2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Darkeagle, Necmi, maıden, Yusuf Berberoğlu, Kapkarakartal, Sinan66, Samet Demir, kartalizma190399, sEuL, COB, Georgetown, Gökhan Güvenç, golazokartal, gokhans, Serdar3444, tolga1903, annoca, pinehitman, balkan-kartal, murat, hasankale, sefaköykartali, kartal meriç, ahmetekinciogl2, Ravenman, Rasim, doganay, yaço58, bull74, ulumemo, fatihsahin, kahyaoglueren, Özgür Gültekin, murat baltacı, Umutcan Kaya, mellfred, Monza, Alparslan, emre_1978, 19YMK03, Bülent Yiğitcan, BJKTÜRK23, cornelius, safak_01, admsngl898 ve 469 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 153491 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

kanatlara bağlı dicemde kanat almıyoruz :D

Başkan raşitsa ile devam etmeyi düşünüyormuş.Hele bir de sol kanat yine vasat biri gelirse abrahamın maliyeti maaşı aboo diyorum sadece.
Abraham'ı topla çok fazla buluşturman lazım verim almak için gidip saçma sapan adı geçen Wesley profili pırpır adamlar alınırsa işimiz yaş iki tarafında teknik oyuncu olmalı top ayağına yapışmalı aynı zamanda bir tarafında kesinlikle hem teknik hem de savunma arkasına koşu atabilen bir oyuncu olması lazım örnek kurgu Trossard ve Malen buraya 30 harcayıp orta sahaya çok elit bir pasör almasan bile hücumda üretirsin bakalım ne yapacaklar
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2025, 00:34:52 Samet Ç ]

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Abraham'ı topla çok fazla buluşturman lazım verim almak için gidip saçma sapan adı geçen Wesley profili pırpır adamlar alınırsa işimiz yaş iki tarafında teknik oyuncu olmalı top ayağına yapışmalı aynı zamanda bir tarafında kesinlikle hem teknik hem de savunma arkasına koşu atabilen bir oyuncu olması lazım örnek kurgu Trossard ve Malen buraya 30 harcayıp orta sahaya çok elit bir pasör almasan bile hücumda üretirsin bakalım ne yapacaklar

Birileri uyarıyordur herhalde başkanı uyarmıyorsa bile mutlak uyarsın.Net isimlere gitmesi gerekiyor başkanın.

Çevrimdışı levitate

Kieran McKenna

"Jens is a really good size, has a good physique, uses that well on the pitch, covers ground really well, and he takes the ball well in deep positions.

"He's played a little bit more as a higher eight at Napoli, but we feel, and I think he feels, that he is more comfortable playing in a midfield double pivot or as one of two midfielders in slightly deeper areas.
kovulsa anlık teknik ekipteydi hocanın fav eleman
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Orkun ya da muadili ve sol kanada dediğin gibi adam alıp, sap tarafı rachica / arroya yapacaklar gibi geliyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Orkun evde kartal sesi yaparak geziyormuş o derece Beşiktaşlılar :D
abileri eski forza forumlarında takılıyormuş ciddili
bipbipbupbup

abileri eski forza forumlarında takılıyormuş ciddili

Ailecek Beşiktaşlılar olsun o kadar :)

Çevrimdışı levitate

sancho'nun şartlarını sormuşuz
bipbipbupbup

sancho'nun şartlarını sormuşuz

zor transfer imkansıza yakın.

Başkan bütün Beşiktaşlılara gece uykusunu haram kıldı.Bütün her şey gece yaşanıp bitiyor. :)

Çevrimdışı levitate

fabrizio cajuste bitti demiş hayırlı olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan bütün Beşiktaşlılara gece uykusunu haram kıldı.Bütün her şey gece yaşanıp bitiyor. :)
Bizim için sorun yok, olan gazetecilere oldu :) ne gündüz ne de sabah uyku yok onlara.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Kanat alınması yasak diye bir gizli anlaşma imzalamışız.
Bu yüzden kanat transferi beklemeyin!!!

Çevrimiçi 38life

Tek bir hayalim var: Orkun Kökçü

Çevrimiçi gokhans

Tek bir hayalim var: Orkun Kökçü
serkan rençber’in bir röportajına denk geldim. 450bin euro teklif etmişiz, kulübü 1milyon istemiş, bizim başkan pahalı bulmuş. Hatta orkun’un babası, kalan maaşından vazgeçerek bu rakamı düşürtebileciğini falanda söylemiş ama olmamış.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su Trossard i biz alsak sol kanat tamam deriz.
Arsenalde bir türlü değerini bulamadı Arteta da bu sene artık oynatmayacaktir.
Bu arada febe illgileniyormus.

Çevrimiçi 38life

serkan rençber’in bir röportajına denk geldim. 450bin euro teklif etmişiz, kulübü 1milyon istemiş, bizim başkan pahalı bulmuş. Hatta orkun’un babası, kalan maaşından vazgeçerek bu rakamı düşürtebileciğini falanda söylemiş ama olmamış.

Evet o dönemi hatırlıyorum. Buradaydık. Yazdık, eleştirdik, kahrolduk.

Çevrimiçi gokhans

Orkun ve kerem pakedine karşı gedson ve musratiyi verip üzerine bi 10-15milyon ateşlesek ne güzel olur.

Çevrimiçi gokhans

Evet o dönemi hatırlıyorum. Buradaydık. Yazdık, eleştirdik, kahrolduk.
çalhanoğlu’nu da altınsay aldırmak için çok uğraştı ama 3 kuruşa almadık, enteresan hakkatten.

Çevrimiçi Samet Ç

17 yaşındaki Orkun'a verecek paramız yok ama 25 yaşında hayatında Süper Lig'de sadece 165 dakika süre alan ve bizde de muhtemelen sezonu kulübe de tamamlayacak adama 4 yıl maaş bağladık.
O zamanlar yönetime sahip çıkmışlardı sosyal medyadaki futbol uzmanları burası oyuncu yetiştirme yeri değil biz olmuş oyuncu almalıymışız diye saçma bir argümanla şimdi dönüp bakıyorum hepsi Orkun diye kafa ütülüyorlar yine :D

Çevrimiçi Samet Ç

çalhanoğlu’nu da altınsay aldırmak için çok uğraştı ama 3 kuruşa almadık, enteresan hakkatten.
çalhanoğlu gelmezdi zaten ts ile anlaşıp anlaşmadan vazgeçmişliği var

Çevrimiçi gokhans

çalhanoğlu gelmezdi zaten ts ile anlaşıp anlaşmadan vazgeçmişliği var
Altınsay, konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Hakan'la da anlaşmıştık. Hakan yıllık sadece 200 bin Euro alacaktı. Kulübü Hamburg ise 2 milyon Euro karşılığında bu teklife evet dedi" Fakat Beşiktaş yönetim kurulu, o dönemki maddi koşulların ağır olması nedeniyle, transfer ücretini çok yüksek buldu ve bu operasyonu veto etti.

Biz zamanında orkunu alsaydıkda oynatmazdık bence.Aldığımız bütün gurbetçi oyuncuları ya kiraladık ya sattık yada yok olup gittiler.Bakmayın 1 tane oğuzhan çıktı onuda samet aybaba oynattı FEDA dönemi diye oğuzhanda parladı.Yakın geçmişte hafızam beni yanıltmıyorsa öyle alıp oynattığımız parlattıgımız sattığımız gurbetçi oyuncu hatırlamıyorum.

Çevrimiçi 38life

O zamanlar yönetime sahip çıkmışlardı sosyal medyadaki futbol uzmanları burası oyuncu yetiştirme yeri değil biz olmuş oyuncu almalıymışız diye saçma bir argümanla şimdi dönüp bakıyorum hepsi Orkun diye kafa ütülüyorlar yine :D

O kadar geriye gitmene yok. Bizim taraftar 6 ay önce söylediklerinin tam tersi için kafa ütülemeye başlıyorlar zaten işlerine gelince. :)

Etiketler: