Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470805 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı umutcoban

Stad açılışı kesinleşti %100 11 Nisan !!!

Çevrimdışı Berk

Yok abi ya gece gece biraz eğlenelim dedim ozur dilerim..

Çevrimdışı harund1k3

rıdvan akar soyluyor abi şok icindeyim boyle bisey olabilirmi adamlar para verip aldigimiz koltuga 3 maclik ekstra para istiyor  :s20:

@Efe olur mu öyle şey abi bari sen yapma. Koskoca Beşiktaş yönetimi taraftarını mi dolandıracak ayak üstü. Böyle birşey olursa yüzlerce kişi kombinesini iptal eder, açılışta bile dolmaz o stat.

Çevrimdışı kkuirrsaalti

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yapılması gereken bu. Eğer Rıdvan abinin dediği gibi olmazsa seneye 11 Nisanda kombine süresi dolacak. Kombine stad açılışından itibaren 1 yıl geçerli. Kalan son maçları nasıl izleyeceğiz değil mi?

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı ZEKI

ya bırakın çoluk çocuk muhabbetlerini buraya taşımayı
vodafone arena kombinesi satıldı ortada bir sözleşme var ilk bileti sattığı an bu nitelikli dolandırıcılığa girer
bunun sonu cezaevidir. Kolaymı öyle çoluk çocuk konuşur hiç bir şey bilmeden sözleşme ne diyor vodafone arena açıldıktan sonra bir sene geçerli
vodafone arenadaki koltuğun belli zaten kombineyi vodafone arenaya alıyorsun
yani şunuda ciddiye alıp konuşuyorsunuz ya buna artık pes derim
aynen ama ridvan akar aynen bunu soyluyor. @Necmi

Çevrimdışı xxxkingme

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

rıdvan akar soyluyor abi şok icindeyim boyle bisey olabilirmi adamlar para verip aldigimiz koltuga 3 maclik ekstra para istiyor  :s20:

Bursa maçı ile kombineler başlasa bir daha ki sezon son 3 maça giremeyecek kombineliler. O üç maça zaten bilet alacaktı gitmek isteyenler yine para verecekti. Şimdi açılış maçı daha pahalı tutulur bir daha ki sezon alacağın 3 maç bilet parasına denk gelir belki orası doğru ama birazda sıcak para girişi için yapıyorlar belli. Doğruluğu tartışılır ama mantık bu galiba.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Numan50

Arkadaslar öncelikle herkese selamlar,
bu benim ilk yazim gurbetdeyiz türkcemiz iyi olmaya bilir kusuruma bakmazsiniz insallah.
Yaklasik 3 senedir bu günü bekliyoruz sükürler olsun o gün geldi catti.
Benim iki sorum olcak insallah yardimci olabilirsiniz.
1. ben internetten passolig kayiti yapdim ve Kredit kartnan ödedim bundan 3 gün önce
Kartimi gise den alabilcemi yaziyor passolig sayfasinda bir problem cikar mi bursa macina gelirsem?
2. bursa macina gelmeyi düsünüyorum ve ucak bileti almayi düsünüyorum yarin,fiyatlar suana ödenebilcek rakamlar ama beklersem pahaliya gelebilir, simdi alsam biletti maca bilet bulabilirmiyim ki passo ya cikdigi gün internette beklesem alabilirmiyim ki sizin düsünceniz nedir yardimci olursaniz sevinirim.

Iyi aksamlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaslar öncelikle herkese selamlar,
bu benim ilk yazim gurbetdeyiz türkcemiz iyi olmaya bilir kusuruma bakmazsiniz insallah.
Yaklasik 3 senedir bu günü bekliyoruz sükürler olsun o gün geldi catti.
Benim iki sorum olcak insallah yardimci olabilirsiniz.
1. ben internetten passolig kayiti yapdim ve Kredit kartnan ödedim bundan 3 gün önce
Kartimi gise den alabilcemi yaziyor passolig sayfasinda bir problem cikar mi bursa macina gelirsem?
2. bursa macina gelmeyi düsünüyorum ve ucak bileti almayi düsünüyorum yarin,fiyatlar suana ödenebilcek rakamlar ama beklersem pahaliya gelebilir, simdi alsam biletti maca bilet bulabilirmiyim ki passo ya cikdigi gün internette beklesem alabilirmiyim ki sizin düsünceniz nedir yardimci olursaniz sevinirim.

Iyi aksamlar

:hosgeldin
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı KCKF

Ben 3 maç için ekstra para verip bilet almaya razıyım. Eğer öyle bir uygulama olursa öyle iptal, iade falan olacağını sanmam. Hatta kombinem kale arkası, bana numaralı ya da kapalı bilet alma şansı sunarlarsa, deymeyin keyfime. 3 maç = açılış kutlamaları + vodafone arena ilk maçlara gitme şansı + şampiyonluğa giden takımın şampiyonluğunu canlı gözlerle 3 yıldır beklediğimiz stadyumumuzda izlemek. Varsın olsun 3 maç para verelim, seneye nasıl olsa tam sezon geçerli olacak.

Ancak hemen yüklenmeyin, kabul ediyorum hukuka aykırı. Böyle bir şey yaparlarsa bile iade usulü olacaktır. Maksat tüm stat dolsun.
KCKF^^<3

Çevrimdışı YunusEmre

Şunu yazdım " Şu geri sayım cihazında bile amblemimizin olmaması hosuma gitmiyor. "

Ve Necmi abiden söyle bir cevap geldi ;

" o kullanılan amplem kimin amplemi toki arenanınmı?
Kardeşim bizim stadımızın amplemi o hani şu taraftarlar tarafından seçilen amplem
vodafone arena geri sayım sayacında vodafone arena amplemini kullanmanın yanlış olan tarafı ne
kulübü açmıyoruz stadı açıyoruz o zaman stad amplemi yapılmasaydı direk onun yerine Beşiktaş amplemi kullanılsaydı
itiraz edin eleştiride yapın ama lütfen artık saçmalamayın
orda kullanılan vodafone amplemi değil Beşiktaşın stad amplemi bizim yani bize ait taraftar seçti.  "

ve ardından " YunusEmre " adlı arkadas ne hikmetse kendini cevap vermek zorundaymıs gibi hisseti ve sunu yazdı.

" Adam sabahtandir az sabır diyor gerçekten de az sabır..."

Bende ardından şu yazıyı yazdım " YunusEmre " adlı kisiye ;

"Birader söyle bilip bilmeden araya girmeyelim bi zahmet. Ac bak bakalım bu stad ile ilgili 1 adet yazdıgım kötü birsey varmı ne sabrından bahsediyorsun ? Millet aynı seyleri 10 larca kez sordugunda üsenmeden cevapladım bak bakalım Catı ne zaman kalkar ? Membran serimi ne zaman biter ? eski acık , acık kalacakmı ? cimler ne zaman gelecek ? koltuk ne zaman biter ? Diye bir tane soru sormusyum . Sadece suana kadar stadyumun dıs kısmına hic amblemimizin koyulmaması hosuma gitmedi dedim ve taraftarın %99 u bu görüstedir.Sırf herseye cevap vermis olmak icin biseyler yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi. "

Bunların ardından ise benim " stadimizda amblemimiz olması gerekiyor " baslıklı düsüncem ile ilgili bunları konusan 3-5 catlak ses diye konusuldu. Fakat sonunda zaten neyin ne oldugu ortaya cıktı .

Buda benim huyum iste hic birsekilde tartısma ortamına girmem ama eger bir tartısmaya giriyorsamda o tartısmadan haksız cıkmam cünkü haksız cıkacagımı bildigim hicbir tartısmaya girmem.

Arkadaşım Necmi abi rıdvan akar olacak yapacaz dedi az bekleyin dedi ben de sabredin dedim.. Sabahtan 10 mesaj etti yok bana şöyle dediler de bilmem ne diye.. Senin dediğine çatı yetmez çünkü 42000 koltukta dış kısımda demir parmaklıklarla vb bir suru yerde amblem var bu stad da.. Kimseyi suclamadik burda az sabredin dedik...

Çevrimdışı Efe

Bursa maçı ile kombineler başlasa bir daha ki sezon son 3 maça giremeyecek kombineliler. O üç maça zaten bilet alacaktı gitmek isteyenler yine para verecekti. Şimdi açılış maçı daha pahalı tutulur bir daha ki sezon alacağın 3 maç bilet parasına denk gelir belki orası doğru ama birazda sıcak para girişi için yapıyorlar belli. Doğruluğu tartışılır ama mantık bu galiba.
tamam gelecek sezon 3 maclik kombine yapsinlar alalim acilis zamani bunu yaparsan olmaz biz kimse almamisken stad ortada yokken o parayi verdik destek olduk stad acildiktan 1 yil sonrasi icin gecerlidir lafi ne o zaman stad acilir 1 yil gecer ondan sonra ne olacaksa olur bu sekilde yaparlarsa bu para gozluktur bence ve bir cok kombine sahibi buna karai cikacaktir isin parasinda degilim yapilan etik degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Arkadaşlar son dakika bilgisi

11.04.2016 tarihinde açılacak Mabedimize çatı yapısı nedeni ile Rüzgar girişi ve Keçeli kıyafetlerle giriş yasaklanmıştır.
Kesin bilgi yayın bunu
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı harund1k3

Yok artık böyle birşey olamaz. O kadar kombineye para vermiş adam bir daha 3 maç için bilet mi alacak? Harbi yazık olur böyle bişey yaparlarsa. Madem kombine senelik o zaman gelecek sene son 3 maç için ekstra birşeyler dusunulsun. Fikret Orman iyi hoş ama kendi taraftarına böyle kurnazlık yapmayı planlıyorsa zararlı kendi çıkar.

Çevrimdışı Fikret

ya bırakın çoluk çocuk muhabbetlerini buraya taşımayı
vodafone arena kombinesi satıldı ortada bir sözleşme var ilk bileti sattığı an bu nitelikli dolandırıcılığa girer
bunun sonu cezaevidir. Kolaymı öyle çoluk çocuk konuşur hiç bir şey bilmeden sözleşme ne diyor vodafone arena açıldıktan sonra bir sene geçerli
vodafone arenadaki koltuğun belli zaten kombineyi vodafone arenaya alıyorsun
yani şunuda ciddiye alıp konuşuyorsunuz ya buna artık pes derim
abi doğru söylüyorsunda Rıdvan Akar da gene net bilgisi olmadan konuşmuş sanırım.
kombine alalı kaç sene oldu hakkatten bilmiyorum. 2.5 sene mi oldu ne kadar oldu yav? Faize yatırsam o parayı  :lol:
biz kombineyi 4 kişi yanyana aldık. koltuk sıramız, numaramız belli.
ilk maç 2. maç bilmem ben.

alırken ne dediler? STAD AÇILINCA 1 SENE GEÇECEK.
seneye son 3 maçı ayrı satsınlar. bu sene o 3 maç kombine sahibinin hakkıdır.
2.5 sene önceden tak diye alıp desteği gösterdik şimdi bu muamele olursa hoş olmaz.

şu tribünler arası metal parmaklıkları da çözmek lazım.
çok ciddi sıkıntıdır. benim biletim kapalıya yakın 112 nolu tribünden. oraya metal parmaklık gelirse ben sahanın 4te birinin 144p kalitesinde izlerim. Full Hd, 4k kalitesi diyorduk metal parmaklığa düşmeyelim.

Çevrimdışı sahinnd

Abi mantik falan yok ya. Yolunacak kaz olarak bjk taraftarini mi görüyorlar? 50 bin 100 bin kazanacagiz diye boyle bir olaya girismeleri cok mantiksiz. Gelecek seneyi sezonu kapatirsin bu kombineler ile oldu bitti. Cebimdeki son kurusu gecen hafta kombineye verdim. Buyuk ihtimalle bir bilet parasi daha veremem. Bastan asagi sacma bir olay. Bence ihtimal yok.
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Eğer bu maçlar için kombinelilere bilet satılırsa bu iyi niyeti suistimal olur. Ayrıca hukuksuz da bir durumdur. Biz kombinelerimizi alırken Vodafone Arena'nın açılışını takiben 1 yıllık süre için aldık. Büyük ihtimalle imzaladığımız sözleşmelerde şartların kulüp tarafından değiştirilebileceği belirtilmiştir. Sözleşmede böyle bir madde bulunsa da bu en hafif tabirle etik dışıdır.

Çevrimdışı sfr03

Yapmış olduğunuz işlem detaylarına Passo.com.tr 'de 'profilim' menüsü altında 'kombinelerim' sekmesinden ulaşabilirsiniz. Satın almış olduğunuz kombine 2015-2016 sezonunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Vodafone Arena Stadyumu'nda oynayacağı tüm maçlarda geçerli olacaktır. Maçlara giriş hakkınızı Passo.com.tr üzerinden yakınınıza transfer edebilirsiniz.

Kombine satarken bunu dedikten sonra bu dedikleri işi yapmaları imkansız gibi. Bence saçma , adam kombinesini almış stadı takip etmiş 3 sene bedava izledin al sana bilet demek olmaz. Sende satarken 1 sene sonra stad açılacak diye sattın. Kimsenin suçu değil. Topraktan girenle bina bittikten sonra alanın elbet farkı olur.

Çevrimdışı 38life

Rıdvan Akar kendisine sorulan "detay" sorulara hep "sanıyorum, düşünüyorum" diye cevap veriyor. Bu tarz verdiği cevapların çoğu yanlış çıktı. Bilet alma olayı gerçektir ama para istemezler. Şuanda Başakşehirde nasıl oluyorsa aynısı olur. Ve bu iyi de olur.

Çevrimdışı bnymnd

Cumartesi stada girmek istiyorum nasıl girebilirim?
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı sfr03

Yapmış olduğunuz işlem detaylarına Passo.com.tr 'de 'profilim' menüsü altında 'kombinelerim' sekmesinden ulaşabilirsiniz. Satın almış olduğunuz kombine 2015-2016 sezonunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Vodafone Arena Stadyumu'nda oynayacağı tüm maçlarda geçerli olacaktır. Maçlara giriş hakkınızı Passo.com.tr üzerinden yakınınıza transfer edebilirsiniz.

Kombine satarken bunu dedikten sonra bu dedikleri işi yapmaları imkansız gibi. Bence saçma , adam kombinesini almış stadı takip etmiş 3 sene bedava izledin al sana bilet demek olmaz. Sende satarken 1 sene sonra stad açılacak diye sattın. Kimsenin suçu değil. Topraktan girenle bina bittikten sonra alanın elbet farkı olur.

Ayrıca 3 maçlık bir açık varsa seneye sezon başında ekstra 3 maç için ekstra para istersin , istenirse o para ödenir ve seneye son 3 maç izlenir. Sen satarken stad açılınca başlar ve 1 sene gider diyorsun. Şimdi bu maçlar para edecek ne kurtarırsak kardır demek bu stadsız dönemde kombine alan taraftara sırt çevirmektir.

Çevrimdışı serti67

Yanlız suda var bedava cok mac ızleyen kombıne sahıplerı olduk kaç kısıyı bedava maca gonderdım gıdemedıgım ıcın çokta kaymağınıda yedık aslında topraktan kombıne alanlar yanı son 3mac kala bıtıcektı zaten kombınemız açılış vs 3 Maclık ekstra alınabılır tabıkı tepkı verende haklı kendınce ben böle düşünce çokta kızamadım sankı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ZEKI