2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Özgür Gültekin, gokhans, Sinan66, annoca, Yusuf Berberoğlu, levitate, hasankale, bull74, COB, KartalınGücü, AEmre, murat baltacı, Yokmessi, Gökhan Güvenç, Zafer55, 38life, Samet Demir, Kapkarakartal, Ravenman, golazokartal, murat, Georgetown, sefaköykartali, blackeagle35, maıden, Darkeagle, ulumemo, Tass, Rasim, Yancos, tolga1903, Serdar3444, Monza, mtorunlu, Kartal Ç, Mehmet57, matias_27, sozkul, Umutcan Kaya, OnurG, Savaş, ugurkartalizma ve 364 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 228929 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Serdar3444

ben serdal adalının herhangi bir konuda iyi bir icraatı olacağına zerre ihtimal  vermiyorum
ne iyi oyuncular alabilecek ne iyi  ekip kurabilecek
demirören gibi posasını çıkarıp gidecek
bu adamda ne bilgi ne beceri ne vizyon ne de bir ekip kurabilecek inovasyon  var
Ben hatalarından ders alacağını düşünüyorum. Kesinlikle vizyoner bir adam ama futboldan zerre kadar anlamıyor....
Ama yolda kervanı düzeceğini düşünüyorum....

Çevrimiçi ulumemo

Transfer döneminden çok umutluydum ama yönetim beni resmen hayal kırıklığına uğrattı üstelik iyi niyetli olduklarına dair emare de bende oluşmuyor.

Jurasek - sınıfta kaldı
Abraham - ne vereceği hala belirsiz
Orkun - piyasa transferi
Kanat -> yok
6 numara -> varla yok
Defans -> evlere şenlik

Ben şunu bilirim. Bir insan her zaman kendi eksiğini  tamamlamaya çalışır. İşsiz mi kaldı, iş bulup para kazanır, hastalandı mı sağlığı mı yerinde değil, doktora gider ilaç yazdırır. Bir insan eksiğini tamamlamak için çaba göstermiyorsa 1) ya umursamazdır, ümidini yitirmiştir 2) ya da art niyetlidir.

Bu takımın aylardır kanat oyuncusu yok ve hala daha kerem gelir mi gelmez mi diye “söylentiler” dolaşıyor. Sancho için “hazırlık” yapılıyor. Şimdi soruyorum, ey başkan! Orkuna 30m verecek paramız vardı madem, neden ön eleme maçına 0(sıfır) kanat oyuncusuyla çıktık? Neden HALA, bir kanat oyuncusu bu takıma alınmıyor? Neden orkundan önce bu takım kanat almadı da aynı mevkide gedson gibi eli yüzü göreceli düzgün adamın yanına orkunu çekti?

Benim için iyi niyet orkun transferiyle rafa kalktı. Kimse bana bu takımda kanat yokken aynı bölgeye 30milyon gömmenin mantığını açıklayamaz. İmza töreninde şovunu yaptı serdal bey ama ben onu eylülde görücem, onu eylülde jurasek, ekimde svenson, kasımda da çok beğendiği rashica rezil edecek nasılsa. Hatta bu arada ole gider çok beğendiği sergen gelir, bi tur da o rezil eder

Çevrimiçi murat baltacı

Yönetim orkunla rüzgarı arkasına almış camiayı birleştirmisken frene bastıya bundan sonra gerekli transferi yapıp eldeki çöpleri göndersede başarısızlıkta tepkiyi görecek kendi elleriyle kendilerini ateşe attılar
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

Yönetim orkunla rüzgarı arkasına almış camiayı birleştirmisken frene bastıya bundan sonra gerekli transferi yapıp eldeki çöpleri göndersede başarısızlıkta tepkiyi görecek kendi elleriyle kendilerini ateşe attılar

gerçekten ya, evrenin en dandik adamını alsalar bile kahraman gibi karşılanacaktı
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Orkun, rafa varken gereksiz bir transferdi ve en kötüsü öncelik değildi.

2 tane zımba gibi kanat almadan lige başlamayın

Çevrimiçi tolga1903

https://youtube.com/shorts/tqbpMYTKinU?si=93ZiQj50ssOFZqKR

Sol ve sağ ön yeni hocaya alınırsa rafa'nın düşeceği durum tam da viera'nın durumu. Hem sol hem sağ hem 6 numaraya transfer isteyip "rafa ile uğraşmayın en iyi topçumuz" diyen gördüm, nerde oynatacaksa.

Çevrimiçi sefaköykartali

[ Son Düzenleme: Bugün, 10:56:11 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kıyas noktası Rashica olmamakla birlikte, kanata kim gelirse gelsin nefes alsın yeter psikolojisinden sıyrılıp şunu merak ediyorum. Cerny aradigimiz sag kanat mi?

Çevrimiçi Samet Demir

o ikisinden biri gelecegine ben ismail kartala razıyım. en azından bir acabam olur. bir sistem oturtur diye beklerim. dediğim gibi saglam bi td bulamazsak bile ve basimizdeki de hıc katkı saglamamaya devam edecek ise yardımcısı ile devam edelim daha iyi.
Daha iyisini alabiliyorsak tabikide alalım da bence hayli iş görür. Ki cerny alabilecek miyiz o bile malum
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/deportesreports/status/1924444590167282106?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Şu adamın gelmesini istemek kulübe saygısızlık gibi geliyor bana.

Geçmişte yaşattığı şampiyonluğa saygı duymakla birlikte biraz omurgası olan yönetim adını dahi geçirmez.

Çevrimiçi Samet Demir

Geçmişte yaşattığı şampiyonluğa saygı duymakla birlikte biraz omurgası olan yönetim adını dahi geçirmez.
Adamın son 2 yıldır açıklamalarını görüpte nasıl sindirip hala isteyebiliyorlar anlamıyorum. Madem öyle fatih terim gelsin
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Adamın son 2 yıldır açıklamalarını görüpte nasıl sindirip hala isteyebiliyorlar anlamıyorum. Madem öyle fatih terim gelsin
yahu abartma o zurnanın son deliği olur samet :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

yahu abartma o zurnanın son deliği olur samet :D
Sergen şuan benim için aynı kefede. Tv ye çıkıp saçma sapan açıklamaları olmasa nötr olurdum. Yahu geçen sene seçim olmuş kulüp zor durumda senin yanına geliyorlar yok efendim ben burayı toparlayamam diyerek teklifi geri çeviriyorsun. Kötü günde yanımda olmayanın iyi günde yanımda yeri yoktur. Mutlu olduğu tv başında sunuculuk yapmaya devam etsin. Bu kafada fazlasını yapamaz zaten.

Kendisine sor okandan iyi hoca olduğunu söyler falan. Herifte müthiş ego var birde. Neyse bize uzak Allaha yakın olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dün Feyenoord maçında Jaden Slory diye bir sag kanat izledim. 20 yaşında değeri 1 milyon Euro ama 2 seneye fiyatını 30 a katlayacak. Çok yetenekli bir oyuncu.

Çevrimiçi Samet Demir

napoli istiyor bizimkiler beğenmez
Menejerden kaybediyor sanırım, menejeri uygun olsa alırdık.

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi Samet Demir

Matheuzinho yazmışlar 171 boyunda sağ bek

Çevrimiçi gokhans

Şifo Mehmet bulundu..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

sergen iyi teknik direktör kötü teknik direktör konusuna girmeden artısı olarak büyük takım hocası gibi düşünmesi öne çıkarılabilir..mesleki olarak çok bir öne çıkacak tarfı yok hatta eksiği çok.bu takımın başına gelmek istememesi de normal.muhtemelen ben gelmiyorum diyerek kestirip te atmmıştır.bazı garantiler istemiştir.eline yarışacak kadro verlmeyecekse gelmek istememesi normal.

Çevrimiçi gokhans

Bu arada kerem’in Beşiktaş’a gitmesini engellemeye çalışan güruh varmış. Hatipoğlu falanda aramış üstü kapalı tehdit etmiş camiasız kalırsın, gerekirse ilerde biz alırız seni vs. Sırf oda değil sosyal medyada falanda değişik bir algı var.

Çevrimiçi gokhans

Beşiktaş resmi instagram hesabından bugün 14 adet antrenman fotoğrafı paylaşılmış ve hiçbirine Ole Gunnar Solskjaer yer verilmemiş…

Çevrimiçi Samet Demir

sergen iyi teknik direktör kötü teknik direktör konusuna girmeden artısı olarak büyük takım hocası gibi düşünmesi öne çıkarılabilir..mesleki olarak çok bir öne çıkacak tarfı yok hatta eksiği çok.bu takımın başına gelmek istememesi de normal.muhtemelen ben gelmiyorum diyerek kestirip te atmmıştır.bazı garantiler istemiştir.eline yarışacak kadro verlmeyecekse gelmek istememesi normal.
Abi onun istediği garantileri ole istemedi mi sence ? Adım kadar eminim ona da bir sürü söz verilmiştir, bu sözler yerine getirilmeyip hocadan full performans beklemek fazla bencilce geliyor bana. Burada amacım hocayı övmek değil, yönetimi eleştirmek.

Sergen eğer ben Beşiktaşlıyım, Beşiktaşın çocuğum diyorsa geçen sene risk alıp, sorumluluk alıp takımın başına geçecekti. Mesela bu konuda Orkunun yaptığını hala aklım almıyor. Bunlar şahsi fikrim benim.

Etiketler: