2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, Sinan66, Samet Ç, fatihsahin, 38life, hasankale, Darkeagle, Rasim, kahyaoglueren, gokhans, Serdar3444, Georgetown, COB, Savaş, bull74, Kartal Ç, yaço58, ulumemo, Sinan23, LORDBJK, Gökhan Kurt, sefaköykartali, golazokartal, kartal meriç, blackeagle35, murat, Mehmet57, murat baltacı ve 386 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 105993 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Alex Oxlade-Chamberlain

Offf o kadar silmişim ki o benim için her anlamda Ox

Çevrimdışı levitate

Sol bek için adayım yerli yedek.

https://www.transfermarkt.com.tr/yusuf-ozdemir/profil/spieler/652426

Sağ bek için adayım yerli yedek.

https://www.transfermarkt.com.tr/taha-sahin/profil/spieler/616885

bu yusufu bizim maçta beğenmiştim ama alanya 5 milyar dolar falan ister bizden, herifler dört büyüklerin hepsine bi kazık sokmayı başardı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bu yusufu bizim maçta beğenmiştim ama alanya 5 milyar dolar falan ister bizden, herifler dört büyüklerin hepsine bi kazık sokmayı başardı
O paralara gurbetçilerden birisini alabiliriz. Yusufun da ederi en fazla 2 milyon. Adam anadoluda Tayfur performansını sergiliyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

osayi işi yatmış
Bin naz ile geliyor gelmesin Bh saatten sonra sağ bek mi yok piyasada

Çevrimiçi 38life

Şimdi bu olaydan sonra başkan nispet olsun diye sağ beke üst düzey bir oyuncu alır. Umarım.  :)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

osayi işi yatmış

şaşırmıştım zaten bu kadar çabuk hızlı transferler yapılmasına mutlaka bir terslik olması lazımdı.Osayi zaten beğenmiyorum orası ayrı kötü oldu diyemem mecbur aldık diye destekleyecektim.Ama rezil olduk malzeme verdik adamlara ucak saatine kadar acıklıyorsun sonra elin boş dönüyorsun.

Çevrimdışı levitate

şaşırmıştım zaten bu kadar çabuk hızlı transferler yapılmasına mutlaka bir terslik olması lazımdı.Osayi zaten beğenmiyorum orası ayrı kötü oldu diyemem mecbur aldık diye destekleyecektim.Ama rezil olduk malzeme verdik adamlara ucak saatine kadar acıklıyorsun sonra elin boş dönüyorsun.
rezil olmalık bişi yok bence başkanın dediklerine katılıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Enayi olmaktansa rezil olmayı seçerim. Sen her türlü anlaşmışsın, son dakika fiyat yükseliyorsun. Sanki bana çölde vaha. Başkan doğrusunu yapmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Rezil olduk derken? Son dakikada fiyat artıran oyuncuya evet dersen mi rezil olursun hayır diyip uçak biletlerini iptal edersen mi rezil olursun?

Çevrimiçi Samet Demir

Rezil olduk derken? Son dakikada fiyat artıran oyuncuya evet dersen mi rezil olursun hayır diyip uçak biletlerini iptal edersen mi rezil olursun?
Bizde kontra yapıp teklif düşürelim. Sonra böyle adamları yollamak için uğraşıyoruz.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Bizde kontra yapıp teklif düşürelim. Sonra böyle adamları yollamak için uğraşıyoruz.

Zaten ingilterede teklif yükseltmek için bizi kullandı diyorlar.

https://twitter.com/JamesHetfieldFB/status/1938992298852761641

https://twitter.com/JamesHetfieldFB/status/1938987551785918772

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı joseph35

O kadar çok uygun fiyata alınabilecek veya bir miktar fazla para harcayarak alınabilecek iyi sağ bek var ki. Osayi çakallığı mı çekeceğiz gerek yok.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2025, 19:56:38 joseph35 ]

Çevrimiçi 38life

O kadar çok uygun fiyata alınabilecek veya bir miktar fazla para harcayarak alınabilecek iyi sağ bek var ki. Osayi çakallığı mı çekeceğiz gerek yok.

kim var mesela bonservissiz alınabilecek 2m altı maaşla?

Çevrimdışı joseph35

kim var mesela bonservissiz alınabilecek 2m altı maaşla?

Bonservissiz olarak Kyle Walker Peters olabilir 2 değil 2.5 verirsin çözülür bence, uygun bonservisle Ridle Baku, sakatlığını yeni atlatan kiralık olarak Tiago Santos, eğer ciddi bir miktar bonservis harcamak istersek de Sugawara bence çok iyi isimler. Ayrıca kesinlikle Taha Şahin de alınmalı, onu takas yoluyla alabiliriz. Yine Tariq Lamptey de 2026'da sözleşmesi biteceği için pazarlıkla normal miktarlarda bonservisle alınabilecek bir sağ bek.

Graf'ın scout tarzı listesinden de forumdaki Samet kardeşimizin önerilerindeki oyuncular gibi, birçok sağ bek bulunur. Bence Osayi ile pazarlığa girişmemeli ve tek çare olarak görmemeli yönetim. Araştırılırsa çok sayıda uygun maliyetli genç oyuncu da bulunur. Ama ben yazdığım isimler veya onlar gibi kaliteli isimlerden yanayım.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2025, 20:15:00 joseph35 ]

Çevrimiçi mellfred

dün üzülmüştüm açıkçası osayi  düz koşmak dışında tek meziyeti yok elemanın

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş transfer gündemi;

▪️ Gedson Fernandes'in satışıyla ilgili önümüzdeki günlerde bir gelişme yaşanacak.

▪️ Utrecht, Semih için kiralık + 11 M€ satın alma opsiyonlu teklif yapacak.

▪️ 3-5 gün içerisinde sol kanat veya santrfor hamlesi gelebilir.

(Sercan Dikme)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Jurasek in ailesiyle gelmesi hoşuma gitti.

Çevrimiçi Samet Ç

Atalanta opsiyon kullanmayacaksa Stefan Posch çekmek lazım 3-4 milyona biter
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2025, 21:34:26 Samet Ç ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kessie, Partey falan hepsi bana Amartey kasa gibi geliyor.

Çevrimdışı levitate

Atalanta opsiyon kullanmayacaksa Stefan Posch çekmek lazım 3-4 milyona biter

kullanmazlar herhalde düzgün oynamamış
bipbipbupbup

Etiketler: