2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

levitate, Özgür Gültekin, sEuL, Zafer55, Samet Ç, yaço58, gokhans, Bülent Yiğitcan, Gökhan Güvenç, Yusuf Berberoğlu, Georgetown, Sinan66, Necmi, kartal meriç, hasankale, murat, kahyaoglueren, mayguntr, 38life, Rasim, kartalizma190399, Savaş, golazokartal, ahmetekinciogl2, ulumemo, annoca, tolga1903, maıden, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Kartal Ç, doganay, murat baltacı, Darkeagle, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, sefaköykartali, Ravenman, bull74, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, BJKTÜRK23 ve 460 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 154641 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

6 numara siyahi oyuncuymuş

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

başkan orkun yarın geliyo demiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Alparslan

Orkun resmen Beşiktaş'ta. Twitter'da tüm herkes haberi girmeye başladı. Hayırlı olsun. İnanılması güç bir transfer yaptık.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

kwp ile beraber getirsin on numara iş olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yine 5 yıl taksit yazmışız harika ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Kanat nerede 6 nerede.devam devam.
Şu taponlardan da kurtulsak

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

alper bahadır yanlış olma ihtimali yok

ben sangare diyeceğim ya daha önce gördüm çünkü
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

ben sangare diyeceğim ya daha önce gördüm çünkü
olur uyar

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

sonunda KAP geldi artık gönül rahatlıyla sevinebiliriz orkuna ve KWP'ye  :halay: :halay:

Çevrimiçi Samet Ç

sonunda KAP geldi artık gönül rahatlıyla sevinebiliriz orkuna ve KWP'ye  :halay: :halay:
orkuna başkan portekize gittiği gün sevinmeye başlamıştım :D

Çevrimiçi yaço58

Beşiktaş’ın çocuğu hoşgeldin heycsnlıyım gerçekten İstanbul’da olsam karşılamaya ve imza törenine giderdim büyük ve değerli bir iş Allah utandırmasın

Çevrimiçi levitate

Son veya Grealish'te olabilir

grealish imkan vermiyorum, son emin değilim fb uğraşıyordu ama imaj hakları felaket pahalıymış (20-30 m) tottenham onları ödeyin diyormuş
bipbipbupbup

Al başkanım şu skov olsen cuk diye oturacak

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Orkun'un bonservisi de 5 yıl taksitlendirilmiş.  :lol: Çok iyi. Tammy ve Orkun toplam 45m bonservis ama yıllık 9m falan ikisinin bonservis maliyeti.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Orkun'un bonservisi de 5 yıl taksitlendirilmiş.  :lol: Çok iyi. Tammy ve Orkun toplam 45m bonservis ama yıllık 9m falan ikisinin bonservis maliyeti.

işte böyle transfer yapacaksın her sene kadroyu sil baş yapıp çer çöpü doldurmaktansa 1 kere sağlam kadro kuracaksın her sene aynı bonservisi ödeyelim ama kadromuz sağlam olsun.

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/Besiktas/status/1943751659093700746

şu açıklama şekli yıllardır istediğim şey aynı madrid gibi :)

Etiketler: