2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, sefaköykartali, gokhans, Rasim, Samet Ç, tolga1903, Yancos, sozkul, underworld, ulumemo, matias_27, Ravenman, blackeagle35, Umutcan Kaya, annoca, murat, OnurG, murat baltacı, KartalınGücü, levitate, Zafer55, COB, yaço58, Darkeagle, Sinan66, Serdar3444, Kapkarakartal, Monza, Gökhan Güvenç, Tass, Özgür Gültekin, mtorunlu, ergin, Yusuf Berberoğlu, Savaş, eryigitcaner, Mehmet57, hasankale, 38life, bull74, Kartal Ç, ugurkartalizma, Georgetown, golazokartal, Fikret ve 340 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 227473 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Paso bos bos konusuyorsun. Tek yaptigin birsey olsa da Sergen'e laf atayim, Senol Gunes'e laf atayim. Hepsi de palavra.

ANC'nin neler yaptigini zaten yazdim. Herifin hem Sergen Yalcin'in yoktan yarattigi sampiyonluk sirasinda, ve sonrasinda yaptiklari ortada. Ondan sonra Senol Gunes'in kadrosunun icine eden de gene ANC ve yonetimidir.  ANC'yi savunmak icin o transferleri Gunes'e yazan asil sensin. Hocanin transfer-menajer iliskilerinden uzak durmasi zaten basina bunlari getirtti. Lensler Negredolar'la baslayan sonra Oxlade-Rebic rezilligine giden 2 tane kotu surecte Senol hocanin en buyuk hatasi istifayi daha erken basmamasidir.

Gitmis utanmadan tsli falan yaziyorsun. Sirf camur atmak icin kendini kucuk dusurmeye devam et.

Parasini almis calismismis. Ulan calismadan parasini alan Abdullah Avci'ya, Valerian'a, GVB'ye bu kadar laf edilmedi. Su Senol Gunes, Sergen'e ettigin lafin 100de 1ini ettin mi? Yok. Varsa yoksa SAMPIYON yapanlara dusmanlik besle, renklilerin en sevdigi profil ol.

Atiba da Gomez de Sergen de o bu hepsi parasini aldi. Masuaku da aldi GVB de. Basarili olan bu kulube katki verenler bellidir. Istedigin kadar burada camur at Senol Gunes ve Sergen Yalcin o tarihte en onemli 100 futbolcu-antrenor listesinde.

Ne Sergen ne Senol hoca gelmesin. Ama bize bu kafada lider, futbol akli olan, takimi-camiayi yonetecek adam lazim. Bunlara dusmanlik edip scout31 tayfa adamlarinin eline dusurmeyin. Alimpijevic gibisi lazim, Inonu'de su sicakta kan-ter icinde rezil eden, ezik top oynatan, hamle yapamayan antrenor degil.
Seviyeni düşürmeden konuş istersen. Ben sana konumuz şenol ve ya sergen değil diyorum. Her olumsuzlukda bu isimleri gündeme taşıyan sizin zihniyetiniz.

Şenol güneşe sor kendisi bile tsliyim der :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Fikret

Bronckhorst kovulduktan sonra geçen sezon, Hollanda'da çıktığı bir programda kadrodaki dengesizliğe değindi. O kadar çok orta sahanın içinde kullanılabilecek kanat oyuncusu olmadığını söyledi. Biz ne yaptık? Ole’yi getirdik, eline çok iyi bir orta saha daha verdik, kiralıktan gelen iki orta sahayı da eline verdik, kanat eklemedik ve dedik ki al. Ve hala kadrodaki dengesizliğe rağmen, bunu Gio gibi açık açık söylemiş, Gio gibi şampiyonluklar yaşamış set oyunu nedir, atak futbolu nedir, bunun ekolünden gelen bir hocayı gönderdik. Aynı kadroyu başkasının eline verdik. Ona da diyoruz ki, senden de hoca olmaz. Burada ilk eleştirilecek kişi yönetim. Yönetim hocaya kaliteli oyuncular vermeli ki, hoca istediği futbolu oynatabilsin. Ama bunu anlamayan bir kitle hala var ve o kadar da hoca yeniyor. Sergen bile çıkıp televizyonda diyor ki, bu kadro beni de yer, seni de yer, Ole’yi de yer, onu da yer, bunu da yer. Ve hala Sergen gelsin diyenler var. Çıkarın şu at gözlüklerini ya. Yeter artık. Gerçekten bıkkınlık geldi Sergen'den de, Şenol'dan da. Keşke ikisi de biz hocalığı bıraktık deseler de, kurtulsak artık yani. Eskiden Galatasaraylılara gülüyordum. Diyordum ki, ne zaman götleri sıkışsa Fatih Terim'e gidiyorlar diyordum. Aynısını bizde yapan bir kitle var.

Sergen'in bu kadro herkesi yer dedigi zaten ligde basarili olamamakti. Besiktas'ta hoca olarak puan ortalaman 2.3 ustunde falan olmazsa gidersin su tabloda.
Ole de basarisiz oldu zaten. Hatta ekstrem sekilde son iki ic saha maci patir patir sicti.

O kadroda fizik olarak bitik Immobile. Kosamayan ve hoca yemeyi hobi edinmis Masuaku. Oxlade falan vardi. Ox gene gidemedi ama aidiyeti olan Orkun geldi. Abraham keza Immobile'ye gore kosan, basan, isteyen topcu.

Bu takim su an lige baslasa gene rezil olur. Gelecek her hocayi yer.

Ama sorun su ki bu takim 3 saglam adam alsan, iyi hoca kalanlardan verim alir. Ole ise rakip 10 kisi olsa dahi yenemeyen, yani kadro ustunlugunu de oyun-skora yansitamayan bir adam. Transferi yapsan da rezil olursun.

Kaldi ki Ole'nin oynattigi rezalet futbol o kadar kotuydu ki daha Temmuz 24'te taraftarin umutlari sifirlandi.
Besiktas-Dortmund maci vardi daha kotu kadroyla gene top oynamistik. Boyle bir ezilme akil almaz.

Çevrimiçi Fikret

Bu sergen diyenler çok önemli bir şeyi atlıyor, sergen'in belki de tek akıl danıştığı kişi olan yardımcısı murat şahin td oldu. Aynı problemi şenol güneş'in iyi yardımcılarını anadoluya hoca olarak kaptırınca yaşamıştık, hocanın şirazesi kaymıştı. Şenol güneş 74 yaşında ve artık torunuyla tombalağıyla vakit geçirmesi gereken yaşta, diğeri ise en son antalya'da rezil olup bence kısa vadede hocalık kariyerini noktaladı çünkü kendisini çok yüksekte görüp çok fazla ücret talep ediyor ama kimse onu onun kendini gördüğü kadar değerli görmüyor ki futbol yorumculuğundan öte gidecek durumu yok şu an. Beşiktaş'ın neden bu halde olduğunun en önemli ispatı hala şu 2 adamın konusuluyor olması; hem de ilk 11'ine en az 8 transfer lazım olduğu bir dönemde.

Senol Gunes'in yardimcisi gittikten sonrada sampiyonlar liginden namaglup ciktigi, Bulent Yildirim tarafindan 2 sampiyonlugunun calindigi gercegi orta. Kadroyu Lens-Negredo-Karius vs diye (Küfür Yasak)₁₃ Umut Guner gercegi de ortada. Senol Gunes 72 yasinda da bu takimi rezil kadroyla alip gayet yuksek puanlar almis bir hoca. Ama evet bu adam artik emekli.
Yani herseyi giden yardimci hocalara baglamamak lazim. Sergen'in 3. sezonunda da sorun Cagdas'in gitmesinden cok yaz donemi ve ANC transferleriydi. ANC adam olsaydi, Abou'yu tutardi, Sergenle onceden imzalardi daha duzgun kadro kurardi.

Sizin anlamadiginiz sey su: Sergen Yalcin ve Senol Gunes gibi adamlari ornek veriyoruz.

Josef De Souza gibi 6 numara lazim diyoruz. 40 yasinda gelsin oynasin demek degil bu.
Ghezzal gibi sag acik lazim oyun kurucu deniyor. Su an Ghezzal gelsin 11 baslasin degil.

Senol Gunes, Sergen Yalcin tipi oyun oynatacak, takim-oyuncu yonetecek, hukmedecek, verim alacak hoca lazim. Scout31 tayfa fikirleri lazim degil su kulube.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bronckhorst kovulduktan sonra geçen sezon, Hollanda'da çıktığı bir programda kadrodaki dengesizliğe değindi. O kadar çok orta sahanın içinde kullanılabilecek kanat oyuncusu olmadığını söyledi. Biz ne yaptık? Ole’yi getirdik, eline çok iyi bir orta saha daha verdik, kiralıktan gelen iki orta sahayı da eline verdik, kanat eklemedik ve dedik ki al. Ve hala kadrodaki dengesizliğe rağmen, bunu Gio gibi açık açık söylemiş, Gio gibi şampiyonluklar yaşamış set oyunu nedir, atak futbolu nedir, bunun ekolünden gelen bir hocayı gönderdik. Aynı kadroyu başkasının eline verdik. Ona da diyoruz ki, senden de hoca olmaz. Burada ilk eleştirilecek kişi yönetim. Yönetim hocaya kaliteli oyuncular vermeli ki, hoca istediği futbolu oynatabilsin. Ama bunu anlamayan bir kitle hala var ve o kadar da hoca yeniyor. Sergen bile çıkıp televizyonda diyor ki, bu kadro beni de yer, seni de yer, Ole’yi de yer, onu da yer, bunu da yer. Ve hala Sergen gelsin diyenler var. Çıkarın şu at gözlüklerini ya. Yeter artık. Gerçekten bıkkınlık geldi Sergen'den de, Şenol'dan da. Keşke ikisi de biz hocalığı bıraktık deseler de, kurtulsak artık yani. Eskiden Galatasaraylılara gülüyordum. Diyordum ki, ne zaman götleri sıkışsa Fatih Terim'e gidiyorlar diyordum. Aynısını bizde yapan bir kitle var.

Ben de bu kadar kolay hoca harcanmasina karsiyim ve kadro'nun cok dengesiz oldugunu dusunuyorum. Ama dunya'da baska sistem yokmus gibi 4-2-3-1 zorlayan hoca'larin hic mi payi yok?
Mesela diamond 4-4-2 dene. Veya 3-4-1-2 dene, veya dar 3-4-3 dene. Elinde o kadar santrfor, orta saha oyuncusu varken kanatlarla oynamak zorundamisin?
Rashica dinamik oyuncu, en azindan sag kanadi tek basina kaplar. Solda da gecen sene Masuaku bu sene Jurasek var. Super degiller ama kanat olmayan oyunculari kanatli bir sistemde zorla oynatmanin ve bu hata'da israrci olup baska birsey denememenin mantigi ne? Dunya'da 4-2-3-1'den baska formasyon yok mu?

Çevrimiçi Fikret

Seviyeni düşürmeden konuş istersen. Ben sana konumuz şenol ve ya sergen değil diyorum. Her olumsuzlukda bu isimleri gündeme taşıyan sizin zihniyetiniz.

Şenol güneşe sor kendisi bile tsliyim der :)
(...) 10 mesajin varsa surada 9unda alakasiz konulara Senol Gunes ve Sergen ismini yazip kendince dalga gecmissin. Aferin boyle devam Besiktas'i basarili yapan adamlarla dalga gec, bu fikirleri asagilamaya calis kendince. Bu sayede yeni Abdullah Avci'lar Valerian'ler vs ezik futbollar, scout31 tayfa ile 3. 5. olalim sen de mutlu ol.

Josef gibi 6 numara, Senol Gunes gibi oynatacak hoca istiyoruz.
Atiba gibi 6 numara da olur orumcek. Sergen gibi futbol akli olan, gerekirse Larin'den verim alan hoca da olur.

Ayni isme gerek yok o tipi, ruhu, fikri savunuyoruz.

Çevrimiçi tolga1903

Çok doğru konuya değinmişsin. burada asıl sitem edilen konu hocaların kariyerleri, yaptıkları değil. Her olumsuzlukda aynı güruh tarafından sürekli isimlerinin zikredliyor oluşu. Sitem aslında bu taraftara yapılıyor. Koskoca kulüp bu iki hocaya mı bağlı sonuçta.

Jurasek kötü keşke masu gitmeseydi, ah şenol hocam, vah sergen hocam. Gomez keşke kalsaydı falan. Şu döngüyü kıramıyoruz. Sürekli iyisini aramak yerine eskiden medet umuyoruz.

Td konuşulması bile abes ayıp şu ortamda bana göre.

https://www.mackolik.com/mac/detail/eyw7nyd19vaw1w7ei7b3y9vkk

Ligden koptuğun evinde çatır çatır 4 yediğin hocayı kovduğun maç. Şimdi koy elini vicdanına sevgili sergenci şenolcu hoca gitsinci taraftar sence burada sorun teknik direktör mü? Hocanı kovduğun günün üzerinden 9 ay gecmis o takımdan yalnızca 4 farklı oyuncuyla çıktın sahaya, bunlardan biri de kimsenin ilk 11'de düşünmek istemediği demir ege tıknaz yani aslında sayı 3...

Ayıptır ya transfer dönemindesin talep edeceğin şey şu yukardaki enkazdan kurtulmak olmalıyken hoca eksenine kaydırıyorsun tartışmayı odak kaybettiriyorlar sana sen de afiyetle yiyorsun ya. Yere batsın sergen'i daha kaç kere reddetmesini istiyorsunuz koskoca kulübü allah kahretsin böyle düzeni.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben Sergen güzellemelerini zaten hiç anlamıyorum. Sergen'in şampiyon olduğu sezon biz öyle ahım şahım bir futbol oynamadık. Oynadık diyenler yanılıyor. Biz ahım şahım bir futbol oynamadık. İnanılmaz kötü bir ligde ve diğer büyük takımların da kötü olduğu bir ligde kıl payı tek gol, averaj ile şampiyon olduk. Çok kötü bir Galatasaray'a karşı. Bunu herkes unutuyor. Sergen bu takıma ahım şahım bir şekilde onu bunu yenerek şampiyon yapmadı. Onu geçtim. Avrupa ön öleme maçlarındaki yenildiği iki tane köy takımı var. Onu geçtim. Ertesi sezon şampiyonlar liginde sıfır çekerek bizi averaj takımına dönüştüren de Sergen. Onu geçtim. O sezon 10 maç üstünde kazanamayan da Sergen. Yani neye göre istiyorlar anlamıyorum. Şenol konusuna zaten hiç girmeyeceğim. Adam gelmiş 75 yaşına. Trabzon'da dahi fark yaratamadı. Hala Beşiktaş'a gelsin diyenler var.

Skor taraftarligina gore istiyorlar tabii. Kupa=basari, ikincilik=basarisizlik gibi sacma sapan duz bir mantikla anca ilerleyecek kafa'ya sahipler.
O gunku puan ortalamasiyla Sergen mevcut ligde ligi 25 puan geride bitirirdi, ama onu konusan yok.
Sergen'in sansina karsisinda Benzia Slimani Erol Bulut'lu FB ve Morutan Cicaldau'lu bir GS vardi da sampiyon oldu.
Ertesi sene zaten takke dustu kel gorundu, kendisi de zaten cekti gitti.

Çevrimiçi sefaköykartali

Hocayi kovmuyorsan da yanina akli basina birini koyacaksin direktif verecek gerekirse. Aziz Yildirim stili olacak gerekirse. Konsensus fikri uygulasin, teshisi yapanlar iletsin mesela Gedson 40dk sol acik kalmasin. Demir Ege cikacaksa 45-55 ciksin.
Yada takim 5 degisikligi bitirsin. Al bir Arroyo Semih 70te de dene sansini.

Sezonu Temmuz'da acip beni de gecen gun kan-ter icinde stada goturen hocanin rezilliklerini yonetime yazamayacam. 9-10 kisi kalmis rakipler iceride nasil yenemezsin?

Nasil bu kadar ezik top oynatirsin? Besiktas-Dortmund maci vardi iceride de yenildik. O kadro bugunku kadrodan daha da kotuydu. Dortmund'da Haaland-Bellingham vardi. Ulan gene bu kadar ezilmedik.

Ersin Destanoğlu
V. Rosier F. Montero Welinton F. N'Sakala
Josef    A. Hutchinson M. Pjanic
C. Larin R. Ghezzal M. Batshuayi

Dk 30'da 2-0 ve takim 0 umut veriyor. Ben hoca degistirmekten oldukca sikilmistim ama kor goze parmak bu.

Bilic mesela capsizdi. Buyuk mac vs kazanamazdi. Dogru hamle goremezdi. Ama takimi hazirlardi en azindan A plani vardi.

Ole'de teshis sifir. Uygulama gene basarisiz. Egolari tatmin etme, oyunculari mutlu etme, menajer iliskileri mutlu etme var. Ama futbol yok.
Yarın ole’ yi indirelim, kimi istiyorsan o gelsin, yönetim üzerine düşeni yapmadığı sürece guardiola da indirsen yine erkenden havlu atacaksın. Efsanemiz dediğimiz Sergen bile bu kadro seni beni yer diye gelmedi. Aynı şeyi deneyip farklı sonuç bekliyoruz.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2025, 16:40:12 sefaköykartali ]

Çevrimiçi gokhans

Şenol, sergen, çağdaş falan ne konuşuyorsunuz aga siz? 75lik dede ile en kötü günümüzde, takımın başına gelmeyen adayların ismini şu dönemde cümle içinde bile kullanmak Beşiktaş’a saygısızlıktır. Bir hoca devrimi yapacaksan, tutar getirirsin bielsa’yı, tüm ekibini, transfer bütçeside sağlarsın olur biter. Bunun harici sezon başlamadan şenol, sergen, terzic yada nuri gibi isimler için Beşiktaş’ın hocasını yemek Beşiktaş’a ihanettir. Bu valerian’a da oldu, gio’ya da oldu, ole’ye de olmak üzere, yapmayın abi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Senol Gunes'in yardimcisi gittikten sonrada sampiyonlar liginden namaglup ciktigi, Bulent Yildirim tarafindan 2 sampiyonlugunun calindigi gercegi orta. Kadroyu Lens-Negredo-Karius vs diye (Küfür Yasak)₁₃ Umut Guner gercegi de ortada. Senol Gunes 72 yasinda da bu takimi rezil kadroyla alip gayet yuksek puanlar almis bir hoca. Ama evet bu adam artik emekli.
Yani herseyi giden yardimci hocalara baglamamak lazim. Sergen'in 3. sezonunda da sorun Cagdas'in gitmesinden cok yaz donemi ve ANC transferleriydi. ANC adam olsaydi, Abou'yu tutardi, Sergenle onceden imzalardi daha duzgun kadro kurardi.

Sizin anlamadiginiz sey su: Sergen Yalcin ve Senol Gunes gibi adamlari ornek veriyoruz.

Josef De Souza gibi 6 numara lazim diyoruz. 40 yasinda gelsin oynasin demek degil bu.
Ghezzal gibi sag acik lazim oyun kurucu deniyor. Su an Ghezzal gelsin 11 baslasin degil.

Senol Gunes, Sergen Yalcin tipi oyun oynatacak, takim-oyuncu yonetecek, hukmedecek, verim alacak hoca lazim. Scout31 tayfa fikirleri lazim degil su kulube.

Yahu sergenle şenolu kadro seviyesi düşüklüğüyle savunup şu 40 puan fark yiyen -3 puandaki ads'ye 9 kişilik konya'ya yenilebilip uefa'da 24'e giremeyen ligde 3.bile olamayan iğrenç oyuncu grubuna sahip ole gunnar solskjaer'in neden kovulmasını istiyorsun?

Şu adamlardan bir kurtul 7 tane hoca gönderdin 24 ayda kulübün itibarını hiç mi düşünmüyorsunuz sürekli kov kov kov. Sergen şenol veya onlar gibi biri gelse ne yapacak şu heriflerle rashica'dan rodrygo demir ege'den rodri svenson'dan hakimi mi çıkaracak? 34 yaşındaki müzmin sakat sağ stoperle 1.90 boyundaki tahta ayaklı zıplamaktan aciz sol stopere evrim mi geçirtecek?

Bugün kovdun ole'yi getirdin sergen'i ve rezil oldu bu oyuncularla suçlu kim sergen diyebilir misin? E diyemezsen neden bugün ole suçlu oluyor?

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

(...) 10 mesajin varsa surada 9unda alakasiz konulara Senol Gunes ve Sergen ismini yazip kendince dalga gecmissin. Aferin boyle devam Besiktas'i basarili yapan adamlarla dalga gec, bu fikirleri asagilamaya calis kendince. Bu sayede yeni Abdullah Avci'lar Valerian'ler vs ezik futbollar, scout31 tayfa ile 3. 5. olalim sen de mutlu ol.

Josef gibi 6 numara, Senol Gunes gibi oynatacak hoca istiyoruz.
Atiba gibi 6 numara da olur orumcek. Sergen gibi futbol akli olan, gerekirse Larin'den verim alan hoca da olur.

Ayni isme gerek yok o tipi, ruhu, fikri savunuyoruz.

Kadronun kötü olduğu konusunda hepimiz hem fikiriz ama bu kadro bandırmaspor'a yenilip,avusturya 2.lig takımına 15 dk da 2-0 geriye düşecek kadar kötüde değil bu hocanın olmayan oyun planına yazar.

Twitterda dün gördüm yabancı bir arkadaş demir egeyi kötüleyen bir Beşiktaşlıya gelip yorum yapmıs oyuncuyu kötülemeyin olenin sistemi bozuk demiş kante olsa yine tek basına bir şey yapamaz diye resimle açıklama yapmış o twiti tekrar bulursam paylaşırım elin yabancısı bile olenin oyun siteminde sorun oldugunu görüyor bizim taraftar görmemekte ısrar ediyor.

Bu kadro hep hoca mı yiyecek diyorlar evet kadro hoca yiyecek elit klopp gibi yabancı bir teknik adam getirmiyorsan beden hocası getiriyorsan sürekli gvb,ole,valorant ismail gibi bunları yemeye devam edecek bu kadro.Yada alt yapı hocaları ile serdar topraktepe,önder karaveli yada ilk kez hoca olan burak yılmazı denersen onları yemeyede devam edecek.

Dün attım 20 senede bir tane şampiyon olan yabancı hoca yok türkiye liginde.Başarılı olan hocalar hep yerli.

Kadro kötü deniyor evet kötü ama FEDA döneminde ki kadro kadar kötü değil herhalde gökhan süzen,emre özkan,mehmeh akyüz ile feneri yendik gsyi yeniyorduk bülent yıldırım mabadından peanaltı uyduruna kadar.samet aybabalı donemden bahsediyorum kadro o kadar kötü ki vasat ki şimdi ki kadro yanında real madrid filan kalır.Ama yenen yeniyor bak! Oynattığı oyunda bu kadroya rağmen hücum futbol samet aybabanın.2015'de ki pas oyununun mimarıdır samet aybaba kurulan kadro olcay,oğuzhan filan.

Şenol güneş 2 şampiyonluk 1 UCL nağmalup grup liderliği en çok puan toplama 1 UEFA avrupa ligi çeyrek final. 3.senesinde kafasına vurularak şampiyonluğu alınmıstır zamanın başkanı FO sesiz kalmıştır.Kadro kalitesi bozulmuştur adama sahip cıkılmamıstır bu liste böyle uzar gider.Şampiyonluklardan biri statsız ve kalecisiz yanlış olmasın!

Sergen yalçın'da seyircisiz ve vasat kadrosuyla anç'a rağmen şampiyon olmuştur.

Masaya çıkıp tepinselerde bu gerçek değişmeyecektir.!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaşlı yetkililer, Kerem Aktürkoğlu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve resmi bir temas olmadığını bildirdi. Yasaklı Link)

Çevrimiçi murat

Hocayi kovmuyorsan da yanina akli basina birini koyacaksin direktif verecek gerekirse. Aziz Yildirim stili olacak gerekirse. Konsensus fikri uygulasin, teshisi yapanlar iletsin mesela Gedson 40dk sol acik kalmasin. Demir Ege cikacaksa 45-55 ciksin.

Sezonu Temmuz'da acip beni de gecen gun kan-ter icinde stada goturen hocanin rezilliklerini yonetime yazamayacam. 9-10 kisi kalmis rakipler iceride nasil yenemezsin?

Nasil bu kadar ezik top oynatirsin? Besiktas-Dortmund maci vardi iceride de yenildik. O kadro bugunku kadrodan daha da kotuydu. Dortmund'da Haaland-Bellingham vardi. Ulan gene bu kadar ezilmedik.

Ersin Destanoğlu

Dk 30'da 2-0 ve takim 0 umut veriyor. Ben hoca degistirmekten oldukca sikilmistim ama kor goze parmak bu.

Bilic mesela capsizdi. Buyuk mac vs kazanamazdi. Dogru hamle goremezdi. Ama takimi hazirlardi en azindan A plani vardi.

Ole'de teshis sifir. Uygulama gene basarisiz. Egolari tatmin etme, oyunculari mutlu etme, menajer iliskileri mutlu etme var. Ama futbol yok.
olay 2019 da başladı.kabul etmezsin belki ama fopn ile geldiğimiz durum bu.

Çevrimiçi Yokmessi

Sergen ve Senol diye kucuk harfle ve ismiyle yazdin da eline ne gecti? TSliymis birakin bu sacmaligi. Mario Gomez'i Stuttgart'li, Atiba'yi PSVli, Aboubakar'i Porto'lu diye sevmemek gibi bir sacmalik bu. 4 sezonda sampiyonlugu haketti 2 tanesi calindi elinden Bulent Yildirim tarafindan adamin.

Son 15 senede seni sampiyon yapan 2 hoca var ve olumune dusmansin. Bunun sacmalik seviyesini bir idrak edin once.

Gelmesin bu ikili. Gunes emekli belli, Sergen de keyfi yerinde yorumcu. Yaptiklari is gayet buyuktu. Besiktas'tan kimse buyuk degil ama Besiktas'i buyuk yapan 100 futbolcu-antrenor varsa bu ikili kesin o ilk 100de. Bunlara hakaret etmenin anlami yok. Kucumseyecez derken kendinizi kucuk dusuruyorsunuz.

Besiktas'i sampiyon yapan akli basinda lider hocalara ve onlarin temsil ettigi degerlere dusmanliginizdan scout31 tayfanin eline dustuk.

Ben hakaret ettiğimi düşünmüyorum. Fikrim çok net ikiside teknik direktörlükten uzak isimler, beşiktas seviyesinin altındalar. Kulupten kesinlikle uzak durmalari gerekiyor.

Şuanki hocamız da beni hayal kırıklığına uğrattı malesef.

Maçı izlerken 2. Dakika rakibin a planı belli oldu, sağ yada sol taç çizgisi yanında pas yaparak bizim takimi o tarafa çektiler, terse hızlı dönüp açıkları ile bizim bekleri 1e1 biraktilar. Zaten bu dönüş sırasında bizim takım geç kaldı, kademe gelene kadar kaleye yaklastilar, tabi bu kanat degisikligi sirasinda dizilisimizde bozuldu, oyuncularda
butunluk yoktu. Burda hemen yapılması gereken müdahale rafa abraham cift forvet yapıp merkeze orkunu koyup kanatları(kanatlar zaten kötü gedson rashica) defans yaptıracaktı. Orkun rafa ve abrahama gönderecekti merkezden yaracaktık. Savunmada beklerimizi yalniz birakmamaliydik, raşitsadan hucum felan beklemezdim ben olsam, rafadan en iyi yaptigi seyi beklerdim mesela merkezden yarmasını. Sonuc olarak arda turan hocanın istedigi oyun oynandı, adamlar her hucumda aynisini yaptı, sag tarafta pas yaparlarken maci birlikte izledigim arkadasima "bak simdi 3 pas sonra geri donecek ve ters kanada hizli gececekler cizgide adam topu alacak raşitsa yetisemiycek sevenson ile 1e1 kalip pozisyon bulacaklar dedim" 10 saniye sonra dedigim oldu, ben süper zeka değilim futbol zaten basit oyun.

Doğru oyun planı ile çıkarsak şaktarı eleyebiliriz bence ama malesef ne teknik ekip ne oyuncularda iş yok. İsmimize yakışan oyunun çok uzağındayız.

İlk macta şaktarın oyununu biraz olcay oguzhan töre ile oynadigimiz oyuna benzettim.

Çevrimiçi Samet Ç

oyuncu transferinden önce hoca transferi olacak galiba bu sene de gitti önümüzdeki 10 sene de gese ligi kapatır artık kadro kalitesi hakem lobisi vs. ile artık

Çevrimiçi levitate

oyuncu transferinden önce hoca transferi olacak galiba bu sene de gitti önümüzdeki 10 sene de gese ligi kapatır artık kadro kalitesi hakem lobisi vs. ile artık
kibar bir şekilde ifade etme yolu yok y.... yedik

bari satış falan olsa adam gibi birileri yönetse
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yokmessi

Stadyum insaatinin basindan beri okurum forumu, seni de cok severim ama son zamanlarda "gs ligi 10 sene kapattı" cümlesini çok kuruyorsun ve her okuduğumda üzülüyorum, üzme bizi 🥲 deme öyleee

Çevrimiçi Samet Ç

Ersin Destanoğlu

o dortmund maçında nasıl ezilmedin 7-8 tane atarlardı haaland falan gününde olsa hoca kötü başından beri söylüyorum ama eskilerde kötü sergen emre akbabanın halil dervişoğlunun mustafa muhammedin taylanın donkun 11 olduğu geseye yarıştı senin kadron kötüyse onların kadrosuda kötüydü

Çevrimiçi Samet Ç

Stadyum insaatinin basindan beri okurum forumu, seni de cok severim ama son zamanlarda "gs ligi 10 sene kapattı" cümlesini çok kuruyorsun ve her okuduğumda üzülüyorum, üzme bizi 🥲 deme öyleee
gerçekler kadroları hakem lobileri tff lobileri fenerin durumu da ortada çelme takamıyorlar daha da güçleniyor herifler biz zaten düzelemeyiz adamlara biri bir çelme taksa tepe taklak olacaklar ama herkes kendi elleriyle her sene şampiyonluğu veriyor

Çevrimiçi Samet Ç

kibar bir şekilde ifade etme yolu yok y.... yedik

bari satış falan olsa adam gibi birileri yönetse
şu anda sadece gönderilmesi gerekenlerden çıkıp grafa tüm yetkiyi verseler toparlanmamız 2-3 sene falan kendileri karar vermeye devam ederlerse 10 sene sürer fikret orman gelsin diye dua ederiz burada

Çevrimiçi Samet Ç

rakibinin hocası kerem iyi oyuncu diye sana gelmesini engellemek için tvde kerem iyi galatasaraylı deyip baskı kuruyor bizimkiler kerem alınmaz neden maçtan önce dua okuyup namaz kılıyormuş filistine destek veriyormuş sebeplere bak millet siyasi hezeyanlarından kurtulmak için kulübü kullanır hale gelmiş :D

Çevrimiçi Yokmessi

gerçekler kadroları hakem lobileri tff lobileri fenerin durumu da ortada çelme takamıyorlar daha da güçleniyor herifler biz zaten düzelemeyiz adamlara biri bir çelme taksa tepe taklak olacaklar ama herkes kendi elleriyle her sene şampiyonluğu veriyor

Aslında bir hayalim var ama bizim taraftar toplulugu ile çok zor. Vitor pereira getirip elinede 18-26 yaşlarında atletik ve yumusak bilekli oyuncuları vereceksin, 2 sene sabredeceksin, 3. Sene namağlup avrupa ligi almazlarsa gelsinler yuzume tukursunler. Oyuncu seçimini hocaya bırakacaksın tabi. Neden bu formüle inandığımı uzun uzun yazardım ama gerek yok, hayal zaten. Uygulayamazsın çünkü bitik oyuncuları fahis fiyata alarak menajerleri zengin etmek, kulupten para ayıklamak varken kim ne yapsın asker gibi topçuları.

Çevrimiçi Yokmessi

şu anda sadece gönderilmesi gerekenlerden çıkıp grafa tüm yetkiyi verseler toparlanmamız 2-3 sene falan kendileri karar vermeye devam ederlerse 10 sene sürer fikret orman gelsin diye dua ederiz burada

Yaptigim yorumda 2-3 seneye vurgu yaparken sende aynisini yazmissin. Yapilmasi gereken belli ama uygulayacak durum yok

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında bir hayalim var ama bizim taraftar toplulugu ile çok zor. Vitor pereira getirip elinede 18-26 yaşlarında atletik ve yumusak bilekli oyuncuları vereceksin, 2 sene sabredeceksin, 3. Sene namağlup avrupa ligi almazlarsa gelsinler yuzume tukursunler. Oyuncu seçimini hocaya bırakacaksın tabi. Neden bu formüle inandığımı uzun uzun yazardım ama gerek yok, hayal zaten. Uygulayamazsın çünkü bitik oyuncuları fahis fiyata alarak menajerleri zengin etmek, kulupten para ayıklamak varken kim ne yapsın asker gibi topçuları.
şampiyon asla yapamaz ama gittiğinde diğerleri gibi enkaz bırakmaz maden bırakır yerine gelende 3-4 sene rahat rahat takılır

Çevrimiçi Samet Ç

bizim en büyük hedefimiz bu sene konferans olmalı lig falan hikaye zaten ligi bu dar kadroyla götüremezsin konferans gayet gerçekçi hedef bu sene

Etiketler: