2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

NioHH, hasankale, balkan-kartal ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 17563 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ın transfer gündemi. (Sercan Dikme)

▪️Joao Mario'nun ayrılma ihtimali var. Solskjaer, Mario'yu durağan buluyor.

▪️Genç bir gurbetçi sol bek ile ilgileniliyor.

▪️Solskjaer, gelecek sezon Milot Rashica'yı sağ bek rotasyonunda kullanmayı düşünüyor.

▪️Atletico Madrid santrfor transferini tamamladıktan sonra, Alexander Sörloth için girişimde bulunulacak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bahtiyar Zaynutdinov'un, sakatlıktan sonra tendomu şişmiş. Oyuncu, koşmadığı sürece sorunu yok ama koştuğunda tendomu şişiyor.

(Sercan Dikme)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Ciro Immobile'den açıklama:

"Beşiktaş forması benim için çok büyük bir anlam taşıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında, büyük bir heyecan ve mutlulukla İstanbul’a geldim. Sezonun geri kalan kısmı için motiveyim ve gelecek yıl adına daha da motiveyim. Böyle köklü ve saygın bir kulübün parçası olmak, her gün bana ekstra motivasyon sağlıyor. Tek isteğim, Beşiktaş için mücadele etmek ve bu kutsal formayı en iyi şekilde temsil etmek."

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ciro Immobile'den açıklama:

"Beşiktaş forması benim için çok büyük bir anlam taşıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında, büyük bir heyecan ve mutlulukla İstanbul’a geldim. Sezonun geri kalan kısmı için motiveyim ve gelecek yıl adına daha da motiveyim. Böyle köklü ve saygın bir kulübün parçası olmak, her gün bana ekstra motivasyon sağlıyor. Tek isteğim, Beşiktaş için mücadele etmek ve bu kutsal formayı en iyi şekilde temsil etmek."

Bunun anlamı şu, alacagim tek kuruştan bile vazgeçmiyorum verin tüm alacaklarımla birlikte bonservisimi o zaman arrivederchi öptüm bye

Çevrimiçi Samet Demir

Bunun anlamı şu, alacagim tek kuruştan bile vazgeçmiyorum verin tüm alacaklarımla birlikte bonservisimi o zaman arrivederchi öptüm bye
Başkanın imobille'in maaşının yüksek olduğunu ilan etmediği mecra kalmadığı için adamın böyle bir açıklama yapması kadar doğal birşey yok. Oda kendi prestijini düşünüyor

Çevrimiçi levitate

biziz yıllık 15 istiyor araplara gider

nerde gördün kral

iyi topçu da 15 ne
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

şarta bağlı satın alması var svenssonun kullanacaklar diye haber okudum ayrıca adamın 8 numara performansı bek performansından iyi

emin değillermiş diyenler var takip ediyorlarmış işte kullanmazlarsa diye
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş'ın transfer gündemi. (Sercan Dikme)

▪️Joao Mario'nun ayrılma ihtimali var. Solskjaer, Mario'yu durağan buluyor.

▪️Genç bir gurbetçi sol bek ile ilgileniliyor.

▪️Solskjaer, gelecek sezon Milot Rashica'yı sağ bek rotasyonunda kullanmayı düşünüyor.

▪️Atletico Madrid santrfor transferini tamamladıktan sonra, Alexander Sörloth için girişimde bulunulacak.

rashica işi mantıklı olur ama bu sorloth işini kim uyduruyorsa kulübe çok zarar veriyor, adamı 30'a almışlar 16 tane atmış niye yollamak istesinler
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Su Duranville harbiden çok iyiymiş

bizim tank gibi kanatlardan sonra az pırpır bir kanat oyuncusunun göze iyi gelmeme ihtimali yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

rashica işi mantıklı olur ama bu sorloth işini kim uyduruyorsa kulübe çok zarar veriyor, adamı 30'a almışlar 16 tane atmış niye yollamak istesinler
Bize trol diyen başkanın trolleri. ( bu tabiri de hiç sevmem )

Çevrimiçi Samet Ç

nerde gördün kral

iyi topçu da 15 ne
Yağız söylemişti gs ile fb sayesinde b klas oyuncular bile 8-10 seviyesinden açıyorlar kapıyı buraya
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2025, 11:03:05 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

maç kadrosuna yazılacak yabancı sayısı 14 olmuş

Çevrimiçi Samet Ç

Su Duranville harbiden çok iyiymiş
kamaldeen sulemana çeksinler sola onuachu falan uğraşacaklarına sotondan

Çevrimiçi Özgür Gültekin

maç kadrosuna yazılacak yabancı sayısı 14 olmuş

Bu durumda yerli oyuncu önemi azalıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kamaldeen sulemana çeksinler sola onuachu falan uğraşacaklarına sotondan

Soton oyumculari iddialı bir goztepe kuralım derlerse oraya gider. Yeterki Ankersen şampiyonluğa oynama kararı versin.

Çevrimiçi gokhans

Valla bütçe kısıtı varsa weghorst’u çekip alsınlar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Valla bütçe kısıtı varsa weghorst’u çekip alsınlar..
Taremi önerilmiş, 2. Forvet için maliyeti yüksek bulunmuş. Weghorst da 2. Forvet için bizde sorun çıkarabilir. 1. Forvete iyi bütçe ayırıp 2. İçin genç potansiyelli birine yatırım yapılabilir ya da kiralık fırsat transferi.

Çevrimiçi gokhans

Taremi önerilmiş, 2. Forvet için maliyeti yüksek bulunmuş. Weghorst da 2. Forvet için bizde sorun çıkarabilir. 1. Forvete iyi bütçe ayırıp 2. İçin genç potansiyelli birine yatırım yapılabilir ya da kiralık fırsat transferi.
1e alsınlar dostum ozaman. Anadolu takımlarının içinden geçiyor yarım devre geldi izledik, derbileri zaten forvetsiz bile kazanıyoruz :)) bizim için en kritik mevkiler ön libero ve pırpır kanat..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

1e alsınlar dostum ozaman. Anadolu takımlarının içinden geçiyor yarım devre geldi izledik, derbileri zaten forvetsiz bile kazanıyoruz :)) bizim için en kritik mevkiler ön libero ve pırpır kanat..
32 maçta 42 gol atmışız forvetsizde atmıyoruz maçlarda pozisyonumuz yok deplasmanda maç kazanamıyoruz diyeceğimde aryık içerdede kazanamıyoruz forvetsiz olmaz kanatsız olmaz hücumcu orta sahasız olmaz  bu ülkede savunmanın önemi yok hücum hattın iyi olmalı

Çevrimiçi Samet Demir

Saçma sapan adam olacağına weghorst'u her türlü tercih ederim. (Eskiye dönüş olayını pek sevmiyorum ben.)

Çevrimiçi Ravenman

“Beşiktaş'ta ben iyi bir şeyler yaptığıma inandım. Beşiktaş'ı yöneten benden sonraki zatlar beni mahkemeye verdiler. O süreç içinde son 1 senede ve ondan sonraki senede çok üzüldüm. Kırgınlıklarım da geçmiş değil. Beşiktaş'ta ben başkanlık yaptım, bir daha ikinci başkanlık benim talebim değil camianın talebi üzerine olabilecek bir şey."

- Fikret Orman (Radyospor)

Çevrimiçi Akil Emre

Kaleye giden yok
Pres yok
Şut yok
İleriye dönük oyun yok
Hava topu yok
Oyun kurgusu yok
Dünyanın parasını alan resmen emeklilik ikramiyesi kazanmış vasıfsızlar ordusu var, son sözümde hocaya tayyi ve fahri değişiklikleri faciadır, hoca ve ekibide kendine gelsin çok yumuşak oynuyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

pep büyük ihtimal seneye cityde yok ligden koptu bir tek cl hedefi var ama yine de gelecek sene için bir kaç tane oyuncu hazırlıyor bizimki de 90+5'te zaman geçirmek için fahri falan oyuna alıyor oxlade, rashica falan sahaya bırakmaktan yoruldu adam oynatmaktan bıkmadı hoca falan değilsin sen
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2025, 21:36:43 Samet Ç ]

Etiketler: