2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Darkeagle, Gökhan Güvenç, Serdar3444, annoca, Georgetown, mayguntr, bull74, Sinan66, 38life, kahyaoglueren, ugurkartalizma, Rasim, emre_1978, Özgür Gültekin, LORDBJK, Kapkarakartal, yaço58, ulumemo, Gökhan Kurt, hasankale, kartal meriç, yorgo_d(geodem), kartalizma190399, balkan-kartal, o2bucak, Umutcan Kaya, golazokartal, Mustafa UZUN, cornelius, Monza, murat baltacı ve 373 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 103382 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

kamp sonrası arroyo sağ kanat için formayı alır, içimde öyle bir ses var.

3 tane daha yıldız oyuncu lazım rafa gibi sağ kanat sol kanat santrafor arroyo iyi bir yedek olabilir.

Çevrimiçi sefaköykartali

osayi fenerdeyken bol bol izleme fırsatım oldu.Osayinin kötü yanlarından bir tanesi orta açmaması svenson ile o yüzden benzer dedim.Diğer türlü hız,atletik olarak osayi önde ama savunması bazen masuaku gibi olabiliyor yerini kaybedebiliyor çok topla oynarsa hata yapabiliyor.Hücuma çıkıp pozisyonları bitiremediği de epey fazla oluyor.Ayrıca kolay sakatlanabiliyor 4-5 maç üst üste oynayınca adale problemi yaşıyor.O yüzden arkasına sağlam yerli bir bek oyuncusu almak şart rotasyon için fenerde ki mert müldür gibi.
Rizeden tahayı Svensson + tayyip verip alayım, rotasyonda oldukça fırsat bulur.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Rizeden tahayı Svensson + tayyip verip alayım, rotasyonda oldukça fırsat bulur.

%100 katılıyorum.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Jurasek'ten sonra ters tarafın net kontra kesici olması gerekiyordu ortası veya hücumu iyi olup olmaması önemli değildi basite kaçmışlar ama doğru hamle Osayi

Çevrimiçi sefaköykartali

Lütfen Emre Kılınç denen truva atı olmasın!!!
9 asist yapmış taha bence

Çevrimiçi Samet Ç

Lukaku 20 milyon maaş istemiş bedava :D

Çevrimiçi Samet Ç

şu an jurasek-udokhai-paulista-osai 4lüsü gayet yeterli ve iyi gözüküyor. İsmajli dedikoduları vardı paulista giderse muhtemelen onu çekeriz.. şimdi sıra santrafor, kanat ve orta saha transferlerinde..
paulista gider

Çevrimiçi Samet Ç

Pazartesiye kadarda santrafor gelir sonra 6 numara ve kanat hafta bitmeden gelir tahminim

Çevrimiçi gokhans

Yahu bu esposito'ya ne oldu? hani almıştık neden ses seda kesildi? bu shaparenko'da tam bizlik neden salça olunmaz? Sanki orta sahaya transferden vazgeçilmiş gibi bir hava var valla orta saha değişmeden bu takımda hiç bir şey değişmez..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Yahu bu esposito'ya ne oldu? hani almıştık neden ses seda kesildi? bu shaparenko'da tam bizlik neden salça olunmaz? Sanki orta sahaya transferden vazgeçilmiş gibi bir hava var valla orta saha değişmeden bu takımda hiç bir şey değişmez..
Orta sahada Gedsonun durumu belirsiz o yüzden bekliyoruz bence. İnşallah bir şekilde gedsondan çıkarız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

çok para istiyorlarmış düşürmeye çalışıyorlarmış vs.
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi 38life

Alınan iki bek de takımı bir üst seviyeye çıkaracak bekler değil. Takımı aşağı çekecek bekler de değil. Ve ikisi de bonservis ödenmeden, pek bir bütçe ayırmadan yapılan transferler. Jurasek zorunlu olmayan opsiyon, Osayi serbest oyuncu. Yönetim belli ki diğer mevkiilerde daha yüksek bütçe kullanabilmek için bekler konusunu ne güldürür, ne ağlatır tarzı oyuncularla halletmek istemiş. Ama olumlu olan bir şey var. Ben sezon bitiminde bu yaz alınacak olan oyuncuların kalitesi ne olursa olsun ama karakter olarak hırslı, çalışkan ve fiziği iyi oyuncular olsun demiştim. Alınan bu iki oyuncu da bu tarife uygun oyuncular. Hakeme itiraz edecek, en ufak zorlukta "küstüm ben oynamıyom" demicek futbolcular.

Çevrimiçi Kartal Ç

Lukaku 20 milyon maaş istemiş bedava :D

Kenarda birikmiş 427 eurom var. Lukakunun 400 ü benden hadi yine iyisiniz köftehorlar şanslı gününüzdesiniz bugün. :biggrinking:

Çevrimdışı sEuL

Alinacak yeni beklerden en az birinin geriden oyun kurulumuna katkıda bulunabilecek bir bek olmasını istiyordum. Ama anlaşılan bek oyuncularımızdan oyun kurulumunda pek bi katkı almayacağız. Bu denklemde eldeki stoperlerden cikip üst düzey stoperler almıyorsak geçen sene her baskı yediğimizde yaşadığımız sorunları bu senede yaşarız bence.

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/Bogazin_kartal/status/1938617507255844891
bu seviye iki tane btb alınıp çift pivota dönülmeli gedson olmaz gedsonun 11'de olduğu her denklem bu takımı üçüncü yapar maksimum

Çevrimiçi Samet Demir

Al nassr

hierrodan bosalan koltuga Simao Sabrosa gecti .

@evrenchicago

Eski dost, senden son bir güzellik daha bekliyoruz.

Çevrimiçi 38life

bu seviye iki tane btb alınıp çift pivota dönülmeli gedson olmaz gedsonun 11'de olduğu her denklem bu takımı üçüncü yapar maksimum

Jurasek ve Osayi ile sahaya çıkıyorsan defansif, gerektiğinde savunmayı üçleyecek bir 6 numara oynatmak zorundasın.

Etiketler: