Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 1. Maç Sivasspor 0-1 Beşiktaş
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 1. Maç Sivasspor 0-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 1. Maç Sivasspor 0-1 Beşiktaş Tarih : 07.01.2025 Saat : 19:00 Stadyum : 4 Eylül Stadyumu Hakemler : Halil Umut Meler - Kerem Ersoy - Hüseyin Ersoy - Gürcan Hasova Yayın : A

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 1. Maç Sivasspor 0-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2724 defa] Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 1. Maç Sivasspor 0-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Tarih : 07.01.2025
Saat : 19:00
Stadyum : 4 Eylül Stadyumu
Hakemler : Halil Umut Meler - Kerem Ersoy - Hüseyin Ersoy - Gürcan Hasova
Yayın : A Spor

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

"Yensen yenilsen de taraftarin senle, uzuntunde sevince seninle birlikte" bestemiz hazir.

Çevrimdışı savaş altay

Ilk 11: Mert, Swenson, Felix, Bahtiyar, Masuaku, N'dour, Gedson, Mario, Rafa, Muci, Semih.

Çevrimdışı savaş altay

Sonunda klasik 6-8-10 oynuyoruz. Memnunum orta sahadan.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2025, 18:54:44 savaş altay ]

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi levitate

beleş gol çok uzatmadan 1-2 tane daha atıp yatmak lazım

hangi salak kupayı grup formatına çevirelim dedi acaba
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Masuaku’nun şu yediği çalımı, şu halimle ben yemem.. rezalet
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı savaş altay

Nasil donuyor kaliyor dimi :D Boyle bir sey yok ya

Çevrimdışı Necmi

Dakika 26 daha semihin syağına top değmedi üstrlik kötüde oynamıyoruz topu ileri taşıyoruz en azından

Çevrimdışı Necmi

en azından çalım yiyecek kadar oyunun içinde sahada onu yapmayanlarda var

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı Necmi

Semih oyunda hiç yok muçi eh işde çıjartsa neden çıktı demem hücumda rafa biraz istekli o taşıyor topu ama biz masuakuyu takmışız günah keçisi o
31 dakika semihin ayağına ilk kez top değdi sadece değdi sonra ben takmış oluyorum

Çevrimiçi hasankale

Dakika 26 daha semihin syağına top değmedi üstrlik kötüde oynamıyoruz topu ileri taşıyoruz en azından
[/quote
Bu sezon ki forvet planlaması tam anlamıyla rezalet.Son yıllarda ki en yetersiz forvet rotasyonu kesinlikle.

Çevrimiçi hasankale

En kötüsü de sahada ne yaptığını bilmeyen çok amaçsız bir takım haline geldik.Dogru düzgün bir oyun planı hücum seti falan Hak getire .Allah bize sabır versin nasıl duzelicek bu takım .

Çevrimdışı Necmi

Neden sahada olduğunu anlamadığım 4 oyuncu var sahada  takım resmen altı oyuncuyla oynuyor

Çevrimiçi Samet Demir

Ndourun yapıp salihin yapamadığı şey ne çok merak ediyorum. Oxlade bile olabilir. Bu adama takmak üzereyim. Birde takımda ciddi ıq sorunu var. Boş adama sıksık uzun top denemiyoruz. Denediğimizde de gol attık gerçi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Lautaroyu adamlar neden tek forvet oynatmıyor acaba ya da kanatta falan neden denemiyorlar.
Su an Semih psikolojik olarak tamamen bitik.
Kenardaki şahıs cift forvet denemeyi akıl edemeyeceği için Semih sahada kaldıkça daha fazla bocalayip geriye gidecek.

Çevrimdışı Necmi

Ndourun yapıp salihin yapamadığı şey ne çok merak ediyorum. Oxlade bile olabilir. Bu adama takmak üzereyim. Birde takımda ciddi ıq sorunu var. Boş adama sıksık uzun top denemiyoruz. Denediğimizde de gol attık gerçi
ben pis takığım sürekli iki kişinin arasındaki oyuncuya pas atıyor son derece lakayt oynuyor beşiktaşın kapısının önünden geçmemesi gereken adamlar sahada top oynuyor

Çevrimdışı Necmi

Lautaroyu adamlar neden tek forvet oynatmıyor acaba ya da kanatta falan neden denemiyorlar.
Su an Semih psikolojik olarak tamamen bitik.
Kenardaki şahıs cift forvet denemeyi akıl edemeyeceği için Semih sahada kaldıkça daha fazla bocalayip geriye gidecek.
savaşsın mücadele etsin sürekli hata yapsın tek laf etmem ama hiç birşey yapmıyor ilk yarı 4 jere topla buluştu ikisinde rakibe faul yapıp topu rakibe verdi futbolun gereği faul değil direk kasıtlı faul yapıyor yemişim psikolojisini benim psikolojim daha kötü ve bu halede onlar getirdi ben beşiktaşı bu hale düşüren kimseye acımam yerim psikolojilerini servet kazanırkrn ve kazandıklarını yerken psikolojileri bozulmuyor ben birşey kazanmıyorum üstünede harcıyorum

Çevrimdışı Necmi

Rakip kim olursa olsun orta sahadan ileri ıkınmadan top çıkaramıyoruz üst üste iki pas yapamıyoruz takım bunu yapamayacak kadar kötü kadro değil yapamıyorsa tek sebebi hainlik

Etiketler: