2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, gokhans, Monza, golazokartal, sozkul, Sinan66, Kartal Ç ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 15765 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Samet Musratide çok fark yaratmayacaktı bu kadroda ki satın alma bedeli kullanmayacak monaco büyük olasılıkla seneye yine gelecek. Son maçda her şeyde 0 istatistik çekti 5/2 pas oranı vardı, ikili mücadelede o fizikle %62 2li mücadele, 0 pas arası var. 2.devre aldı hocaları, ilginç şekilde mücdeleden kaçıyor, çok ağır üstüne koşmuyor, alanda kapatamıyor. Pasör adamdı artık oda yok. önceki maçdada kırmızı görüp eksik bırakmıştı biliosun. bize gelen çürüyor anlamadım gitti..
Yönetim Musrati'yi yollayıp yerine daha iyisini almayı düşünmeyerek muadiline para vermeyi seçti. Daha sonra da Amir var boşuna neden para veriyoruz diyerek Amiri çağırdık. Şuan o bölgede ne Amir ne de Ricardo oynuyor. Bölgesi olmayan Ox oynuyor. Nedeni de gönderilmek istenen oyuncuları vitrinde tutmak.. Sitem ettiğim, bu kafa yapısı.

Genç bir adam alıp ona 10 numaralı formayı teslim ediyorsan o oyuncu ilk maçtan itibaren her maç 11 oynamalı. Daha adamın 90 dk performansı göremedik. Bu 2 oyuncu için de başkan ne dedi bu ikisini yazın alacaktık, talipleri çıkınca kışın almak zorunda kaldık. Yine bu ikisini alıp, Mevcut kulübünde kalsaydı bizde 2 yabancı kontenjanını kiralık ihtiyacımız olan bölgeler için kullansaydık olmaz mıydı ? Böyle daha bir sürü altarnatif fikir çıkar.

Yahu seçim öncesi bu takımın bekleyecek 1 günü yok diyerek nasıl bu 2 oyuncuyu bile isteye aldık. Biz sevindik alınırken durumunu bilmiyorduk. Bunlar bile isteye almış. Hele hele seçim öncesi santrafor bile lazım diyen insan nasıl böyle bir hata yapar. Bırakın elimizden kaçıyorsa kaçsın. Başka adam mı yok dünyada.

Ndour konusuna girmiyorum bile. Eski postlarımı okuyabilirsiniz Ndour'u gideceklere yazdım hep. Nedeni belliydi. Yabancı kontenjanı açıp yerine ihtiyacımız olan transferi yapmak. Sonuç 6,8 numara da artık eksik.
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2025, 17:03:43 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/HaberKartali/status/1911801267636101577

Rezillikleri bitmiyor. Neyse Allah'tan amatöre sponsor oldu da gönlümüzü aldı. Yaptığı tüm hainlikleri böylece unutmuş olduk.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Chelsea kadar aptal kulüp yoktur herhalde.
Su listeye neredeyse 1 milyar euro odemis.

https://ajansspor.com/haber/chelseada-buyuk-nester-23-oyuncu-gonderiliyor-695211

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson Fernandes’e hem Rus hem de Arabistan kulüplerinin ilgisi sürüyor.

25 milyon Euro üzeri teklif gelirse satılma ihtimali yüksek.

(Sercan Dikme)

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Chelsea kadar aptal kulüp yoktur herhalde.
Su listeye neredeyse 1 milyar euro odemis.

https://ajansspor.com/haber/chelseada-buyuk-nester-23-oyuncu-gonderiliyor-695211
Şuradan 1-2 kiralık denk getirsek aslında iyi olur. (Chelsea yi biz ligde fb ye benzetiyorum.)
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2025, 22:51:48 Samet Demir ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şuradan 1-2 kiralık denk getirsek aslında iyi olur. (Chelsea yi biz ligde fb ye benzetiyorum.)

En fazla altyapı oyuncularından kiralarız.

Çevrimiçi Samet Ç

Benim adamı yazmışlar Patrick Berg umarım alırız

Çevrimiçi Samet Ç

Benim adamı yazmışlar Patrick Berg umarım alırız
ama Gedson yerine 6 numaraya değil defansif yönü çok iyi bir oyuncu değil orta sahadaki oyun kurucu ve lider eksikliğini kapatır

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ stopere Sampson Dweh almak lazım 7-8 milyona biter orası sol stopere para harcamaya gerek yok Emirhan ile Felix götürür orayı

Çevrimiçi Samet Demir

ama Gedson yerine 6 numaraya değil defansif yönü çok iyi bir oyuncu değil orta sahadaki oyun kurucu ve lider eksikliğini kapatır
Uzun boylu sert bir 6 numara çektik mi yanına. Şahane olur.

Etiketler: