Bence
Fabri
Gökhan Pepe Medel Caner
Oğuzhan Atiba
Quaresma Talisca Adriano
Negredo
Caner-Adriano olarak çıkacağını sanmıyorum.Aslında zaman zaman geçen sene böyle oynuyorduk.Gayet de iyiydi."Tam da şimdi Caner mevzusundan bahsetmek isterim"
Hatta Caner sakatlandı aksadı takım sonra ceza aldı yine üzüldük.Sezona da iyi başladıydı Porto maçları falan.Caner hep böyle yani hep defansi aksıyordu zaten ama diğer yönleri iyiydi.Hatta sezon başında asistleri çok ön plana çıkmıştı.Ama Fenerbahçe maçından sonra ne olduysa oldu birden her şey terse döndü.Taraftarın Caner'e bakış açısı Caner'in performansı falan.Ben anlamıyorum yani.Performans olarak evet ama Caner 1 yıl önce de böyle idi hırsı tavırları hakem ile ilişkileri dün de böyle.Ne değişti de 5 ay önce bağırına basan taraftar şimdi küfürler ediyor anlamıyorumAma bu defa çıkmaz.Çünkü sağ bek yedek yok iken her iki bek oyuncusunu da oynatmaz.Caner bir ceza alırsa büyük sıkıntı olur bize.
Ayrıca bu Medel olayı hocanın da karar değiştirebileceğinin canlı kanıtı bence.Adam defans düşünmem diyordu ama oynatıyor.Burada takdir etmek lazım. Aynı zamanda hoca yenilere taktı goygoyunun yalan saçmalıktan ibaret olduğunun da kanıtıdır.Oynatmıyorsa bir sıkıntı vardır demek.