Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Umutcan Kaya, yorgo_d(geodem), hasankale, mellfred, Gökhan Kurt, murat, Sinan66, Kapkarakartal, murat baltacı, Koa_lAA, Renton, Berat, ulumemo, mayguntr, COB, LORDBJK ve 170 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 89867 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Katılıyorum en azından bu modern futbol schout falan mevzularına kapılacaksak Nuri yada çağdaş hoca ile deneseydik hem yabancı hem modern futbol işi yürümüyor sportif direktör işide yürümüyor ısrarla deniyoruz bu ligde Terim kral oldu sende Sergeni kral yap al rüzgarı arkana beş senede iki üç şampiyonluğun olur zaten Avrupa'da başarı hayal niye boşa kürek çekiyoruz anlamıyorum

Sergen mi kral olacak? Sergen once 2 sene bir takim calistirsin da ondan sonra kral olsun.
Sergen'e zaten sans verildi. 1 sene ite kaka berbat halde rakiplerin ekmegini yiyerek sampiyon oldu, ikinci sene Diatta'li takimlarla olmayani basarip CL'de 0 cektirdi bize, lige ekim'de havlu attirdi.
Neresi kralsa artik.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Fikret

Sergen mi kral olacak? Sergen once 2 sene bir takim calistirsin da ondan sonra kral olsun.
Sergen'e zaten sans verildi. 1 sene ite kaka berbat halde rakiplerin ekmegini yiyerek sampiyon oldu, ikinci sene Diatta'li takimlarla olmayani basarip CL'de 0 cektirdi bize, lige ekim'de havlu attirdi.
Neresi kralsa artik.
GS-FB medyasi, biraz da 3-5-2 vs taktik maktik konusuyoruzcu medya bizim taraftari acayip manipule ediyor.
Yahu surada Abdullah Avci Riza Calimbay Valerien vs gibi rezalet isler yapmis adamlara bu kadar sert konusulmazken bizim taraftarin yarisi falan cok ciddi Senol Gunes ve Sergen Yalcin dusmani.

Son 20 yilda su takim 4 kere sampiyon oldu. Denizli, Senol Gunes, Sergen Yalcin yapti.

Ite kaka berbat rakiplermis. Hadi oradan be. O sezon gs fatih terim vs hakemlerle ne puanlar caldi her zamanki gibi. Ustune ustluk FB de yaristaydi. Oyle bir 3lu yarista, acik ara en kotu kadroyla, cok kotu Ahmet Nur Cebi yonetimine ragmen sampiyon yapti Sergen.

Sergen oyle 3lu defans yapayim, yarim alanlari kullanayim vs diye aciklamalar yapan bir adam degil. Ghezzal'i bir izledim gelsin dedim diyen biri. Evet ama adam gorup, teshis yapan, cozum ureten ve kazanan biri. Larin gibi bir bidonu sol acikta kullandi ve anormal fayda aldi. Uc mac bes mac, 30dk 60dk. Her oyuncudan verim aldi o sezon.

GVB dediginiz de teshis 0. Gayet saglam iskelet kurulmus, paralar odeniyor. Hocam istersen iki takviye daha yapalim deniyor. Sergen guya sorumsuz falandi ama adam Ghezzal muhakkak alalim diyor ve sadece onu kullanarak hucum yaratiyordu. Eee GVB gidiyor su takima Mario'yu istiyor. Bu mu kardesim teshis? Felix Udokhai yerine Colley kalsa daha mi kotuydu bu takim? Simdiye en azindan iki kafa golu vardi, duran toplarda defansta karsilardi muhtemelen. Illa para harcayacaksan yani Mario yerine saglam kanat alirdin.

Muci vs inat ediyorsun seyirciye isliklatiyorsun. Onur Bulut gitmek istiyor sirf kosabiliyor diye tutuyorsun sonra Frankfurt macina kurtarici diye aliyorsun. Salih 3-5 dk da bile kalite gosteriyor forma yok. Musrati cok tecrubeli saglam oyuncu ama Ndour ne kadar yorgun olsa da geri koymuyorsun takima. Rafa'yi saga sola cekip bitiriyorsun. Semih'i bitirmen cabasi. Bedavaya 1-0 one gectin Kasimpasa maci gidiyorsun Mustafa Erhan sokuyorsun 45de... Bahtiyar-Onana falan mastrubasyonuyla Antep'e zorla puan veriyorsun. Ajax maci Onana vs rezil ediyorsun bizi 4 degil 10 yemis gibi hissettirdin takimi.

Skor alamayan, oyuncu verimi artiramayan, guzel futbol izletemeyen, genc oyuncunu gelistiremeyen hocalara sirf yabanci diye, sirf taktik konusuyor diye olup bitmeyi birakin.
Sergen-Senol gelsin demiyorum. Ama adamlar burada basarili olan az sayida degerlerimizden. Bilic'in oynatmadigi Ozzy-Cenk ile sampiyon yapmis biri digeri Ridvan-Ersin falan almis becermis. Birakin basarili olmus adamlara gommeyi. Sergen S.Gunes falan kotuyse su an ki GVB ve diger antrenorlerimiz otomatik olarak cok daha kotu oluyor.

Çevrimiçi gokhans

Sen ne hikayesi anlatıyorsun yahu? Sergen avrupada puan alamadı. Yanlış yükleme yüzünden takımda 15 kişi sakattı, pafdan çocuklarla dortmund karşısında oynadık zorunlu. Haaland’a topçu değil diyen adam bırakda gelmesin buraya.. şampiyonlukdaki sırrı çağdaş’dı o gidince batırdı takımı. Şenol’a zaten bişey demiyorum ançla birlikte takımı çökertip, geleceğini çalıp enkaz bırakıp kaçtılar. Beşiktaş taraftarına yakışan hocasına sahip çıkıp desteklemesidir. Baştan kurulan bir takım, dahada eksikler var hoca en az 2 transfer dönemi diyor.. yerli hoca çığırtkanlığı yapıp ihanet etmeyin beşiktaş’a. Uefa finali görmüş, rangers ve feyenord ile kupalar kazanmış adam ya gitsinde yok sergen gelsin, yok rıza bile daha iyi gibi saçma sapan söylemlerin lüzumu yok..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Fikret

1. Hocanin inatlari yuzunden BJK-Malmo macini da veriyorduk az kalsin. Malmo boyle 5 kisi ceza sahamizda paslasa paslasa iki tane net pozisyon buldu da atamadilar.

GVB gec kaldi gec kaldi ama adamlar atamadi. En sonunda Musrati'yi aldi, adam 6 numara pozisyonunu defansif olarak da toparladi, donenleri de aldi, servisleri de yapti.
Kotu tercih yuzunden %80 kazanmamiz gereken Malmo macini verebilirdik.

2. GVB hatasindan K.Pasa macinda uc puan verdik
Semih hele ki 1-0 one gectikten sonra alan bulunca santraforda cok etkili oldu. Stadtayken de soyledik bunu Kasimpasa maci. 1-0 one gecmissin, koy kanada el freni Mario'yu, at Semih'i 9 numaraya. Hem Mario sol beke yardim ederdi, hem Semih kpasa defansini sikintiya sokardi adamlar ustumuze yuklenemezdi. 17lik Mustafa'nin su an 45dk oynayacak tecrubesi henuz yok zaten. 10-15 oynasin 3-4 ay sonra gelir o seviyeye.

Ndour defansif olarak yer tutmayi bilmiyor, ve de kalibinin adami degil gucsuz kaliyor.
Ustune ustluk bu cocuk genc ve tecrubesiz.
Yetmezmis gibi kondisyonu cok iyi degil.

Ndour'u 90-90-90 uc gunde bir oynatmak tam bir sacmalik. Elinde Musrati var gorduk Lyon maci 10dkda takimi kac tane tehlikeli ataga soktu. Keza Salih var koy gerekirse 60-70de.

Bu lige, UEFA'ya falan Musrati-Gedson-Rafa 3lusu fazlasiyla yeterli. Yedegin de Ndour-Salih-Mario-Muci iste. Ama hoca oyle kotu kullaniyor ki sunlari.
Keza Turkiye ligi icin Immobile 1.forvet, sonra da Semih iste. Bu lige yeter bu ikili. Gomez-Cenk vardi, Abou-Larin, Immobile-Semih de boyle bir ikili rotasyon. Sampiyon yapamasa da Antep-K.Pasa falana yeter.

Çevrimiçi murat baltacı

Neresi kralsa artik.
Sergene şans verilmedi kendisi aldı gerekenide yaptı sonraki sene fiyasko evet ama seni istemeyen başarını kendine çeken yönetimle nereye kadar başarılı olacaksın Sergen rahat adam sıkıntıya gelemez yönetimde herşeyi hocaya bıraktı oda patladı iyi işleyen bir yapı kurulsun Sergen yine başarılı olur şu takım ona uygun en azından elindeki malzemeden maksimum verim alıyor Gio iyi başladı ama kendisiyle celisti inatlaşti gidişat iyi görünmüyor bu kadro Kasım'da havlu atacak kadar zayıf yada kötü değil.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Sergene şans verilmedi kendisi aldı gerekenide yaptı sonraki sene fiyasko evet ama seni istemeyen başarını kendine çeken yönetimle nereye kadar başarılı olacaksın Sergen rahat adam sıkıntıya gelemez yönetimde herşeyi hocaya bıraktı oda patladı iyi işleyen bir yapı kurulsun Sergen yine başarılı olur şu takım ona uygun en azından elindeki malzemeden maksimum verim alıyor Gio iyi başladı ama kendisiyle celisti inatlaşti gidişat iyi görünmüyor bu kadro Kasım'da havlu atacak kadar zayıf yada kötü değil.
Sergenin bu dakikadan sonra kendisi adına yapacağı en güzel şey tekrardan yeteneksizsiniz jurisi olmaktır. Bunu Sergeni çok seven birisi olarak söylüyorum. Beşiktaş da basın sözcüsü falan da olabilir. O işi de kurtarır. Ama hocalık hele hele böyle disiplinsiz haliyle çok zor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat baltacı

Semihi kanatta oynatma ısrarindan vazgeçip oraya muci koymak lazım en azından larin etkisi verir Semih ten daha çok ceza sahasına girer sola çekip dışarı vurma huyundan vazgeçmesi lazım Semihide forvette kullanmak lazım ciro dönene kadar tek ciro dönünce çift forvette denenebilir.

Musrati racisha banko oynamalı ah şu Mario almamış olsak devre arası onana ox çıkıp üç sağlam adam alırdık yönetimin eksik hamleleri hocanın gereksiz denemeleri inadı bizi ne hale getirdi tekrardan yarışa tutunabilmek lazım
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2024, 07:51:54 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Serdar3444

Samet kardeşim sana  laf söylemiyorum ama Giovanni o kadar kötü ki, disiplinsiz Sergen 10 kere iyidir. Ha Sergen'den de hoşlaşmıyorum, Beşiktaş'ın kapısına yaklaşırsa o sene futbol izlemem, Giovanni az daha zorlarsa bu sene de izlemeyi bırakacağım, bile bile bu kadar strese girip bu saçmalığı izlemeye katlanamayacağım. Sonu belli...
Bu maçta sahaya sürülen açılış kadrosunun iş yapamayacağını göremeyen yoktur, oyuncu değişikliğine kadar bu maç dönmezdi, dönmedi de, Allah'tan o ana kadar gol yemedik de birşeyler oldu....
Mourinho'nun kariyeri iyi diye şampiyon mu yapacak feneri?!
Öyle alık alık, ılık ılık bakar, bu şeref yoksunu lobi karşısında hiç şansı yok, Fenerbahçe'nin lobisine, Ali Koç'a rağmen yok....
Giovanni 'nin kariyeri komik kalır Mourinho karşısında ama zaten kariyerine bakmak iyi oynatacağı anlamına gelmiyor... Nitekim elmanın çürüklüğünü görmek için illa içine mi bakmak gerekiyor... Görüp teşhisi koyduysan ısırma elmayı, belli ki çürük....
Biz ısırdık da gördük, olmuyor, olmayacak, biz anladık ama öncelikle yönetim olmak üzere bazıları anlayana kadar da bir Valerian vakası daha yaşanacak...
Bu iş profesyonel bir iş, milyon milyon paralar, tazminatlar alıyorlar... Duygusallık olmaz, Başarısızsa gider... Bu kadro bu kadar başarısız olacak bir kadro değil, kötü kullanılıyor.... Kötü yönetiliyor... Eksikler var ama yinede kalite bu lige göre çok yüksek... Kasımpaşa benim takımımdan üstün oynayıp üç atamaz... Ben bunu kabul edemem..
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2024, 11:28:39 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Samet kardeşim sana  laf söylemiyorum ama Giovanni o kadar kötü ki, disiplinsiz Sergen 10 kere iyidir. Ha Sergen'den de hoşlaşmıyorum, Beşiktaş'ın kapısına yaklaşırsa o sene futbol izlemem, Giovanni az daha zorlarsa bu sene de izlemeyi bırakacağım, bile bile bu kadar strese girip bu saçmalığı izlemeye katlanamayacağım. Sonu belli...
Bu maçta sahaya sürülen açılış kadrosunun iş yapamayacağını göremeyen yoktur, oyuncu değişikliğine kadar bu maç dönmezdi, dönmedi de, Allah'tan o ana kadar gol yemedik de birşeyler oldu....
Mourinho'nun kariyeri iyi diye şampiyon mu yapacak feneri?!
Öyle alık alık, ılık ılık bakar, bu şeref yoksunu lobi karşısında hiç şansı yok, Fenerbahçe'nin lobisine, Ali Koç'a rağmen yok....
Giovanni 'nin kariyeri komik kalır Mourinho karşısında ama zaten kariyerine bakmak iyi oynatacağı anlamına gelmiyor... Nitekim elmanın çürüklüğünü görmek için illa içine mi bakmak gerekiyor... Görüp teşhisi koyduysan ısırma elmayı, belli ki çürük....
Biz ısırdık da gördük, olmuyor, olmayacak, biz anladık ama öncelikle yönetim olmak üzere bazıları anlayana kadar da bir Valerian vakası daha yaşanacak...
Bu iş profesyonel bir iş, milyon milyon paralar, tazminatlar alıyorlar... Duygusallık olmaz, Başarısızsa gider... Bu kadro bu kadar başarısız olacak bir kadro değil, kötü kullanılıyor.... Kötü yönetiliyor... Eksikler var ama yinede kalite bu lige göre çok yüksek... Kasımpaşa benim takımımdan üstün oynayıp üç atamaz... Ben bunu kabul edemem..
Abi Sergen denildiği zaman herkesin şampiyon olduğumuz zamanı gözünde canlanıyor ama benim bir sonraki sene şampiyonlar liginde yaşadığımız hezimet aklıma geliyor. Diattalarla falan oynadık biz sıfır çekmedik, adam avrupada bildiğin çaresiz kaldı. Ayrıca kendini hiç geliştirmeyen bir adam. Bak çok basit bir örnek vereyim İsmail Kartal gitmiş yanlış bilmiyorsam 1 ay Guardiola'nın antrenmanlarını izlemiş.
Bir başka örnek Nuri Şahin, Çağdaş Atan hatta İlhan Palut örneğini bile verebilir. Bunları çalışkanlığı nedeniyle örnek gösterdim. Sergen bence futbolu hepsinden iyi biliyor ama iş hocalığa geldiği zaman sınıfta kaldı. Antalya ya gittiği zaman da çok sevinmiştim takımın durumu ortada. Orada bile sınıfta kaldı. Taktığı şampiyonluk apoleti ile Nuri Şahine laf ediyor birde. Çok saçma sapan işler. Bence Sergen yolunu tv olarak belirledi.

Gelelim Gio olayına ben burada Gio'yu tartışmıyorum her zaman yeni gelen hocaya da oyuncuya da saygı duydum. He olmazsa altarnatifimizin Sergen olmaması lazım. Çok daha iyi bir hoca bulmalıyız.

Size GİO olmadı konusunda katılmıyorum. Tutki Gio'yuyolladık, yeni bir hocayla bu sene hiç bir başarı elde edemeyiz. Gio ile olan şansımız bile olmaz. VI zamanında da söyledim yine söylüyorum. O zaman sorun yönetimdi şimdi ise ana problem rotasyon. (Devre arasını da görmeden ben karar vermek istemiyorum.)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Sergen takimi sampiyon yaparken hangi sartlarda yaptigini da dogru analiz etmek lazim. Dusuk puanli, cok kotu rakipli bir lig oynadik. Erol Bulul'lu sacma sapan Ozan Tufan'li Slimani Benzia'li sacma sapan bir FB ve Terim'in rebuildiging diyerek mahvettigi en iyi oyunculari Gedson Babel olan bir GS vardi rakip olarak.
O sampiyon oldugumuz seneki puani gecen sene toplasaydik 20 puan geride bitirmistik ligi.
Duygusal baktigimiz icin o sampiyonlugu gozumuzde buyutuyoruz. Kan, ter, gozyasi, dusuk butceyle alinmis 100% hak edilmis bir sampiyonluk, ama ne iyi futbol oynuyorduk ne iyi bir antrenorluk vardi ne de uzun vadede bize birsey verecek bir sampiyonluktu. Zaten sene basinda PAOK ve Rio Ave'ye elenmemiz, ertesi sene Avrupa ve ligde biraz iyi takimlar karsimiza cikinca cuvallamamiz da bunun ispati oldu.

Kasim ayini gectik bile. Bazi taraftarlarla ters dusecek olsam bile benim gozlemlerim:

- GvB takimi fiziksel olarak iyi hazirliyor, ama oyuncu tercihleri ve ozellikle formasyon konusunda oldukca inatci;
- Immobile ve Rafa Silva bana gore senelik 6 milyon euro maas'in karsiligini maalesef vermiyor, ozellikle Immobile;
- Taraftar olarak oyuncularin eksik yonlerine bakip cop ilan etmek yerine bizim City, Madrid olmadigimizi, kadro degerimizin 700-800 milyon euro olmadigini kabul etmek ve ona gore ilimli yaklasmak lazim. Musrati hizli degil, klasik sert bir 6 degil, ama takimda top yapan tek oyuncu (az bucuk Salih'le birlikte). Ligin en iyi 6'si mi tartisilir, 12 milyon euro'luk adam mi tartisilir ama kendisi olmayinca takim basi kesik tavuk gibi oynuyor, sadece kontra-atak ve spontane ataklara kaliyor. Musrati su takimda vazgecilmez. Rashica da teknik/bitiricilik olarak yetersiz olsa da 4-2-3-1 oynayan takimda disiplini, savunmasi, kanat olmasiyla alternatifsiz. Iyi kadro muhendisligi olan kaliteli takimda anca 3./4. kanat olur ama bizde oyle bir durum yok.
- Semih sene basinda solacik olarak umut verse de olmadi, olmayacak. Semih safkan forvet.
- Kadro muhendisligi kismen iyi olsa da sona dogru transferde buyuk hatalar yaptik. Demir Ege ve Amir varken Joao Mario ve N'Dour gereksiz oldu, en azindan 1 tanesi net fazlalik. Yedek santrfor ve kanat ihtiyaci cok net ortadayken buraya transfer yapmamamiz buyuk sikinti. Gio'nun formasyon inadini da hesaba katinca kanatsizlik zarar veriyor.

------------------------------------Mert----------------------------------------

Svensson---------------Paulista-----------Udokhai-------------------Masukau

--------------------------Al Musrati--------Gedson------------------------------

Rashica-----------------------------Rafa Silva---------------------Muci/Semih

--------------------------------------Immobile-----------------------------------

Lig sonuna kadar mumkun oldugunca bu kadro'yu zorlayacagiz gibi duruyor. Semih kulube'den gelecek forvet olarak katki saglayabilir.

---------------------------------------Mert-------------------------------------

-----------------------Paulista-------Udokhai---------Emirhan-----------------

Rashica------------------------Musrati---------Gedson----------------Masuaku

----------------------------------------Rafa Silva----------------------------------

-------------------------------Immobile-----------Semih---------------------------

Soyle birsey gormek isterim, ama GvB bu esnekligi gostermeyecek sanki. Gostermeyecekse devre arasi en azindan 1 beli 2 kanat almak sart bence.

GS-FB medyasi, biraz da 3-5-2 vs taktik maktik konusuyoruzcu medya bizim taraftari acayip manipule ediyor.
Yahu surada Abdullah Avci Riza Calimbay Valerien vs gibi rezalet isler yapmis adamlara bu kadar sert konusulmazken bizim taraftarin yarisi falan cok ciddi Senol Gunes ve Sergen Yalcin dusmani.

Son 20 yilda su takim 4 kere sampiyon oldu. Denizli, Senol Gunes, Sergen Yalcin yapti.

Ite kaka berbat rakiplermis. Hadi oradan be. O sezon gs fatih terim vs hakemlerle ne puanlar caldi her zamanki gibi. Ustune ustluk FB de yaristaydi. Oyle bir 3lu yarista, acik ara en kotu kadroyla, cok kotu Ahmet Nur Cebi yonetimine ragmen sampiyon yapti Sergen.

Sergen oyle 3lu defans yapayim, yarim alanlari kullanayim vs diye aciklamalar yapan bir adam degil. Ghezzal'i bir izledim gelsin dedim diyen biri. Evet ama adam gorup, teshis yapan, cozum ureten ve kazanan biri. Larin gibi bir bidonu sol acikta kullandi ve anormal fayda aldi. Uc mac bes mac, 30dk 60dk. Her oyuncudan verim aldi o sezon.

GVB dediginiz de teshis 0. Gayet saglam iskelet kurulmus, paralar odeniyor. Hocam istersen iki takviye daha yapalim deniyor. Sergen guya sorumsuz falandi ama adam Ghezzal muhakkak alalim diyor ve sadece onu kullanarak hucum yaratiyordu. Eee GVB gidiyor su takima Mario'yu istiyor. Bu mu kardesim teshis? Felix Udokhai yerine Colley kalsa daha mi kotuydu bu takim? Simdiye en azindan iki kafa golu vardi, duran toplarda defansta karsilardi muhtemelen. Illa para harcayacaksan yani Mario yerine saglam kanat alirdin.

Muci vs inat ediyorsun seyirciye isliklatiyorsun. Onur Bulut gitmek istiyor sirf kosabiliyor diye tutuyorsun sonra Frankfurt macina kurtarici diye aliyorsun. Salih 3-5 dk da bile kalite gosteriyor forma yok. Musrati cok tecrubeli saglam oyuncu ama Ndour ne kadar yorgun olsa da geri koymuyorsun takima. Rafa'yi saga sola cekip bitiriyorsun. Semih'i bitirmen cabasi. Bedavaya 1-0 one gectin Kasimpasa maci gidiyorsun Mustafa Erhan sokuyorsun 45de... Bahtiyar-Onana falan mastrubasyonuyla Antep'e zorla puan veriyorsun. Ajax maci Onana vs rezil ediyorsun bizi 4 degil 10 yemis gibi hissettirdin takimi.

Skor alamayan, oyuncu verimi artiramayan, guzel futbol izletemeyen, genc oyuncunu gelistiremeyen hocalara sirf yabanci diye, sirf taktik konusuyor diye olup bitmeyi birakin.
Sergen-Senol gelsin demiyorum. Ama adamlar burada basarili olan az sayida degerlerimizden. Bilic'in oynatmadigi Ozzy-Cenk ile sampiyon yapmis biri digeri Ridvan-Ersin falan almis becermis. Birakin basarili olmus adamlara gommeyi. Sergen S.Gunes falan kotuyse su an ki GVB ve diger antrenorlerimiz otomatik olarak cok daha kotu oluyor.

Diger antrenorlere sert konusulmamasi Sergen'i kral mi yapiyor? Bence A. Avci da kotu, V. Ismail de yetersiz (aralarinda en iyisi yine de), R. Calimbay antrenor bile degil. Sergen ve Senol da degil. Sampiyonluk apoletine koru korune baglanirsan Sergen'i 2. senesinde gordugumuz huzunu yasariz. Veya Senol Gunes'in 3. ve 4. senesinde yasadigimiz cokusu veya gecen seneki batisi yasariz.
Sirf egrisine dogrusuna denk geldi diye Sergen benim gozumde mesela Bilic'ten basarili is yapmis olmuyor. Sergen ve Senol enkaz birakti, Bilic uzerine insa edilecek 3-4 sene bizi tasiyacak tas gibi takim birakti. Simdi sen soyle, Sergen mi kaliteli antrenor Bilic mi? Samiyonluk kupasina koru korune baglanacaksan o zaman Abdullah Avci ve Hamza Hamzaoglu'nu da bol bol ovebilirsin, onlar da sampiyon oldu.

Çevrimiçi Serdar3444

Bence de tam tersi, devre arasında rotasyonla yükselecek çok daha iyi bir takımın aldığı başarıyı baz almak yanlış,  buda bizi ileriye taşımaz, sen elindeki dar kadroyla ne yaptın ki, geniş kadroda çok daha iyi takımlar karşısında ne yapabileceksin, aynı kapıya çıkacağız, bu adam lig için iyi ama Avrupa'da olmaz diyeceğiz....
 Perşembenin gelişi Çarşamba'dan görünüyor...
Mesele elindeki hamurla birşey yapamaması... Ha yapsa sevinirim ama Santos'a da burada çok yükselmiştim, bunada aynı, kalibreleri Beşiktaş gibi takıma az kalır....
Biz Luce kalitesinde birini bulmalıyız ya da yetiştirmeliyiz, Luce Boştaydı anlaşmalıydık, o zaman gidip çeşitli takımlarda uzun süreli başarıları olan birini bulmamız gerekir. Tartışmaya kapalı Her zeminde ve şartta başarılı birini bulmak zorundayız...
Ben durumu o kadar karanlık görüyorum ki, bu Kasımpaşa'nın hocasına bile fitim... Bana öyle karanlık görünüyor ortalık, inşallah ben yanılırım ama şimdiye kadar hiç yanılmadım....
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2024, 16:37:43 Serdar3444 ]

Çevrimdışı yaço58

Öncelikle biraz uzun olacak okumak istemeyene saygi duyarim. Takımın yetersiz oluşunu sezon başında gördük ve yeterince eleştirdik burada evet takım yetersiz ancak çok çok pahalı bir takım bu bak sayıyorum musrati muçi rafa ve immobile bu 4'ünün maaş+bonservislerini topla iddia ediyorum trabzonspor fener ve gs hariç kalan tüm takımların toplamından pahalı bir 4'lü bu. Peki soruyorum elimizde ne var? Bala g.e alınan bir lyon maçı mucizesi ve sezon başı eksik oturmamış gs'ye 5 attık(ki bir iddiam da bu maça dair eğer atan değil yiyen biz olsaydık o 5'i bugün bu takım daha iyi durumdaydı).

Şimdi gelelim hocaya; sezon başı eksik kör kütük takımı bir denkleme oturttu ve çok iyi oyunlar izletti bize biz de heyecanlandık, sonra aynı adam joao mario diye bir oyuncu için çırpındı alınsın diye brifingler verdi ve aldırdı. Takımın kanat oyuncu eksiği ayan beyan ortadayken ezelin kör annesi bile görürken bu adam görmedi ve bize 2.musratiyi aldırdı. Öncesinde immobile yedeği istemeyip mustafa'ya güveniyorum diye yedek santrafor aldırmayan da aynı kişi bu arada. Neyse bu mario ile birlikte takımın zar zor oturan yapısını bir çırpıda bozdu attı bu adam.

Oyuna bakışı ele alışı bir büyük takım hocasina yakışıyor evet ama sadece bu kadar. Ne oyuncu tercihleri doğru ne de yaklaşımı. Tek tek gidelim ajax maçını onana diye bir adamla rezil etti bak onana yok şu an nerde kimse bilmiyor, öne geçtiği her maç sahaya attığı onana'dan haber alabilen yok. Antep maçında takımın ön bölgesi bitti tükendi bu herif gitti onur bulut falan attı oyuna semih'i saniye oynatmadı, gs maçı hadi rakip güçlü deplasman hakem vs bir şey demiyorum kasimpasa maçı bu kez de ndur gedson öldü bitti adamlar merkezden geliyor devamlı ve yanında musrati ile salih'i gol yiyene kadar oturttu hatta 2'yi yiyince aldı salih'i takımı tek stoperle bıraktı musrati'ye yine saniye vermedi. Yarın paulista dönse mesela stoper ikilim iyi diye oynatmaz bu adam değişik rahatsız edici bir takıntılı durumu var ve kısacık sürede bıktırmış durumda benimle birlikte bir çok kişiyi.

Beşiktaş'ın kadro kalitesi fb gs'ye göre yetersiz fakat hiçbir anadolu takımının elinde ne rafa silva var ne ciro immobile var ne gedson al musrati udokhai paulista var şu çoğumuzun nefret ettiği masuaku bile bir anadolu takımında oynasa belki imrenerek izleriz fener ve gs'nin bekleri de uçup kaçmıyor. Ben fb gs ile belki bu dar rotasyonda yarisamam ama önde olduğum maçta antep gibi bir takıma puan bırakmam içerde öndeyken kasimpasa'dan 3 yemem ortada fecaat bir durum var yönetim elinden geleni eksik de olsa yapmış sen hoca olarak hem dar rotasyonunu iyice daraltip iğrenç bir hale getiriyorsun hem de oyun olarak her maç istisnasız daha kotu oluyorsun kimse kusura bakmasın burası da Beşiktaş. Ben neredeyse 20 yıldır bu takımı izliyorum buradaki abilerim belki benim 2 katım izlemiştir bu kadar kötü duran top kullanan bir Beşiktaş takımı izlediniz mi? Duran topa dünyada artık her takım önem verirken benim hocam ve ekibi sağolsun rakipler duran top fırsatı vererek rahatlıyor bu takıma çünkü tehdit yaratamiyor asla. Nereden baksan elinde kalacak bir durum var ortada malmo ve basaksehir maclarina iyice eksik çıkıyoruz ve gvb hocanın kalan kısa ömrü bu 2 maçla bitebilir benim tahminim 2 araliktaki hatay maçında olmayacağı yönünde umarım düzelir ve ben yanilirim.
O Kadar doğru ki rafa ciro 12 m senelik musrati muçi 22 milyon artı yıllık maaşları yani bunlar yerine 4 iyi futbolcu alabilirdik çok ama çok rahat bir şekilde maaleesef transferde çok hatalar yapıldı marioyu saymıyorum bile göz göre göre kanat istedik alınmadı mario alındı mustafa 2. santrafor olacak yeterlilikte maalesef değilken forvete yedek almadık bekler allaha emanet neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor

Çevrimiçi hasankale

Yönetimin iyi niyetinden şüphem yok ama transfer konusunda çok net cuvalladilar.
Bu kadar para harcayıp takımda kanat oyuncusu olmaması immobilenin alternatifi olmaması çok kötü bir transfer planlaması yapıldığını gösteriyor.Devre arasında bu eksikleri kapatmaları da mümkün değil bu sezonda hiç olacak.

Çevrimiçi murat baltacı

Şu osimeni biz çeksek bugün başka şeyler konuşuyor olurduk tek başına hucumu %40 farkettiriyor
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi hasankale

Bazen düşünüyorum da hani olmazdı ama Başkan ilk seçildiğinde Şu hansi Flicki ikna edip getirebilse acaba nasıl birşey izletirdi bize.

Çevrimiçi Samet Demir

Şu osimeni biz çeksek bugün başka şeyler konuşuyor olurduk tek başına hucumu %40 farkettiriyor
Bizim tribün işini de çözmemiz lazım. Artık o eski baskıyı kuramıyoruz. Bugün gs ıslık ve forvet ile maç aldı.

Çevrimiçi Serdar3444

Adı geçti diye Ali Ece'yi dinledim, fikirleri nedir diye,
Saha analizleri, tespitleri bizden farklı değil, her taraftar gibi, Ndour, Mario, Masauka, Onur bulut....
Dar kadro, çaresizlik, mecburiyetler....
Ancak, kadroyu darlaştıran da bu yönetim ve teknik ekip, çok saçma gelecek ama Ndour, mario alana kadar, neden Gezal, Hadziahmedovic gitti..10 kere olmasada 2 kere, 3 kere daha faydalı olurlardı... Kadron daralmazdı bu kadar...
Neden Salih'i oynatmazsın, neden Muçiyi , Semih'i kanatta rezil edersin...
Çünkü akıl- analiz ekibinde ciddi sıkıntı var...
 Dar kadro, ilahi sende saçmalıyorsun diyenlere de yapması gereken çözümleri yazayım,
1.senin sol kanadın kanayan yara, orada çok büyük defansif sıkıntın var Masauka 'nın defansı zayıf önüne Semih'i Muçi'yi, mario yu koyunca Masauka patlıyor, bunları sola koysan svenson patlıyor, 
 o zaman orayı kapatacak adam koy, bu kadroda orayı kim kapatabilir, bu ciğerde ve defansif özellikte iki kişi var, Gedson ya da beğensenizde beğenmesenizde elinizdeki ikinci alternatif onur bulut, onuru oraya koysan Masauka-Onur o kanadı her türlü işletir, Masauka-Gedson ise uçurur, ligi sürklase eder,   bir kere bile denedi mi, denemedi....
Gitti muçi ve Semih'i harcadı...
Zaten hiçbir şey denemiyor, ezberleri var, bozamıyor...
Semih'in bu maça kadar kendini anlatması imkansızdı, anca göstere göstere anlattı, ben Forvet oğlu forvetim diye... Şimdi oynatır...

Ali ece'nin vizyon söylemlerinde Seba-Milne üzerinden inşaa ettiği fikir ağında da eksik olan şu, Milne deniyordu, altyapı üstuapı demeden oyuncu kalitesine bakıyordu, her maç kartları karıyordu, Metin Tekin'i kesebiliyordu,,,altyapıdan kötü topçu gelseydi, o kadroyu kurabilecek miydi, o altyapıyı Milne kurmadı ama cesaretle o cevheri işledi.... Denedi, korkmadı...
Milne üzerinden örnek vermek o nedenle bence çok defolu...
Benim kalbimin orta yerinde bir yara var, oda Rasim Kara, o adama haksızlık edildi... O adam Beşiktaş'ın geleceği idi harcadılar.... O sene çalınan şampiyonluk onun hakkıydı...
Birazda Samet'e haksızlık edildi, oda kalacaktı, kalmalıydı..
Lucescu'nun başına gelenlerin tamamı zaten malum yapıdan kaynaklanıyordu...
Biz bırakamayacağımız adamı zaten bırakmayalım, zaten bekleriz, ama o büyük kurtarıcı Giovanni değil....
Ben Başkana inandım, Beşiktaş'lı, vizyonlu adam, bu işleri yapabilecek bir sistematiği var, Bizi bir yere getirecek....inşallah yolda kazaya uğramaz... Çünkü bu Giovanni'nin yapacakları, ya da yapamayacakları sepette ki tüm yumurtalara zarar verecek gibi.... Bu yönetimi kaybetmememiz lazım, hatta deli gibi sahip çıkmamız lâzım...
Yarın öbür gün takım tümden düştümü zamanı çekip geriye alamayacağız...
Bu arada Giovanni'nin Ali Ece'nin yorumlarını dinlediğini hiç sanmıyorum... Çok başka fikirdeler...

[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2024, 12:30:25 Serdar3444 ]

Çevrimdışı o2bucak

Masauka-Onur o kanadı her türlü işletir, Masauka-Gedson ise uçurur,

Buraya kadar anlamaya çalışarak okudum ama burdan sonrası koptu bende.

Bu kadroda biz antrenmanları izlemediğimiz için çok fazla bilgi sahibi değiliz. ama bence Mert-Paulista-Musrati-Raschisa-Gedson-Rafa-Immobile bu 7 ideali  Semih Muçi Felix Emirhan Ndour ideal yedek/alternatif 25 kişilik kadroda olması gerekenler.  Gerisi yetersiz takımın.
Elimizde yabancı sınırlaması varken Ghezzal vs tutması zaten imkansız.

Çevrimiçi Samet Ç

Milli aradan sonra 3-4-1-2'ye döneriz

Çevrimdışı o2bucak

Milli aradan sonra 3-4-1-2'ye döneriz

Burdaki benim kafamdaki sorun nasıl bir kadro ile yapacağı.

Mustafa Demirtaş dinleyince Musrati'yi defansın ortası gibi değerlendirdiği diziliş hoşuma gitti.

Mert
Paulista-Musrati-Felix
Raschisa-Ndour-Gedson-Masuaku
Rafa
İmmobile-Semih

Yada

Mert
Paulista-Felix-Emirhan
Raschisa-Musrati-Gedson-Masuaku
Rafa
İmmobile-Semih

Çevrimiçi murat baltacı

Bizim tribün işini de çözmemiz lazım. Artık o eski baskıyı kuramıyoruz. Bugün gs ıslık ve forvet ile maç aldı.
Tribün işi senelerdir sıkıntı stad yeni açıldığında çok güzel baskı oluyordu seyirci oyunun içindeydi ne zaman ki kapalı arabesk tayfa yerleşti yine lay lay loma döndü elbette sahadaki takıminda etkisi var kadro iyi olursa mücadele ederse seyirci oyuna girer Kasımpaşa maçı gibi ruhsuz olunursa seyirci ne yapsın
BeŞiKtAşK

Etiketler: