesin beğeneceği ve seveceği bir isim" dedi.

(Kartal Yiğit)

Çevrimiçi Mehmet57

bu kfayla daha çok stoper bek yeriz.önce bşr ileri ucu Büyük takım ayrında kurarsın sonra stoper bek aksıyorsa bakarsın.biz bek ve stoperleri düzeltince takım oynamaya başlayacak zannediyoruz.

Oncelik kanatlar ve sagbek, ama bu takimin cok net bir sekilde stopper sorunu var. Ust siralara oynayan bir takimin stopper rotasyonu Paulista, Emirhan, Uduokhai olamaz. Paulista zaten geldiginde cok defolari olan bir oyuncuydu ilerlemis yasindan oturu, ama Shaktar maci bunu bir kez daha kanitladi. Bu takima en az 2 tane stopper lazim, yoksa daha cok sac bas yolduran goller yeriz.

2 yersek 3 atariz mantigina guvenmiyorum ben.

Etiketler: