Futbolda tek başına maç aldırmak diye bir şey yok. Ali Koç'a sor anlatsın sana.
Daha bir kaç mesaj önce "Portekiz ligi Türkiye ligine göre yumuşak bir lig. Demir Ege - Orkun - Rafa üçlüsü olmaz." yazmışım. Gelmiş bana sen yumuşak ligi anlamazsın falan yazıyorsun. Gerisini okumaya gerek duymuyorum. Vakit kaybı.
Ya arkadaşım birincisi karşındaki insanı tanımadan futbol bilgisini bilmeden, ayrıca ne yazdığını ne demek istediğini anlamadan ahkam kesip anlamaz diyen ilk sendin, kendine denince zoruna gitmiş güzel bir daha insanlara öyle cevap vermezsin inşallah burada çünkü düşüncelerimizi yarıştırıyoruz her kesin fikri kendine, kimin doğru söylediğini zaman gösterecek.
Aslında başka cevap yazmayacaktım ama Vakit kaybı demişsin ya sinirlendim.
Bak karşındaki insanın söylediklerine cevap verecek kabiliyetin olmayınca hemen çirkefleşiyorsun anladığım.
Neyse kim vakit kaybı sana söyleyeyim.
Kendini futbolu bilen Beşiktaşlı zannedip su cevabı yazan "Futbolda tek başına maç aldırmak diye bir şey yok. Ali Koç'a sor anlatsın sana."
Sen aç son Galatasaray maçını seyret Rafa'yı çıkar bakalım o maç kaç kaç bitiyordu. Rafa sayesinde pozisyona giremezken en az 3-4 maç almışsındır. Şimdi ben senle ne tartışayım.
Sen hayatında Quaresma damı seyretmedin, İyi gününde tek başına maç aldıra bilecek insanı. Bir de Beşiktaşlıyım diyorsun yuhh.
Hadi Sergeni, Mehmedi geçtim, Amokachi , Les Ferdinand tıdamı hatırlamıyorsun.
Nedeyim ben sana artık daha yazdığımı anlamayan, cümle kuramayan biri ile futbol konuşmaya çalışıyorum.
Hadi oradan vakit kaybı güle güle.