2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, sEuL, tolga1903, Kapkarakartal, Sinan66, Zafer55, sefaköykartali, Mehmet57, Darkeagle, Georgetown, murat, Samet Demir, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, doganay, joseph35, annoca, Monza, 38life, gokhans, Yokmessi, Serdar3444, hasankale, maıden, underworld, Rasim, mtorunlu, ulumemo, pinehitman, bull74, emre_1978, yaço58, NioHH, safak_01, murat baltacı, Reawers, golazokartal, balkan-kartal, kartalizma190399, BJKTÜRK23 ve 426 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 164981 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

📁 Beşiktaş JK 25/26
📆 14 Temmuz 2025

✔️
David Jurásek (24)
Tammy Abraham (27)
Orkun Kökçü (24)

Kyle Walker-Peters (28)

Onur Bulut (31)
Arthur Masuaku (31)
Jackson Muleka (25)
Ciro Immobile (35)
Alex Oxlade-Chamberlain (31)

Çevrimiçi joseph35

As oyunculara gelirsek,

Solda kesinlikle Sancho olmalı. Rashford hayal maalesef. Barca olmasa arada olabilirdi belki ama Barca'ya gitmek istiyor Flick de çok istiyor. Sancho'nun ulaşabileceği nokta hepsinden iyi, pasörlüğü hızı tekniği zekası çalım yeteneği falan muazzam bir kanat. Tek sorun motive olamaması. Eğer onu burada motive edersek en iyi tercihi yapmış oluruz. Hiç Grealish'e falan gerek yok. Bakın Grealish büyük kumar olur. Rashford mevcutu ile en iyi isim olur, Sancho da hem mevcutu ile yıldız hem potansiyeliyle çok büyük paralara satılabilir.

Bence Sancho gelecek.

Sağda Antony isterim şahsen. Olmazsa tercihim Samuel Chukwueze'dir. Cerny ise 3. tercihimdir. Chukwueze çok yüksek bir hız, çizgi oyunu ve içeri katettiğinde gol bölgelerine giriş vaadediyor. Cerny bunları asgari yetenekte yapıyor ve büyük maçlarda, kapanan savunmalarda zorlanabilir. Ama kötü oyuncu değil. Ben 3. tercih de olsa gelirse üzülmem. Verimli olacaktır Cerny. Antony ise başka bir seviye, her şeyi yapabilir, tek başına bile çok maç alabilir. Ama Manchester günlerindeki gibi bir kez salmışsa tanınmaz hale gelir. Betis günleri onun için tekrar çıkıştı. Bize gelirse çok daha büyük işler yapacak ve takımın market değeri olarak en değerli oyuncusu olacak çok büyük rakamlar teklif alacak görüşündeyim.

Bence Cerny gelecek.

Yves Bissouma ve Palhinha ikilisinden biri olmalı. Hatta Fabinho da 3. seçenek olmalı. Plahinha bu lige gelmiş en sert orta saha olabilir. Çoğu agresif stoperden daha yıkıcı daha serttir. Ayağı da Portekiz ligi ürünü olması nedeniyle yeterli seviyede. Hava toplarında da boyu ile orta sahada bir avantaj sağlar.

Bu bölgede umudum az maalesef. 4. tercih olarak Cajuste gelecek diye düşünüyorum. Çoğunluğun aksine  ben bu isme sıcak değilim ve yeterli olmayacak görüşündeyim. Rafa ve Orkun ciddi savunma zaafiyeti olan iki büyük hücumcu. Defansif pozisyon alma ve defansif takip/koşu olarak yeterli değiller ancak hücumu halletsinler 6 numara ise pozisyon alır görüşündeyim. Rafa ve Orkun vazgeçilmezdir ve iyiki Beşiktaş'talar. 6 numaraya canavar bir savunmacı 6 şart. Palhinha>Bissouma>Fabinho>Cajuste.

Cajuste gelecek tahminim. keşke olmasa.

2 adet 2002+ yabancı bulundurmak zorundayız Biri Arroyo. Diğeri Rafa'nın yedeğine olmalı. Tobias Gulliksen (2003) olursa bu isim hem uygun bonservis, hem pasörlük, hem Kuzeyli disiplini, hem genç bir potansiyel kazanmış olcağız. İsveç ligindeki verileri çok iyi. Norveç liginde ise o kadar iyi değildi. Bodo bu yüzden gönderdi. Ama Djurgardens'de çok gelişmiş görünüyor. Rafa zaten çok yüksek maç sayısına erişecek, Gulliksen arkasında düşük maaşla bekleyecek bir yedek olarak bulunmaz nimet. Muci'nin maaşı yüksek ve geleceği Gulliksen kadar parlak değil bana göre. Hem Muci'den bonservis de elde edebiliriz. Muci Gulliksen değişim her açıdan bize katkı sağlayacaktır. Çok mantıklı bir değişim olur. Ama olmazsa Muci kalırsa da üzülmem. Muci kalırsa 2002+ oyuncu kontenjanını yedek forvette kullanırız. Muci giderse Gulliksen gelir ve yedek forvete orta yaşlı bir 2.forvet gelir.

Ben Gulliksen'in gelmesi, Muci'nin gitmesi ve yedek forvete orta yaşlı/tecrübeli bir bitirici forvetin gelmesi görüşündeyim.

Yedek forvet için önerim Marvin Ducksch. Bundesliga 2'de gol rekorları kuran Bundesliga 1'de çok şık gollerin ve bir 10 numara gibi asistlerin müdavimi Ducksch iyi olur yedeğe. Lukaku olsa keşke. Goncalo Ramos harika olur. Durosinmi olur.  Embolo'dan uzak durmakta yarar var. Muci'nin kaldığı yedek forvete genç oyuncu bakıldığı senaryoda ise İnter'in Serie B'ye kiraladığı forvet Esposito en iyi seçenek gibi duruyor. Franculino Dju 2004 doğumluydu galiba harika olur bu senaryoda.

Yani bence her ihtimalde 2 iyi forvetimiz olmalı. Biri Abraham diğeri yukarıdakilerden kim olursa olsun çok sevineceğim.

Stopere ise Paulista'nın sakatlık ihtimaline karşı, tek sağ stoper de Paulista olduğu için iyi bir sağ stoper almamız gerektiğini düşünüyorum. Paulista sağlamken iki sağ ayaklı stoper ile oynarız. Emirhan veya Felix'ten biri çok yüksek bir form grafiğinde ise onlardan biri olur sol stoperde. Tek bir yabancı stoper bu işi çözecektir. Ve öyle yüksek maliyetli olmasına da gerek yok. Geçen ismi çıkan Union Berlin'den Doekhi harika olur mesela. Elimizdeki en iyi stoper olur. Yüksek maç sayısı, hava toplarında büyük üstünlük, çok iyi hamle zamanlaması, doğru pozisyon alma vaadederek stoper gibi stoper profili çiziyor. Yaşlı olmaması da bir avantaj. Felix'in daha başarılı olabilecek sağ stoper hali gibi geldi bana.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2025, 17:11:07 joseph35 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/haberkartali/status/1944755211429372293?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Yazık günah şu para cidden, 2 tane scout transferi yapardık.
Herifin peşinden falanda koşmadık, sessiz sedasız geldi 3 milyon maaşa imza attı. Anç den tanzim etsinler.

Edit : 2 yıllık toplam maliyet fesih bedeliyle beraber 8,5 milyonmuş..
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2025, 17:54:15 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sEuL

KWP kesin olmadi mi simdi?
Gecen sene ozellikle kapanan takimlari acmakta inanilmaz zorlaniyorduk, KWP'nin o konuda bizi rahatlatacagini dusunuyordum sahsen.
Umarim sorunlar cozulur ve en kisa zamanda bi sag bekimiz olur, Svenson ile falan olacak is degil.

Gecen sene ozellikle kapanan takimlari acmakta inanilmaz zorlaniyorduk, KWP'nin o konuda bizi rahatlatacagini dusunuyordum sahsen.
Umarim sorunlar cozulur ve en kisa zamanda bi sag bekimiz olur, Svenson ile falan olacak is degil.

yönetim biraz cıvıttı iyi başladı 1 haftadır cıvıttı.Orkun aşağı orkun yukarı yapıyor sadece bugünde orkun acıklıyoruz.

Ne güzel cajuste bitmişti kwp bitmişti onlar geliyordu ne olduysa bir an 2 oyuncuda durdu.

Tamam orkunu bende seviyorum ama bir ton eksik bölge var halen sağ bek,6 numara,sağ stoper,sol kanat bu takımda kanat yok.3 senedir yok hemde.

Çevrimiçi Samet Ç

yatmadı ama 1 gün daha süre istemiş

Çevrimiçi sEuL

yatmadı ama 1 gün daha süre istemiş

Sure istemisse demek ki baska yerlerdende haber bekliyor. Umarim istedigi haberi alamaz, ne diyelim :D

Sure istemisse demek ki baska yerlerdende haber bekliyor. Umarim istedigi haberi alamaz, ne diyelim :D

herkes hem fikir bu konuda ben sogudum bu oyuncuya karşı osayi v2 bu adamda.En ufak parayı görünce kaçıp yalandan yatacak tiplerden takım içi huzurunu bozacakmıs gibide geliyor rosier gibi.

Çevrimiçi Serdar3444

Geçen sene yapamayıp, bize küçük takımlara karşı dahi sıkıntı yaratan, bizi çökerten, moralimizi sıfırlayan ve bu sene yapılan yeniliklerle çözülnesi gereken sorunlarımız çok fazlaydı.
- Kafa golümüz neredeyse yoktu, kafa golü tehlikesi neredeyse sıfırdı; Abraham'la ezici bir şekilde çözülecek,
--Forvetin eziciliği; Abraham en az iki adamı arkasına takacak ve diğer oyunculara oyun alanı açacak... Rakiplerin dikkatle takip ettiği tek adam Rafaydı, bu sayı iki, üç, dört olunca bizi durdurmak çok zorlaşacak...
-Kaleciden, defanstan seken topa hızlı dokunuş; Abraham'la çözülecek, top takibinde çok çok iyi... Kale önünde topu tipleyen Sadece Salih vardı oda yedekti. Top azıcık ileri düşerse oradan da Orkun tehlike oluşturacak...
-Uzaktan isabetli şut; Orkun'la çözülecek, defansif yerleşimleri bozulacak...
-Serbest vuruş; Orkun'la çözülecek, artık Rafa'ya kale önünde kasti faul yapmaya öd ister, önüne gelen tekmeyi basıyordu ya, hadi şimdi bassınlarda görelim, tekme atmasa rafa kaleye akacak, tekme atsa orkun takacak....hadi bakalım....
-Kapanan rakibe karşı sonuca giden Tiki taka;  Orkun başta olmak üzere mevcut transferler buna müsait, Sol ve sağ kanat transferlerini mevcut transferlere yakın kalitede yaparsak her türlü  çözülür. Küçük takımlarıda iki üç organizasyonda çözeriz. Bizim ligimizin her türlü içinden geçeriz... Bu ligde Puan kaybetme lüksümüz yok....
-Bu sene Masauka hariç isabetli orta yapanilen tek topçumuz yoktu. ha, orta yapılsa ne olacak vuracak topçumuz da yoktu...
- Sol kanatsız sezonlar; bu kadar büyük bir şapşallığı, aptallığı, gerizekalılığı, saçmalığı bir daha yaşayacağımızı zannetmiyorum...
- Etkin sağ kanat; Rashica'yı seviyor ve bazı özelliklerini çok beğeniyorum, alanını çok iyi kapatıyor ama oyunun akıcılığını da çok bozuyor.... Bu Kanada da bir dokunuş olacağını kabul ediyorum... Arroyo'nun yemesi gereken çok ekmek var bence.  Bu sene Arroyo ile felan olamaz.... Kiralık gitmeli, şu anda hiçbir yaraya merhem olamaz...
-Yedek kaleci: bu sorunu çözmek zorundayız. Çözeceğimizi düşünüyorum... Çözülmezsede bu sorun çözülmesin...

Eksikliklerin hepside bir anda sihirli değnekle çözülecek gibi değil ama iyi olacak...

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2025, 20:33:25 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

https://x.com/fatihdogan_38/status/1944812931402592686

yıllık 4 milyon € bu çok işte buna herkes tepki göstersin ohannesss  :o_o:

imza parası vermediysek bonservis niyetine mantıklı yoksa oha yani.

Çevrimiçi Samet Ç

yıllık 4 milyon € bu çok işte buna herkes tepki göstersin ohannesss  :o_o:
imza parası içinde ayrıca düz 4 versen ne olacak trde kulüp mü batıyor oyna devam

Çevrimiçi joseph35

2.5 maaş 1.5 imza parası ise sorun yok. 4 + imza parası ise çok. Ancak kulübün ekonomik durumunu, paramızı ve gelecek para planlarını bilmiyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

2.5 maaş 1.5 imza parası ise sorun yok. 4 + imza parası ise çok. Ancak kulübün ekonomik durumunu, paramızı ve gelecek para planlarını bilmiyoruz.
2.5 maaş 1.5 imza parası yani 4.5 bonservis verip almış gibi olduk

imza parası içinde ayrıca düz 4 versen ne olacak trde kulüp mü batıyor oyna devam

imza parası ayrı diyor fatih doğan oha deriz çok fazla.

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1944812931402592686

Çevrimiçi Samet Ç

imza parası ayrı diyor fatih doğan oha deriz çok fazla.

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1944812931402592686
fatih çok biliyor iyi araştırsın kulüp açıklayınca görürsünüz zaten saklamıyorlar bir şey
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2025, 20:53:30 Samet Ç ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bossman yasasıyla kulupler kaybederken oyuncu ve menajer aşırı zenginleşti.
Tamam oyuncu kulübün kölesi değil ama oyuncu kulüp arasında denge kurulmaliydi.

Etiketler: