2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yusuf Berberoğlu, Kartal Ç, Özgür Gültekin, golazokartal, Zafer55, gokhans, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, Georgetown, Darkeagle, murat, Sinan66, sefaköykartali, Rasim, hasankale, Monza, kartalizma190399, kahyaoglueren, blackeagle35, Gökhan Kurt, fatihsahin, Umutcan Kaya, 38life, Serdar3444, COB, Savaş, ulumemo, Sinan23, LORDBJK ve 316 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 108457 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

Jurasek in ailesiyle gelmesi hoşuma gitti.

kızı çok şeker bir şeymiş allah bağışlasın
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Atalanta opsiyon kullanmayacaksa Stefan Posch çekmek lazım 3-4 milyona biter

Hiç oynama ihtimali olmayan Rugani daha iyi bir seçenek olmaz mı?

Çevrimiçi Samet Demir

Kessie, Partey falan hepsi bana Amartey kasa gibi geliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam Partey ve Amartey aynı yıl çıkan regen futbolculardı hatta ilk çıktıkları yıllarda Amartey daha gözdeydi. Sakatlık sonrası Amartey çok geri gitmiş. Kaldı ki ikiside 6 numara olarak başladılar falan. Söylediklerinde bence de haklılık yapın var, Partey yerine Esposito ya da şu son çıkan japonu falan alalım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bu kerem atakan kesgine ömürlük mukavele mi yaptık biz ? Bugünkü idman fotosunda resmi var. Sivasta yaptıklarını hiç unutmadım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Bu kerem atakan kesgine ömürlük mukavele mi yaptık biz ? Bugünkü idman fotosunda resmi var. Sivasta yaptıklarını hiç unutmadım.
Kesinlikle haklısın bu tarz isimleri kampa çağırmadan forma giydirmeden göndermek lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç oynama ihtimali olmayan Rugani daha iyi bir seçenek olmaz mı?
Posch sağ bek Rugani stoper ayrıca beleş verseler alınmaz

Çevrimiçi Samet Demir

Kesinlikle haklısın bu tarz isimleri kampa çağırmadan forma giydirmeden göndermek lazım
Anç kazığı, üç kuruşa emirhanı sattı, iki kuruşa bu çocuğu aldı. Herifi kaç seneden beri kiralıyoruz hala sözleşmesi bitmemiş.

Çevrimiçi Samet Ç

Anç kazığı, üç kuruşa emirhanı sattı, iki kuruşa bu çocuğu aldı. Herifi kaç seneden beri kiralıyoruz hala sözleşmesi bitmemiş.
2027'de

Çevrimiçi Samet Demir

2027'de
Bu dönemki zararı sponsorluk adı altında anç den tahsis etsinler. Hasan arat kadar konuşulmuyor şu anç.

Çevrimdışı levitate

Posch sağ bek Rugani stoper ayrıca beleş verseler alınmaz
sağ bek mi nasıl ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

sağ bek mi nasıl ya
Sağ bek stoperde oynuyor benim bek profili hep böyle keşke transferi ben yapabilsem kısa boylu bek sokmam kulübe sol beke de Jordy Makengo alırdım mesela :D

Çevrimdışı levitate

Sağ bek stoperde oynuyor benim bek profili hep böyle keşke transferi ben yapabilsem kısa boylu bek sokmam kulübe sol beke de Jordy Makengo alırdım mesela :D
bu konuda katılıyorum herkes uzun bek kullanıyor artık

jurasek 1.84müş mesela harika
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan Serdal Adalı, Osayi’nin anlaştığı rakamları yükselttiği için transferden vazgeçti.

Beşiktaş, Osayi ile 3 yıllık anlaşmasına rağmen babası geliş günü 4 yıl da diretti ve ekstra ücret istedi.

Osayi transferi Beşiktaş için kapandı.

(Murat Özen)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Başkan Serdal Adalı, Osayi’nin anlaştığı rakamları yükselttiği için transferden vazgeçti.

Beşiktaş, Osayi ile 3 yıllık anlaşmasına rağmen babası geliş günü 4 yıl da diretti ve ekstra ücret istedi.

(Murat Özen)

Evet döndük yine başa hadi bakalım svenson ile devam kararı bile çıkabilir.

Çevrimiçi mellfred

(Murat Özen)
şu eşşekten dönüşümüz şampiyonluk için atılmış ilk adımdır

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/Muratozen1903/status/1939107253065289924
Dün söylemiştim bu durumu, ayrılmak için İmobille'in talep ettiğinden fazla para isteyecektir. Direk anç ye yönlendirsinler zararı o karşılasın.

Çevrimiçi Samet Ç

Dün söylemiştim bu durumu, ayrılmak için İmobille'in talep ettiğinden fazla para isteyecektir. Direk anç ye yönlendirsinler zararı o karşılasın.
ciroda 4 istiyor 3 milyondan aşağı inmez gibi mecbur verilecek bunları tutsan daha büyük dert oynamayan adam şu kadar alıyor diye kazan kaldırır diğer oyuncular

Çevrimiçi gokhans

ne ox ne de immobile’ye tek kuruş ödemesinler, zaten son seneleri, kampta bassınlar yoğun programı bassınlar antremanı madem 1 sene komando eğitimi versinler. Bunlarla uzlaşma yapmayacaksın bak fikret orman sosa’ya eyvallah dedi mi? Gomez’e gidip yalvardı daha fazla ücret teklif etti mi? Bugün imtiyaz verirsen bundan sonrakilerde ister. Birine 4 diğerine 2,5 vereceğine kalsınlar 2,5 fazla ver ama imtiyaz verme!!!
[ Son Düzenleme: Bugün, 12:01:17 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

ne ox ne de immobile’ye tek kuruş ödemesinler, zaten son seneleri, kampta bassınlar yoğun programı bassınlar antremanı madem 1 sene komando eğitimi versinler. Bunlarla uzlaşma yapmayacaksın bak fikret orman sosa’ya eyvallah dedi mi? Gomez’e gidip yalvardı daha fazla ücret teklif etti mi? Bugün imtiyaz verirsen bundan sonrakilerde ister. Birine 4 diğerine 2,5 vereceğine kalsınlar 2,5 fazla ver ama imtiyaz verme!!!
Bu yönetim öyle bir risk almazlar. 2 Yabancı kontenjanımızı bu ikisine harcamış oluruz.

Çevrimdışı levitate

semedo'ya ne diyorsunuz temas varmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

semedo'ya ne diyorsunuz temas varmış

32 yaşında ki adamı gönderip yerine 32 yaşında adamı almak müthiş.

36 yaşında arnotuvic ile de ilgileniyormusuz.

Akıl sağlığını kaybetmelik bir transfer sezonu daha.

Etiketler: