2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Özgür Gültekin, Bülent Yiğitcan, mayguntr, sEuL, Yusuf Berberoğlu, yaço58, levitate, Zafer55, gokhans, Gökhan Güvenç, Georgetown, Sinan66, Necmi, kartal meriç, hasankale, murat, kahyaoglueren, 38life, Rasim, kartalizma190399, Savaş, golazokartal, ahmetekinciogl2, ulumemo, annoca, tolga1903, maıden, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Kartal Ç, doganay, murat baltacı, Darkeagle, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, sefaköykartali, Ravenman, bull74, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, BJKTÜRK23 ve 461 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 154714 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Fikret Orman örneği fazla para harcamadan da şampiyonluk ve psikolojik üstünlük olabilitesi için idi. Mevcut durumda piyasa değişti ama bir oyuncu için 30 lara çıkmak kadar değil.
Dünya piyasasında iyi bir oyuncu için 30 milyon çok para değil. Gedsonu da aşağı yukarı aynı paralara satacağız inşallah.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bojo falan mı alalım ben anlamıyorum ? Ya gidip arroya gibi 7-8 adam alıp ya tutarsa diye bekleyeceğiz ya da böyle olmuşuna para vereceğiz.

Orkun bizi değil de renklileri seçmiş olsa şurada üzülmeyen 1 kişi bulamazdık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Konu muhasebecilik değil, başkan her mevkiye 30 milyonluk adam alacaksa ağzımı açmam helal olsun derim. Hadi yedekleri altyapıdan çözeriz.

Takımda ne sağ ne sol sana oyun oynattıracak bir kanat oyuncusu yok, sağ bekini bugün 1 mio verip bir takım almaz, stoperin veteran ve sürekli sakatlık yaşıyor. Buralara Okafor mokafor gibi soru işareti adamlar gelmeyecek ise, kenarda bir 50 milyonumuz daha varsa Orkuna bassınlar parayı.

Şimdiye kadar bütün mevkiilerdeki oyuncuların piyasa değeri hep eşit miydi ki? Neden orta sahaya 30 verince diğer bölgelere de 30'ar vermek zorunda olalım? Ayrıca bu yönetim gelirken en az 3 transfer dönemi demedi mi? Neden tek bir transfer doneminde 10 tane vasat futbolcu almak yerine (yıllardır yaptığımız şey) gidip de sabırla bunu zamana yayarak üst düzey bir kadro kurmuyoruz? Bu transfer dönemindeki büyük hamle orta sahaya olsun mesela, bir sonrakinde başka mevkii olsun. Aynı hatayı daha kaç kere yapacağız? Parayı bütün mevkiilere bölüştürme işinin çalışmadığını anlamamız için daha ne olması gerek?

Ayrıca daha 6 ay öncesine kadar "en büyük eksiğimiz 8" denip duruluyordu şimdi ne oldu da en önemsiz transfer oldu bu?

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Arkadaşlar haklı şöyle orta saha oyuncularımız varken şımarıyoruz bizde.

Chamberlain
Salih ucan
Kerem atakan kesgin
Tayfur Bingöl
Elan ricardo

Şu yukarda ki oyunculara bakıp diyin ki orkun gereksiz bir hamle!

Çevrimiçi 38life

Önemli olan birbiriyle uyumlu bir kadro kurmaktır. Bütün mevkiilere aynı seviyede oyuncu almak şart değil. Senin bir kaç tane üst düzey oyuncun olur, geri kalanı daha düşük profilli olur fakat profil olarak puzzle'a oturan parçalar olur. Ortaya anlamlı bir tablo çıkıyorsa başarılı olursun. Şimdi gidip sağ kanata 30 milyon değeri olan ama profil olarak kadroya ve oyun yapımıza uygun olmayan bir futbolcu alınmasındansa Arroyo'nun oynamasını tercih ederim. Yunus Akgün, Barış Alper çok mu aman aman kanatlar?

Çevrimiçi COB

Dünya piyasasında iyi bir oyuncu için 30 milyon çok para değil. Gedsonu da aşağı yukarı aynı paralara satacağız inşallah.

Dünya piyasası ilen kasıt 5 büyük lig + Arabistan ise evet haklısın.

Çevrimiçi 38life

Arkadaşlar haklı şöyle orta saha oyuncularımız varken şımarıyoruz bizde.

Chamberlain
Salih ucan
Kerem atakan kesgin
Tayfur Bingöl
Elan ricardo

Şu yukarda ki oyunculara bakıp diyin ki orkun gereksiz bir hamle!

Benim anlamadığım şu. 6 ay öncesine kadar "en büyük eksiğimiz 8 numara" denmiyor muydu? Gedson'la bu iş olmaz denmiyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ben başka bir Twitter mı kullanıyordum? Başka bir Beşiktaş Arena forumuna mı girdim?

Çevrimiçi COB

Orkun'a 30 verebildiğimiz noktada ne diye Abraham'a 15 verdik?

30-40 milyon euro'ya çok daha iyi bir santrafor alabilirdik.

Neyse madem paramız var, iki kanada da asgari 20 milyon euroluk oyuncu alalım.

Benim anlamadığım şu. 6 ay öncesine kadar "en büyük eksiğimiz 8 numara" denmiyor muydu? Gedson'la bu iş olmaz denmiyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ben başka bir Twitter mı kullanıyordum? Başka bir Beşiktaş Arena forumuna mı girdim?

Arkadaşlara parası fazla geliyor ondan yapıyorlar ama sebebini açıkladık.

Uygun maliyetli Beşiktaş kadrosu yaptım arkadaşlar için 5 sene Türkiye ligine ambargo koyar! :)

Çevrimiçi Samet Demir

30-40 milyona kenanı, ardayı alabilirsen hiç düşünme, orkunda 8 numara da yerlide en iyisi.
Orkunu aldık maliyetiniz tartışması kaldı, fb 20 milyona 1 sene kiralık adam aldı. Gs 75 bonservis 20 maaş ortalama 150 milyona maliyeti tek oyuncuya verecek. Biz gedson ve musratiden çıkıp neredeyse aynı paraya orkun çekeceğiz. Aldığın adam 24 yaşında...

Çevrimiçi Samet Demir

Uygun maliyetli Beşiktaş kadrosu yaptım arkadaşlar için 5 sene Türkiye ligine ambargo koyar! :)

sola yakup arda, forvete de adnan Karahisar koysan tamamdır

Çevrimiçi tolga1903

Bizim takım o kadar eksik ki kime sorsan en büyük eksiği farklı belirtir. Yıllardır doğru düzgün kenar oyuncusu yok şu takimda veya "işte bu" dedirtecek bir davinson sanchez'i skriniar'ı en son marceloydu. Sağ bek desen 1 yıllık rosier performansı hariç hayranlıkla izleten kim oldu ki? Evet en büyük sorun 8 numara diyenler de haklıydı doğru düzgün kanat oyuncumuz yok diyenler de haklı, ah be şöyle geleni atan santraforumuz olsa çoğu şeyi unutturur diyenlere de hak verilir:) bizim takım komple sıkıntı yıllardır umarım şu 2 ayda tartışmasız bişey çıkarırlar ortaya

Çevrimiçi COB

30-40 milyona kenanı, ardayı alabilirsen hiç düşünme, orkunda 8 numara da yerlide en iyisi.
Orkunu aldık maliyetiniz tartışması kaldı, fb 20 milyona 1 sene kiralık adam aldı. Gs 75 bonservis 20 maaş ortalama 150 milyona maliyeti tek oyuncuya verecek. Biz gedson ve musratiden çıkıp neredeyse aynı paraya orkun çekeceğiz. Aldığın adam 24 yaşında...

Ne febenin yaptığı doğru nede gesenin, bu açıdan doğru örnek olarak kabul etmiyorum.

Şu aşamada Graf ve ekibinin önerebileceği 4-5 milyonluk ortasaha yoksa, boşuna para veriyoruz. Demekki sistem falan hikaye, Adalı da verdiği demeçlerin tam tersi hareket ediyor.

Çevrimiçi gokhans

Cajuste, morita falan çekmek gerekiyor orkun transferinin anlam kazanması için. Gedson’un %50si alındı haberleri var muhtemelen alıcısı hazır, musrati satılır, bi demirege kaldı, böyle bir kadronun yükünü tek başına kaldırabilir mi bilmiyorum. 6no şart.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Ne febenin yaptığı doğru nede gesenin, bu açıdan doğru örnek olarak kabul etmiyorum.

Şu aşamada Graf ve ekibinin önerebileceği 4-5 milyonluk ortasaha yoksa, boşuna para veriyoruz. Demekki sistem falan hikaye, Adalı da verdiği demeçlerin tam tersi hareket ediyor.
Arrayo ve Ricardo aldık işte. Bu sayı 10 olduğu zaman şampiyon olamazsın. Harman yapman lazım. O zaman rafayı satıp yerine 5 milyonluk bir adam koyalım? Sence mantıklı mı ?

Orkun, liverpool, totenham, man united gibi takımlarının teklifini sana gelmek için red etti.

Çevrimiçi Savaş

Yemin ederim.vasatliga o kadar alışılmış ki hala 4 -5 milyonluk adam yok mu deniyor şaka gibi.

Necip var uyar mı?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Arrayo ve Ricardo aldık işte. Bu sayı 10 olduğu zaman şampiyon olamazsın. Harman yapman lazım. O zaman rafayı satıp yerine 5 milyonluk bir adam koyalım? Sence mantıklı mı ?

Orkun, liverpool, totenham, man united gibi takımlarının teklifini sana gelmek için red etti.

Kimse 10 gelecek vaad eden oyuncu transfer edilsin demez, ama 5-10 milyon euro civarı ve 23-28 yaş aralığında bizde gelip performans verip 20-25'lere satabilecek oyuncu önermeleri lazım. Benim scout departmanından beklentim sadece 18 yaşında wonderkid bulmaları değil.

Çevrimiçi Necmi

yok en büyük eksiğimiz kanatlar deniyordu ve hala en büyük eksiğimiz kanatlar biz o nedenle ekimde havlu atıyoruz topu ileri taşuyacakta ilerde tutacakta adam yok kanat almadan 30 m luk orta saha transferi nereden bakarsan bak yanlış bunu doğru yapan tek şey orkunun türk ve beşiktaşlı olması yoksa mantık varmı takımının rn değerli oyuncusunun yerine 30 m luk adam alıyorsun
Gedsona taraftar çok laf ediyor ama müşterisi olan tek oyuncumuz

Çevrimiçi 38life

Bizim takım o kadar eksik ki kime sorsan en büyük eksiği farklı belirtir. Yıllardır doğru düzgün kenar oyuncusu yok şu takimda veya "işte bu" dedirtecek bir davinson sanchez'i skriniar'ı en son marceloydu. Sağ bek desen 1 yıllık rosier performansı hariç hayranlıkla izleten kim oldu ki? Evet en büyük sorun 8 numara diyenler de haklıydı doğru düzgün kanat oyuncumuz yok diyenler de haklı, ah be şöyle geleni atan santraforumuz olsa çoğu şeyi unutturur diyenlere de hak verilir:) bizim takım komple sıkıntı yıllardır umarım şu 2 ayda tartışmasız bişey çıkarırlar ortaya

Evet orası öyle haklısın. Kritik nokta ise şu. Çok eksiğimiz olduğu için bunların hepsini birden kapatmaya çalışıyoruz ve hiçbir mevkiiye garanti futbolcu alamıyoruz. Alırsak da bu yaşlı oluyor ve ertesi sene diğer mevkiileri düzeltmeye çalışırken o yaşlı futbolcunun vaadesi doluyor yine hiçbir şey tam olmuyor. O yüzden bu döngüden çıkıp her transfer döneminde 1-2 tane üst düzey 27 yaş altı futbolcuya parayı gömmek, diğer mevkiileri de kiralık veya ucuz yollu seçeneklerle geçmek gerek. Bu şekilde bir kaç transfer sezonu sonunda dört başı mamur bir takım oluruz. Zaten başkanın ve hocanın söylediği "en az 3 transfer sezonu lazım" söyleminin altında da bu mantık yatıyor diye düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.

Çevrimiçi Necmi

bak teknik olarak bu transferi bende yanlış buluyorum kanat alsın ben orkunu neden aldın demem ama kanat alınmazsa o zaman hesap sorarım çünkü bu para çöpe atılmış oluyor takımının her tarafı iyi olmak zorunda harcıyorsan her tarafa harcayacaksın fiyata gelincede iki yüxlü olmamak lazım bu taraftar milli takıma giremeyen üstelik forveti olmayan milli takıma giremeyen semihe 50 m istiyorlardı şimdi semihin giremediği milli takımın orta sahasına 30 çok değil üstelik benficada alırken bu parayı ödemiş biz 35 yaşına gelmiş futbolun bıraktığı adamlara harcıyoruz bu parayı

Çevrimiçi 38life

Cajuste, morita falan çekmek gerekiyor orkun transferinin anlam kazanması için. Gedson’un %50si alındı haberleri var muhtemelen alıcısı hazır, musrati satılır, bi demirege kaldı, böyle bir kadronun yükünü tek başına kaldırabilir mi bilmiyorum. 6no şart.

Eğer Gedson'un kaldığı, 4-3-3 oynadığımız, Rafa'nın kanatta planlandığı bir sisteme geçmiyorsak kesinlikle 6 numara şart. Cajuste olur, başkası olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Kimse 10 gelecek vaad eden oyuncu transfer edilsin demez, ama 5-10 milyon euro civarı ve 23-28 yaş aralığında bizde gelip performans verip 20-25'lere satabilecek oyuncu önermeleri lazım. Benim scout departmanından beklentim sadece 18 yaşında wonderkid bulmaları değil.
İyide yerli kaliten yok, bayrak oyuncun yok, adam gibi sahada kaptanın yok. Bunların hepsini musrati ve gedson maliyetine alma imkanın var. İstememe durumunu anlamıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Evet orası öyle haklısın. Kritik nokta ise şu. Çok eksiğimiz olduğu için bunların hepsini birden kapatmaya çalışıyoruz ve hiçbir mevkiiye garanti futbolcu alamıyoruz. Alırsak da bu yaşlı oluyor ve ertesi sene diğer mevkiileri düzeltmeye çalışırken o yaşlı futbolcunun vaadesi doluyor yine hiçbir şey tam olmuyor. O yüzden bu döngüden çıkıp her transfer döneminde 1-2 tane üst düzey 27 yaş altı futbolcuya parayı gömmek, diğer mevkiileri de kiralık veya ucuz yollu seçeneklerle geçmek gerek. Bu şekilde bir kaç transfer sezonu sonunda dört başı mamur bir takım oluruz. Zaten başkanın ve hocanın söylediği "en az 3 transfer sezonu lazım" söyleminin altında da bu mantık yatıyor diye düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.
işin kötüsü ne biliyormusun garanti oyuncu alsan bile başka yerleri dolduramayınca oda çöp oluyor iyi oyuncu iyi oyunvularla oynar faydalı olur italyada4 kere gol kralı olmuş adamı getirirsin ama ona top taşıyacak kanat almazsın 19 gol 4 asistle adam çöp olur kanatlar olsaydı 19 29 olurdu
Şimdi eğer kanatları doldurmazsak bu forvet diye aldığımız adam tarihimizin en kötü transferlerinden biri olur

Yazsana bir tane alanilabilecek o paralara santrfor.dunya da zaten forvet kıtlığı var 5 tane üst düzey forvet yazamazsın.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: