Adamlar tek bir stopere 7.5 milyon euro maaş veriyor biz burada "hayali" bir kadro kuruyoruz hemen tepkiler geliyor "bu oyuncuyu Beşiktaş kadrosuna nasıl yazarsın! Çok pahalı vs." diye.
Sonra da Kasımda ağlarsınız "hayret nasıl oldu da Kasımda şampiyonluk yarışından koptuk ya?" diye bakınırsınız. Sizin hayaliniz bile Beşiktaşın sezon sonuna kadar yarışta kalacağı bir kadro içermiyor ki. Siz çoktan makasın açıldığını kabul etmiş. İki büyük projesine damganızı basmış, onaylamışsınız.
Onların yaptığı da fazla ahmaklık, bizimkide çok farklı durum. Anç den sonra biz bu hale geldik. Adam bütün taraftarın psikolojisini bozdu. İyi adamlara kendimizi layık göremiyoruz. Orkun alınırken dahi maddi nedenlerden ötürü tepki gösteren çok oldu. (Bu transfer için teknik taktik yönden eleştirenleri ayırıyorum)
Başkana gelince sen tv karşısında renkliler ne alırsa biz daha iyisini alacağız derse senin gibi taraftar da haklı olarak kenan falan ister. Çünkü daha iyisi o.
Kendi adıma transfer konusunda çok sitem etmek istemiyorum ama bu tür senaryoları çok yaşadık. Ağzımıza bir damla bal çaldılar sonra kendileri çalıp kendileri söylediler.
Eski postlarımda da yazdım. 2 tane olumsuz sonuçlanan sağ bek transferi 1 ayımızı yedi. İptal olan 2 sağ bek içinde imza parası ve maaşlarla beraber ortalama 10-12 milyonu kabul etmiştik. Durum böyle olunca 5-7 bonservis 1-1,5 maaşla alabileceğin bir sürü adam vardır. Sonuçta bize böyle adamları bulsun diye grafa bir kucak dolusu para veriyoruz. Bu olaylara olumlu yönden bakmaya çalıştıpım kısmı olsun.
Olumsu tarafa bakacak olursak orkun transferi dahil hep fırsat transferleri yaptık. Buda demek oluyor ki plan dahilinde değilde spontane ilerliyoruz. Çok büyük bir problem bu...