Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 799531 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı Anıl

Ismail Senol @ismailsenol
Beşiktaş, Maciej Lampe'ye resmi teklfiini sundu. Lampe sıcak bakıyor. Görüşmeler sürüyor fakat anlaşma yakın.

İyi oyuncu

Gerçekten de iyi bir takım kuruyoruz :)

Çevrimdışı Türkay

Bu sene maçları Sinan Erdem de oynayacaktık sanırım?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Bu sene maçları Sinan Erdem de oynayacaktık sanırım?
Evet.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Evet.

Umarım taraftar orayı doldurur bu sene. Kötü bir senenin ardından takıma destek çıkılması çok önemli
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

Umarım taraftar orayı doldurur bu sene. Kötü bir senenin ardından takıma destek çıkılması çok önemli
+1903.Nadiren takip ettim basketbol transferlerini sırf futbola baktım nerdeyse hatta ama iyi kadro kuruyoruz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene maçlarımız yüksek skorlu olacak

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Anıl

Broekhoff gidiyor galiba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Broekhoff gidiyor galiba
1 aydır gidecek diyorlar   Bir belli olmadı son durumu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kutay

maçlarımızı neden sinan erdemde oynuyoruz ki akatlar da değil de neden sinan erdem bilen var mı ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Samet Ç

Ismail Senol @ismailsenol
Beşiktaş, Maciej Lampe'ye resmi teklfiini sundu. Lampe sıcak bakıyor. Görüşmeler sürüyor fakat anlaşma yakın.

İyi oyuncu
İyi oyuncuda bize olmaz bize pota altını karartabilecek bir oyuncu lazım. Örneğin Gs'nin aldığı Dorsey ve Lasme gibi. Lampe'yi getirebiliyorsan Dorsey'i de getirebilirdin veya Eli Holman veya Othello Hunter. Lampe'yi alırsak diğer yapılan transferlerin hiçbir anlamı kalmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi oyuncuda bize olmaz bize pota altını karartabilecek bir oyuncu lazım. Örneğin Gs'nin aldığı Dorsey ve Lasme gibi. Lampe'yi getirebiliyorsan Dorsey'i de getirebilirdin veya Eli Holman veya Othello Hunter. Lampe'yi alırsak diğer yapılan transferlerin hiçbir anlamı kalmaz.
Koçun ne düşündüğünü bilemeyiz Bana kalsa ben sadece pota altını karartacak bir adam alalım derim de

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ozan E.

Yeni sezon kombineleri ne zaman cikar acaba?
Sinan Erdem'de oynamak guzel olacaktir o salon cok guzel. İnternette bununla ilgili bir haber goremedim fakat burada oyle yazildigi icin soyluyorum.

Çevrimdışı TØLGA

ryan gitti

büyük ihtimal pota altı lampeyi aldık aradığımız oyuncu lampemi emin değilim ama ribaunt canavarı lazımdı bize  jeremy tyler gibi
ryan yerinede ribaunt ve deliciliği olan kendi sayısını yaratabilen ,  şutu olan  birisi lazım kanımca , anlatmak istediğim isim hawkins şutörlerimizde iyi sıkıntı yaşamayız pek diye tahmin ediyorum cenk akyol  temiz 3lük atıyor cenk akyolu nasıl aldık hala şaşkınım :D
https://twitter.com/ryanbroekhoff/status/635598211915321345
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 03:09:39 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

ryan gitti

büyük ihtimal pota altı lampeyi aldık aradığımız oyuncu lampemi emin değilim ama ribaunt canavarı lazımdı bize  jeremy tyler gibi
ryan yerinede ribaunt ve deliciliği olan kendi sayısını yaratabilen ,  şutu olan  birisi lazım kanımca , anlatmak istediğim isim hawkins şutörlerimizde iyi sıkıntı yaşamayız pek diye tahmin ediyorum cenk akyol  temiz 3lük atıyor cenk akyolu nasıl aldık hala şaşkınım :D
https://twitter.com/ryanbroekhoff/status/635598211915321345
Yerine daha iyisini bile buluruz. Bulunmaz hint kumaşı değil ancak Ryan Beşiktaşımız ile özdeşleşmiş bir oyuncuydu. Yolun açık olsun Ryan...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Ryan gittiğine göre artık Shawn Huff gelebilir. Aslında Gs'nin aldığı Blake Schilb tam aradığımız oyuncuydu. Dj Seeley yerine Schilb Ryan'ın yerine de Huff Lampe'nin yerine de Dorsey'i alsaydık şampiyon olabilirdik. Şu kadronun ne vereceği özellikle Lampe'nin gelişinden sonra muamma.

Çevrimiçi Samet Ç

Donta Smith gündemimizde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Donta Smith gündemimizde.

İyi oyuncu gibi  :ok: Rebound katkısı ve savunma katkısı açısından da iyiye benziyor  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene çok iyi hücum eden savunmada çok aksayan bir takım görebiliriz Çok yüksek skorlu maçlar bekliyor bizi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Kulübü, Erkek Basketbol Takımı'nda yer alan Ryan Broekhoff ile ilgili bir bildiri yayınladı.

Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;

2013-14 sezonundan itibaren Erkek Basketbol Takımımız’ın formasını başarıyla terleten Ryan Broekhoff, sözleşmesinde bulunan çıkış maddesinin bedelini ödeyerek kariyerinin bundan sonraki kısmını Euroleague’de sürdüreceğini tarafımıza bildirmiştir.

Siyah-beyazlı forma altında çok başarılı maçlar çıkaran Ryan Broekhoff’a vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Beşiktaş Basketbol Şubesi" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Donta smith harika olur ama pota altona atletik zıpzıp zenci gelsin yaaaa lampe ile bitmez bu sene
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Donta smith harika olur ama pota altona atletik zıpzıp zenci gelsin yaaaa lampe ile bitmez bu sene
Zıp zıp gelsin isteriz de sırtı dönük oynayan oyuncu yok takımda bundan dolayı lampe alınıyor. Savunması pek iyi bir oyuncu değil bu bizi asıl zorlayacak. Zaten Ryan ın gitmesiyle takımda savunması iyi oyuncu kalmadı. Bu sene savunma yapmayacağız anlaşılan. Maçlarımızı atıp kazanacağız. Bunun için Lampe skorer yönüyle tam aranılan kan olmuş oluyor

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Zıp zıp gelsin isteriz de sırtı dönük oynayan oyuncu yok takımda bundan dolayı lampe alınıyor. Savunması pek iyi bir oyuncu değil bu bizi asıl zorlayacak. Zaten Ryan ın gitmesiyle takımda savunması iyi oyuncu kalmadı. Bu sene savunma yapmayacağız anlaşılan. Maçlarımızı atıp kazanacağız. Bunun için Lampe skorer yönüyle tam aranılan kan olmuş oluyor
lamont hamilton alınmayacaktı o zaman ikisi birlikte olmamalıydı atletik olarak çok eksik kaldı takım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

lamont hamilton alınmayacaktı o zaman ikisi birlikte olmamalıydı atletik olarak çok eksik kaldı takım
Kısalar atletik

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Kısalar atletik
ribauntlarıda ben çekerim artık  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK