Necmi abi, ilk anlık fevrilikle düşünmezsen, ortada bir haksızlık ya da mağduriyet olmadığını farkedeceksin.
Kulüp biz kombine sahiplerinden 3 maçı alıp, karşılığında olası bir CL/Avrupa ligi çeyrek finali, olası bir Türkiye Kupası yarı finali, olası bir derbi maçı ve en az 4 lig maçı veriyor(Seneye son 8 maçın 4'ü içeride olur)
Daha neyin haksızlığından bahsediyoruz? Seneye de burada olursak aynı zamanlarda tüm kombine sahipleri bu anlaşmadan ne kadar karlı çıktığını konuşacağız, hatta bazı kronik muhalifler yönetimi vizyonsuzlukla ve kulübü zarara uğratmakla suçlayacak.
sorun kaç maç seyrettiğin değilki belki havlu atacağız boş tribünlere oynanacak şimdi
beklediği parayıda alamayacak ihtimal sayarsan kamyon dolusu bulursun.
sorunu anlamamışsın ben bilet parasını veremeyecek durumda olanları söylüyorum sen herkesin
rahat olduğunumu düşünüyorsun burda kaç kişi açıkladı para biriktiriyordu kombine almak için
şimdi sen ona diyorsunki ben sana vodafone açıldığı andan itibaren başlamak üzere bir yıl geçerli kombine sattım ama o sattığım
kombineyle seni içeri almayacağım belki gelecek sezon sonu o maçları seyretmeyecek sen zorla bu maçı seyretmeyeceksin o
maçı seyredeceksin deme hakkına sahipmisin. elbette kulübün paraya ihtiyacı var biliyorum bu maçlardanda iyi gelir elde edecek
onuda biliyorum ama bunu kombine alanı ezerek yapamazsın. senin yanlış stad tarihi vermene benzemez bu iş altına imza atılmış bir sözleşme
var. Birde bu işler güven çizgisi üzerine oturur. Yarın bu kombineler avrupa maçlarında geçmeyecek sadece lig maçlarında geçerlide
diyebilirsin kural bir kere bozulursa artık ötesi yoktur bu iptal olmuştur.
başakşehire bilet sattı tamam dedik stad ufak kombine sayısı fazla buna mecburuz ama biliyormusunuz o iade edilen parayı bile bulupta veremeyenler vardı
ama ses etmedik mecburiyetti ama olması gereken en azından ondada kombine sahiplerine öncelik tanınmasıydı.
Bu neki sürekli kombine sahibi hem söylemde hem eylemde eziliyor. şu 3 maç bilet fiyatlarını çok fahiş yapsaydı
ses etmezdim. ilk maç stadda olan o parayı ödeyecek derdim