Ancelotti, guardiola gelse bu takımı değiştiremez diyor sonra gene gelip hoca eleştiriyorsunuz.. Adam hızlı hücum etmemiz, pas yapmamız oyuna hakim olmamız lazımdı diyor. Hayal kırıklığına uğradım diyor. Bu kadro yapısıyla kralı gelse hhücum oynatamaz bu takıma.. Her zaman diyorum önde basan her takım bizi rencide eder.. Buna karşı koyabilecek bir kadro yapısına sahip değiliz.. Daha yeni geldi yahu hoca 3.maçında ilk yenilgide hemen hoca eleştiriyorsunuz, şu takım ile adamın ne suçu var? 2 pas üst üste yapamayan her topu geri dönen, ağır, top tutamayan takım ile önde basan bir takıma ne yapabilir?
Ya bu olanlarin sorumlusu tabii ki Solskjaer degil eyvallah da gelen her antrenorun 4-2-3-1 oynayip ayni 11'le cikmasindan da gina geldi.
Ideal cozum olur demiyorum ama 2 yildir sonuc vermeyen formulu de bir zahmet denemeyelim artik.
Yeni birseyler deneyelim, olmazsa yine olmasin.
Mesela hic Semh-Mustafa cift forvet denedik mi? Bunu denemek yerine her maca sahada koyun gibi otlayan tek forvet Immobile cikiyoruz hala.
Mesela 3'lu formasyon denedik m? Sag stoper Svensson sag kanatbeki gidip gelen Rashica? Veya tek forvet arkasnda serbest Muci+ Rafa'yla kisa pasli teknik futbol?
Her mac kanatsiz cikmak yerine koy Yakup Arda'yi dene.
Kac mactir 2 tane solak stoperle cikiyoruz sag stoperimiz topu sol ayagina alana kadar mac bitiyor. Altyapida sag ayakli stoper kim varsa cikar koy iste.
Bu tur formulleri denemek yerine 2 senedir sonuc vermeyen kadro ve formasyonu hala deniyoruz. Artik mac izlemek icimden gelmiyor yine ayni oyunculari ve 4-2-3-1'i gorunce.