2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, sEuL, Zafer55, Mehmet57, Darkeagle, Yokmessi, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, 38life, Sinan66, Kapkarakartal, hasankale, sozkul, ulumemo, kartalizma190399, maıden, NioHH, murat baltacı, fatihsahin, Monza, murat, Rasim, Georgetown, Savaş, Özgür Gültekin, doganay, yaço58, kahyaoglueren, emre_1978, Ravenman, İsmail Özyurt, Serdar3444, ahmetekinciogl2, Bülent Yiğitcan, Umutcan Kaya, sefaköykartali, mayguntr, mtorunlu, pinehitman, golazokartal, ugurkartalizma, balkan-kartal, Kartal Ç, umutow, COB, Atkar, mellfred, bull74 ve 434 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 160601 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Skov Olsen ve Sancho var bir hayalimiz

Skov olsen kadar istediğim kimse yok şu takıma. Millet cerny daha iyi falan diyor da kafayı yemişler şu boy pos şut yeteneği çalım yeteneğiyle cidden sancho'dan bile çok istiyorum rashica'yı gerekirse shaktar maçında sola atıp olsen'i çeksek keşke hem sancho'dan falan çok daha gerçekci hedef bizim için

Çevrimiçi levitate

o iş dün patladı 15 bonservis verdiler manu kabul etmedi büyük ihtimal 20 üstü istiyorlar
manu 15'e kadar düşmüşte bunlar 10+5 mi ne teklif etmiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Skov olsen kadar istediğim kimse yok şu takıma. Millet cerny daha iyi falan diyor da kafayı yemişler şu boy pos şut yeteneği çalım yeteneğiyle cidden sancho'dan bile çok istiyorum rashica'yı gerekirse shaktar maçında sola atıp olsen'i çeksek keşke hem sancho'dan falan çok daha gerçekci hedef bizim için
ikisinide ceza sahası çevresinde topla buluşturduğun an Abraham'a +15 yaz direkt kafadan

Çevrimiçi levitate

valla ya mükemmel çar
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

ikisinide ceza sahası çevresinde topla buluşturduğun an Abraham'a +15 yaz direkt kafadan

Kesinlikle. Bir de şöyle bakıyorum eğer sorun çıkmaz da kwp yarın inerse olsen kwp sağ kanatını şu ülkede sadece fener'in yarma gibi bekleri zorlayabilir bence anadolu maçlarında falan ızdırap olurlar rakibe

Çevrimiçi murat

Yinede arroyoda o ışık yok maalesef şut yok adam geçme yok orta açma yok.

Raşitsa kalsın onune adam alınsın sol kanatta alınsın 3 kanat götürürüz orayı rafa da var kanat oynayabilen.
hazır 3-5 ediyorken satmak lazım.ortasıra oyuncusundan öte gidemez.bari giderse bizi de oraya çekmemiş olur.

Çevrimiçi Samet Demir

hazır 3-5 ediyorken satmak lazım.ortasıra oyuncusundan öte gidemez.bari giderse bizi de oraya çekmemiş olur.
Satmak yerine kiraya vermekde mantıklı, portekiz hollanda takımlarına falan.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Cerny yanına eplden kiralık isimli birini indirecekler gibi geliyor bana kanat için. Tamamen hissiyat. Skov olsen en çok istediğim adam bi aydır yazıyorumdur belki

Çevrimiçi murat

evet olsen çok iyi ama bana kalırsa cerny de alınmalı.toplamda 3 kanat transfer etmeliyiz.raşitsayı da yollamak lazım.

Çevrimiçi Ravenman

Cerny yanına eplden kiralık isimli birini indirecekler gibi geliyor bana kanat için. Tamamen hissiyat. Skov olsen en çok istediğim adam bi aydır yazıyorumdur belki

Wolfsburg geçen sezon Cerny yi kiralık Rangerse verdi. Bir sezon daha kiralık vermezler bence. Verselerde zorunlu opsiyonla verecekler bize.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

twitterda güvendiğim biri paylaşmış cerny ile ilgileniyormuşuz ne yazık ki daha iyisini beklerdim başlarda cerny okeydim ama çıta yükelmişken sağ kanatta oyun kurucu birini isterdim cerny oyun kurucu değil hızı var açık alan oyuncusu raşitsa 2 olur.

Çevrimiçi gokhans

Mats wiefer 6 numara için düşünülüyor olabilirmi?  Orkun’un da feyenord dan iyi arkadaşı biliyorum. Tam aradıımız 6 olabilir m ki? Sık sık epl kurcalıyoruz çünkü?
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2025, 15:18:46 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

twitterda güvendiğim biri paylaşmış cerny ile ilgileniyormuşuz ne yazık ki daha iyisini beklerdim başlarda cerny okeydim ama çıta yükelmişken sağ kanatta oyun kurucu birini isterdim cerny oyun kurucu değil hızı var açık alan oyuncusu raşitsa 2 olur.
ilgi yok listede son sırada

Çevrimiçi murat

raşitsa çarpı 2olur.ama evet olsen olsa keşke.cerny de yedek.iki tane kanatla yürümez bütün sezon.takım planlaması yaparken   üç iyi stoper, üç iyi kanat, üç  iyi bek, iki iyi santrafor bir tane iyi altı , birtane iyi sekiz  ve bir tane iyi on  ve de onları yedekleyecek bir sekiz-on yedeği birde altı-sekiz yedeği yapmalı.kalecilierle toplamda onsekiz oyuncu yapar.kadroyu çok şişirmeden kaliteli isimlerle elli milyon civarında maaş bütçesiyle gayet iyi takım kurulur..

-

stadyum bomboş eşinizi çoluğunuzu çocuğunuzu alıp orkun imza törenine gidin biletler ücretsiz adama motivasyon lazım boş stat görmesin.

https://twitter.com/Forumkartal/status/1944362518719164549

raşitsa çarpı 2olur.ama evet olsen olsa keşke.cerny de yedek.iki tane kanatla yürümez bütün sezon.takım planlaması yaparken   üç iyi stoper, üç iyi kanat, üç  iyi bek, iki iyi santrafor bir tane iyi altı , birtane iyi sekiz  ve bir tane iyi on  ve de onları yedekleyecek bir sekiz-on yedeği birde altı-sekiz yedeği yapmalı.kalecilierle toplamda onsekiz oyuncu yapar.kadroyu çok şişirmeden kaliteli isimlerle elli milyon civarında maaş bütçesiyle gayet iyi takım kurulur..

-

2 tane zımba gibi kanat alsınlar en önemlisi o gerekirse raşitsa yedek kalsın gol atınca açık savunmaya karşı raşitsa iş yapar açık oyunda oynuyor o kapalı takımlara karşı etkisiz.

Çevrimiçi Ravenman

ASPOR: Beşiktaş Jayden Sancho’nun şartlarını sordu….

Allaaaaaaaaaaah !

Çevrimiçi levitate

kartalist twit

"Sancho için pusuya yattık bekliyoruz, görüşmekte olduğu takımlar var ama güncel durumda çoğu ile anlaşamadı.

Süreç böyle ilerlerse girişimleri ona göre hızlandıracağız."
bipbipbupbup

Çevrimiçi Ravenman

Ne olduysa Ahaber şimdi Orkun’u övüyor.

Son 30 yılın en büyük transferi diyorlar. Böyle bir transfer görülmemiş, adam büyük kulüpleri ret ediyor ve prime zamanında sevdiği Beşiktaşa geliyor.

Adalı bence bunlara ayar vermiş

Çevrimiçi sEuL

Sancho falan beni nedense hiç heyecanlandırmıyor. Ama şu Skov Olsen’i alabilirsek gerçekten çok umutlanacağım sezon için ama bizimle adi hiç geçmiyor çocuğun. Başkan durmadan isimli yıldız alacağım falan diyorda geçmişte kaldı artık onlar - yildiz degil is yapacak oyunculara yoğunlaşın.

Çevrimiçi ulumemo

Sancho falan beni nedense hiç heyecanlandırmıyor. Ama şu Skov Olsen’i alabilirsek gerçekten çok umutlanacağım sezon için ama bizimle adi hiç geçmiyor çocuğun. Başkan durmadan isimli yıldız alacağım falan diyorda geçmişte kaldı artık onlar - yildiz degil is yapacak oyunculara yoğunlaşın.
3 tane kanat alınacaksa 1’inin sancho olmasına açıkcası hayır demem. Ha alırlar mı bence almazlar. 1 tane bu hafta bir tane de eylülde fırsat kovalarlar bana göre

Etiketler: