2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

38life, Kapkarakartal, sefaköykartali, Serdar3444, Samet Demir, Yusuf Berberoğlu, hasankale, Monza, Georgetown, annoca, ergin, Savaş, bull74, Darkeagle, Bülent Yiğitcan, yaço58, Ravenman, tolga1903, LORDBJK, Özgür Gültekin, Rasim, underworld, fatihsahin, murat baltacı, Kartal Ç, emre_1978, Sinan66, balkan-kartal, cornelius, Zafer55, golazokartal, ulumemo, kartalizma190399, yorgo_d(geodem) ve 265 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 114952 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Walker Peters'i ceksinler iki tane duzgun bek izleyelim, bizim ligde beklerden bi tanesi defansif olsun efsanesine gerek yok, zor maclarda svensonu koyarsin saga Walkers'i atarsin one en kotu

Sağ bek gelirse svensonda gidecek 2 tane yabancı oyuncu backup yapmak imkansız yabancı sınırlaması.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

St. Etienne forması giyen 24 yaşındaki Gürcü kanat oyuncusu Zuriko Davitashvili, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alıyor. (Sercan Dikme)

Kyle Walker-Peters, Premier League'den iki tane teklif aldı ama Beşiktaş'ın teklifi '2x' ise, diğer tekifler 'x' seviyesinde. Fenerbahçe de Walker-Peters için devrede. (Sercan Dikme)
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Alanyaspor, Yusuf Özdemir için Beşiktaş'tan yaklaşık 5 milyon euro istedi. (Sercan Dikme)
bipbipbupbup

site niye sürekli böyle hata veriyor tek sıkıntı bende mi acaba ?

Çevrimiçi Samet Ç

St. Etienne forması giyen 24 yaşındaki Gürcü kanat oyuncusu Zuriko Davitashvili, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alıyor. (Sercan Dikme)

Kyle Walker-Peters, Premier League'den iki tane teklif aldı ama Beşiktaş'ın teklifi '2x' ise, diğer tekifler 'x' seviyesinde. Fenerbahçe de Walker-Peters için devrede. (Sercan Dikme)
Davitashvili imkansız

Çevrimiçi Samet Demir

site niye sürekli böyle hata veriyor tek sıkıntı bende mi acaba ?
Bağlantı adresinde https'de ki s yi sil öyle gir. Düzelecektir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/MustafaKratas/status/1940065426383278387
adam futbol direktörü normal orada olması herkes dümdüz scout sanıyor adamı genç topçu falan bekliyor her şeyi geçtim scoutlar sanki sadece genç topçu raporluyormuş gibi bir hava var o aşırı komik

Bağlantı adresinde https'de ki s yi sil öyle gir. Düzelecektir.

siliyorum tekrar geri geliyor.

Çevrimdışı levitate

eleman felaket keyifli hahahshdksj
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

adam futbol direktörü normal orada olması herkes dümdüz scout sanıyor adamı genç topçu falan bekliyor her şeyi geçtim scoutlar sanki sadece genç topçu raporluyormuş gibi bir hava var o aşırı komik
fotoda güzel çıkmış diye attım :D yaşı bayağı gençmiş ha

dediklerine de katılıyorum
bipbipbupbup

eleman felaket keyifli hahahshdksj

organizsyon felaket yayın görüntü kalitesi bozuldu.3-4 kere üçlü çektirmek zorunda kaldı adam gereksiz sıkıştırdılar.

Çevrimiçi Samet Ç

Abraham penaltısız 15 atsın ve bu 15 golün minimum 9 tanesi takımı öne geçiren gol olsun bana yeterli

Abraham penaltısız 15 atsın ve bu 15 golün minimum 9 tanesi takımı öne geçiren gol olsun bana yeterli

Bitik immobile bile 19 gol attı.3 kulvarda abraham rahat 25 tane bırakır.Ziraat kupası,lig,avrupa.

Bir Santrafor daha almalıyız tabi ki immobileden çıkıp.

Farklı bir Vibe aldım bu tamy'den sanki bizde iş yapacakmış gibi geldi .
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2025, 19:39:42 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bitik immobile bile 19 gol attı.3 kulvarda abraham rahat 25 tane bırakır.Ziraat kupası,lig,avrupa.

Bir Santrafor daha almalıyız tabi ki immobileden çıkıp.

Farklı bir Vibe aldım bu tamy'den sanki bizde iş yapacakmış gibi geldi .
Penaltısız diyorum İmmobile 11 attı 8'i penaltı

Penaltısız diyorum İmmobile 11 attı 8'i penaltı

Anladım onu ama penaltı atmakta bir yetenek işi direğe vuranıda gördü bu gözler :)

Çevrimdışı levitate

Davitashvili imkansız
görüşmeler ilerlemiş bayağı diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

görüşmeler ilerlemiş bayağı diyorlar
18-20 arası nakit para varsa olur taksit yapmazlar

Çevrimiçi yaço58

Bu gürcü nasıl bir adam

Çevrimiçi Özgür Gültekin

duyumun doğru abi

Tabii ki bende sallama haber olmaz. Kesin bilgi yayalım. 😁

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: