UEFA Avrupa Ligi 8. Maç FC Twente 1-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 8. Maç FC Twente 1-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 8. Maç FC Twente 1-0 Beşiktaş Tarih : 30.01.2025 Saat : 23:00 Stadyum : Grolsch Veste Hakemler : Szymon Marciniak - Tomasz Listkiewicz - Adam Kupsik - Wojciech Myc VAR : Tomasz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 8. Maç FC Twente 1-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 11524 defa] UEFA Avrupa Ligi 8. Maç FC Twente 1-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dikkatle izliyorum, Onur bir tane topu ileri oynamadı. Her maç aynı, topu her aldığında otomatikman geriye donuyir mal herif. Al birini vur ötekine

Biri esmer Svenson  diğeri beyaz Onur, ikisinde de iq belirtisi yok.

Çevrimdışı Savaş

Şu adamların aldığı maaş o kadar rahatsız ediyor ki beni. Bunlar gidene kadar ne maça gidiyorum ne alışveriş yapıyorum. Zerre katkım olmasın şunların aldığı maaşa. Belki dünyayı değiştirmez ama vicdanım rahatlar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Bu takımın ligde kalabilmesi için 4 galibiyete ihtiyacı var ben alabilirlermi çok emin değilim ve işin acı tarafı düşmek umurlarında bile olmaz

Çevrimdışı mellfred

rafa immo dahil tamamını sektirip tesisleri de klorokla yıkamadıkça bu takım paklanmaz

Çevrimiçi tolga1903

Abi beyin yok beyin şu takimda beyniyle futbol oynayan bir tane adam yok görerek pas atan ne yaptığını bilen kimse yok. Şu pas hatalarını şu anlamsız şeyleri yemin ediyorum süper ligde bile yapan başka takım yoktur bırak uefa'yı komple temizlenmeli bu takım şu salih uçan onur bulut svenson falan verilen paralara yazık gedson falan olmaz abicim defedin şu adamları artık belki daha iyi futbolcuya evrilirler ama bu forma altinda imkansız bu adamların olması.

Bir de şu takıma altyapıdan direk futbolcu çıkmasın artık gelmesin ben nefret ettim genç oyuncu fetişinden bu taraftarın önce bi gitsinler kiralık miralik oynasınlar demir ege gibi top oynamayı öğrensinler öyle gelsinler şu mustafa her girdiği maç salak salak faul yapip duruyor semih desen grekoremen güreşçi kafa yerde şunlarla mı başarıya ulasacaksın bi gönder artık olmuyor bu oyuncu grubundan defet ne halt yemeye geldin sen yönetim gibi

Çevrimdışı Mehmet57

Adali gibi modern futbol vizyonundan uzak, vasifsiz birini de baskan olarak getirenlere mustehak.

Çevrimdışı ferdi1903

60 dakikadan sonra oyunda olan 9 oyuncumuz geçen sene de oynayan Topçular mis bizde. Daha bişey söylemeye gerek yok herhalde. Köklü temizlik olmadı sürece hiç bişey değişmeyecek bunu anlayalim artik

Çevrimiçi Samet Ç

Adali gibi modern futbol vizyonundan uzak, vasifsiz birini de baskan olarak getirenlere mustehak.
öyle deme üç kere aday olup kaybetmiş sırası gelmiş başkan seçme kriterimiz bile artık başarısızlık :D

Çevrimiçi tolga1903

Bu takımın ligde kalabilmesi için 4 galibiyete ihtiyacı var ben alabilirlermi çok emin değilim ve işin acı tarafı düşmek umurlarında bile olmaz

Şöyle düşündüm sen böyle yazınca ads hatay falan yenemeyen bu takım kimi yener de 4 galibiyet alır şu çöplerle bilemedim haklısın valla

Çevrimdışı autopsy

Forumda epeydir yazmıyorum. Son yazdığım bir kaç mesaj Semih ile ilgiliydi. Bu kafayla giderse bir yol olmaz, öğrenmiyor yazmıştım. Maşallah güzel linçlemiştiniz. Zaman duygularını değil aklını kullananı her zaman haklı çıkarır. Tekrar söylüyorum, karar mekanizması kötü oyuncudan üst seviye oyuncu olmaz. Yeteneği her ne seviye olursa olsun, sonuç değişmez. Halen öğrenme vakti var ama ileri değil geriye gidiyor ne yazık ki.

Camiamızın başkanından, teknik heyetine, oyuncusundan taraftarına kadar akla ihtiyacı var. Ama bunun emareleri bile yok. Kalın sağlıcakla.

Çevrimiçi mayguntr

Normalde iki macta hocaya sallamaya asiri karsiyim ama bu mactan ben hocanin biletini kestim ben, beraberligin yuzde 10-20 yetecegi maca beraberlik kafasiyla cikan hocadan bize hoca olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Şöyle düşündüm sen böyle yazınca ads hatay falan yenemeyen bu takım kimi yener de 4 galibiyet alır şu çöplerle bilemedim haklısın valla
ads hataya gitmeye gerek yok san marino falan açamaz bu takım

Çevrimiçi tolga1903

Rashica musrati gedson svenson masuaku paulista immobile oxlade hatta rafa. Tamamı gitmeli. Onur bulut salih uçan tayyip talha feshedilmeli. Mustafa 3 5 yıl kiralanabilir semih direk satılmalı hangi salak alır bu durumunda bilmiyorum ama sat. Yok edilmeli bu takım daha bahtiyar falan saçma salak futbolcular yüzünden kendi takımından midesi bulanıyor milyonların necip falan geliyor daha ya. 5 devre arası gönder 15 yazın gönder defet şunları yönetim allahin varsa kurtar bizi
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2025, 01:28:50 tolga1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Normalde iki macta hocaya sallamaya asiri karsiyim ama bu mactan ben hocanin biletini kestim ben, beraberligin yuzde 10-20 yetecegi maca beraberlik kafasiyla cikan hocadan bize hoca olmaz.
hocanın maç planı berbattı kendisi hakkında görüşlerimde belli ama şu ortamda yine oklar hocaya dönerse işimiz var herkesin tek hedefi bu çöpleri göndermek olmalı bu takım temizlenmediği sürece kimi getirirsen getir maksimum olacak olan bu

Çevrimiçi gokhans

hoca ile alakası yok. Önde basan her takıma karşı bu duruma düşüyoruz. Oyuncu yapısı ve bu kondüsyon ile bu kadar oluyor malesef. Ole lik bir durum yok. Aynı baskıyı ajax’da samsun’da yapmıştı, önde basan her takım eziyor seni, baskıdan pasla çıkabilecek bir oyuncu grubunda yok, topu ilerde tutacak, top indirip dağıtacak santraforunda, kaçıracağın hızlı kanatlarında.. bunun için bilbao ve fener’i yenerken önde basan kekoların hakimiyetini izliyorsun maçlarda..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi mayguntr

hoca ile alakası yok. Önde basan her takıma karşı bu duruma düşüyoruz. Oyuncu yapısı ve bu kondüsyon ile bu kadar oluyor malesef. Ole lik bir durum yok. Aynı baskıyı ajax’da samsun’da yapmıştı, önde basan her takım eziyor seni, baskıdan pasla çıkabilecek bir oyuncu grubunda yok, topu ilerde tutacak, top indirip dağıtacak santraforunda, kaçıracağın hızlı kanatlarında.. bunun için bilbao ve fener’i yenerken önde basan kekoların hakimiyetini izliyorsun maçlarda..
Mert'in her topta zaman gecirmesinden nasil bir anlayisla ciktigimiz belliydi bence, olusturmadigi kadro icin hocaya cok yuklenmek istemiyorum ama Ole'nin eski karnesi de bu, buyuk maclarda hep aktif degil pasif anlayisla cikan bir hoca, manuda buyuk maclari boyle kazansa da sampiyon adayi hicbir zaman olamamasinin da nedeni buydu.

Çevrimiçi Necmi

nasıl yok daha dün basın toplantısında beraberliğe fitti hoca dün dedim beraberlik için oynatırsa yandık diye
nitekimde beraberliğe göre kurmuş takımı yatsın kalksın karşımızda takım olmadığına dua etsin yoksa fark yerdik
kazanmayı öğrenmekten bahsediyor ne öğrenmesi hiçmi izlememiş kimlere yenildiğimizi beşiktaş taraftarından takım kursa yenilmeyeceği takımlara bu takım yeniliyor. hoca bu kafada sezonu bile tamamlayamaz hiç hikaye okumasın kimseye yenik takımda kurtarıcı olarak kimi sokuyorsun adam ayağına gelen tüm topları geri oynadı bütün atakları sonlandırdı hata yapacağım diye ödü patlıyor kimse demedimi hocaya bunları
takıma aldığın oyunculara bak bunun adı çaresizliktir rafa çıkmazdı muçi çıkmazdı bu ikisini çıkartınca o maçı kazanamazsın ama kafasında öyle beraberlik olgusu vardıki bu oyuncuları beraberliğe karşı risk olarak gördü. yerlerine savunmacı oyuncuları aldı.
tabiki baştan aşağı hoca hatalı ama hatasını kabul ederim ben daha dün bir bugün iki kabul etmeyeceğim şey buna oyuncuları hiçmi anlatmadılar kendisimi tecrübe etmek zorunda yedirirler hocayıda bu oyunculara bu kafada
hoca suçlu elbette ama daha büyük suç yönetimde hocayı salıp sahaya hadi düzelt demekle olmuyor

Çevrimiçi Necmi

Mert'in her topta zaman gecirmesinden nasil bir anlayisla ciktigimiz belliydi bence, olusturmadigi kadro icin hocaya cok yuklenmek istemiyorum ama Ole'nin eski karnesi de bu, buyuk maclarda hep aktif degil pasif anlayisla cikan bir hoca, manuda buyuk maclari boyle kazansa da sampiyon adayi hicbir zaman olamamasinin da nedeni buydu.
bilbao maçındada böyle oynadık biz tek fark içerde oynamak ve birkaç oyuncu tribüne oynadığı için
bütün golleri kontradan attık 90 dakika kapandık şimdide aynısı olacak sandı ama bu takım deplasmanda adanayı bile yenemiyor içerde 5 lik yapacağımız tel avive deplasmanda yenildi bu takım

Çevrimiçi gokhans

nasıl yok daha dün basın toplantısında beraberliğe fitti hoca dün dedim beraberlik için oynatırsa yandık diye
nitekimde beraberliğe göre kurmuş takımı yatsın kalksın karşımızda takım olmadığına dua etsin yoksa fark yerdik
kazanmayı öğrenmekten bahsediyor ne öğrenmesi hiçmi izlememiş kimlere yenildiğimizi beşiktaş taraftarından takım kursa yenilmeyeceği takımlara bu takım yeniliyor. hoca bu kafada sezonu bile tamamlayamaz hiç hikaye okumasın kimseye yenik takımda kurtarıcı olarak kimi sokuyorsun adam ayağına gelen tüm topları geri oynadı bütün atakları sonlandırdı hata yapacağım diye ödü patlıyor kimse demedimi hocaya bunları
takıma aldığın oyunculara bak bunun adı çaresizliktir rafa çıkmazdı muçi çıkmazdı bu ikisini çıkartınca o maçı kazanamazsın ama kafasında öyle beraberlik olgusu vardıki bu oyuncuları beraberliğe karşı risk olarak gördü. yerlerine savunmacı oyuncuları aldı.
tabiki baştan aşağı hoca hatalı ama hatasını kabul ederim ben daha dün bir bugün iki kabul etmeyeceğim şey buna oyuncuları hiçmi anlatmadılar kendisimi tecrübe etmek zorunda yedirirler hocayıda bu oyunculara bu kafada
hoca suçlu elbette ama daha büyük suç yönetimde hocayı salıp sahaya hadi düzelt demekle olmuyor
Ancelotti, guardiola gelse bu takımı değiştiremez diyor sonra gene gelip hoca eleştiriyorsunuz.. Adam hızlı hücum etmemiz, pas yapmamız oyuna hakim olmamız lazımdı diyor. Hayal kırıklığına uğradım diyor. Bu kadro yapısıyla kralı gelse hhücum oynatamaz bu takıma.. Her zaman diyorum önde basan her takım bizi rencide eder.. Buna karşı koyabilecek bir kadro yapısına sahip değiliz.. Daha yeni geldi yahu hoca 3.maçında ilk yenilgide hemen hoca eleştiriyorsunuz, şu takım ile adamın ne suçu var? 2 pas üst üste yapamayan her topu geri dönen, ağır, top tutamayan takım ile önde basan bir takıma ne yapabilir?

Çevrimiçi kartalizma190399

Ancelotti, guardiola gelse bu takımı değiştiremez diyor sonra gene gelip hoca eleştiriyorsunuz.. Adam hızlı hücum etmemiz, pas yapmamız oyuna hakim olmamız lazımdı diyor. Hayal kırıklığına uğradım diyor. Bu kadro yapısıyla kralı gelse hhücum oynatamaz bu takıma.. Her zaman diyorum önde basan her takım bizi rencide eder.. Buna karşı koyabilecek bir kadro yapısına sahip değiliz.. Daha yeni geldi yahu hoca 3.maçında ilk yenilgide hemen hoca eleştiriyorsunuz, şu takım ile adamın ne suçu var? 2 pas üst üste yapamayan her topu geri dönen, ağır, top tutamayan takım ile önde basan bir takıma ne yapabilir?

Ya bu olanlarin sorumlusu tabii ki Solskjaer degil eyvallah da gelen her antrenorun 4-2-3-1 oynayip ayni 11'le cikmasindan da gina geldi.
Ideal cozum olur demiyorum ama 2 yildir sonuc vermeyen formulu de bir zahmet denemeyelim artik.
Yeni birseyler deneyelim, olmazsa yine olmasin.
Mesela hic Semh-Mustafa cift forvet denedik mi? Bunu denemek yerine her maca sahada koyun gibi otlayan tek forvet Immobile cikiyoruz hala.
Mesela 3'lu formasyon denedik m? Sag stoper Svensson sag kanatbeki gidip gelen Rashica? Veya tek forvet arkasnda serbest Muci+ Rafa'yla kisa pasli teknik futbol?
Her mac kanatsiz cikmak yerine koy Yakup Arda'yi dene.
Kac mactir 2 tane solak stoperle cikiyoruz sag stoperimiz topu sol ayagina alana kadar mac bitiyor. Altyapida sag ayakli stoper kim varsa cikar koy iste.
Bu tur formulleri denemek yerine 2 senedir sonuc vermeyen kadro ve formasyonu hala deniyoruz. Artik mac izlemek icimden gelmiyor yine ayni oyunculari ve 4-2-3-1'i gorunce.

Çevrimdışı Mustafa.B

kadro yapısı iyi olmasa da bu kadronun karşılığı bu değil. sorun önde baskı yemek de değil. sorunu hala taktik ve oyuncu kalitesinde aramak yanlış. bunu artık görmemiz lazım. solskjaer'i korumuyorum bu arada. yanlış bir seçim olabilir, ki şuan zaten öyle görünüyor ama temel sorun bunlar değil.

Çevrimiçi gokhans

kadro yapısı iyi olmasa da bu kadronun karşılığı bu değil. sorun önde baskı yemek de değil. sorunu hala taktik ve oyuncu kalitesinde aramak yanlış. bunu artık görmemiz lazım. solskjaer'i korumuyorum bu arada. yanlış bir seçim olabilir, ki şuan zaten öyle görünüyor ama temel sorun bunlar değil.
bu kadro yapısının tam olarak karşılığı bu. Önde agresif basan her takıma karşı istediğin taktik yada varyasyonla çık sonuç kaçınılmaz.. ajax, çok daha iyi zamanımızda çok daha ağırını yaptı resmen paramparça ettiler bizi, dün gs’ye yapamadılar çünkü adamlar her presten 3-4 pasla çıkıp hepbirlikte atağa kalkıyorlar. Bize önde basan samsun’da aynısını yaptı, biraz becerikli olsalar 4-5 atarlardı hemde sezon başıydı. 2 sol ayaklı stoperinle, ön liberonda musrati ile, forvette immobile, ortada pas özürlü gedson, yarım yamalak kanatlarla en fazla olacağın bu.. hoca da kabahatli diye diye yediniz hocaları.. Ne yapmalıydı mesela stoperleri, ortasaha çizgisine mi çekmeliydi? Çekeceksen rakip sahada, rakibin yaptığı gibi 6, 7 oyuncuyla agresip pres yapabilmelisin, topu aldığında da o sıkışmış dar alanda çok iyi paslaşarak, adam ekarte ederek, verkaç, arapasları ile hızlı hücuma çıkmalısın. Senin elindeki oyuncular 4e 4 yakaladığın anlarda bile en ufak preste kaleciye kadar dönen beceriksiz iq suz oyuncular.. 6 numaran  topsuz oyunda yok zaten 10 kişisin, beli dönmüyor, koşmuyor basmıyor alan kapatamıyor yetişemiyor, santraforunda yok ne semih ne immobile ne kaldı elde 9 kişi.. kanatlar ağır, gedson geçiş için ve topsuz oyunda süper hücumda necip den hallice yani geçmiş olsun. Hoca moca geçin onu gio’ya yazık oldu gördüğüm kadarıyla bir kaç transfer gelmez ise ole ye de yazık olacak..

Çevrimiçi Necmi

takımın kötü olması hoca yanlışına göz kapatmayı gerektirmiyor senin anlamadığın konu ben taktik oladak hoca falan eleştirmedim eleştirsem o konuya girecek çok şey var ama maç önü konuşmanda beraberlik yetiyor diye konuşursan sahadaki eşekleri gol atmaya oynatamazsın kazanabileceğin maçı bile çıkmadan kaybededsin twenti çok bastırmış hayır bastırnadı biz savunmadan çıkmadık arada çok fark var bizde oyuna girseydik bakalım gelebilecekmiydi üstümüze twenti yenebileceğimiz bir takımdı ama kafada en ufak galibiyet planı olmadan çıktık ne hoca ne oyuncu
Hocanın özeline gelince eleştirmiyorum ama bu hoca beşiktaşın hocası değil. Çok fazlada ömrü olmayacak beşiktaş yapısına uymayacak bu kadar yanlış bir seçim olmazdı biz sürekli yapıyoruz bunu

Etiketler: