Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum - Vodafone Park|Dizi Önerileri Film ekibinden dizi tavsiyelerini de alalım Daha önce izlediğim ve izlemekte olduğum favori birkaç dizim,aklıma geldikçe yazarım daha:
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bu forum da neden kimse Game of Thrones izlemiyor anlamiyorum Suan uzerine yok bence...GOTMarco PolovikingsHouse of CardsDevam ettigim diziler... Yerli olarak da Kardes Payi favorim
Kim diyo izlenmiyor diye Ben de boş geçmeyimBitmişlerden Dexter ve Breaking Bad dursun burda
Kardesimmmmmmm Khaleesi tartismasi yapmayacagiz ama di mi?
Tartışmaya açılması teklif dahi edilemez yazıyor
Yapma be Ben senin icin Sibel Kekilli'yi dusunmustum halbuki 9 Gun sonra vizyon da abi, sabirsizlik hat safha da...
Yok artık Catelyn Stark Oturumu Melisandreyle açarım
Ooo milf iyidir ahahahah
Kurtlar vadisi
Breaking bad'i 2. sezon finalini izlerken s1kildim biraktim, ben haric herkes efsane diyor dizi icin.. Prison Break gibi hosuma gitmedi o dizi de...
sana sarılmak istiyorum @Fatih .Benim kafadan birini buldum sonunda.3 sezon sıkıntıdan patlaya patlaya breaking bad izledim arkadaşların zorlamasıyla artık dayanamadım ve bıraktım neymiş efendim asıl olay 4. sezondan sonra başlıyormuş.Ula bir diziden keyif almak için 3 sezon sıkıntıdan patlamak mı gerekiyor
4. Sezon olayini hic duymadim... Izlemeye devam mi etsem acaba Lost herkese cok fazla sacma geliyor...Bence de oyleydi, mantik hatasi kayniyordu dizi mesela... Ama ben onun kadar surukleyici bi GOT gordum dizi olarak... 1 gun de 3 sezon bitirdim Lost'ta... Benim icin o da cok efsane bir dizidir