Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

yaço58, Kartal Ç, LORDBJK, Renton, o2bucak, Georgetown, Kapkarakartal, murat baltacı, simocan, COB, uno_bjk, yorgo_d(geodem) ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 199821 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bu maklubeciler morata’ya da 10 milyon civarı maaş ödeyeceklermiş. Adamların 5, 6 oyuncuya ödediği para bizim ödeyemediğimiz 24 kişilik tüm a takının maaşı kadar. Hiç kimse demiyormu yahu bu kara paranın kaynağı nedir diye? Bonservisi falan saymıyorum tır yüküyle bonservis ödüyorlar her dönem, osimhen için 55milyon teklif falan etmişler, yahu haysiyetli adaletli bir savcı yokmu şunları soruşturacak. Göz göre göre suç işleniyor!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Mustafa.B

Bu maklubeciler morata’ya da 10 milyon civarı maaş ödeyeceklermiş. Adamların 5, 6 oyuncuya ödediği para bizim ödeyemediğimiz 24 kişilik tüm a takının maaşı kadar. Hiç kimse demiyormu yahu bu kara paranın kaynağı nedir diye? Bonservisi falan saymıyorum tır yüküyle bonservis ödüyorlar her dönem, osimhen için 55milyon teklif falan etmişler, yahu haysiyetli adaletli bir savcı yokmu şunları soruşturacak. Göz göre göre suç işleniyor!!

bunlar çok derin mevzular, aslında konuşulması elzem ama tek kişi veya küçük sayıda yapılacak iş değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz için 1 milyon kiralama bedeli ile birlikte 3 milyon euro zorunlu satın alma içeren bir teklif yaptı. Rangers teklifi yetersiz buldu. Oyuncu tarafı da kendilerine yapılan teklife ikna olmadı. Temaslar sürüyor. byYağızSabuncuoğlu

Anç zamanı olduğu gibi önümüze gelene 3 milyon teklif etme dönemi açıldı.. 😀
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Porto karşısında Demir Ege Tıknaz;

▪️90 dakika
▪️45 topla buluşma
▪️22/27 pas
▪️6/11 ikili mücadele
▪️5 top çalma
▪️3 şut engelleme
▪️2 pas arası
▪️2 tehlike engelleme
▪️0/1 orta
▪️1/2 top sürme
▪️9 top kaybı
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz için 1 milyon kiralama bedeli ile birlikte 3 milyon euro zorunlu satın alma içeren bir teklif yaptı. Rangers teklifi yetersiz buldu. Oyuncu tarafı da kendilerine yapılan teklife ikna olmadı. Temaslar sürüyor. byYağızSabuncuoğlu

Anç zamanı olduğu gibi önümüze gelene 3 milyon teklif etme dönemi açıldı..
Ridvan’dan nefret etme noktasına geldim bu basiretsiz yöneticiler yüzünden. Ya arkadaş Ridvan ne oynanmış Glasgow’da ne diye istiyorsunuz bu herifi.

Geçen sene klasik kas adele sakatlığı yüzünden 15 maç kacirmis. Bu sene aynı sakatlıktan dolayı 3 ay takimdan ayri kalip daha devre arasina kadar olan süre içerisinde 17 maç kacirmis. Ya kimse mi akillanmiyor bilmiyor su geçmiş yakinda yaşadıklarımızı. Kimse mi bakmiyor alinacak oyuncularin sakatlik gecmisine. Ridvan bizde neydiyse Glasgow’da da aynı şeyleri yaşadı. Her depardan sonra adelesini tutup beni çıkarın diyor. Allah aşkına klube gelen analistci scoutlar falan neyini önermişler bunun? Nedir bu eskici sevdası, vallahi billahi cildirmamak elde değil. Eskiden formanın bir degeri agirligi vardı, iki paralık ettiler her şeyi. Yaziklar olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Ridvan’dan nefret etme noktasına geldim bu basiretsiz yöneticiler yüzünden. Ya arkadaş Ridvan ne oynanmış Glasgow’da ne diye istiyorsunuz bu herifi.

Geçen sene klasik kas adele sakatlığı yüzünden 15 maç kacirmis. Bu sene aynı sakatlıktan dolayı 3 ay takimdan ayri kalip daha devre arasina kadar olan süre içerisinde 17 maç kacirmis. Ya kimse mi akillanmiyor bilmiyor su geçmiş yakinda yaşadıklarımızı. Kimse mi bakmiyor alinacak oyuncularin sakatlik gecmisine. Ridvan bizde neydiyse Glasgow’da da aynı şeyleri yaşadı. Her depardan sonra adelesini tutup beni çıkarın diyor. Allah aşkına klube gelen analistci scoutlar falan neyini önermişler bunun? Nedir bu eskici sevdası, vallahi billahi cildirmamak elde değil. Eskiden formanın bir degeri agirligi vardı, iki paralık ettiler her şeyi. Yaziklar olsun.
Tepki olmasa Cengizi alıyorduk, adamıj sakatlığına mı yanarsın, maaşına mu yoksa rakibine kıyak yapacağına mı yanarsın.. o günden sonra benim bu yönetimden bir beklentim kalmadı. Olursa süpriz olur artık.

Çevrimiçi Akil Emre

Anç zamanı olduğu gibi önümüze gelene 3 milyon teklif etme dönemi açıldı..
Rıdvan ve bahtiyar sol bek tandemi şimdiden gelecek sene için de sıkıntı veriyor. Rıdvan ancak iyi bir yedek olur aynı svenson, felix, rashica, muçi’nin olduğu gibi.

Çevrimiçi Necmi

Rıdvan ve bahtiyar sol bek tandemi şimdiden gelecek sene için de sıkıntı veriyor. Rıdvan ancak iyi bir yedek olur aynı svenson, felix, rashica, muçi’nin olduğu gibi.
rıdvan iyi bir yedek falan olmaz almak sadece ahmaklık olur

rıdvan iyi bir yedek falan olmaz almak sadece ahmaklık olur
Müzmin sakat abi, ben de aynı fikirdeyim. Uyluk sakatlığı yaşamış sürekli ve uzun süreli..

Çevrimiçi Kartal Ç

Zemin bakıma alındı diye Kırklareli maçını 2-3 derece havada olimpiyatta oynamayı tercih etmek nedir ya.
Seyirciye niye bu zulüm. Zaten sportif bir zulüm var ortada bari kış ortası olimpiyat zulmü olmasaydı insanlara.
içsaha avantajını deplasmanoğlu deplasmana çevirmişler. Bu maçta puan kaybı olursa tr kupasında da mı havlu atma moduna girecez.
Esenler stadında oyna 5 bin kişiyle oyna daha iyi. en azından tribün sahayla dip dibe seyirci resmen sahada. hem de vurduğun top rüzgarla uçup gitmez en azından.

Çevrimiçi Samet Demir

Seçime kadar mikrofon görünce yemek yemeyi unutup mikrofona koşan başkanımıza şuanda ulaşılamıyor. Biz sizin fikirlerinizi fırat ve yaverlerinden dinlemek zorunda mıyız ?

Çıkın konuşun kardeşim, musratiyi bu nedenle yolladık, bu kadar ve bu bölgelere takviye yapacağız / yapamayacağız diye.

Sergeni neden bu kadar istediklerini anlayabiliyorsunuz değil mi ?

Çevrimiçi Akil Emre

Seçime kadar mikrofon görünce yemek yemeyi unutup mikrofona koşan başkanımıza şuanda ulaşılamıyor. Biz sizin fikirlerinizi fırat ve yaverlerinden dinlemek zorunda mıyız ?

Çıkın konuşun kardeşim, musratiyi bu nedenle yolladık, bu kadar ve bu bölgelere takviye yapacağız / yapamayacağız diye.

Sergeni neden bu kadar istediklerini anlayabiliyorsunuz değil mi ?
O kadar haklısın ki, seçildiklerinden beri bir kişiyi açıklama yaparken bulamadık, durumu izah etseler mali durumu belirtseler, ilgili planlamayı söyleseler zaten sezon nitmiş nu ekiple türkiye kupası bile hayal

Çevrimiçi Samet Demir

O kadar haklısın ki, seçildiklerinden beri bir kişiyi açıklama yaparken bulamadık, durumu izah etseler mali durumu belirtseler, ilgili planlamayı söyleseler zaten sezon nitmiş nu ekiple türkiye kupası bile hayal
En çok kızdığım da Hüseyin Yücele sürekli para muhabbeti yapıyor diye sitem edip ayar verdiği konuşma..

Birde x'deki spacede yancıları var. Cengiz güzellemesi falan yapıyorlar, elde 6 numara kalmadı Musratinin gidişinin olumlu yönleri olduğun ikna etmeye çalışıyor dinleyenleri. Düne kadar Amir'i itin bir tarafına sokan kendileri değilmiş gibi şimdi Amir güzelliyorlar.

Ne günlere düştük biz. Kimin ahını aldık. Cami duvarına mı işedik ne yaptık. Nasıl bir çıkmazdır bu. Nasıl bir bataklıktır. Çırpındıkça daha da dibe batıyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Ali Eren Beşerler ;

Sayın Hasan Arat seçildiğinde Kulüp üyelikleri dondurulmuştu

5700 üyenin problemleri vardı 2100 tanesi çözülmüştü Serdal Adalı yönetimi üyelikleri bize gönderin demiş bu üyeliklerin çoğunun imzası yok sahte imzalar var.

Ahmet Nur Çebi zamanında yapılanlar üyelikler yarın bunlara oy kullandıracaksınız ayıp Kulübü siz mi yönetiyorsunuz yoksa Ahmet Nur Çebi’mi yönetiyor ?

Çevrimiçi gokhans

Bu arada sergen’in kardeşi gürsoy yalçın vefat etmiş. Allah rahmet eylesin, bende olmak üzere bir çoğumuz günahını almışız, kötü durumdaymış gerçekten, ölüm döşeğinde olduğunu bilmiyordum ve gelmemekte haklıymış. Allah sabır versin, çok üzüldüm :((
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi celiker1

Beşiktaş'ın yeni analiz antrenörü Tom Green, tribünden maçı analiz ederken özel bir cihazla da verileri anında kulübeye aktarıyor. (HT Spor)

https://x.com/haberkartali/status/1888929448432443471?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi celiker1

Serdal Adalı: "Bankalar Birliği'nden çıkacağız, borcunu ödeyeceğiz. Çalışmalarımız var, ilerleyen günlerde paylaşacağım. Mayıs ayına kadar bu sorunu çözmüş olacağız."

https://x.com/kartalhatti/status/1889674845375410435?s=46

Başkan dediği gibi mayısta bankalar birliği borcunu ödeyip çıkabilirsek oradan,borcun tamamının Türk lirası olduğu ortamda bir daha karada ölüm yok.Mevcut yapılanma ile futbolcuların geleceğine yatırım yapma devam edersede tahminimce 3-4 seneye borçsuz kulüp olan ilk kulüp olabiliriz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı: "Bankalar Birliği'nden çıkacağız, borcunu ödeyeceğiz. Çalışmalarımız var, ilerleyen günlerde paylaşacağım. Mayıs ayına kadar bu sorunu çözmüş olacağız."

https://x.com/kartalhatti/status/1889674845375410435?s=46

Başkan dediği gibi mayısta bankalar birliği borcunu ödeyip çıkabilirsek oradan,borcun tamamının Türk lirası olduğu ortamda bir daha karada ölüm yok.Mevcut yapılanma ile futbolcuların geleceğine yatırım yapma devam edersede tahminimce 3-4 seneye borçsuz kulüp olan ilk kulüp olabiliriz.
Ben bu durumu tam olarak anlamıyorum. Yıllar önce Ffp'den çıkmak ve düzlüğe kavuşmak için bu anlaşmayı yapmadık mı biz ? Şimdi de bu anlaşmadan kurtulmaya çalışıyoruz. Yeni yönetimin bu durumu iyi değerlendirip, Popülist transfer ve harcamalardan uzak durması gerekli. Şu dar boğazdan kurtulalım artık.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/kartalanalizcom/status/1889801377892687923 kulüp ceo'sunun haberi olmadan yapılan işte(mebran ve ışıklandırma) Ceo'da sıkıntı görmüyorsunuz, adamın haberi yokmuş diyerek ona hak veriyorsunuz ama geçen sene yapılan onca şeye karşılıkhaberim yoktu dediği için Hüseyin yücele nasıl haberiniz olmaz diye sitem ediyorsunuz ?

Çevrimiçi celiker1

Ben bu durumu tam olarak anlamıyorum. Yıllar önce Ffp'den çıkmak ve düzlüğe kavuşmak için bu anlaşmayı yapmadık mı biz ? Şimdi de bu anlaşmadan kurtulmaya çalışıyoruz. Yeni yönetimin bu durumu iyi değerlendirip, Popülist transfer ve harcamalardan uzak durması gerekli. Şu dar boğazdan kurtulalım artık.
Borç dolar borcuydu o zaman ve dolar on küsürlerdeydi.Türk lirasına geçip yüzde onlu faizlerde o zaman mantıklıydı.Ne zaman ki faizler %50 lere çıktı o zaman sürdülemez hale geldi.Şimdi bu bankalar birliğine olan borcu ödeyip oradan çıkabilirsek bu saatten sonra dolarında en az 3-4 yıl her ay artacağını düşünürsek Türk lirası borcumuz doğru işlerle 3-4 yıl sonra en fazla 50-100 milyon dolarlara iner veya istenirse bitebilir diye düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2025, 09:19:17 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Borç dolar borcuydu o zaman ve dolar on küsürlerdeydi.Türk lirasına geçip yüzde onlu faizlerde o zaman mantıklıydı.Ne zaman ki faizler %50 lere çıktı o zaman sürdülemez hale geldi.Şimdi bu bankalar birliğine olan borcu ödeyip oradan çıkabilirsek bu saatten sonra dolarında en az 3-4 yıl her ay artacağını düşünürsek Türk lirası borcumuz doğru işlerle 3-4 yıl sonra en fazla 50-100 milyon dolarlara iner veya istenirse bitebilir diye düşünüyorum.
Bu yapılandırmayı, sabit faizle tl ye çevirmemiş miydik ben mi yanlış hatırlıyorum.

Çevrimiçi emre_1978

Bu yapılandırmayı, sabit faizle tl ye çevirmemiş miydik ben mi yanlış hatırlıyorum.

Faiz sabit değil, sorun orada.
Sabit olsa özellikle son iki yıl çok işimize gelirdi.

Kurun yükselmesi hiç beklenmiyor ama burası Türkiye ve bir sabah uyandığımızda ekonomi modelinin tamamen değiştiğini görmeyeceğimizin bir garantisi yok.

Yüksek faiz döneminde ödemeleri yaptık, şimdi faiz düşüş eğilimine girmişken buradan çıkıp döviz borçlu olmak ne kadar doğru emin olamıyorum.
Gelirlerin büyük kısmının bankalara gitmesinden kurtarmış oluruz kendimizi ama dövizdeki ani bir zıplama yine dengemizi bozar.
Eğer borç yine TL olarak kalacaksa o zaman başka tabi.

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2025, 16:53:11 Samet Demir ]

Çevrimiçi celiker1

Bundan sonra yapılması gereken az maaş ile geleceğe yatırım politikası olmalıdır.Yatırım transferlerinin bonservisi ve bulacağımız bazı sözleşmesi bitmiş futbolcuların imza parası için 2 ile 7 milyon euro arası verecek 14 ayrı sponsor borcun bitmesi bir kenara bizi bambaşka bir seviyeye taşır.Koskoca BEŞİKTAŞ camiası içinde rahatlıkla 14 futbolcuya sponsor bulunur.İnsanlar bu güne kadar param hiç oluyor diye bu işlere yanaşmıyordu.Paralarının hiç olmadığını görünce ben böyle bir durumda bir çok kişinin buna olumlu yaklaşacağını düşünüyorum.Yani her futbolcu gelişinde sürekli ismini geçirip koltuklarını kabartacaksın bu kişilerin.Bonservis ve imza parasını sponsorla çözdüğümüz bir senaryoda 24 kişilik kadroda yabancı(6)-yerli(6) 12 genç futbolcuya ortalama 700 bin eurodan 8 milyon euro kadar versek,kalan 12 futbolcuyada bazılarına imza parası verildiği için ortalama 1,5 milyon eurodan 18 milyon euro versek,imza parası vs. ile senelik 30 milyon euro maliyetle çok çok iyi takım kurabiliriz.Göndermek istediğin futbolcuyu istediğin zaman maliyet altına girmeden gönderebilir,elinde de ortalama 23-25 yaş civarlarında para yada çevrilebilecek taş gibi takım olur
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2025, 18:15:52 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: