oyunu rakip sahaya yıkan takımlar için ideal bence. Otobüs çeken anadolu takımlarına karşı svenson, onur falan oynayacağına rıdvan oynasın. Fiyatı önemli tabi 2-2,5’a falan alınabiliyorsa süper. 4-5 milyon veriliyorsa bi zahmet bencede almasınlar. Bu arada rosier sözleşmesi bitiyor, başkan alıp gelsin.
Şu bu vasatlar oynayacağına Ridvan vasati oynasın düşüncesi yüzünden zaten bu hallerdeyiz.
Ridvan Beşiktaş’ta oynayabilmek için ne yapmış? Gittiginden beri kendisini hangi konuda geliştirmiş? 3 sezondur Rangers’ta ortalama 12 lig maçına çıkabilmiş ve kendisini orada bile kabul ettirememiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Bir iki iyi maçından sonrada hep adele sorunları yaşayıp hiçbir şekilde istikrar sağlayamamış. Şimdi bi bakayım dedim oynamış mı Rangers’in son maçlarında diye ama yine sakatlanip sezonu kapatmış beyefendi.
Rangers taraftarı ne dusunuyor diye bi bakayım dedim X’teki şu yorum çok şey anlatiyor diye TR’ye çevirip paylaşiyorum:
“Bakın, neredeyse 39 yaşına gelmiş 38 yaşındaki Jamie Vardy’nin Rangers’a transferini savunduğum yok.
Ama şu bir gerçek ki, Jamie Vardy tüm kariyeri boyunca Oscar Cortes, Ridvan Yılmaz ve Dujon Sterling’in son 2 sezonda Rangers’ta kaçırdığı maçlardan daha azını sakatlık nedeniyle kaçırdı.”
Şu istikrarsızlıktaki bir oyuncuyu kimse kusura bakmasın ama 3. yedek olarak bile takıma almam.
Aynı şeyler Rosier için de geçerli, herif oynadığı 1.5 sezondan sonra koy verip klubu resmen dingonun ahiri gibi görmeye başladı. Kontrati aldıktan sonra ki son iki sezon resmen sahada yürüyordu ama her şey çok çabuk unutuluyor nedense bizde.
Umarim eldeki vasatlardan kurtulmaya çalisirken takimi yeni vasatlarla ve onlarin kontratlariyla doldurmayız.