2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, ahmetekinciogl2, Kapkarakartal, yaço58, murat baltacı, levitate, annoca, mayguntr, Darkeagle, Sinan66, Gökhan Güvenç, Serdar3444, Rasim, 38life, hasankale, ulumemo, tolga1903, Özgür Gültekin, doganay, NioHH, admsngl898, Bülent Yiğitcan, Ravenman, Georgetown, kahyaoglueren, sefaköykartali, İsmail Özyurt, bull74, sEuL, COB, Monza, Umutcan Kaya, safak_01, cornelius, golazokartal, murat, o2bucak, Mustafa UZUN, LORDBJK, sozkul ve 307 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 119648 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Herkes Tammy'nin yaşı genç, elimizde kalmaz. Tutmasa bile elinden çıkarırsın falan diyor ama bu açıklanan maaş ile hiçbir yere gönderemezsin Arap ligleri dışında. 7 milyon Euro maaşı "tutmamış" bir oyuncuya aklı başında hiçbir kulüp vermez. Arap kulüpleri bile vermeyebilir.

Çevrimiçi 38life

yerli kalitesi artar, milli futbolcumuz olur. Her türlü faydalı bir oyuncu. Keşke bir yolunu bulsak

Gedson + 5m kiralama bedeli + 10m zorunlu satın almaya bitirelim. 40 istemişler 30'a evet derler. Gedson'u yarısını 15 olarak varsayıyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Herkes Tammy'nin yaşı genç, elimizde kalmaz. Tutmasa bile elinden çıkarırsın falan diyor ama bu açıklanan maaş ile hiçbir yere gönderemezsin Arap ligleri dışında. 7 milyon Euro maaşı "tutmamış" bir oyuncuya aklı başında hiçbir kulüp vermez. Arap kulüpleri bile vermeyebilir.
Önüne alacağın adamda 10 ister. Abraham terso yapma bize.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson + 5m kiralama bedeli + 10m zorunlu satın almaya bitirelim. 40 istemişler 30'a evet derler. Gedson'u yarısını 15 olarak varsayıyorum.
Gedson+musrati kafa kafaya. Alan razı veren razı.

Çevrimiçi Samet Ç

bence Zambo gelecek Orkun'u da kiralık zorlarlar bir ihtimali var oyuncuya bağlı

Çevrimiçi Samet Demir

Klubun anahtarini Ciro'dan alip Tammy'e verdik ya, onun vidyosunu cekmisler  :lol:
İzledim şimdi atiba ve nouma var duygulandım yemin ederim.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

abrahamın tanıtım videosunu beğendim  :bandit: Atiba,pascal baba var.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi sEuL

İzledim şimdi atiba ve nouma var duygulandım yemin ederim.

Atiba candir, teknik ekibe birisinin katilmasi gerekiyorsa alip onu getirsinler hatta. Keske Ciro'da vidyoda olsaymis, hatta madeni parayi cami'nin onunde Ciro vereymis  :evillol:
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2025, 19:11:18 sEuL ]

Çevrimiçi Samet Ç

masadaki dördüncü fincan kimin acaba

Çevrimiçi Samet Ç

Benfica, Orkun Kökçü için 30-35 milyon euro bonservis bedeli istiyor. (Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimiçi yaço58

Benfica, Orkun Kökçü için 30-35 milyon euro bonservis bedeli istiyor. (Yağız Sabuncuoğlu)
Yüzde 50 sine 15 verir alırız 😅 şaka bşr yana gelsşn isterim orta saha Orkun Atiba tarzı 6 ve rafa güzel iş olur

Çevrimiçi Necmi

Yüzde 50 sine 15 verir alırız 😅 şaka bşr yana gelsşn isterim orta saha Orkun Atiba tarzı 6 ve rafa güzel iş olur
yerli oyunvu için çok büyük para o parayla ondan bir kaç gömlek iyi yabancı alırsın

Çevrimiçi 38life

30 istiyorlarsa, pazarlıkla 23'e falan düşseler bedava iş olur. Gedson'u iade edelim üstüne 8 verip alalım. 8'i seneye verelim ama bu yıl parayı Zambo'ya basalım. Zambo - Orkun- Rafa orta sahası bizi çıldırtsın, kudurtsun.  :)

Çevrimiçi kahyaoglueren

masadaki dördüncü fincan kimin acaba
Çok Zambo gibi geldi.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2025, 19:49:44 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi kahyaoglueren

Video güzel olmuş.

Come to Beşiktaş seviyesi potansiyeli olabilir serinin devamina bağlı olarak.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2025, 19:50:13 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi 38life

Orkun o kadar cuk diye oturuyor ki puzzle tahtasına. Hem aradığımız profile uygun. Hem yıllardır dinmeyen frikikçi hasretimizi dindirir. Hem son yıllarda çektiğimiz ruhsuzluk sorununa son verecek, gönülden Beşiktaş için oynayacak, savaşacak bir Beşiktaşlı. Emirhan, Orkun gibi koyu Beşiktaşlı yerli futbolcuların kadroda olması değerli. Ayrıca zaten mevcutta yerli kalitemizde ciddi sıkıntı var. Orkun tek başına bu sıkıntıyı büyük ölçüde çözer. Yedekte tutabileceğimiz yabancı hamle oyuncusu sayısını 1 artırır. Çünkü bu yıl ilk 11'imizde Mertten başka yerli oyuncumuz olmayacak gibi duruyor. Bu da bir sıkıntı. Bunu da çözer.

Çevrimiçi Samet Ç

Orkun - Zambo - Rafa orta sahasını kursunlar isterse önde Sinan Kurumuş oynasın şampiyon oluruz

Çevrimiçi 38life

Orkun - Zambo - Rafa orta sahasını kursunlar isterse önde Sinan Kurumuş oynasın şampiyon oluruz

Saatlerdir aklımdan çıkmıyor bu üçlü.

Çevrimiçi levitate

Çok Zambo gibi geldi.
kartalist öyle olduğunu iddia ediyor (bitirebilirlerse)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: