2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Georgetown, Samet Demir, Samet Ç, hasankale, annoca, Kapkarakartal, Özgür Gültekin, maıden, Monza, Yusuf Berberoğlu, Yancos, mtorunlu, Kartal Ç, Mehmet57, KartalınGücü, 38life, Zafer55, matias_27, Ravenman, sefaköykartali, ergin, NioHH, Darkeagle, Rasim, sozkul, ulumemo, blackeagle35, Umutcan Kaya, murat, OnurG, murat baltacı, yaço58, Sinan66, Serdar3444, Gökhan Güvenç, Tass, Savaş, eryigitcaner, bull74, ugurkartalizma, golazokartal, Fikret ve 355 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 227979 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

rakibinin hocası kerem iyi oyuncu diye sana gelmesini engellemek için tvde kerem iyi galatasaraylı deyip baskı kuruyor bizimkiler kerem alınmaz neden maçtan önce dua okuyup namaz kılıyormuş filistine destek veriyormuş sebeplere bak millet siyasi hezeyanlarından kurtulmak için kulübü kullanır hale gelmiş :D
Haberi buraya ben yazdım, transfere nötrdüm ama okanın bu sözünden sonra inşallah makul ücrete alırız dedim. Hala aynı yerdeyim. Keremi bende pek sevmem bu arada ama ülke dinamiklerine uygun oyuncu gol asisti var. 10x10 cebinde gelecek. yabanco hakkını da başka yerde kullanma imkanın olacak falan. İstememek saçmalık olur. İnşallah alırlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yokmessi

bizim en büyük hedefimiz bu sene konferans olmalı lig falan hikaye zaten ligi bu dar kadroyla götüremezsin konferans gayet gerçekçi hedef bu sene

Oyuncu gelmemesi durumunda her maç arroyo oynatırım. Kaşar topçu izlemek istemiyorum artık. En azından arroyo bi heyecan yaratir, iki hareket yapar bi gol atar "lan acaba bundan olur mu?" Deriz bi ümitlenir heyecan duyarız. Sabrederiz.

Simdi bu hayal, aslında olacak şey arroyo çalım denerken top auta çiktı ve taraftar ıslıklıyor 😂😂 ne hale geldik

Çevrimiçi Samet Ç

Oyuncu gelmemesi durumunda her maç arroyo oynatırım. Kaşar topçu izlemek istemiyorum artık. En azından arroyo bi heyecan yaratir, iki hareket yapar bi gol atar "lan acaba bundan olur mu?" Deriz bi ümitlenir heyecan duyarız. Sabrederiz.

Simdi bu hayal, aslında olacak şey arroyo çalım denerken top auta çiktı ve taraftar ıslıklıyor 😂😂 ne hale geldik
çocuğun üst vücudunun gelişmesi lazım bunu teşhis edebilecek veya bu işlerle uğraşan biri var mı kulüpte bilmiyorum ama öyle biri varsa devre arasından sonra bir şeyler çıkacaktır ortaya ricardo da aynı şekil bu adamlar temponun sıfır olduğu yerden geliyor o ligleri izlese bizim milletin uykusu gelir

Çevrimiçi Samet Ç

https://www.transfermarkt.com.tr/angelo/profil/spieler/743598

bundan çıkacak al nassr al gel mükemmel iş olur geçen sene kaçırdık hazırlar teslim eder yeteri kadar gol katkısı da verir

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

🚨Son yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Beşiktaş Yönetiminde  bazı görev değişiklikleri oldu.

Turgut Koç, Amatör Şubelerden sorumlu yönetici oldu.

Mehmet Sarımermer, Kartal Yuvalarından sorumlu yönetici oldu.

Toygun Batallı, Futbol Altyapıdan sorumlu yönetici oldu.

@ortacizgicom

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

şu anda sadece gönderilmesi gerekenlerden çıkıp grafa tüm yetkiyi verseler toparlanmamız 2-3 sene falan kendileri karar vermeye devam ederlerse 10 sene sürer fikret orman gelsin diye dua ederiz burada
2-3 sene fazla 11'e genco doldursalak seneye net şampiyonduk

bir ara öyle oldu sonra piyasa yapsın diye ox oynattılar
bipbipbupbup

Ole hocama kadro verilmiyor ole hocama kadro verilse başarılı olur aslında güzel aşcıdır kendisi malzeme yok :D  :kop:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Ole hocama kadro verilmiyor ole hocama kadro verilse başarılı olur aslında güzel aşcıdır kendisi malzeme yok :D  :kop:

iş kazası (maguire)
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat baltacı

Senelerdir aynı şeyleri yaşamaktan konuşmaktan bıktık artık tamam hocalar bizim seviyemizde değil baskılı oyun oynatmıyor transferde istedikleri oyuncuları aldıramiyorlar ama şu leş oyuncu grubunuda iki senede dagitalim bir zahmet iki senede dört beş transfer dönemi var musrati muci alındığı zamandan beri yüksek paralara kalteli oyuncu zamanı değil iki üç milyonluk al schout yada potansiyel oyuncu al altı yedi oyuncu al dördü beşi tutar iki transfer döneminde kadroyu yenilersin dedik hatta kadro o kadar kötüki aldığın altı oyuncu bile tutar en kötü yedekte rotasyonda falan kullanırsın önemli olan takımı dağıtmak havayı değiştirmek Biliç zamanında olanı yapacaksın zor değil ısrarla iki oyuncu alıp ruhsuz bitik kadroyla sezona giriyoruz sonra hoca gönder başkan gönder yeter artık gına geldi.

Sezon bitince bu hocayı gönderip hocayla birlikte on onbeş oyuncu yollasan temeli atacak hoca getirip kurduğun schout ekibinden falan faydalansan ağzımı açmam ama yapamadın.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi gokhans

o manu kadrosunu küme düşme hattından alıp şampiyonluğa oynattığını biliyorsun dimi? 2.32 puan ortalaması tutturduğunu ve manu taraftarının hala sevip desteklediğini biliyormusun? Ole sayesinde bir çok manu taraftarının Beşiktaş maçlarını izleyip, destek verdiğini falan biliyormusun? Bak manu taraftarının bize gelirken yazdıklarına oku biraz istersen. Eleştirelim tamam ama Beşiktaş hocasına yanlış algı falan doğru değil ayıp..

o manu kadrosunu küme düşme hattından alıp şampiyonluğa oynattığını biliyorsun dimi? 2.32 puan ortalaması tutturduğunu ve manu taraftarının hala sevip desteklediğini biliyormusun? Ole sayesinde bir çok manu taraftarının Beşiktaş maçlarını izleyip, destek verdiğini falan biliyormusun? Bak manu taraftarının bize gelirken yazdıklarına oku biraz istersen. Eleştirelim tamam ama Beşiktaş hocasına yanlış algı falan doğru değil ayıp..

2018-2019 arası 19 maçlık takımın başına ilk kez geçtiğinde 2.32 ortalaması yakalıyor.Sadece 19 maç.

Maçlar bunlar kararını siz verin.

https://www.transfermarkt.com.tr/ole-gunnar-solskjaer/leistungsdatenDetail/trainer/7286/verein_id/985/datum_zu/2018-12-19/datum_ab/2019-03-28

O zaman şenol güneşe tapmanız lazım.

41 maçta 2.22 puan ortalaması topluyor maçlar böyle.

https://www.transfermarkt.com.tr/senol-gunes/leistungsdatenDetail/trainer/2332/verein_id/114/datum_zu/2022-10-28/datum_ab/2023-10-06

Öyle dünya yıldızları filan yok ha yine tayyip,omar,masuaku,svenson,amir filan sizin şimdi kötü dediğiniz oyuncu grubu ile yapıyor bunu!

Küme düşme hattından alıp şampiyonluğa mı oynattığı filan yok.Geçici 19 maçlıktan serüvenden sonra. ilk senesinde liderden 30 puan fark yiyor.

Manchester united başında 149 maça çıkıp 1.79 puan ortalaması yakalıyor.

Verilen kadro ortada.Manchester unitedlı taraftarlar avrupa liginde final oynattıgı için filan sevmiştir ama kaybetmiş finalde o da başarı değil o kadroya rağmen final oynatması final oynattı diye tapacaksak o zaman GVB ölmemiz lazım daha kötü kadro ile final oynadı finalde oda kaybetti.

Allahtan yönetim de biraz zeki belirtisi var.neden biraz var sezon sonu direk yollar ayrılması gerekiyordu bu hoca ile başlanmaması gerekiyordu.

Yağız Sabuncuoğlu: “Shakhtar maçından sonra ciddi rahatsızlık oldu yönetimde. Önümüzdeki dönemde teknik direktör konusunda her an her şey olabilir.”

Vaclav Cerny alınabilir durumda. Menajeri oyuncuyu Türkiye’ye getirmek istiyor.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimiçi gokhans

2018-2019 arası 19 maçlık takımın başına ilk kez geçtiğinde 2.32 ortalaması yakalıyor.Sadece 19 maç.

Maçlar bunlar kararını siz verin.

https://www.transfermarkt.com.tr/ole-gunnar-solskjaer/leistungsdatenDetail/trainer/7286/verein_id/985/datum_zu/2018-12-19/datum_ab/2019-03-28

O zaman şenol güneşe tapmanız lazım.

41 maçta 2.22 puan ortalaması topluyor maçlar böyle.

https://www.transfermarkt.com.tr/senol-gunes/leistungsdatenDetail/trainer/2332/verein_id/114/datum_zu/2022-10-28/datum_ab/2023-10-06

Öyle dünya yıldızları filan yok ha yine tayyip,omar,masuaku,svenson,amir filan sizin şimdi kötü dediğiniz oyuncu grubu ile yapıyor bunu!

Küme düşme hattından alıp şampiyonluğa mı oynattığı filan yok.Geçici 19 maçlıktan serüvenden sonra. ilk senesinde liderden 30 puan fark yiyor.

Manchester united başında 149 maça çıkıp 1.79 puan ortalaması yakalıyor.

Verilen kadro ortada.Manchester unitedlı taraftarlar avrupa liginde final oynattıgı için filan sevmiştir ama kaybetmiş finalde o da başarı değil o kadroya rağmen final oynatması final oynattı diye tapacaksak o zaman GVB ölmemiz lazım daha kötü kadro ile final oynadı finalde oda kaybetti.
Burada konu Beşiktaş’ın hocasını aşağılaman ve hiç yerine koyman. Bu adam manu başında öyle yada böyle kendini kanıtladı. İlk sezon 2.32, diğer sezon 1.79 ortalamayla oynadı ve bunu dünyanın en büyük ve zor liginde yaptı. Kastım sana ole’yi güzellemek yada savunmak değil, yalan algının, hakaretinin ve aşağılamanın yanlış olduğu. Yaptığın çok ayıp. Bir hoca devrimi olacaksa bielsa, tuchel, schmidt falan alırsın yapılanırsın karara saygı duyar herkes yaparsın, ole sergen, şenol, nuri, çağdaş vb. için yenilecek bir hoca değil.

Burada konu Beşiktaş’ın hocasını aşağılaman ve hiç yerine koyman. Bu adam manu başında öyle yada böyle kendini kanıtladı. İlk sezon 2.32, diğer sezon 1.79 ortalamayla oynadı ve bunu dünyanın en büyük ve zor liginde yaptı. Kastım sana ole’yi güzellemek yada savunmak değil, yalan algının, hakaretinin ve aşağılamanın yanlış olduğu. Yaptığın çok ayıp. Bir hoca devrimi olacaksa bielsa, tuchel, schmidt falan alırsın yapılanırsın karara saygı duyar herkes yaparsın, ole sergen, şenol, nuri, çağdaş vb. için yenilecek bir hoca değil.

Kimseyi aşağılamadım hocaya iyi kadro verilmedi iyi kadro verilse aslında bide öyle görsek dendi bende iyi kadro ile ne yapmıs onu gösterdim :)

Solskjaer'in tek ve son şansı Besiktaş'ın Polonya'da alacağı sonuca bağlı, Beşiktaş Shaktar karşısında zoru başaramazsa yani turu geçemezse Norveç'li görevden alınacak.

Beşiktaş'ta B) Planı Sergen Yalçın, C) Planı Nuri Şahin.

@erdemulus

Çevrimiçi Mehmet57

Solksjaer’in eleştirilebilecek noktaları olabilir. Lakin, bence kesinlikle bazılarının söylediği kadar kötü hoca değil. Bu kadro bildiğin adamın kariyerini şu an sabote ediyor. Solskjaer dediğiniz adam zaten Ferguson'dan sonra Premier League'de Manchester United ile en çok puanını toplamış hoca. Avrupa'da final görmüş hoca. Her şeyden ziyade aradan seneler geçmiş olmasına rağmen, hala United taraftarının sahaya koyduğu oyun ve karakter konusunda takdir topladığı bir hoca. Kesinlikle yorumcu Sergen, ihtiyarlaşmış bir Şenol Güneş veya Vaduz gibi ikinci lig takımına elenen İlhan Palut, hiç bir başarısı olmayan Nuri gibi hocalar için yem olabilecek biri değil. Bunlardan daha iyi, Avrupa'da başarı göstermiş bir hoca getirmeye kalkarsan yine gelmezler. Onlar da biliyor, Van Bronckhorst'un ve Solskjaer’in aylar içinde kovulduğu bir takıma zaten gelmezler. Onlar da kendi kariyerini sabote etmez.

Çevrimiçi gokhans

Kimseyi aşağılamadım hocaya iyi kadro verilmedi iyi kadro verilse aslında bide öyle görsek dendi bende iyi kadro ile ne yapmıs onu gösterdim :)
o kadro ile gayet başarılı iş yaptıki hala arkasından sevgi duyuluyor. Liverpoll ve man.city’nin ardından 3.yaptı, avrupada da final oynatıp penaltılarda kupayı kaybetti. takımı küme düşme hattından alıp yaptı yani o hala yapmaya çalıştığın yanlış yalan algının aksine başarılı oldu. Burada yerli hoca propagandanı yapabilmek için yalan algı yapmanın lüzumu yok. O sezonda mağlubiyet alınan maçlardan birinin fotoğrafını paylaşıp dalga geçmen çok tehlikeli ve yanlış. Çok bireysel bir algı gibide gelmedi bana, günahınıda almayım ama!!!
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2025, 19:02:19 gokhans ]

Yeniden bu günlere döneceğiz. :bandit:

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi KartalınGücü

Şenol Güneş falan olmaz bu saatten sonra, Şenol hoca da bir daha o sinerjiyi yaratamaz, yaratamadı da. Saçmalık olur. Hocadan ben se memnun değilim ama Kadroyu düzeltmeden kimseyi getirmesinler boşuna.

Etiketler: