o zaman çıkıp diyeceklerdi ki 1-2 sezon kadro kuracağız sonra başarı gelecek
onun yerine yöneticin hayallerim var avrıpa zart zurt deyip tek kanatla sezona giriyor, hocana planın ne diyorlar ne planı direkt rekabet edeceğiz vs. diyor
büyük konuştular şimdi uğraşıp dursunlar, 30 oyuncu yollamışsın bunu yazın bağıra çağıra anlatman lazım kasım ayında diyorlar bunu
Adamlar konuşacak tabi ne bekliyorsun, her gelen konuşuyor zaten. Onlar sampiyon olacağız dediler diye sampiyon olacak halimiz yok.
Görünen köy kılavuz istemiyor işte. Eldeki kadro ile sezon başında şampiyonluk beklemek ne kadar gerçekçiydi?
Benim bu takımdan beklentim mücadeleci olabilmeleri ve Gs/Fb’yi zorlayabilmeleriydi. Sezon başında da yazdim, devre arasına liderin 10-12 puan arkasında olmamız benim için yeterli. 3 kulvarda maça çıkacaksın ve bu kadronun bunu kaldıramayacağı çok açık ve net.
Çünkü Masuaku ve Svensson’dan oluşan bek tandemin yetersiz, bunu görmek için kahin olmaya gerek yok. Ki bu adamlara birsey olsa yerlerine oynatacak başka vasat seviyede oyuncun bile yok.
Paulista - Felix dışında doğru düzgün stoperin yok, Necip sakatlanmış olmasaydı Gs ve Kasımpaşa maclarina Necip - Felix ikilisi ile başlayacaktık. Allah’tan Emirhan fena çıkmadı iki sol stoper ile idare ediyoruz orayı.
Kadrodaki tek kanat oyuncun geçen sene beğenilmeyen Rashica. Ve bu oyuncunun alternatifi Onur Bulut. Onur Bulut
Sol kanattan bahsetmeye gerek yok çünkü orijini kanat olan sol kanat oyuncun yok.
Bugun Gedson’a birsey olsa yerine koyacağın alternatifin yok. Gedson olduğunda bile rakipler orta sahayi elini kolunu sallayarak geçiyor, Gedson’un olmadığı bir tabloyu düşünemiyorum bile. Onana/Musrati ikilisinin Ajax’li oyuncuların peşinde koştuğu gibi Ndoer, Onana ve Musrati’nin Göztepeli oyuncuların peşinden koştuğunu izleriz büyük ihtimalle.
Senin butun ofansin bir oyuncuya endeksli, o da Rafa. Birsey olmasına da gerek yok Rafa’ya, bak biraz performansı düşünce rakip kaleye bile gidemiyoruz.
Bir umut bende acaba teknik ekip yetersiz oyunculardan bile maksimum seviyede fayda sağlayıp bizi 5-6 puan aralığında tutabilir mi diye düşünmüştüm ama her hafta daha kötüye giden ve oyuna hiçbir şekilde müdahale edemeyen bir teknik ekip var maalesef.
Eski yönetimin yanlışlarina sezon başında yeni yönetimin yanlışlarıda eklenince yine yetersiz bir kadro ile sezona başladık, teknik heyette takıma hicbirsey katamayinca daha 10. haftada liderin 8 puan arkasında kaldık. Neyse bende ne yazıyorsam artık, şampiyonluk bekleyen arkadaşlarda yavaş yavaş neyin ne olduğunu görmeye başlıyor ama beklentileri çok yükseğe koydukları için sancılı bir geçiş oluyor onlar için.