2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

38life, Gökhan Güvenç, mayguntr, ulumemo, Kapkarakartal, ahmetekinciogl2, tolga1903, Mustafa UZUN, kartal meriç, Rasim, Umutcan Kaya, sefaköykartali, Darkeagle, annoca, yaço58, balkan-kartal, bull74, fatihsahin, Georgetown, NioHH, Liquidator, Reawers, cornelius, Özgür Gültekin, LORDBJK, kahyaoglueren, Monza, kartalizma190399, Savaş, Samet Ç, Sinan66, BJKTÜRK23, Serdar3444, murat, Kartal Ç, golazokartal, Zafer55 ve 276 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 111608 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Abraham'ın ısı haritası

7.12 gol beklentisi atılan gol 3 :D

Çevrimiçi Samet Demir

Abraham'ın ısı haritası

1 ay önce falan ilk ismi çıktığında ben batshuayi gibi tipi var demiştim, sende benzer profiller değil demiştin, bende olumsuzken senin yazdıklarından sonra fikrim biraz değişmişti, sen bu kadar karamsar değildin bu adama karşı, maliyeti nedeniyle mi fikrin değişti?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Abraham'ın ısı haritası

gol atabilse buraya mı düşerdi kardeşim - herhangi bi dayı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bryan zaragoza önermişler yönetim sıcak değilmiş

rashica'ya 4m teklif var

gedson'un kalan payı için 10 milyon istiyorlarmış, yönetim 4-6 arasına bitirmek istiyomuş

gedson-musrati satışları olursa oraya para basma niyetindeler

forvet ve sol kanata çok para vermek istiyolarmış? belli oldu zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 02:42:45
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
1 ay önce falan ilk ismi çıktığında ben batshuayi gibi tipi var demiştim, sende benzer profiller değil demiştin, bende olumsuzken senin yazdıklarından sonra fikrim biraz değişmişti, sen bu kadar karamsar değildin bu adama karşı, maliyeti nedeniyle mi fikrin değişti?
batshuayi bundan iyi videolarını izliyorum üstelik seçilmiş ufacık bir ışık bile göremedim atiba bundan daha golcü

Çevrimiçi levitate

partey üç büyüklere önerilmiş

osayi için anlaştığımızın altında bi teklif yapabilirmişiz :D

walker-peters gelmeye okeymiş ama bir sürü teklif almış onlara bakıyormuş

esposito italyadan çıkmayı düşünmüyormuş

avrupa garantimiz olmadığı için çok sıkıntı çekiyormuşuz :D

immobilenin menajeri yarın geliyormuş, maaşın yarısını verip çıkacakmışız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle bir şey yazmadım hatırlamıyorum ama Batshuayi dümdüz siyahi forvet benzer profil olduklarını düşünmüyorum zaten Batshuayi'nin etrafını doldursan da iş yapmazdı bunun doldurursan iş yapar o yetenek var ama biz doldurabilir miyiz hiç sanmıyorum 15-20'ler aşırı fazla bu paralara ihtiyacımız olan komple forveti çok rahat alabilirdik gidip 5-6 ya Raul Jimenez çeksen mesela bunun yapamadıklarını da yapardı

1)Beto
2)Romulo
3)Wind

Abraham çöp onu geç Beto'yu alırsan tek başına götürür ikinci forvetin Mustafa Pektemek kasa biri olsa bile
[ Son Düzenleme: Bugün, 03:18:16 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

gol atabilse buraya mı düşerdi kardeşim - herhangi bi dayı
gomezde 4 gol atmıştı kardeşim  - herhangi bi dayı

Çevrimiçi levitate

gomezde 4 gol atmıştı kardeşim  - herhangi bi dayı
bunu demişler bile hahahs
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bunlar abraham-banza düşünüyorlarmış kartalist durduk yere anket açmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bunlar abraham-banza düşünüyorlarmış kartalist durduk yere anket açmış
banza keser forma yüzü göstermez 1 aya

Çevrimiçi levitate

banza keser forma yüzü göstermez 1 aya
yüksek ihtimal

iki forvetli sisteme dönmiceksek çok gereksiz fazla bu arada ikisi 10 tutacak

3-4-1-2 mi düşünüyorlar acaba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

batshuayi bundan iyi videolarını izliyorum üstelik seçilmiş ufacık bir ışık bile göremedim atiba bundan daha golcü
golcülüğü 7 sene önce falan iyi olur deniyordu üstüne koysa Osimhen olurdu zaten koyamadı bir de geriye gitti ki Osimhen'de elit bir bitirici değil prime döneminde olmasına rağmen Abraham'ın seviyeyi siz düşünün

Çevrimiçi Samet Ç

yüksek ihtimal

iki forvetli sisteme dönmiceksek çok gereksiz fazla bu arada ikisi 10 tutacak

3-4-1-2 mi düşünüyorlar acaba
Ole'nin 4-2-3-1'den başka herhangi bir formasyonda yapabileceğini düşünmüyorum o hocalık yok ocak ayında başkan hoca ne varsa değişir

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 02:56:17
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Mevcut durumda Tammy iyi transfer. Düşüşte diye alabiliyoruz, yoksa buralara gelmezdi. Bence bizim ligde iş yapabilecek tarzda bir oyuncu, kaç gol atar bilemem ama rakip üzerinde baskı kurmak ve oyunu oraya yığmada çok işimize yarar.

Yaşı 26-27. Bizde tutma ihtimali yüksek bence.

Çevrimiçi Samet Ç

Mevcut durumda Tammy iyi transfer. Düşüşte diye alabiliyoruz, yoksa buralara gelmezdi. Bence bizim ligde iş yapabilecek tarzda bir oyuncu, kaç gol atar bilemem ama rakip üzerinde baskı kurmak ve oyunu oraya yığmada çok işimize yarar.

Yaşı 26-27. Bizde tutma ihtimali yüksek bence.
oyunu ileriye yığmada hiçbir katkısı olmaz sakatlıktan sonra pivotluk özelliği gitti stoper sırtındayken darbeyi yediğinde sağa sola dönemiyor adam ceza sahasına zaten girmiyor milletin bokladığı Embolo bundan daha net oyuncuydu ama bunun ismi var diye olumlu bakılmaya çalışılıyor

Çevrimiçi Samet Demir

Öyle bir şey yazmadım hatırlamıyorum ama Batshuayi dümdüz siyahi forvet benzer profil olduklarını düşünmüyorum zaten Batshuayi'nin etrafını doldursan da iş yapmazdı bunun doldurursan iş yapar o yetenek var ama biz doldurabilir miyiz hiç sanmıyorum 15-20'ler aşırı fazla bu paralara ihtiyacımız olan komple forveti çok rahat alabilirdik gidip 5-6 ya Raul Jimenez çeksen mesela bunun yapamadıklarını da yapardı
Yanlış hatırlıyor olabilirim o zaman. 
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

X'de bir kaç gazeteci mi duyumcu mu deyim onların yazdığına göre bu çocuk 2.forvetmiş. 2.forvet için bu kadar para verebiliyorsak gözümüzün önünde ki Romulo daha mantıklı olmaz mıydı ? Bu adamı basbaya 1.forvet olarak aldılar, 2 içinde scout transferi olur. Ben hala aynı yerdeyim gedsonun ve olduğu bölgeyi değiştirmeden takımdan fazla birşey beklemiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

X'de bir kaç gazeteci mi duyumcu mu deyim onların yazdığına göre bu çocuk 2.forvetmiş. 2.forvet için bu kadar para verebiliyorsak gözümüzün önünde ki Romulo daha mantıklı olmaz mıydı ? Bu adamı basbaya 1.forvet olarak aldılar, 2 içinde scout transferi olur. Ben hala aynı yerdeyim gedsonun ve olduğu bölgeyi değiştirmeden takımdan fazla birşey beklemiyorum.
Abraham üçüncü santraformuş ikinci santrafora 30 milyon birinci santrafora da 50 milyon bağlayacakmışız kesin bilgi

Çevrimiçi sefaköykartali

Forvet işinde bana güvenin dedikten sonra Abrahama 15m euro gömmek. Umarım dediğin gibi gömü bulmuşsundur başkanım yoksa bu maliyetlere çok çok kötü iş. Kiralayıp 2. Forvet yapsa süper derdim, gidilen profil doğru ancak 2 aya sezonu kapatsa ne yapacağız?

Çevrimiçi sefaköykartali

Forvet işinde bana güvenin dedikten sonra Abrahama 15m euro gömmek. Umarım dediğin gibi gömü bulmuşsundur başkanım yoksa bu maliyetlere çok çok kötü iş. Kiralayıp 2. Forvet yapsa süper derdim, gidilen profil doğru ancak 2 aya sezonu kapatsa ne yapacağız?
Git Arokodare çek Promise David çek anlayalım da bu adama 15 bağlamak ne başkan gözünü seveyim ya.
[ Son Düzenleme: Bugün, 07:29:04 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Samet Demir

Abraham üçüncü santraformuş ikinci santrafora 30 milyon birinci santrafora da 50 milyon bağlayacakmışız kesin bilgi
Valla içimi kararttınız :) Başkan amrahamla konuşmuş, bu kadar para bağlıyoruz sana. Kaç gol atarsın diye 20 gol 10 asist demiş sonrasında da imzalar atılmış. Teyitli bu bilgi :)

Çevrimiçi annoca

Gomez iyi ki bi tuttu. Her yıl eski performansı yüksek  ama şu an o performanstan fersah fersah uzak adamları almaktan gına geldi.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Abraham zorunlu satın alma opsiyonlu kiralıkmış bonservisi 20 değilmiş.(murat özen)

Mulekada gitmiş.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1939585084165701921

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Vedalaşmamız gereken oyuncular tam liste (Bana göre) ;

Ersin
Emre bilgin
Felix Udokhai
Emrecan Uzunhan
Necip
Tayyip
Paulista
Bahtiyar