2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

ulumemo, 38life, Mehmet57, Zafer55, levitate, KartalınGücü, bull74, Özgür Gültekin, mellfred, Georgetown, doganay, Gökhan Güvenç, sEuL, Sinan66, Serdar3444, gokhans, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, mayguntr, Samet Ç, COB, Monza, Savaş, sefaköykartali, annoca, Rasim, hasankale, NioHH, maıden, kartalizma190399, murat, tolga1903, yaço58, emre_1978, Kapkarakartal, Kartal Ç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, golazokartal, murat baltacı, Darkeagle, pinehitman ve 424 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 156013 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan birde Zambo çek bize

Çevrimiçi yaço58

🚨SON DAKİKA!

Beşiktaş, Orkun Kökçü transferi için Benfica ile büyük ölçüde anlaştı.

Son detaylar konuşuluyor.

@ortacizgicom

Hoşgeldin

Çevrimiçi 38life

gerçek hayatta karşılığı var tabi 30 m ye sıfırdan bir takım kurabilirsin sorun bu değil esas sorun kuracağın o takımla ne yapabileceğin
Futbol belli dönemlerde değişir seba dönemide böyle bir dönemdi bu dönemde böyle
Eskiden 2-3 m ye alabildiğin oyuncuların fiyatı şimdi 10 m oldu eskiden 7-8 e alabildiğin dişe dokunur oyuncu fiyatı şimdi25 - 30 oldu biz son yıllar buna uyum sallayamadığımız için dibi  boyladık para harcamadıkmı harcadık ama her sene iki adam alıp koyacağımız paraya 10 adam aldık seneyede onları göndermek için bütceyi kullandık bakıyorsun aynı parayı harcamışsın ama takımı rezil etmişsin 30 m ye takım kuran arkadaşlar değişime ayak uyduramamış romantikler oluyor

Kesinlikle katılıyorum. Burada da kritik nokta bu yükselen piyasaya ayak uydururken "tekrar satabileceğin" futbolcuları almak. O yüzden de 27-28 yaş altı oyunculara gidiliyor.

Çevrimiçi 38life

https://x.com/FabrizioRomano/status/1943253282668892407?t=sn5zbGXLpBOa2pLhojHO5Q&s=19

Yarın açıklanır sonra statta imza

Bu tweet'in altında yabancıların yaptığı yorumlara bakınca bu transferin ne kadar büyük bir transfer olduğunu tekrar fark ediyor insan.

Çevrimiçi 38life

Başkan birde Zambo çek bize

Önce şu KWP transferinin bitmesini bekliyorum ben. Hazır zaten belli bir noktaya getirilmiş. Bitirelim şunu. 6 numara transferi için bence Graf, teknik ekip ve yönetim tekrar bir toplantı yapar diye düşünüyorum. Zaten Cajuste transferi de o yüzden durduruldu muhtemelen.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

İsmi çok geçiyor 6 için ama geçen sezon 18 maç kaçırmış sakatlık sebebiyle

https://www.transfermarkt.com.tr/hidemasa-morita/verletzungen/spieler/524315

Bence artık kulüp olarak, 30 yaşını aşmış, sakatlık geçmişi kabarık ve son 3 sezonda ortalama 30 üzeri maça çıkmamış adamlardan uzak durmalıyız. Belki 1-2 adam için bu risk alınır ki bu hakkımızı Abraham'da kullandığımızı düşünüyorum.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

orkun bitmiş  :bandit:

Stadyunmda imza töreni 10 numara forma devir teslim ve kaptanlık devamı gelsin. :super:

Başkan kaldırdı indirmiyor. :money:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Bu arada Demir Ege yokmuş gibi davranıyoruz ama o bölgeye daha üst düzey bir oyuncu alınmazsa formayı kapacak ve bir daha bırakmayacak gibi bir his var içimde.

Bu arada Demir Ege yokmuş gibi davranıyoruz ama o bölgeye daha üst düzey bir oyuncu alınmazsa formayı kapacak ve bir daha bırakmayacak gibi bir his var içimde.

Demir ege kalsın ama yedek olarak daha iyisi lazım bir işe başladık tam yapalım artık.Yarım kadro olmasın kanat alınsın sağ bek alınsın 6 numara alınsın.

Yarım kadro ile başarı gelmiyor bir yer aksamasın her bölge makina gibi olsun.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Demir ege kalsın ama yedek olarak daha iyisi lazım bir işe başladık tam yapalım artık.Yarım kadro olmasın kanat alınsın sağ bek alınsın 6 numara alınsın.

Yarım kadro ile başarı gelmiyor bir yer aksamasın her bölge makina gibi olsun.

Ben de aynı fikirdeyim ama o bölgeye transfer gecikirse bu çocuk formayı alır kolay kolay da vermez demek istiyorum. Umarım o bölgeye alınacak adam Demir Ege'ye mentörlük yapıp onun gelişimine de katkı sağlayabilecek bir oyuncu olur.

Çevrimiçi gokhans

güncel anlık kadro şu şekilde.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

Istanbul’da uzerinde forma ile gormedigim surece temkinli kalacam (bknz nene, konoplyanka vs). Ama harbi olacak gibi duruyor 😬

Çevrimiçi levitate

manu sancho için 15 milyon pounda düşmüş
bipbipbupbup

2030'a kadar taksitle alalım :D

Çevrimiçi Mehmet57

2.5 kira + 7.5 zorunlu opsiyon + 2.5 kolay bonus + 2.5 zor bonus ile aliriz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Endo'ya okeyim ben. Bir iki senelik çözüm olur ama olur.

En az 2 sene rahat idare eder. Oyuncu ikna edilirse Liverpool tarafı çok kolay çözülür. Zaten seneye kadroya girmesi de zor ama EPL de kalmak isteyebilir

Etiketler: