2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, yaço58, kartalizma190399, cornelius, Georgetown, murat, tolga1903, ergin, Kapkarakartal, NioHH, Özgür Gültekin, golazokartal, bull74, Serdar3444, hasankale, umutow, Monza, Umutcan Kaya, LORDBJK, Mehmet57, pinehitman, Sinan66, Sinan23, Darkeagle, annoca, Kartal Ç, Rasim, uno_bjk ve 223 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 81917 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

mitrovic 4 büyüklere önerilmiş + başkan napolinin başkanıyla görüşmüş
[ Son Düzenleme: Bugün, 02:02:29 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

harit, calabria ve lacazette bize önerilmiş reddetmişiz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Napoli, Zambo Anguissa için gelen tekliflerden tatmin olmadı.

Anguissa, takımda kalabilir.

(Di Marzio)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

kartalist leipzig'den adam var diyodu bu herhalde
Osayi nin alınmasını istemiyorum ben. 2.lens vakası yaşarız gibi geliyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

svensson'un aldığı paraları alacaksa gelsin 2 falan delilik
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

valla renklilerden gelen adamdan hayır gelmez normalde ama fenerden aldığımız beklerden hep verim almışız. Caner, Gökhan Gönül, Ahmet yıldırım gibi.. :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Onur Bulut, Başakşehir'in teklifini kabul etti.

Beşiktaş, transferden 500 bin Euro bonservis bedeli kazanacak.

(Ajansspor)

Çevrimiçi Akil Emre

(Ajansspor)
Çok güzel haber üstüne para vermeden göndermek büyük başarı. Darısı diğerlerine.

Çevrimiçi Samet Demir

Çok güzel haber üstüne para vermeden göndermek büyük başarı. Darısı diğerlerine.
Helal olsun başkana,  şenolun çaktığı adamdan para kazanacak

Çevrimiçi gokhans

Helal olsun başkana,  şenolun çaktığı adamdan para kazanacak
Abi şaka maka Şenol, Tayfur'a da 1 milyon euro bonservis ödetti, o paranın yarısı bile etmiyor..

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Zuriko Davitashvili şunu bari alabilseler.

[ Son Düzenleme: Bugün, 11:59:13 Yusuf Berberoğlu ]

(Ajansspor)

İyi 4 günlük faiz parası çıkmış bir işe yaramış onur.

Çevrimiçi Akil Emre

İyi 4 günlük faiz parası çıkmış bir işe yaramış onur.
Şu faiz sarmalından kurtulmak için ne gerekiyorsa yapılmalı, başkanın projeleri dışında fikri olan yok bu sebeple başkana şans verilip ilerlenmeli diye düşünüyorum.

Felixe teklifler varmış iyi teklif varsa onu gönderip al nassr'dan laporteyi çekme fikri hiçte kötü bir fikir değil.

Çevrimiçi mayguntr

Felixe teklifler varmış iyi teklif varsa onu gönderip al nassr'dan laporteyi çekme fikri hiçte kötü bir fikir değil.
Arsenal, Aston Villa falan istiyo bize dusmez

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

2.5 milyon değeri var neden kiralıyoruz ki ?
youtube'dan biraz baktım ama pek beğenmedim, ilk top kontrollerini pek iyi bulmadım biraz da savruk gibi geldi. Neden şöyle arapatı gillerden bir kanat bakılmaz. Nkoudu gibi deparı koydumu 4 boy fark atacak. Gedson gibi hızlı, patlayıcılı, fizikli..

Mitrovic olacakmış gibi geliyor bana gelecek sene 1.santraforumuz nedense.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

youtube'dan biraz baktım ama pek beğenmedim, ilk top kontrollerini pek iyi bulmadım biraz da savruk gibi geldi. Neden şöyle arapatı gillerden bir kanat bakılmaz. Nkoudu gibi deparı koydumu 4 boy fark atacak. Gedson gibi hızlı, patlayıcılı, fizikli..
Elimizde rotasyon olabilecek muci ve arrayo varken bu tarz adam almak saçmalık olur zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

F.Kessie al-ahly'den ayrılabilirmiş.

Çevrimdışı levitate

gnabry ve coman'a 3+bonuslar tarzı bi maaş teklifi vermişiz taaarzı bi duyum var :D bayern salıyormuş galiba
bipbipbupbup

Etiketler: