Hakem için söyleyecek o kadar çok lafım var ki ama söyleyip de böyle bir yaratığın günahlarını da almak niyetinde değilim. Fakat bu kadar olmaz artık. Bizim oyuncularımıza neden bu kadar kolay kart çıkıyor? Herif hakemin gözünün önünde hem de 2 metre mesafede mustafanın baldıra arkadan öyle bir taban bastı ki, direk kırmızıydı. Adam faul bile vermedi. Tolgaya gösterdiği sarının aynısını onlara faul bile çalmadı. Zeki yavru denen kasabın her girişi kartlık faul, adam en fazla faul verdi. Pes diyorum artık. Bu kadar şeref yoksunu bir güruh görmedim. Mustafanın taban yediği pozisyonu yakın tekrar yapmadılar bile, medyası hakemi federasyonu mhk si, bunların hepsini üst üste koyup ........ yahu çok sinirliyim, 10 kişi kaldıktan sonra maça bile bakasım kalmadı. Efendi efendi! Sus sus sus nereye kadar. Yönetim de belli ki perde arkasında falan hiçbir şey yapmıyor. Hiçbir icraat yok. Anladık fb maçından önce onların çekmek istediği kaos ortamına girmek istemiyorlar, tamam bu konuda haklılar. Fakat bu kadar da pasif kalınmaz. Şu maçta bile hakemsinin yaptıklarına bakınca ben bunu anlıyorum. Buradan yazıyorum, iki hafta sonra fb maçının hakemi %80 palabıyık. Bakın görürsünüz.
Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi