2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Rasim, Necmi, Umutcan Kaya, ahmetekinciogl2, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, maıden, 38life, tolga1903, Ravenman, Serdar3444, mayguntr, umutow, annoca, KartalınGücü, highflyingeagle, Tass, ozeratalay, mtorunlu, Özgür Gültekin, Georgetown, sefaköykartali, blackeagle35, kartalizma190399, kahyaoglueren, yaço58, Yusuf Berberoğlu, Darkeagle, underworld, Yokmessi, ulumemo, golazokartal, cornelius, Monza, murat, bull74, safak_01, hasankale, Gökhan Kurt, sozkul, eryigitcaner, Sinan66, balkan-kartal, Yancos ve 396 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 243549 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Vasatı bile sevmen için vasattan bir şey elde etmiş olman lazım bu kulüpte korkunç bir gurursuzluk var - puandaki takıma yenilen 9 kişiye yenilmeyi hazmeden futbolcu grubu hala bu kulüpte ekmek yiyebiliyor, seni sürekli reddeden "ex" futbol yorumcusu hala inanılmaz derecede talep edilebiliyor.

O çebi denilen adama hergün beddua ediyorum binlerce kişi ediyordur eminim nasıl bir yüzsüz arsız herif ki hala katılabiliyor divan kurullarına falan şöyle bir adamın hala etkin olabildiği fikir beyan edebildiği bir kulüp nasıl başarılı olabilir allah aşkına
kongrede alkışlanmışdı en son ne bedduası!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

gs,fb ile makas acıldı dahada büyüyor anadolu takımları kadar kadromuz var!

https://twitter.com/ekgedik1903/status/1950625740698927106

Çevrimiçi Samet Demir

kongrede alkışlanmışdı en son ne bedduası!!!
Amatör bir branşa sponsor olmuştu paşam. Hala başarı olursa teşekkür bekliyor mu acaba
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi KartalınGücü

Kanatsız, yedek forvetsiz, sağ beksiz, Necipin rotasyona girebileceği anadolu takımı var mı? Sanmıyorum.

Kanatsız, yedek forvetsiz, sağ beksiz, Necipin rotasyona girebileceği anadolu takımı var mı? Sanmıyorum.

doğru dedin anadolu takımlarının kadroları bile bizden iyi durumda!

Çevrimiçi mayguntr

8 defans oyuncusundan bi Emirhan yedek sol stoper olarak heral ayni seviyede. Minumum 150/200 milyon euro falan harcamak lazim kadrolari yakin seviyelere cekebilmek icin.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

FENERBAHÇE
—————————————————
🇨🇴 Jhon Duran
🇸🇳 Abdou Aziz Fall
🇸🇳 Amara Diouf
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Archie Brown
🇹🇷 Tarık Çetin
🇸🇰 Skriniar
🇵🇹 Semedo

GALATASARAY
—————————————————
🇩🇪 Leroy Sane
🇳🇬 Osimhen

BEŞİKTAŞ
—————————————————
🇨🇿 David Jurasek
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Tammy Abraham
🇹🇷 Orkun Kökçü

TRABZONSPOR
—————————————————
🇨🇻 Wagner Pina
🇳🇬 Paul Onuachu
🇧🇷 Felipe Augusto

Çevrimiçi levitate

https://x.com/abilasports/status/1950528292450169198

yönetim çalışıyor 6 transfer birden mevkiler hakkında bilgimiz yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi KartalınGücü

Yazık günah, 7 yaşında oğlum var koyu beşiktaşlı, Gedson ve Semih takımda bildiği sevdiği oyunculardı ikisi de gitti deyince çok üzüldü. Orkun gelince sevinmişti, başka yıldızlar da gelir belki diye bekliyor. Bu çocuklara yazık.

Geçen sene az da olsa ıkıka sıkına da olsa skor yapan Rafa dışında Gedson, Immobile, Masuaku vardı, gönderdiler yerine gelen adamların o rakamlara bile ulaşabileceği şüpheli.

Rezil, utanmaz yönetim.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2025, 22:21:51 KartalınGücü ]

Çevrimiçi 38life

Yönetimin hocayı gönderme lüksü kalmadı diye düşünüyorum. Şuan hocayı gönderecek konumda değil yönetim. Ama tabi bilemeyiz. Tarihin en büyük yüzsüzlüğüne imza atıp böyle bir şey yaparlar mı bilinmez.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Yönetimin hocayı gönderme lüksü kalmadı diye düşünüyorum. Şuan hocayı gönderecek konumda değil yönetim. Ama tabi bilemeyiz. Tarihin en büyük yüzsüzlüğüne imza atıp böyle bir şey yaparlar mı bilinmez.

Hoca gönderince ne değişecek merak ediyorum. Üç senede 10 tane hoca gitti geldi, hala diğer herşey sabitken sadece hoca değişince takım düzelecek zanneden bir güruh var. Gerçekten aklımı yitireceğim artık.

Şimdiden yeni gelecek hocanın mazaretlerini yazayım da kasım, aralık gibi tekrar yeni hoca ararken kullanırız.

- Kadro yetersiz
- Kadroyu kendisi kurmadı
- Kamp dönemi geçirmedi
- Oyuncular gamsız
- Sağ bek yok, kanat yok, 6 numara yok
- Hakemler, federasyon
Be the change you want to see in the world. 🦅

Yrn bi hezimet olursa ki öyle gözüküyor maalesef ne hoca kalır ne de yönetim ocakta yeniden kongre yaparız.
Satılsın kulüp bir tur da öyle deneyelim.böyle olacak gibi değil

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Gs de kanata leroy sane aldı,

Fb için kingsley coman konuşuluyor.

Bizde hoca konuşuyoruz.

Yarın hezimet olmasın ben başka bir şey istemiyorum.

Gs de kanata leroy sane aldı,

Fb için kingsley coman konuşuluyor.

Bizde hoca konuşuyoruz.

Biz her sene aynı şeyleri konuşuyoruz samet hoca konuşuyoruz kadro konuşuyoruz başkan konuşuyoruz yeni bir şey değil.

NE adam gibi başkan var ne adam gibi kadro var  ne adam gibi hoca var.

Tartışmasız dünya çapında yabancı bir hoca getirsinler kadroyu sil baştan kursunlar her bölgede kaliteli isim en az onlar kadar kaliteli yedekleri.

Şöyle arkamıza yaslanıp bizde rahat maç izleyelim sezona başlayalım ama Beşiktaşta bu mümkün değil!

Bize gelen başkanlar bize gelmeden önce çok güzel analiz yapıyor şu bölge eksik bu bölge eksik diyor.Kaybedecek 1 dk bile yok diyor.Sonra seçiliyor alzaymır oluyor işine gelmiyor.

Biz böyle veletlerle uğraşıyoruz sonra ondan sonra sövünce niye taraftar sövdü sövmeye karşıyımda böyle 3 IQ topcuları nerden bulup geliyorlar!

Çocukta değil 19 yaşında taraftara sürekli atar gider yapıyor.

Çevrimiçi gokhans

Biz böyle veletlerle uğraşıyoruz sonra ondan sonra sövünce niye taraftar sövdü sövmeye karşıyımda böyle 3 IQ topcuları nerden bulup geliyorlar!

Çocukta değil 19 yaşında taraftara sürekli atar gider yapıyor.

atar gideri nerde ben anlayamadım?

Çevrimiçi Samet Demir

Biz her sene aynı şeyleri konuşuyoruz samet hoca konuşuyoruz kadro konuşuyoruz başkan konuşuyoruz yeni bir şey değil.

NE adam gibi başkan var ne adam gibi kadro var  ne adam gibi hoca var.

Tartışmasız dünya çapında yabancı bir hoca getirsinler kadroyu sil baştan kursunlar her bölgede kaliteli isim en az onlar kadar kaliteli yedekleri.

Şöyle arkamıza yaslanıp bizde rahat maç izleyelim sezona başlayalım ama Beşiktaşta bu mümkün değil!
Ben senin konuştuklarını çok nadir konuşuyorum. Benim sitemim yanlış zamanda yanlış şeyler konuşanlara. Misal anç ye tepki göstermek yerine takımın başına can hıraç şenol güneşi getirenlere. Bu liste uzar gider.

Bizim tarafta huzur istemiyor buna eminim artık. Dertleri kaos.

atar gideri nerde ben anlayamadım?

gördüğünüzü de mi anlamıyoruz artık taraftara kulak kapama işareti yapıyor!

Ben senin konuştuklarını çok nadir konuşuyorum. Benim sitemim yanlış zamanda yanlış şeyler konuşanlara. Misal anç ye tepki göstermek yerine takımın başına can hıraç şenol güneşi getirenlere. Bu liste uzar gider.

Bizim tarafta huzur istemiyor buna eminim artık. Dertleri kaos.

Ben hepsine tepki gösteriyorum başkana hocaya kadroya taraftara!

Çevrimiçi gokhans

ozzy canlısını yapmıştı gol attıktan sonra.

Keyfe keder yapmamıştır, Allah bilir nasıl bunalttılar çocuğu.
agalar yapmayın bu çocuğun gol sevinçlerinden biri bu, memphis depay gol sevinci deniyor, olayı başka yere çekmeyin hemen. Bu olaylar olmadan öncede sosyal medyada bu hareketle paylaşımları vardı. Bu sevinçle gol sençleri var.

Etiketler: