2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, Monza, gokhans, Samet Ç, levitate, BJKTÜRK23, mayguntr, Samet Demir, NioHH, Kapkarakartal, Sinan66, hasankale, Kartal Ç, celiker1, Serdar3444, kartalizma190399, sefaköykartali, bull74, golazokartal, COB ve 125 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 63285 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

İş yapar mı sence?
bizim pırpır skor yapmayan kanata ihtiyacımız yok bence boş iş bu tip oyuncu bakmak gerçi hoca kontracı o ister

Çevrimiçi Samet Ç

Bright Osayi-Samuel'e Türkiye'den teklif var.

Bu takım Galatasaray değil.

Ben bu haberi yapacaktım. Sonra teklifi yapan kulüp, bana haber gönderdi. 'Bu haberi yaparsa, 15 dakika içinde yalanlarız' dediler."

(Yağız Sabuncuoğlu)
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2025, 20:20:59 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Aymeric Laporte, Süper Lig'deki tüm büyük takımlara önerildi.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

Ben bu haberi yapacaktım. Sonra teklifi yapan kulüp, bana haber gönderdi. 'Bu haberi yaparsa, 15 dakika içinde yalanlarız' dediler."

(Yağız Sabuncuoğlu)
Sunlarin artiklarini dusunenlerin beyinlerinde gram zeka yoktur.

Çevrimiçi levitate

(Yağız Sabuncuoğlu)

bizde değilmişiz diyorlar ts mi o zaman
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

adam tum tsye dalmadi daha gecen :D

Çevrimiçi Samet Ç

bizizdir tsye komple daldı adam oraya gidemez

Çevrimiçi Samet Demir

Sunlarin artiklarini dusunenlerin beyinlerinde gram zeka yoktur.
En az 2-3 maaş, 2-3 imza parası 3 yıllık kontrat istese totalde 10 milyon maliyet olur. Bu kadar maliyeti gözden çıkarıyorsak 5-6 bonservis 1 milyon civarı maaşla adam almak çok daha mantıklı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

adam tum tsye dalmadi daha gecen :D
bizizdir tsye komple daldı adam oraya gidemez
aaa doğru unuttuk o mevzuyu :D gerçi bu takımlar neleri yutmadı bunları mı yutmayacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Ts de Malheiro Osayi'den çok daha iyi sağ bek. Demekki satılıyor, yoksa başka açıklaması olamaz.

Çevrimiçi mayguntr

En az 2-3 maaş, 2-3 imza parası 3 yıllık kontrat istese totalde 10 milyon maliyet olur. Bu kadar maliyeti gözden çıkarıyorsak 5-6 bonservis 1 milyon civarı maaşla adam almak çok daha mantıklı.
Direkt bu kafada devam etmemiz lazim. 

https://www.transfermarkt.co.uk/max-johnston/profil/spieler/652632 4/5'e gelir, 1milyona ucarak oynar. 

Çevrimiçi Samet Demir

Direkt bu kafada devam etmemiz lazim. 

https://www.transfermarkt.co.uk/max-johnston/profil/spieler/652632 4/5'e gelir, 1milyona ucarak oynar.
Veriyorlar 2 küsür maaş sonra gitsin diye kapısında bekliyorlar. Şu çilekmiş, isimli oyuncuymuş kafasından çıkmamız lazım. Tabikide isimli olsun ama posası çıkmış oyuncu olmasın.

Çevrimiçi sefaköykartali

Esposito-Gedson izlemesi enteresan bi ikili olur. Ben gedsonun napolideki mctominay gibi kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Tempo yap baskı kur top kazan kutuya gir şut çek, çok pas işine sokmadan oynatarak maksimum katkıyı alabiliriz ama bunu yapabilmek için rafayı oradaki kvara gibi sol önde oynatmamız lazım, onu da yapmayı düşünmüyoruz muhtemelen.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkese iyi bayramlar, sağlık mutluluk ve huzurla.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Esposito-Gedson izlemesi enteresan bi ikili olur. Ben gedsonun napolideki mctominay gibi kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Tempo yap baskı kur top kazan kutuya gir şut çek, çok pas işine sokmadan oynatarak maksimum katkıyı alabiliriz ama bunu yapabilmek için rafayı oradaki kvara gibi sol önde oynatmamız lazım, onu da yapmayı düşünmüyoruz muhtemelen.

gedsonu satarız büyük ihtimalle.

6 ve 8 ikisi de yeni oyuncu olur gibi duruyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Değeri ve ederini bulan kim varsa satmalıyız bence, ayrıca özellikle anadolu maçlarında hem rafa hem gedson aynı anda sahada olunca epey sorun yaşıyoruz. Gedsonu yedeğe çekmek de bizim açımızdan fazla lüks kaçar. O yüzden alıcı varken vedalaşmak en doğrusu olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Matheus Reis sol bek için ??

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson Fernandes'e, İspanya'dan 21 M€'nun üzerinde bir teklif geldi. (@fatihdogan_38)

Çevrimiçi Samet Demir

Psg 🗼

kadroda dusunulmeyenler

Kolo Muani
Mukiele
Asensio
Soler
Skriniar
Renato Sanche

@evrenchicago

Çevrimiçi gokhans

Gedson Fernandes'e, İspanya'dan 21 M€'nun üzerinde bir teklif geldi. (@fatihdogan_38)
sat sat sat..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: