2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, Darkeagle, mayguntr, fatihsahin, annoca, Samet Demir, gokhans, 19YMK03, NioHH, sefaköykartali, Georgetown, Umutcan Kaya, Monza, İsmail Özyurt, Özgür Gültekin, kartalizma190399, Rasim, yaço58, murat, hasankale, ulumemo, yorgo_d(geodem), 38life, ergin, kartal meriç, safak_01, LORDBJK, Mustafa UZUN, Alparslan, Ravenman, balkan-kartal, murat baltacı ve 312 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 117204 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

Alacaklarını bıraktıysa çok iyi anlaşma olmuş. Şu ox çok gözüme batıyor o lavuk gitmez kolay kolay.
o zorlayacak şartlarını belli

musrati ve mario nolucak acaba arabistandan istiyorlardı diyorlardı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

o zorlayacak şartlarını belli

musrati ve mario nolucak acaba arabistandan istiyorlardı diyorlardı

bide onana var daha svensonn da var.tayfur,kerem atakan kesgin liste kalabalık baya.

Çevrimiçi gokhans

Tayfur gitmez. Adam geri dönüşüne klip yapmış sosyal medyada dönüp duruyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

bide onana var daha svensonn da var.tayfur,kerem atakan kesgin liste kalabalık baya.
Ox harici geri kalanı istediğimiz şekilde yollayabiliriz. Hepsinin belli piyasası var, ox hemen sakat hemde maaşı çok yüksek.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

kartalist orkun hakkında gelişmeler olabilir diyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Anç ve kongrede Ançyi ayakta alkışlayanlardan ox'un maliyetini tanzim etsinler.

becereksizler ordusu onun yüzünden bu haldeyiz zaten geçen sene o gitmiyor bunu gönderemiyoruz diye ağladı durdu bak gönderen nasıl gönderiyor adalıdan çok haz etmiyorum ama yinede başarılı anç göre.

Çevrimiçi gokhans

kartalist orkun hakkında gelişmeler olabilir diyor
hiç ısınamadım şu adama, hiç beğenmiyorum, bir de hocalarla sorun yaşayan arızalı bir tip belliki.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hiç ısınamadım şu adama, hiç beğenmiyorum, bir de hocalarla sorun yaşayan arızalı bir tip belliki.

Zaten alamayız  sıkıntı yok yani.
Benfica onu ucuza bırakmaz. Öyle 5 yıla yayılmış bonservis falan da kabul etmezler. Adamların elinde nakite dönüşecek en büyük assetlerden bir.

Çevrimiçi Samet Demir

becereksizler ordusu onun yüzünden bu haldeyiz zaten geçen sene o gitmiyor bunu gönderemiyoruz diye ağladı durdu bak gönderen nasıl gönderiyor adalıdan çok haz etmiyorum ama yinede başarılı anç göre.
Adalı hata yapar, yanlış yapar ama ihanet etmez. Anç direk Beşiktaş'a ihanet etti. Onun yaptığı işleri fb ya da gs li herhangi bir yönetici bizim adımıza yapsa bu kadarda olmaz fazla göze batmamak gerekir diyerek bir kaç iyi adamda alırdı. Bunlar gözlerimiz içine baka baka kulübe zarar verdiler.

VI kalsın anç gitsin diye dilimde tüy bitmişti. O zaman bu dediğim gerçekleşmiş olsa en az 1 şampiyonluğumuz daha vardı.

Adalı hata yapar, yanlış yapar ama ihanet etmez. Anç direk Beşiktaş'a ihanet etti. Onun yaptığı işleri fb ya da gs li herhangi bir yönetici bizim adımıza yapsa bu kadarda olmaz fazla göze batmamak gerekir diyerek bir kaç iyi adamda alırdı. Bunlar gözlerimiz içine baka baka kulübe zarar verdiler.

VI kalsın anç gitsin diye dilimde tüy bitmişti. O zaman bu dediğim gerçekleşmiş olsa en az 1 şampiyonluğumuz daha vardı.

Aynen öyle %100 katılıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Okafor kafa olarak sorunlu olmasa iyi transfer olurda kafa yerinde değil o yüzden gerek yok

Çevrimiçi Samet Ç

12 milyona Zhegrova çözsek

Okafor kafa olarak sorunlu olmasa iyi transfer olurda kafa yerinde değil o yüzden gerek yok

kafayı bilmiyorumda vücut yerinde değil bir sıkıntısı var.Her sene rahat 10-15 maç kaçırıyor o sıkıntı.

Yoksa fena oyuncu değil bizim santrafor abrahımı düşününce bize net isimler lazım kanatlarda iyi adamlar lazım.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/HaberKartali/status/1940424053048905974
Şu Okofor gelmesin ya, semedo da gelmesin. Sağ bek kyle p.walker olsun. Sol taraf da Davitashvli 😁 sağ cerny. Bunlar bir gelsin isteklerimizin devamı da gelir.

Çevrimiçi Necmi

Şu Okofor gelmesin ya, semedo da gelmesin. Sağ bek kyle p.walker olsun. Sol taraf da Davitashvli 😁 sağ cerny. Bunlar bir gelsin isteklerimizin devamı da gelir.
ilk tercih kyle olsunda ben samedoya da fit olurum

walker ingilterede kalmak istiyormuş yağız dedi.Fikrini değiştirebiliriz belki ama alternatiflere de bakmak lazım mutlaka 1 oyuncuya bağlı kalmayalım.

osayinin babası özür dilemek için yöresel kıyafetlerle gelmiş başkan kabul etmemiş.  :lol:

Osayi defteri tamamen kapanmış.(yağız sabuncuoğlu)

Benim istediğimde bu 3 oyuncu  :tabe:

Çevrimiçi Samet Demir

Benim istediğimde bu 3 oyuncu  :tabe:
Herkes bu 3 oyuncuyu istiyor sadece sen değil :)

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Etiketler: