Bu Topraktepe neden halen antrenmanlarda?
Her başarısızlıkta 2. adam konumunda olan birisi neden yine yardımcı antrenör olarak klupte devam ettiriliyor anlayamıyorum. Kime nasıl yardımcı olmus ne yapmış ki durmadan ya yardımcı antrenör yada geçici direktör oluyor - acayip sinir bozucu.
İstifa etme durumuda olmaz böylelerinin, ulan kime yardımcı olduysam basarisiz oldu. İstifa edeyim belki daha iyi birisi gelirde diyemiyor bu gibiler.
Neymiş, teknik kadroda Türk biri olmalıymış ki Tr’yi klubu falan hocaya anlatacakmış. La bu herifin İngilizcesi yada yabancı dili de yok, kime neyi hangi tercüman ile anlatacak.
İlla birisi getirelicekse, yabancı TD’ler icin en iyi yardımcı geçmişte klupte top koşturmuş yabancı oyuncular olur. Getir Atiba’yi, sana klubu, takimi, ülkeyi bütün eski Türk futbolculardan daha iyi bir şekilde yabancı birinin anlayacağı dilden anlatir.
Resmi maçları takip etmeyi bıraktık, denk gelince arka planda izliyoruz. Yeni hoca gelmiş bi antrenman videosu izliyeyim dedim bu vasati görünce onuda kapattım. Şu vasatliktan ve basarisiz herifleri klupte barindirmaktan vazgeçmediğimiz sürece bizden bi cacık olmaz.