Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472808 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Aykutt

İlk sıranın hibrid işlemi bitmiş  :icool:

https://twitter.com/SIS_George?lang=en

Hiç söylemiyorsunuz zalımlar  :)
12 günde bitecek dediler kaldı 11 gün.
Düzenleme : Necmi abi yazmış Hibrid çakımı 10 gün sürecek diye.O zaman 9 Gün kaldı.
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 01:19:33 Aykutt ]

Çevrimdışı Sedat.Y

Arkadaşa anten gönderelim :ok: :kop:

anten göndersende fayda etmez,  alıcıları bozuk zat-ı muhteremin   :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şu yorum hakkında ne düşüyorsunuz merak ediyorum :)

Kafasının hiç çalışmadığı her yerden belli.Dik tribünün avantajını bilmeden konuşmuş.Sırf cevap vermek için o foruma üye olacaktım da boşverin deliyle uğraşılmaz?😠😠
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı harund1k3

Şu yorum hakkında ne düşüyorsunuz merak ediyorum :)

Keske bu adami bulsaniz bana sabaha kadar tartissam hazir dersim gecken. Kendisi burayi okuyor mu bilmiyorum ama catiyi falan begenir begenmez zorla begendirecek halim yok ama simetri konusunda konusmak lazim.

Oncelikle simetrik olan guzel olacak diye bisey yok hatta kusursuz simetri sanatta kusur olarak kabul edilir. Mesela en basitinden ornek vereyim bu arkadas gitsin aynaya baksin burnu mutlaka bir tarafa dogru yamuktur her insanin ki yamuktur bir tarafa dogru az da olsa cok da olsa. veya iki gozun birbirine tam olarak esit degildir ciddi aynaya gitsin baksin bir tanesi mutlaka daha buyuktur. kaslardan, saclarina, biyiklardan, sakallara ve vucudun birbirine karsilikli gelen her yerinde mutlaka birbirlerine benzemezlikler bu da o adami yaratilis acisindan asil ve ozgun kilar. peki bunun nedeni ne ?

Dunya uzerinde milyarlarca insan yasamis tek yumurta ikizleri dahil her insanin yuz sekli birbirinden farkli ve ozgun. bunun sebebi bu arkadasin simetriyi kusursuz saymasinin tam aksine antisimetrinin kusursuz olmasi. Hepimizin yuz sekli birbirinden ancak bu sekilde farkli kilinabilirdi. Muhendislikte ve mimarliktada var bu. bu tarz planlanmis anti simetrik fakat duzenli yapilan yapilar essiz olurlar. Emin olun vodafone arena'nin en cok anti simetrik sekilde dizilmis kolonlari akilda kalacaktir.

her seyi simetrik bir sekilde yapilmis bir yapiyi insan beyni kabullenemez ve bir sure sonra kafasini cevirir, cunku doganin kendisinde boyle bir yaratilis soz konusu degil. siz bir agaca yorulmadan saatlerce bakabilirken ama siradan bir gokdelene en fazla 5 dakika bakabilirsiniz beyniniz daha fazla bakmayi kabullenemez bunun sebebi doga icinde kaos sisteminde bulunan fraktal yapilardir. yani kusursuz olan tekrarlanan planlanmis bu arkadasa gore kusur olan anti simetrik yapilardir.

Bu mesaji bu arkadasa iletin bir sekilde.

Çevrimdışı osman1903

Biz şu bilet haksızlığından sonra günü unuttuk şöyle bir stat açılışı var ve bu pazartesi yapılıyor insan isterdi ki pazar olsun herkes gününü beşiktaşta geçirsin heryerde beşiktaş formaları kalabalık bir şekilde köyiçinden stada yürünsün ama bunun yerine daha çok işten koşa koşa çıkmış maça yetişmeye çalışan insanlar görücez galiba hatta bir çok kişide başlangıç düdüğünü bile göremeyecek yazık vallahi...

Çevrimdışı OrkunCoskun

Bizim localara çamur atarken insan dönüp bir bakar acaba bizimki nasıl diye.

3 katlı apartman gibi yapmışlar. Stad demeye bin şahid. Neyse şimdi gece gece güzelleme dizerdim ama uğraşmayalım :tabe:

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bi sorum olacak olan oldu yapacak bişey yok ama biz açılış maçımızı neden pztesi oynuyoruz lig tv ile anlaşıp cumartesi resmi açılış pazarda açılış maçımızı oynasaydık daha güzel olmazmıydı. Bu kadar önemli bir durum bizim lobimiz buna yetmese bile devlet her türlü bu ayarlamayı yapabilirdi?
pazartesine biz aldırdık maçı

Çevrimdışı ferdi1903

Kaynak belirttim,bir sorun mu var  :alala:

sorun yok kardes, suan istanbulda bulunan arkadasim bana whatsapp dan bu resimi gönderdi

bende forza sitesine koymustum yarim saat önce, burda görünce sasirdim :)

Çevrimdışı gurol_1903

kombine sahibi birisi olarak bu saygısızlığa sessiz kalamıyorum. kulübe mail attım (bilgi@bjk.com.tr)

umarım bu yazımı okursunuz. ve aynı zamanda beni tatmin edecek bir cevap bekliyorum.
stad daha inşaat halindeyken topraktan girdik kombine aldık. bunla da yetinmedik çevremizin de kanına girdik çalıştığım firmada 15 kişiye kombine aldırdım. neden ? sırf inşaat daha çabuk bitsin diye. her kartal yuvasının yanından geçerken bir yere bile yetişeceksek durduk kartal yuvasına girdik ürün aldık katkısı olsun diye. 3,5 sene stadın bitmesini bekledik her gün stadın ilk açılış maçında orda olma hayaliyle yaşadık. siz ne diyorsunuz kombine almış adama kendi koltuğunu parayla satıcam diyorsunuz. bunla da yetinmiyorsunuz senelerdir bizi bedava maça sokmuşsunuz böyle söylüyorsunuz. bi sene maçları başka illerde oynadık. diğer seneler ya olimpiyat ya başakşehir. o olimpiyat stadının üzeri açık tribününde yağmurun altında hiç maç izlediniz mi siz? bedavayı bırakın biz size para versek gidip orda maç izlemezsiniz. biraz saygı gösterin bize en azından. bize yaptığınızı loca sahiplerine de yapabildiniz mi acaba? onlara da satın kendi localarını yapabiliyorsanız.
kombineleri satışa ilk çıkarttığınızda dediniz ki stad açıldığından itibaren 1 sene geçerli olacak kombineler. bizde bu lafınıza güvenip aldık kombinemizi. sizi mahkemeye versek kazanırız bunu da biliyorsunuz değil mi? biz sizi kendi kulübümüzü mahkemeye verecek kadar art niyetli değiliz yapmayız da böyle birşey ama siz bize kendi koltuğumuzu satacak kadar art niyetlisiniz.

bir dahaki senelerde kombine satabilmeniz için, kombine sahiplerinden özür dileyerek bu hatanızdan dönünüz.

Çevrimdışı Anıl1903

sorun yok kardes, suan istanbulda bulunan arkadasim bana whatsapp dan bu resimi gönderdi

bende forza sitesine koymustum yarim saat önce, burda görünce sasirdim :)
İnternette gördüm  fotoğrafı  bende buraya yükleyeyim dedim.Sakıncası varsa silinebilir :ok:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

3 katlı apartman gibi yapmışlar. Stad demeye bin şahid. Neyse şimdi gece gece güzelleme dizerdim ama uğraşmayalım :tabe:
Nezaman akyazi stadini görsem aklima bu geliyor :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı canergiray77

milyonlarca para harcanıyor bu stadlara örnek vermek gerekirse samsuns stadı sivas stadı eskişehir'in stadı bu akyazı stadından daha güzel mimari projeyi çizen kimse onu mu kutlamak mı gerek kınamak mı gerek bilemedim bide bizim şahesere laf ediyo :D @OrkunCoskun
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Sezer94

Diyelim ki 43 bin kapasitemiz var. Ilk mac 43 bin yerine 45 bin veya daha fazla insan girebilir mi merdiven bosluklarini falan kapatiriz metrobusteki gibi sıkısırız ne olacak :icool:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ferdi1903

İnternette gördüm  fotoğrafı  bende buraya yükleyeyim dedim.Sakıncası varsa silinebilir :ok:
estagfirullah kardes millet görsün diye ekledim bende tepe tepe kulan

Çevrimdışı murat baltacı

Arkadaşlar inönünü yıkıldığı sene kombinem vardı stad yıkıldıktan sonra kombine almadım sadece olimpiyat ve başakşehirde bilet alarak gidebildiğim maçlara gittim. Şimdi kombinesi olanlara bilet almaları için zaman tanınacak öncelik tanınacak peki başakşehir ve olimpiyattan bilet alanlarada öncelik tanınacakmı veya zaman tanınacakmı bilet almamız için?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sallapati

kombine konusunda hukuksuz bir iş yapıldı ama sineye çekmek lazım bence

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Arkadaşlar inönünü yıkıldığı sene kombinem vardı stad yıkıldıktan sonra kombine almadım sadece olimpiyat ve başakşehirde bilet alarak gidebildiğim maçlara gittim. Şimdi kombinesi olanlara bilet almaları için zaman tanınacak öncelik tanınacak peki başakşehir ve olimpiyattan bilet alanlarada öncelik tanınacakmı veya zaman tanınacakmı bilet almamız için?

evet. İkinci öncelik hakkı Konya Büyükşehir Torku Arena, Ankara Osmanlı Stadı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki maçlarımızdan bilet almış olan taraftarlarımıza sağlanacaktır.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Anıl1903

estagfirullah kardes millet görsün diye ekledim bende tepe tepe kulan
Eyvallah :tabe:

Çevrimdışı murat baltacı

pazartesine biz aldırdık maçı
Abi o zaman daha vahim durum mis gibi pazar günü dururken herkez gününü çarşıda eğlenerek,eşiyle dostuyla hasret giderip sonra maça gitmek varken pztesi işten çıkıp koştura koştura maça gitmeyi kim ister. Ben fenerin maçı pazar olduğu içn bizi pazartesiye attılar diye düşünüyorum ve açılış maçımız olduğu için buna karşı çıkabilmeliydik diyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Nezaman akyazi stadini görsem aklima bu geliyor :D

Bu yorum yılın golü oldu. Daha fazla güldüremezdin valla abi allah senden razı olsun  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

bizde sakat çok

çoklu çekim modun da mı çekti video çekip durdurup görüntü mü aldı yoksa direk  tek pozla yakaladı mı. Bunlar sakatlık derecesini etkiler  :kop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA