2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Rasim, Yusuf Berberoğlu, Samet Ç, hasankale, Mehmet57, Kapkarakartal, mayguntr, Georgetown, Özgür Gültekin, levitate, Samet Demir, Monza, Umutcan Kaya, murat baltacı, underworld, Gökhan Güvenç, ahmetekinciogl2, Sinan66, golazokartal, Darkeagle, NioHH, yaço58, sefaköykartali, İsmail Özyurt, ulumemo, Liquidator, Kartal Ç, tolga1903, LORDBJK, murat, savaş altay, umutow, BJKTÜRK23 ve 336 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 124067 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

chamberlain hani gitmişti ?
Açıklanır oda yakında. Imobillede de aynısı oldu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Açıklanır oda yakında. Imobillede de aynısı oldu.

oyuncu tarafı öyle bir şey yok demiş.

24.07.2025 shaktar ile ilk maçımız.
19 gün var.
An itibari ile kadromuz

Mert
Yok         Yok      Felix        Jurasek

Yok        Yok
Yok              Rafa                 Yok
                  Abraham

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Haberi ilk giremeyince murat özen :)

kendisi bitik birisi artık bu sene bütün transferleri yabancı dış basından öğrendik bizim muhabirlere haber sızmıyor muhtemelen.

Çevrimiçi Samet Demir

kendisi bitik birisi artık bu sene bütün transferleri yabancı dış basından öğrendik bizim muhabirlere haber sızmıyor muhtemelen.
Kaç tane x hesabım varsa hepsini engellemiş :)

Çevrimiçi levitate

Seneye hücum planı şu şekil olacak orta sahaların önemi çok büyük Cajuste doğru profil aynı şekilde Zambo ve Orkun'da çift pivotu iyi kurarsak arka tarafın atletizm eksikliğini de kapatırız ama ben stoperde bakarım Bednarek profil Paulista'nın sakatlık durumundan dolayı
paulista babanın adelesi fotoğrafa bakarken bile patlamıştır
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Esposito haberleri ne olduysa kesildi yahu, çok sevmiştim o çocuğu

Kaç tane x hesabım varsa hepsini engellemiş :)

zora gelince engelliyorlar ZOR muratta onlardan biri :)

Çevrimiçi levitate

fabrizio cajuste bitmiş diyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

fabrizio cajuste bitmiş diyor
Murat özen bitti demeden inanmam 😁😁😁

Çevrimiçi levitate

Murat özen bitti demeden inanmam 😁😁😁

çok zor abi ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim şimdilik epey iyi iş çıkarıyor, osayi'nin babasına tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. Bunu yollama ile uğraşacaktık birde. Sayesinde öyle bir problemimiz olmayacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Cajuste'de bitmiş hayırlı olsun

Çevrimiçi sefaköykartali

Seneye hücum planı şu şekil olacak orta sahaların önemi çok büyük Cajuste doğru profil aynı şekilde Zambo ve Orkun'da çift pivotu iyi kurarsak arka tarafın atletizm eksikliğini de kapatırız ama ben stoperde bakarım Bednarek profil Paulista'nın sakatlık durumundan dolayı
Paulista arkaya atılan ilk topta sezonu kapar. Oraya ayağı daha iyi biri lazım

Çevrimiçi ulumemo

16 aydır kanat transferi bekliyorum. 3 transfer daha yapıldı ortada hala kimse yok. Sonra yabancı kontenjanı cart curt deyip krize sokacaklar. Çok mu lazımdı şimdi cajuste’yi almak ha?

Yönetim ısrarla sağ bek kanat transferlerini geciktiriyor.

Kanatsız kartal yaklaşık 3 yıldır ucamıyor ama halen akıllanmıyoruz 2 tane zımba gibi kanat gelmeden bu işin olmayacağını ilk shaktar macında acı bir tecrübe ile sabit kılacağız anlasılan.

Bizimle ismi çıkan oyunculardan şöyle bir kadro yaptım bence iş görür :)

[ Son Düzenleme: Bugün, 19:10:27 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Cajuste çok içime sinmedi. Napoli de ilk izlediğimde Napoli Zieilnskiyi kaptirdiktan sonra saçma bir transfer yapmış diye düşünmüştüm.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Zielinski demişken adam şu an sakat ama bu ay dönüyor. Interde bence zor oynar aslında bir zorlasak off diyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Cajuste çok içime sinmedi. Napoli de ilk izlediğimde Napoli Zieilnskiyi kaptirdiktan sonra saçma bir transfer yapmış diye düşünmüştüm.
Napolide ki performansını beğenmeyen çok kişi varda ıpswich deki verileri için daha iyi diyorlar. Ömer fikretin yayınını izledim. Onun söylediklerini yazıyorum. Söylediği en anlamlı şey gedson ile ikisinin olmayacağı, kısa pas konusunda iyi olduğu fakat oyun kurulumunda yeterli değil dedi. Pozisyon bilgisi ligimiz için yeterli seviyede olduğu, boyu ve birebir özellikleri iyi dedi. Ana fikir olarak da  yanına iyi bir 8 numara alınmasını söyledi.

Napolide ki performansını beğenmeyen çok kişi varda ıpswich deki verileri için daha iyi diyorlar. Ömer fikretin yayınını izledim. Onun söylediklerini yazıyorum. Söylediği en anlamlı şey gedson ile ikisinin olmayacağı, kısa pas konusunda iyi olduğu fakat oyun kurulumunda yeterli değil dedi. Pozisyon bilgisi ligimiz için yeterli seviyede olduğu, boyu ve birebir özellikleri iyi dedi. Ana fikir olarak da  yanına iyi bir 8 numara alınmasını söyledi.

Oyuncuyu az çok tanıyorum maçları izledim ben dun aksam söyledim yanına 8 numara alınmazsa bu necip uysalın yabancı versiyonunu kim getirdi diyecek herkes.Sıradan gözükür görev adamıdır tam 6 sayılmaz 8 de sayılmaz gs'de ki leminaya benzetebiliriz oyun stili olarak.Ancak yine söylüyorum yanına pasör 8 numara gelmez sosa tarzı çok kişiyi küfür eder 6 milyon € bu adamı mı getirdiniz diye.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:28:43
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
6 desen tam değil 8 desen oda değil çok kısa paslarla oynuyor hava hakimiyeti yok şu an tr de bunun gibi 20 oyuncuyu bir çırpıda bulursun mevkisiz oyuncuları sevmem üstelik bunun sahada olabilmesi için yanında çok iyi 8 olmak zorunda elimizdekiletle çok fena sıçarız böyle transfer yapılmaz

Etiketler: