2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Mehmet57, Sinan66, Darkeagle, COB, Kapkarakartal, Georgetown, Monza, NioHH, 38life, murat, Gökhan Güvenç, Necmi, Özgür Gültekin, sozkul, mayguntr, yaço58, tolga1903, ahmetekinciogl2, Savaş, Rasim, Kartal Ç, Serdar3444, ulumemo, Mustafa UZUN, Umutcan Kaya, sefaköykartali, balkan-kartal, fatihsahin, Reawers, cornelius, LORDBJK, BJKTÜRK23 ve 302 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 112691 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Banza’ ya da bi 15 vermeyelim lütfen, o kadar bonservis çıkabiliyorsak Romulo alalım. Romulo - Abraham a şahsen fitim.

Çevrimiçi 38life

Neyse artık yapacak bir şey yok. Görünen o ki Tammy artık bizim oyuncumuz. Haksız çıkmayı ummaktan başka yapılabilecek bir şey yok şuan. Bu noktadan sonra nasıl bir takım kurulacağı önemli. Tammy ile birlikte skorer, kaleye yönelen kanatlar gerekiyor şimdi. Başka türlü olmaz. Hem sağ beke hem sol beke hücumcu, gidip gelen oyuncu düşünülmesinden de yola çıkarak zaten içeri kat eden kanatlar alınması gerekiyordu, Tammy ile bu perçinlendi. Yeni sezonun taktiğinde bekler ileri çıkacak, 6 numara geride kalacak, kanatlar kaleye yönelecek. Tabi elimizde Rafa da var. O yüzden belki kanatlardan biri kaleye yönelen, diğeri oyun kuran bir tipleme olabilir. Rafa da ceza sahasına girmeyi seviyor çünkü. 4 oyuncuyu ceza sahasına göndermek fazla olabilir. Kanat konusunda isim bile çıkmıyor. Bir şeyler duysak da kafamızda otursa bazı şeyler.

Çevrimiçi annoca

Roma ve milandan daha iyi olmalı kanatlarımız.

Çevrimiçi gokhans

Abraham için belki fikir edindirebilir. Buradaki yorumları görünce korkmuştum ama video biraz içimi rahatlattı.. https://youtu.be/ZMA6zIYBnj4?si=OGP02mw0Z2UEwtCa
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Roma ve milandan daha iyi olmalı kanatlarımız.
kanat almadan lige başlarsak hiç şaşırmam

Çevrimiçi gokhans

kanat almadan lige başlarsak hiç şaşırmam
cerny muhtemelen alıncak transfermarkt’da %58 Beşiktaş yazıyor. Muhtemelen 2 kanat alırız, yedek santraforu merak ediyorum ben, git kap gel weghorst’u bi iki milyona çözersin maaşda keza 2ye falan anlaşırsın çok da gelmek istiyormuş..

Çevrimiçi Necmi

Abraham için belki fikir edindirebilir. Buradaki yorumları görünce korkmuştum ama video biraz içimi rahatlattı.. https://youtu.be/ZMA6zIYBnj4?si=OGP02mw0Z2UEwtCa
rahatlatmasın bunun kötü dediği oyuncu varmı boncuk dağıtıyor
Adamın net vuruşdan gelen golü yok daha nasıl kötü denebilir inşallah yanılırız

Çevrimiçi Necmi

cerny muhtemelen alıncak transfermarkt’da %58 Beşiktaş yazıyor. Muhtemelen 2 kanat alırız, yedek santraforu merak ediyorum ben, git kap gel weghorst’u bi iki milyona çözersin maaşda keza 2ye falan anlaşırsın çok da gelmek istiyormuş..
iki tane aynı tip alınmaz weghorst alıyorsan abraham niye alıyorsun

Çevrimiçi gokhans

iki tane aynı tip alınmaz weghorst alıyorsan abraham niye alıyorsun
valla necmi f/p bakımından seviyorum ucuza iyi katkı verir diye. Ligi biliyor, önde bitmek bilmeyen presi hava hakimiyeti kanatlara alan açması top tutması, pas oyununa çok uygun olmasından dolayı diyorum bn ama seninde dediğin gibi farklı tip bir santrafor daha çok hamle ve taktik anlayış sağlar. Hayırlısı olsun inşallah iyi tercih yapılır 2.santrafor için.

Çevrimiçi Koa_lAA

parayı yine yanlış topçuya bastık bence ama hayırlısı aldıysak eğer tamam ibrahim i...

Çevrimiçi sefaköykartali

Yalnız adalıya yakın twitter hesapları abraham 2. Santrafor diyor, 1. Kimi alacağız gyökeres mi

Çevrimiçi levitate

Yalnız adalıya yakın twitter hesapları abraham 2. Santrafor diyor, 1. Kimi alacağız gyökeres mi
yalandır ya o ikinci forvete 15 verildiği nerde görülmüş bizde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Kanatlar önemli kanatlar dün akşam konuştuk ama cidden abraham geldiyse ki gözüken o.Kanatlarında raşitsa,arroyo,jao mario,muçi olamaz çok net 2 tane kanat lazım üst düzey ve sağ bekte önemli.

Çevrimiçi Mehmet57

Banza’yi alsinlar. Banza daha net bitirici ozellikleri var. Trabzon gibi bir takimda 22 gol 7 assist ile oynadi. Banza + Tammy rotasyonu rahat kafaya oynar.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Hidemasa Morita Türkiyeye gelmek istemiyormuş EPL gitmek istiyormuş klübü 10 milyon € istiyormuş.

6 numara için başka hangi adayımız var acaba.

Partey olabilir mi ?

Çevrimiçi Mustafa UZUN

Performans, güncel form durumu ve potansiyelinden bağımsız 2 sene önce çapraz bağ koparmış adama bonservis + maaşıyla birlikte 40 milyon euro bağlamak hangi aklın ürünü acaba. Anadolu kulüplerinin sahası patates tarlası gibi. Adamın sakatlığı nüksetse gitti 40 milyon euro çöpe. Bizim böyle bir lüksümüz var mı  :s20: İlla bu maliyetlere gireceksen (ki bence girme) git 23 yaşında, sakatlık geçmişi olmayan, son iki yılda 50'ye yakın gol atmış Promise David al.

Çevrimiçi Mehmet57

Hidemasa Morita Türkiyeye gelmek istemiyormuş EPL gitmek istiyormuş klübü 10 milyon € istiyormuş.

6 numara için başka hangi adayımız var acaba.

Partey olabilir mi ?

Umarim dogru degildir. Bana gore en ideal aday idi orta saha icin. Torreira'nin defansif katkilari + oyun kurma ozelligi.

Umarim dogru degildir. Bana gore en ideal aday idi orta saha icin. Torreira'nin defansif katkilari + oyun kurma ozelligi.

A bola'nın haberiydi.

https://ortacizgi.com/hidemasa-morita-turkiyeye-gitmek-istemiyorum
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2025, 14:44:44 Yusuf Berberoğlu ]

Abraham bitti artık bu saatten sonra bizim oyuncumuz iyisi kötüsüyle destek olacağız.

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1939649428853252592

Çevrimiçi Mustafa UZUN

Geldiyse hayırlısı olsun demekten başka seçeneğimiz yok. Umarım beni gibi olumsuz düşünenleri yanıltacak bir katkı sağlar.

Geldiyse hayırlısı olsun demekten başka seçeneğimiz yok. Umarım beni gibi olumsuz düşünenleri yanıltacak bir katkı sağlar.

Fabrizio'da girdi şimdi bizim artık.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1939650121454501904

Çevrimiçi Samet Demir

An itibariyle Türkiyenin en iyi golcüsü Amrahamdır, konu tartışmaya kapalıdır . :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: