Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6036927 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

sabah sabah takmislar 1 boru daha numarali eski acik birlesti :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

strand jacklerin celik ceplerinden bir tanesi numaraliya yerlestiriliyor :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

orta bolumde strand jacklere gecici halat baglama isi suruyor 20 nin uzerinde tahminen strand jack hazir suan ay bitmeden takilmaya baslayacaklarini dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Su çalışma temposu 6 aydır surseydi inanin şuanda çim işi izliyorduk,  resmen arazi vitesinden sporta taktilar.

Su çalışma temposu 6 aydır surseydi inanin şuanda çim işi izliyorduk,  resmen arazi vitesinden sporta taktilar.
demba ba sağolsun. para üstat, her şey para...

Çevrimdışı CUBUKLU

günaydın arena ailesi çalışmalar son sürat devam ediyor   :super: kapalı tribün önüne serilen tahta sütunlar diğer tribünler önünede serilecek sanırım ne kadar zaman alır acaba :alala:
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

hersey paraya bakiyor maalesef para olunca isler tıkır bozulmadan devam etsinde gerisi cok onemli degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yeni açık kapalı köşede tamamlanmayan boruların neden tamamlanmadığını bilen, açıklayabilecek olan var mı?

Çevrimdışı yigitcan1903

bildiğim kadarıyla beklemeyeceğiz ikisi birlikte yürüyecek
Membran bitmeden çim işi biter koltuk montajı biter. Büyük ihtimal
membran bittiğinde saha içi maç oynamaya hazır hale gelir. Ama içerdeki işleri bilemeyeceğim
ne seviyede olur. Bana içersi biraz yavaş gidiyor gibi geliyor. @yigitcan1903
Anladım abi
İçerisi para meselesi tabii
kolonları hesaba katmamıştır o sonradan kolonlarda konulunca sustu tarih vermiyor :D
Kulüpte tedbir almışlar,bütün iletişim araçlarını kaldırmışlar başkan tarih veremesin diye dışarıya
Elinde takvim geziyomuş :D
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 11:44:42 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Gunaydin BeşiktaşArena ailesi. Sabah sabah güzel haberler görüyorum :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Efe

şu saat itibariyle öglen arasina gittiler bugun calismalat normal seviyede suruyor aksama kadar 2 yada 3 adet boru takabilirler ama agirlik strand jacklerin imalatina verilmis durumda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Statta bulunan görevlilerden biri kaba inşaat zamanında çatı için 4 tane büyük vinç geleceğini söylemişti bunlar şu anda sahada olanlar mı yoksa gelecek mi daha? Çünkü sahada bulunanlar yetersiz gibi
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Yeni açık kapalı köşede tamamlanmayan boruların neden tamamlanmadığını bilen, açıklayabilecek olan var mı?
orda zaman kaybetmek istememis olabilirler numaralin orada daha hizli calisilacak alan vardi oraya gectiler yeni acikta 1 kolon var digerleri bittimi onuda takarlar 2 saatlik is var orda sıkintı yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Statta bulunan görevlilerden biri kaba inşaat zamanında çatı için 4 tane büyük vinç geleceğini söylemişti bunlar şu anda sahada olanlar mı yoksa gelecek mi daha? Çünkü sahada bulunanlar yetersiz gibi
goruntuye gore gelmeyecek cati revizyon gecirdi belki yaylar ve uzun borular icin 1 tane daha paletli gelebilir ancak hic zannetmiyorum sari vinclerden 1 tane daha gelebilir isi yapabilme oranlarina gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

orda zaman kaybetmek istememis olabilirler numaralin orada daha hizli calisilacak alan vardi oraya gectiler yeni acikta 1 kolon var digerleri bittimi onuda takarlar 2 saatlik is var orda sıkintı yok

Sıkıntı olmaması güzelde, bitir geç be kardeşim. İlla bir taraf yarım yapılacak en son tamamlanacak, entresan işler gerçekten.  :lol: Sonra acaba orada sorun mu var diye düşünüyoruz, düşündürtmemek için bitir geç yani ne olacak

Çevrimdışı kadir137

goruntuye gore gelmeyecek cati revizyon gecirdi belki yaylar ve uzun borular icin 1 tane daha paletli gelebilir ancak hic zannetmiyorum sari vinclerden 1 tane daha gelebilir isi yapabilme oranlarina gore

Artık gelmez bence de abi
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Efe

Sıkıntı olmaması güzelde, bitir geç be kardeşim. İlla bir taraf yarım yapılacak en son tamamlanacak, entresan işler gerçekten.  :lol: Sonra acaba orada sorun mu var diye düşünüyoruz, düşündürtmemek için bitir geç yani ne olacak
bitirsinlerde gerisi onemli degil son isler artik 20 gune catiyi kaldircak kivama getirsinler baska bisey istemiyorum suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

Bu aralar hızlı çalışılıyor. :claps:
Keşke biraz daha erken olsaydı şu tempo.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

calismalara baslamislar 9 boru takilacak bakalim bugun kac tane takacaklar goruntu cok fazla takacaklarmis gibi durmuyor saat 6 ya kadar 2 tane belki takarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan Almar

Ali ece cim cim diye isyan etti anlayamadim ben ne sikayet ettigini

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Ali ece cim cim diye isyan etti anlayamadim ben ne sikayet ettigini
Stadi aceleye getirip erken acmak icin cimi toki arenadaki gibi yapmalarindan korkuyor. SIS'ten haberi yok muhtemelen.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

( Tahminen )  Dikkat ederseniz desteklerin olduğu yerlerde boru aralığı birbirinden daha açık. Dolayısıyla köşelerde birleşme mesafeleri birbirinden farklı. Dün farketmiş ve yazmıştım. Eski açık - numaralı birleşiminden önce numaralı önündeki destek iskelesinin orada çalışma yaptılar. Sanırım bu köşe birleşimi için bu ayar gerekliydi. Şimdi kapalı önünde borular takıldıktan sonra sanırım buranın ayarını yapacaklar ve ondan sonra birleştirme olacak
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

yerde imal edilmis 3 tane cati borusu var vincler numaralidaki islerini birip kapali eski acik tarafina geçecek gibi gorunuyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

boru birlestirme isi uzun surdu bugun sabahtan beri birlestiremediler tam olarak dahada suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK