2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sefaköykartali, murat baltacı, pinehitman, Atkar, Gökhan Güvenç, Georgetown, COB, Mehmet57, Yusuf Berberoğlu, NioHH, Kapkarakartal, Darkeagle, Serdar3444, Özgür Gültekin, BJKTÜRK23, Sinan66, bull74, ulumemo, yaço58, kahyaoglueren, kartalbasket, admsngl898, hasankale, ergin, Rasim, ahmetekinciogl2, golazokartal, mayguntr, Monza, Umutcan Kaya, underworld, İsmail Özyurt, Liquidator, Kartal Ç, tolga1903, LORDBJK, murat, savaş altay ve 327 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 125196 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

6 desen tam değil 8 desen oda değil çok kısa paslarla oynuyor hava hakimiyeti yok şu an tr de bunun gibi 20 oyuncuyu bir çırpıda bulursun mevkisiz oyuncuları sevmem üstelik bunun sahada olabilmesi için yanında çok iyi 8 olmak zorunda elimizdekiletle çok fena sıçarız böyle transfer yapılmaz

bizim hocamız eski düzen 6-8-10 olarak oynatmıyor geçen sene 8-8-10 olarak oynadık bir çok maçta gedson,alex 2'lisini defans onunde gördük bu yüzden orjin 6 oynatmıyor.Eğer öyle olsa idi musratiyi çoktan oraya monte ederdi hatta olmadı amiri koyardı ama çift 8 oynadığı için orjin 6 istemiyor oyunun 2 yönün oynayabilen birisini istiyor 6-8 oynayabilen o yüzden.Demir ege'yi de beğenmesi de bu yüzden demir egede 6-8 arası bir şey gelecek sene bol bol demir ege izleyebiliriz rotasyonda.

1 tane yabancı kaleci almalıyız bence ersin vasat.Tek mert ile koca sezon geçmez 3 kulvar sakatlığı cezası var.

As kaleci yabancı olmalı yedek kaleci mert olmalı.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bizimle ismi çıkan oyunculardan şöyle bir kadro yaptım bence iş görür :)

Stoper Lindelöf hariç tam olarak böyle bir şey hayal ediyorum ben de. Kanat profili tam olarak böyle bi ikili almalıyız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bayern PSG maçını izliyorum bu kadar futbola uzak aptal bir spiker görmedim. Hadi futboldan anlamıyorsun eyvallah, agir cekimde Musialanin bileği yer değiştirdi hala ne olduğunun farkında değil.

Stoper Lindelöf hariç tam olarak böyle bir şey hayal ediyorum ben de. Kanat profili tam olarak böyle bi ikili almalıyız.

Bakalım gerçekler nasıl olacak :)

Çevrimiçi Necmi

bizim hocamız eski düzen 6-8-10 olarak oynatmıyor geçen sene 8-8-10 olarak oynadık bir çok maçta gedson,alex 2'lisini defans onunde gördük bu yüzden orjin 6 oynatmıyor.Eğer öyle olsa idi musratiyi çoktan oraya monte ederdi hatta olmadı amiri koyardı ama çift 8 oynadığı için orjin 6 istemiyor oyunun 2 yönün oynayabilen birisini istiyor 6-8 oynayabilen o yüzden.Demir ege'yi de beğenmesi de bu yüzden demir egede 6-8 arası bir şey gelecek sene bol bol demir ege izleyebiliriz rotasyonda.
sorun bu zaten bu 8 oynayamaz napolide kötü olmasının nedeni buymuş zaten yamında çok iyi bir sekizle göze batmaz bu kadar para verip böyle oyuncu almaya değmez demirege var elinde oynat onu o zaman

Çevrimiçi Samet Ç

Zambo'yu da çözüp sağ beke de ucuza herhangi bir atletizmi yüksek adam alıp kanatlara Malen, Skov Olsen, Blas profil oyuncu çekmek lazım

Çevrimiçi Samet Ç

sorun bu zaten bu 8 oynayamaz napolide kötü olmasının nedeni buymuş zaten yamında çok iyi bir sekizle göze batmaz bu kadar para verip böyle oyuncu almaya değmez demirege var elinde oynat onu o zaman
Demir Ege üçlü orta sahanın 6 numarasında kendini kanıtladı 8'de değil onu da burada yapacak rotasyondan dahil olarak yapabilirse zaten seneye elde tutamayız

2 tane lazım 3 kulvarda gideceksek tek demir ege 3 kulvarda tek basına götüremez.

Zambo'yu da çözüp sağ beke de ucuza herhangi bir atletizmi yüksek adam alıp kanatlara Malen, Skov Olsen, Blas profil oyuncu çekmek lazım

Zambo yerine orkun kökçü olacakmış gibi geliyor bana nedense hislerim öyle diyor gedsonun rusyadan talipleri var 25 milyon € veriyorlarmıs gedsonu benficaya verip %50 hakkımızdan vazgeçip.üstüne 5-10 milyon € arası taksitler halinde para verip orkun kökçü gelecekmiş gibi geliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

bu arda bizi elemeyecek ona yanıyorum kötü fikstür çekmişken gereksiz zorluğu yüksek avrupa maçları da eklenecek araya konferans en ideali bu sene bizim için

bu arda bizi elemeyecek ona yanıyorum kötü fikstür çekmişken gereksiz zorluğu yüksek avrupa maçları da eklenecek araya konferans en ideali bu sene bizim için

köyferans liginde oynamak oyunculara daha çok koyar.Avrupa ligi yine nispeten daha olumlu oyuncular için.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su Gnabry yi bize cakacaklar diye acaip tırsıyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Sırf ronaldo ve messi yüzünden ayarlanmış saçma sapan turnuva, amerika ve arap takımlarının olup Türkiyeden bir takım olmaması da ayrı saçmalık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Orkun benfica’nın kampına katılmamış haberine denk geldim x’den.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sırf ronaldo ve messi yüzünden ayarlanmış saçma sapan turnuva, amerika ve arap takımlarının olup Türkiyeden bir takım olmaması da ayrı saçmalık.

Muhtemelen finansor araplar. Toplam ödül 1 milyar dolar, sampiyona 125 milyon dolar ki inanılmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim kyle walker'a bugün fb teklif yapmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizim kyle walker'a bugün fb teklif yapmış.

City deki Burnleye gitmiş ondan bizimkine salça olmuşlardır  bu heriflerin kac yabancısı var 20 mi 30 mu?

Çevrimiçi Samet Ç

Paulista arkaya atılan ilk topta sezonu kapar. Oraya ayağı daha iyi biri lazım
kiralık Djalo çekerim Juve'den opsiyonlu

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

sağ bekte öyle oyuncumuz var zaten 😀

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş ve Napoli, Jens Cajuste için ödeme planı konusunda görüşmeye devam ediyor. (Matteo Moretto)

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: