2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, gokhans, KartalınGücü, maıden, Georgetown, Özgür Gültekin, Yusuf Berberoğlu, kartalizma190399, Akil Emre, Monza, 38life, NioHH, golazokartal, Zafer55, annoca, mayguntr, hasankale, Kartal Ç, Umutcan Kaya, cornelius, safak_01, emre_1978, Mehmet57, yaço58, blackeagle35, Yancos, o2bucak, COB, ugurkartalizma, Rasim, matias_27, Kapkarakartal, levitate, Savaş, Tass, ulumemo, sefaköykartali, Yokmessi, Darkeagle, bull74, mtorunlu, murat baltacı, ergin, Reawers, Ravenman, murat, Sinan66, mellfred ve 389 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 203258 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Şu kerem'i izledim biraz son sezonunu burada zaten çok izledik. Gerçekten yetenek seti hız fizik olarak bana yetersiz geliyor ama nasıl oluyorsa bir şekilde skorla sürekli haşır neşir. Yalnız bu elemanı alırken çok iyi düşünmek lazım kırılgan yapısı var ve skordan birazcık dahi uzaklaşınca katlanılmaz olur bu bize. Ayrıca diyelim ki rashica gitmedi, kerem rafa rashica arkalarında orkun demek fiziken baya bir dezavantaj demek. Çok iyi düşünmek lazım benim için maksimum benfica'nın verdiği fiyat verilmeli fazlası zarar yazar bu çocukta.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Şu kerem'i izledim biraz son sezonunu burada zaten çok izledik. Gerçekten yetenek seti hız fizik olarak bana yetersiz geliyor ama nasıl oluyorsa bir şekilde skorla sürekli haşır neşir. Yalnız bu elemanı alırken çok iyi düşünmek lazım kırılgan yapısı var ve skordan birazcık dahi uzaklaşınca katlanılmaz olur bu bize. Ayrıca diyelim ki rashica gitmedi, kerem rafa rashica arkalarında orkun demek fiziken baya bir dezavantaj demek. Çok iyi düşünmek lazım benim için maksimum benfica'nın verdiği fiyat verilmeli fazlası zarar yazar bu çocukta.

Beşiktaşlı olarak ligde fırsat buldukça diğer takımlarının maclarını hep izledim.

Keremi gs de beğeniyordum topu taşıması adam geçmesi savunma arkasına sarkması atmaya başladıkca leblebi gibi atıyor.Yalnız o da kaçırmaya başlayınca sürekli arkası geliyor üst üste taraftar tepki gösterdikçe daha çok panik yapıyor.Orkun gibi o da değer görmek istiyor.Bizim taraftar tepki gösterirse gs de olduğu gibi olabilir.

Ayrıca ben keremin siyasi ideolojisini beğenmiyorum bizim ülkemizde sosyal medyada buda çok önemli taraftarın yarısı iyi bile oynasa siyasi ideolojisinden dolayı tepki gösterecektir.

Riskli bir transfer 20 milyon € bandı transfer ücreti konusuluyor bu rakamlara daha iyisi ve taraftarla arasında sorun yaşamayacak yabancı oyuncular alınabilir.

Sola keremi alacaklarsa sağ kanat mutlaka oyun kurucu kanat olmak zorunda.

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaşlı olarak ligde fırsat buldukça diğer takımlarının maclarını hep izledim.

Keremi gs de beğeniyordum topu taşıması adam geçmesi savunma arkasına sarkması atmaya başladıkca leblebi gibi atıyor.Yalnız o da kaçırmaya başlayınca sürekli arkası geliyor üst üste taraftar tepki gösterdikçe daha çok panik yapıyor.Orkun gibi o da değer görmek istiyor.Bizim taraftar tepki gösterirse gs de olduğu gibi olabilir.

Ayrıca ben keremin siyasi ideolojisini beğenmiyorum bizim ülkemizde sosyal medyada buda çok önemli taraftarın yarısı iyi bile oynasa siyasi ideolojisinden dolayı tepki gösterecektir.

Riskli bir transfer 20 milyon € bandı transfer ücreti konusuluyor bu rakamlara daha iyisi ve taraftarla arasında sorun yaşamayacak yabancı oyuncular alınabilir.

Sancho 15'e falan gidiyor delirmesinler benfica 12'ye mi ne aldı nerden çıktı şimdi 20m euro kerem'e? O paraya 5 daha katar hem sol hem sağ kanatını halledersin bugün skov olsen'i 15'e vermez mi wolfsburg? 10 milyona bulamaz mıyız doğru düzgün gelecek vaadeden bir sol kanat? Benfica buldu bizi kaz gibi yolacak heralde gs'de yaptıklarından daha fazla aman aman bişey yapmadı kerem orada nasıl 8 milyon birden değerlenmiş olabilir

Çevrimiçi COB

Benim anlamadığım, Kerem geçen yıl iyi bir performans sergilemedi mi Benfica da? Benfica niye ucuza satsın? Gözümden kaçan birşeyler mi yaşandı acaba?

Çevrimiçi levitate

Benim anlamadığım, Kerem geçen yıl iyi bir performans sergilemedi mi Benfica da? Benfica niye ucuza satsın? Gözümden kaçan birşeyler mi yaşandı acaba?

huysuz mıymıy garip bir adam bir şeyler olmuştur ki satıyorlardır + joao felix alıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

huysuz mıymıy garip bir adam bir şeyler olmuştur ki satıyorlardır + joao felix alıyorlar
Tipik yerli oyuncu, nasıl oluyorsa bir şekilde gol atıyor herif çok sevmiyorum ama gelsin isterim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bu rensch ile devre arası da görüşmüşüz ama roma'yı seçmiş o dönem
bipbipbupbup

Jadon Sancho'nun şu anda Juventus'a transfer olma ihtimali bulunmuyor.

(The Athletic)

Çevrimiçi levitate

Jadon Sancho'nun şu anda Juventus'a transfer olma ihtimali bulunmuyor.

(The Athletic)

auuuuuuuuuuuuuu koş koş koş koş koş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bu rensch ile devre arası da görüşmüşüz ama roma'yı seçmiş o dönem
https://www.transfermarkt.com.tr/saud-abdulhamid/leistungsdaten/spieler/631927/plus/0?saison=2024

bunu alırım ben oradan bizimkilere inat ama iyi oyuncu tabi

Çevrimiçi Samet Ç

Sterling ve Kerem kanatlarına tamamım ikisine de sahaya çıkmadan double double yazarsın

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

üçlü topçusu ve kısa ben deve gibi birisini istiyorum
sildilla beleşe kaçtı bizim başkan menajer sevdasını bıraksa belki bizdeydi

Çevrimiçi levitate

Sterling ve Kerem kanatlarına tamamım ikisine de sahaya çıkmadan double double yazarsın

sterling'e yok diyordun noldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sildilla beleşe kaçtı bizim başkan menajer sevdasını bıraksa belki bizdeydi

net bizdeydi çöp parasına almışlar 4+2
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

sterling'e yok diyordun noldu
yok demedim kronik sakat dediler ona yok dedim tabi benim ilk tercih belli olsen tarafındayız :D

Çevrimiçi levitate

yok demedim kronik sakat dediler ona yok dedim :D

aynen cv'si temiz mental bir problemi yok diye biliyorum sadece chelsea'nin çok mal bir zamanında gitti performansı düştü
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Christopher Nkunku, Joao Felix ve Raheem Sterling, Chelsea'den ayrılıyor. (Fabrizio Romano)
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

roma sağ bek alıyormuş, rensch emerson'a verilen tepkiden sonra kesin gelir bence
bipbipbupbup

bu raşitsayı gönderemiceksek ya 3.kanat olarak bırakalım yada sağ beke sabitleyelim bunu sağ bek oynar bu oynamıslıgı var tam sağ bek kadar profili var.

Etiketler: