2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

tolga1903, Rasim, COB, Kapkarakartal, murat baltacı, yaço58, Gökhan Güvenç, kartal meriç, Umutcan Kaya, umutow, Darkeagle, BJKTÜRK23, Serdar3444, Sinan66, Georgetown, Monza, NioHH, 38life, murat, Özgür Gültekin, sozkul, mayguntr, Savaş, Kartal Ç, ulumemo, Mustafa UZUN, sefaköykartali, balkan-kartal, Reawers, cornelius, LORDBJK ve 292 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 113112 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Ciro İmmobile’nin sözleşmesi kendisi İstanbul’a gelmeden fesh edilmesi bekleniyordu ancak Tammy Abraham transferinden sonra sekteye uğradı.Yarın bir görüşme daha gerçekleşecek.

Ayrıca Ciro, Abraham iyi bir ikili olacağını düşünüyor.

(Sercan Dikme)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Çok fazla partey dedikodusu dönüyor sosyal medyada 6 numara için..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çok fazla partey dedikodusu dönüyor sosyal medyada 6 numara için..

Umarım getirmezler.

Çevrimiçi Samet Demir

Umarım getirmezler.
Bize gelse Amarteye dönüşecek diye istemiyorum bende.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi murat baltacı

Son beş sezondur falan zaten forvetsiz ve kanatsız oynuyoruz o yüzden ortalama bir forvet ve kanat bile iş yapar gözümüze iyi görünür az daha üst klasman olursa rafa gibi gözümüzün pasını siler Abrahamin erken gelmesi artı hem fizik hem mental olarak hazır olma zamanı var ben iş yapacağını düşünüyorum rafanin varlığında fizik üstünlüğü olan boş alan açan pres yapan al ver yapan oyuncu her türlü iş yapar kanatlarada ghezal Babel katkısı alacağımız oyuncuları getirirsek tamamdır.
BeŞiKtAşK

Etiketler: