2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

NioHH, tolga1903, Özgür Gültekin, golazokartal ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 16712 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Semih menajer değiştirmiş muhtemelen gider 7-8 kazansak yeter
10 civarı alırız bence. Yaşı daha genç. 23 - 24 olsaydı değeri epey düşerdi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Borussia Dortmund'un yazın acil olarak yollarını ayırmak istediği oyuncular. (Bild)

Giovanni Reyna
Youssoufa Moukoko
Sébastien Haller
Marcel Sabitzer
Julian Brandt
Niklas Süle
Salih Özcan

sabitzer brandt süle falan çok iyi olurdu ama sabitzer hariç hepsi kendine bi yer bulur
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Sağ stopere Djalo sol beke Bakker alayım İtalya'dan çok fırsat çıkacak sene sonu akıllı olan sadece şuradan bir CL kadrosu toplar
bu djalo'ya eskisi gibi değil sakatlıktan dönemedi diyorlar bilemedim

2 sene önce büyük takıma gitmesine kesin gözüyle bakılıyordu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/EvrenChicago/status/1910697470515966289

Semih J.Mario'nun menejeri ile anlaşmış
10 üstü + pay kafidir, kendisi için mantıklı iş yapmış

geçen yaz aston villa 20 + oyuncu verdi diyorlardı, kötü oynuyor ama piyasası vardır kazandırır bir şeyler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Espositoya hayran oluyorum git gide. Keşke bizim olsa.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Hadi ya fotoda azman gibi
1.85 altı olmasın zaten.
sergen en azından 5 dakika izliyor sen fotosuna bakarakmı oyuncu alıyorsun 😳😂

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Espositoya hayran oluyorum git gide. Keşke bizim olsa.
13 milyon

Çevrimiçi Samet Ç

bu djalo'ya eskisi gibi değil sakatlıktan dönemedi diyorlar bilemedim

2 sene önce büyük takıma gitmesine kesin gözüyle bakılıyordu
Juve'ye gittide orası doğru yer değildi bizim seviye için şu anda fazlasıyla yeterli olur ucuza da çıkarırsın aynı şekil hocanın mobil santrafor aşkını dindirmek için sola da Werner yoklanabilir hem hücumda üç pozisyonuda oynayabiliyor

Çevrimiçi gokhans

Rica ediyorum bi tane savaşan, kavga eden, bağıran, takımı hırslandıran, koşmayanın soyunma odasında üzerine yürüyen, sahada takımın hakkını yedirtmeyen, itiraz eden, amansız, zeki, pasör, ciğersiz bir ön libero alınsın.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Mayıs Ayında Fikret Orman aday olsun. Gerisi hallolur.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Akil Emre

https://x.com/mikaserin/status/1911533406686511599

Şu çocuğu kulübe kazandırın yahu.
Biz istesekte kendisi gelmek istemez bence, para kazanıp vedalaşcaz, sanırım kartal kayra, tayfuru falan orta saha için seneye kadroda tutarlar. Hem kalite hem mental olarak çok dipteyiz fb ve gs ile yarışmak gerçekten git gide dahada zorlaşacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Biz istesekte kendisi gelmek istemez bence, para kazanıp vedalaşcaz, sanırım kartal kayra, tayfuru falan orta saha için seneye kadroda tutarlar. Hem kalite hem mental olarak çok dipteyiz fb ve gs ile yarışmak gerçekten git gide dahada zorlaşacak.
O zaman aralıkta Adalı'ya güle güle deriz

Çevrimiçi Samet Demir

Zorlaşacak bir durum yok aslında. İyi bir forvet, asker orta saha, pırpır kanat oyuncuları alacaklar. Seçimden sonra dünya kadar scout reklamı yaptılar. Bir zahmet iyi adam bulsunlar. İşe yaramayan adamları da göndersinler. Umudun var mı derse yok.

Çevrimiçi Akil Emre

Zorlaşacak bir durum yok aslında. İyi bir forvet, asker orta saha, pırpır kanat oyuncuları alacaklar. Seçimden sonra dünya kadar scout reklamı yaptılar. Bir zahmet iyi adam bulsunlar. İşe yaramayan adamları da göndersinler. Umudun var mı derse yok.
Yıllardır hayal bile kurduracak kadro kurulmuyo, ufak kıvılcımlar bile bizi hareketlendiriyo ama kadroya bi bakıyosun fb ve gs nin en az 2 katı maliyet olarak geride ve ya tutarsa dediğin hiç bir adam iş yapmıyor. Bu sebeple sanki yine olmayacak gibi o yüzden hiç değilse hem erkek hem kadın baskette şampiyon kadro kursunlarda elde tutulacak birşeyimiz olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Yıllardır hayal bile kurduracak kadro kurulmuyo, ufak kıvılcımlar bile bizi hareketlendiriyo ama kadroya bi bakıyosun fb ve gs nin en az 2 katı maliyet olarak geride ve ya tutarsa dediğin hiç bir adam iş yapmıyor. Bu sebeple sanki yine olmayacak gibi o yüzden hiç değilse hem erkek hem kadın baskette şampiyon kadro kursunlarda elde tutulacak birşeyimiz olsun.
Maliyete çok takılmamak lazım. Onların parayla satın aldığını sen akıl koyup iyi scout ile halledebilirsin. Bu yaz sadece ox ve imobille'i yollarken zorlanabiliriz. Mario dahil hepsinin bir alıcısı çıkar. Önemli olan yerlerini doldurbilmek. Yönetim bu admları yollar anahtarı graff'a teslim ederse her türlü iyi bir kadro kurabiliriz. Bizim ana problemimiz takım maliyeti değil, fo dan sonra gelen başkanların Beşiktaşın büyüklüğünü unutmuş olmasında. Pr yapamıyorlar.

Çevrimiçi Akil Emre

Maliyete çok takılmamak lazım. Onların parayla satın aldığını sen akıl koyup iyi scout ile halledebilirsin. Bu yaz sadece ox ve imobille'i yollarken zorlanabiliriz. Mario dahil hepsinin bir alıcısı çıkar. Önemli olan yerlerini doldurbilmek. Yönetim bu admları yollar anahtarı graff'a teslim ederse her türlü iyi bir kadro kurabiliriz. Bizim ana problemimiz takım maliyeti değil, fo dan sonra gelen başkanların Beşiktaşın büyüklüğünü unutmuş olmasında. Pr yapamıyorlar.
Öncelik akıl olmalı, bir zahmet sakatlık geçmişi olan, geçmişte iş yapsada ne vereceği belli olmayan, 30 yaş üstü, mental olarak zayıf, yüksek maliyetli kimse alınmasın. Birde para eden kim varsa düşünmeden gönderilsin kaleci den başlıyarak yeni bir kadro kuramassak işimiz zor.

Çevrimiçi Samet Demir

Öncelik akıl olmalı, bir zahmet sakatlık geçmişi olan, geçmişte iş yapsada ne vereceği belli olmayan, 30 yaş üstü, mental olarak zayıf, yüksek maliyetli kimse alınmasın. Birde para eden kim varsa düşünmeden gönderilsin kaleci den başlıyarak yeni bir kadro kuramassak işimiz zor.
20 yaş altı kotasını da doldurduk. Mümkünse 20 yaş altı kimseyi de almasınlar.

Çevrimiçi gokhans

Scout harici renklilerle yarışma ihtimalin yok malesef. Biri salah ve vin dijk pakedi diğeri osimhen’in bonservisinin alınmasını konuşuyor. Kaynağı belli olmayan kara para ile bir gelir akışı sağlamışlar. Scout stratejisi ve doğru yapılanma harici malesef başka bir yol yok..

Çevrimiçi kartalizma190399

Ortaya akil koyamadigimiz surece zaten yarisamayiz. Ben 100.yil ve 101. yil kadrosu ve Senol Gunes'in muhtesem antrenorluguyle 4. yaptigi Talisca Adriano Pepe'li kadro disinda rakiplerimizden net daha iyi kadro'ya sahip oldugumuz bir sene hatirlamiyorum (kagit ustunde). Ki o senelerde de kadromuz belki daha iyiydi kagit ustunde, ama rakiplerden daha fazla para harcadik mi emin degilim. O takimda da Pepe, Negredo disinda absurt maas alan oyuncu yoktu mesela.
Hep akilla, sinerjiyle, butunlesmeyle sampiyon olduk, bu saatten sonra da o sekilde olabiliriz anca.

Ha, aradaki kadro kalitesi ve finansal fark hic bu kadar buyuk olmamisti, eyvallah.
Ama oturup aglayacak da degiliz, bir yerden baslamak lazim.
Illa ki seneye sampiyonluk yarisinda olacagiz kafasinda olmamak lazim, bu bana utopik geliyor.
Bunu taraftara anlatip realist bakmak lazim. Arada 2 kati kadro kalitesi farki varken sen rakiplerinin butcesine gore kus kadar butceyle bu farki kapatamazsin.
Daha elden cikarman gereken yabancilarin maliyetine girmedim bile.
Ama seneye 70-80 puan toplayacak, ertesi sene son 5-6 hafta'ya kadar yarista kalacak, 3. sene'de son hafta'ya kadar yarisin icinde olacak kadro kurulabilir.
Dogru yatirimla, sabir gostererek, gecmise degil de potansiyele yatirim yaparak olur.
Bu o kadar da zor degil, ama bunu yapacak akil lazim, cesaret lazim.
Taraftari dinleyip kisa vadeli basari icin kendimizi zorlayarak daha da batacak duruma geliyoruz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben yedeğe oyuncu istemiyorum. Önce şu 11 de olacak oyumculari bir belirleyelim. 20 yaa altında da genelle aynı fikirdeyim, takım kadrosunda bu tarz üzerine yatırım yapacağımız oyuncu maks 3 olmalı daha fazlası çocuk bahçesi.
Bu arada alt yapıda da hoca anlamında ciddi yapılanmaliyiz, altvyapidan gelen oyuncu temel fundementale sahip olsun bi zahmet.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben yedeğe oyuncu istemiyorum. Önce şu 11 de olacak oyumculari bir belirleyelim. 20 yaa altında da genelle aynı fikirdeyim, takım kadrosunda bu tarz üzerine yatırım yapacağımız oyuncu maks 3 olmalı daha fazlası çocuk bahçesi.
Bu arada alt yapıda da hoca anlamında ciddi yapılanmaliyiz, altvyapidan gelen oyuncu temel fundementale sahip olsun bi zahmet.
Abi Musrati yerine Amiri getiren zihniyetten ben yapılanma bekleyemiyorum. Yanlış anlamadıysam Musrati gittikten sonra getirecekleri adam Amirden farklı olmayacağı için Amiri geri çağırmışlar. İyi adam almak akıllarına gelmemiş sanırım.

5 tane bölgesinde çok iyi karakterde adam lazım. Kaleci, stoper, 6 numara, orta saha, forvet. Geri kalanı da asker adam yapsan bile çok göze batmaz. Elimizde yarım mert ve Rafa var. Başkada yok.

En mühim olanı da çirkef hakkını yedirmeyecek yerlilere ihtiyacımız var. Fener de takıma ayak uyduramayan mhy sırf bu nedenle forma giyiyor. Bizdekilerin hepsi çok naif. Bir Emirhan var oda yalnız kalıyor.

İnşallah Graff konusunda hevesimiz kursağımızda kalmaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abi Musrati yerine Amiri getiren zihniyetten ben yapılanma bekleyemiyorum. Yanlış anlamadıysam Musrati gittikten sonra getirecekleri adam Amirden farklı olmayacağı için Amiri geri çağırmışlar. İyi adam almak akıllarına gelmemiş sanırım.

5 tane bölgesinde çok iyi karakterde adam lazım. Kaleci, stoper, 6 numara, orta saha, forvet. Geri kalanı da asker adam yapsan bile çok göze batmaz. Elimizde yarım mert ve Rafa var. Başkada yok.

En mühim olanı da çirkef hakkını yedirmeyecek yerlilere ihtiyacımız var. Fener de takıma ayak uyduramayan mhy sırf bu nedenle forma giyiyor. Bizdekilerin hepsi çok naif. Bir Emirhan var oda yalnız kalıyor.

Haklisin kardesim ama ara transfer döneminin günahlarını çok yüklemek istemiyorum. Gerçek sınavları yaz dönemi olacak.

Çevrimiçi gokhans

Samet Musratide çok fark yaratmayacaktı bu kadroda ki satın alma bedeli kullanmayacak monaco büyük olasılıkla seneye yine gelecek. Son maçda her şeyde 0 istatistik çekti 5/2 pas oranı vardı, ikili mücadelede o fizikle %62 2li mücadele, 0 pas arası var. 2.devre aldı hocaları, ilginç şekilde mücdeleden kaçıyor, çok ağır üstüne koşmuyor, alanda kapatamıyor. Pasör adamdı artık oda yok. önceki maçdada kırmızı görüp eksik bırakmıştı biliosun. bize gelen çürüyor anlamadım gitti..
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2025, 16:42:29 gokhans ]

Etiketler: