2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Bülent Yiğitcan, gokhans, Özgür Gültekin, mayguntr, sEuL, Yusuf Berberoğlu, yaço58, levitate, Zafer55, Gökhan Güvenç, Georgetown, Sinan66, Necmi, kartal meriç, hasankale, murat, kahyaoglueren, 38life, Rasim, kartalizma190399, Savaş, golazokartal, ahmetekinciogl2, ulumemo, annoca, tolga1903, maıden, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Kartal Ç, doganay, murat baltacı, Darkeagle, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, sefaköykartali, Ravenman, bull74, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, BJKTÜRK23 ve 463 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 154760 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

aynen kesin konuşmuştur başkanla :D
Necmi abi, sen ve ben haricinde herkes başkanla görüşmüş
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

fener kwp ile ilgilenmiyormus su adamıda indirsek iyi olacaktı sağ bek yok eksik bölge halen çok gitmesi gerekenler duruyor.

Shaktar macına az kaldı.

An itibari ile kadro suan için böyle orkun geldi sayarsak.

Halen sağ stoper,sağ bek,6 numara,sol kanat,sağ kanat lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

5 gün önce yine konuşmuş partey için ilgilenmiyoruz demiş ama teklif yaptık sonradan 5 tane taciz davası ortaya çıkınca vazgeçtik haftada 3-4 kere konuşuyor başkanla adam
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2025, 22:11:47 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

fener kwp ile ilgilenmiyormus su adamıda indirsek iyi olacaktı sağ bek yok eksik bölge halen çok gitmesi gerekenler duruyor.

Shaktar macına az kaldı.

An itibari ile kadro suan için böyle orkun geldi sayarsak.

Halen sağ stoper,sağ bek,6 numara,sol kanat,sağ kanat lazım.

Sağ stoper lazım diyorsan, kaleci de gerekli yazmalısın :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

he valla

Çevrimiçi Samet Demir

Hakan interde kaldı :) son dakika osimhenide alamazlarsa ne gülerim bunlara. Umarım alırlar ama. Icardide dönüyor bu sene. Kaos ho.

bana kalırsa lazım önce ki mesajımda söyledim zaten ersin güvenip yola cıkılmaz satılmalı listesine koydum mert yedek kaleci yabancı kaleci istiyorum ben.

Çevrimiçi Samet Demir

5 gün önce yine konuşmuş partey için ilgilenmiyoruz demiş ama teklif yaptık sonradan 5 tane taciz davası ortaya çıkınca vazgeçtik haftada 3-4 kere konuşuyor başkanla adam
Partey maliyetinin 2-3 katına bonservisli orkun çekiyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Gs banka teminati vermekte zorlaniyormus Osimhen icin  :D Umarim Napoli kabul etmez. Adam bildigin yuruyen cheat kodu. Alamazlarsa alacaklari oyuncu asla o seviyede olamaz, ki kapisini calaklari her takim 20 isterlerse bunlardan 40 isteyecekler.
bulmaları zor bence kimse o topa girmez bireysel olarak 2 güne bulamazlarsa iptal olur o transfer

bulmaları zor bence kimse o topa girmez bireysel olarak 2 güne bulamazlarsa iptal olur o transfer

bankalar birliği borcundan dolayı sıkıntı yaşıyorlarmış.Ama arkalarında koskaca siyasi parti var destek olur sıkıntı cıkmaz.Maaş bonservis ile beraber 150-200 milyon € verecekler kimse sen ne ayaksın demiyor nasıl olsa.

Çevrimiçi Samet Ç

bankalar birliği borcundan dolayı sıkıntı yaşıyorlarmış.Ama arkalarında koskaca siyasi parti var destek olur sıkıntı cıkmaz.Maaş bonservis ile beraber 150-200 milyon € verecekler kimse sen ne ayaksın demiyor nasıl olsa.
Maaş+imaj hakkı+vergi 35-40 milyonu bulur yıllık mesela arsenal 70 veremiyor gyökerese bunlar 75 verebiliyor

Çevrimiçi Necmi

aynen kesin konuşmuştur başkanla :D
ya birşeyin yüzdesini belirleyen hesapmı var ℅90 ne demek bir transfer olduysa olmuştur olmadıysa olmamıştır başka bir olasılık olamazki
Eee ℅90 anlaştık ℅10 anlaşamadık anlaştığımız ℅90 kısmımı oynatacağız 😂

Çevrimiçi Necmi

bankalar teminatın karşılığını almadan teminat mektubu vermezki bunlar sonra bankaya ödetir parayı

Çevrimiçi gokhans

bankalar teminatın karşılığını almadan teminat mektubu vermezki bunlar sonra bankaya ödetir parayı
:)) 2 siyasi devreye girerler hallolur. Burası Türkiye, 2 yanak sıktırmaya bakar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Orkun'un yanına Matvey Kislyak koysak ne güzel olur

Çevrimiçi 38life

Paulista'nın 1 sezonda 25 maçtan fazla oynadığı son sezon milattan önce falan. Paulista gayet iyi stoper ama ona güvenerek yola çıkamazsın.

Çevrimiçi gokhans

Paulista'nın 1 sezonda 25 maçtan fazla oynadığı son sezon milattan önce falan. Paulista gayet iyi stoper ama ona güvenerek yola çıkamazsın.
orkun+cajuste+cerny gelsin, sağ stoper ve sağ bek kalsın diyorum. Tabiki alabiliyoruz deniyorsa alınsın ama en az şu 3 transfer bitmeli önce..

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi Necmi

Transfermarkt te hangi oyuncuya baksam karşısında yüzde bilmem kaç beşiktaş yazıyor 😂 herhalde dünyadaki tüm oyunculara teklif götürdük

Çevrimiçi 38life

orkun+cajuste+cerny gelsin, sağ stoper ve sağ bek kalsın diyorum. Tabiki alabiliyoruz deniyorsa alınsın ama en az şu 3 transfer bitmeli önce..

Zaten yedek niyetine alınacak. Çok maliyetli olmasına gerek yok. Scouting departmanı göstersin işte maharetini :)

Çevrimiçi 38life

Bu Sercan Hamzaoğlu kimdir, güvenilir biri mi? Çok büyük olasılıkla KWP Beşiktaş'a imza atacak demiş.

Çevrimdışı joseph35

Zeki Amdouni Türk statüsünde mi yabancı kuralına göre? İlgileniyormuşuz.

Önlibero işinde de ibre Cajuste'den Tomas Handel'e dönmüş. Handel'in Portekiz ligindeki pas isabeti oranları muazzam. Ama işin sertlik ve top kapma kısmında ne kadar var bilemiyorum. Gerçi top kazanma sayısı da fena değil ama yine de sert bir defansif orta saha gelmedi bana. Ancak Cajuste yerine tercih ederim Handel'i kesinlikle.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2025, 23:13:59 joseph35 ]

Çevrimdışı joseph35

Bu Sercan Hamzaoğlu kimdir, güvenilir biri mi? Çok büyük olasılıkla KWP Beşiktaş'a imza atacak demiş.

fener muhabiri. bizim haberlerde doğruluğu nedir bilmiyorum ama fener haberlerinde fenerliler baya güveniyorlardı. hatta en güvendikleri bu sanırım.

Çevrimiçi levitate

Zeki Amdouni Türk statüsünde mi yabancı kuralına göre? İlgileniyormuşuz.

Önlibero işinde de ibre Cajuste'den Tomas Handel'e dönmüş. Handel'in Portekiz ligindeki pas isabeti oranları muazzam. Ama işin sertlik ve top kapma kısmında ne kadar var bilemiyorum. Gerçi top kazanma sayısı da fena değil ama yine de sert bir defansif orta saha gelmedi bana. Ancak Cajuste yerine tercih ederi Handel'i kesinlikle.
handel bayağı övülüyor kaç istiyorlarmış
bipbipbupbup

Etiketler: