2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

kartalizma190399, gokhans, Samet Demir, balkan-kartal, Serdar3444, Samet Ç, LORDBJK, Georgetown, COB, Kartal Ç, emre_1978, sozkul ve 106 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 634793 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bu sorloth haberini hangi gerizekalı çıkardı adam düzenli oynuyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yönetim maşallah her şeyi anında yalanlıyor ama Beckham gibi bir PR kaynağından faydalanmayi akıl edecek tek bir paylaşım yapmıyor.
Bravo iletişim ekibine, tabi öyle bir ekip varsa...

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim maşallah her şeyi anında yalanlıyor ama Beckham gibi bir PR kaynağından faydalanmayi akıl edecek tek bir paylaşım yapmıyor.
Bravo iletişim ekibine, tabi öyle bir ekip varsa...
Onda anlaşma varmış sanırım, firma ile eş zamanlı paylaşım yapılacakmış....
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

ROMA 🐺

Zeki Çelik’ten cikmak istiolar

via : skysport
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Renton

ROMA 🐺

Zeki Çelik’ten cikmak istiolar

via : skysport
Gsye itelerler onu bence
See you in another life,brother.

Selam millet. Epeydir tapatalktan foruma giremiyordum. Bi bakayım dedim, düzelmiş gidişatımız da pek iç açıcı olmayınca ne foruma bakasım ne de yazasım gelmedi epeydir.  Necmi abi ve eski ahali, tekrar merhaba.

Çevrimiçi gokhans

Gsye itelerler onu bence
zeki nedir yahu. Umut meraş’ın solak versiyonu, svenson’u hayatta kesemez. Osai boşa çıkıo ver cüzzi imza parası ve 2milyon civarı maaş, 3-4yıl arkana bakma.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

"belirli maç oynarsa sözleşmesindeki otomatik uzama maddesi" devreye girecek masuaku saçma bir maçta bile 11 oynuyor. Acaba yedek kalırsa veya kadroya alınmazsa otomatik uzar maddesi de olabilir mi bu muazzam sözleşmede sercan'a fırat'a sormak lazım en kötü ismail er açıklık getirsin bu işe.

Çevrimiçi Samet Ç

biz niye hala daha kullanmayacağımız oyunculara bile kupa maçında süre veriyoruz bir iki oyuncu kazandırmaya çalışın abi bari transfer yok ilk gitmesi gerekenler gitmiyor Kırklareli'ne karşı sol beke ortaya ve sağ kanata 2-3 tane altyapıdan oyuncu koyun kazanmaya çalışın inanılmaz kötü yönetiliyoruz öyle böyle değil

Çevrimiçi Kartal Ç

biz niye hala daha kullanmayacağımız oyunculara bile kupa maçında süre veriyoruz bir iki oyuncu kazandırmaya çalışın abi bari transfer yok ilk gitmesi gerekenler gitmiyor Kırklareli'ne karşı sol beke ortaya ve sağ kanata 2-3 tane altyapıdan oyuncu koyun kazanmaya çalışın inanılmaz kötü yönetiliyoruz öyle böyle değil

Dahası masuakuda maç sayısına göre sözleşme uzaması gibi bir opsiyon olduğu söylentisine karşı net bir açıklama yapılmadığı için insan daha bir tedirgin oluyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Dahası masuakuda maç sayısına göre sözleşme uzaması gibi bir opsiyon olduğu söylentisine karşı net bir açıklama yapılmadığı için insan daha bir tedirgin oluyor.
bir tek o kalsa tamamım atarsın yedeğe sıkıntı olmazda bunlar hiçbirini yollayamayacak üstüne birde Fati, Rıdvan falan çekecekler diye korkuyorum

Çevrimiçi Samet Ç

bir tek o kalsa tamamım atarsın yedeğe sıkıntı olmazda bunlar hiçbirini yollayamayacak üstüne birde Fati, Rıdvan falan çekecekler diye korkuyorum
bu arada Masuaku'nun 6 aylık maaşını verip gönderirsin ama öyle bir çaba da yok

Çevrimiçi Samet Ç

Gidip solskjaer falan getirmezler inşallah
hoca hakkındaki görüşüm sabit şunu yazdıktan 5 dakika sonra geleceği haberi çıkınca bir kaç zorlama olumlu bir şey yazayım dedim onu bile yazamamıştım başkan seçilirken kötünün iyisini seçiyoruz demiştim ama kötünün iyisi bile değil Adalı hoca seçimi berbat çıkan oyuncu isimleri Fati, Rıdvan, taraftar tepkisi yüzünden vazgeçilen Cengiz falan berbat tünelin sonunda hiç ışık yok

Çevrimiçi Necmi

Kulübümüzden Açıklama

Kulübümüzün profesyonel futbolcu Alexander Sörloth’la anlaşmaya vardığı iddiasıyla yazılı ve görsel basınla sosyal medyada paylaşılan haberler gerçek dışıdır.

Kulübümüzün söz konusu futbolcu için herhangi bir girişimi olmamıştır.

Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK
senin mesajı okuyup yalanlamadılarsa başka birşey bilmiyorum 😂

Çevrimiçi Samet Demir

senin mesajı okuyup yalanlamadılarsa başka birşey bilmiyorum 😂
😀😀😀😀

Çevrimiçi Samet Ç

Onur herhangi bir adam ve şuna yedek kalsın diyen var maaşı 500 binmiş altyapıdan çocuk çıkar koy 200 bin euro ver hiçbir şekilde sırıtmaz

Çevrimiçi Necmi

Onur herhangi bir adam ve şuna yedek kalsın diyen var maaşı 500 binmiş altyapıdan çocuk çıkar koy 200 bin euro ver hiçbir şekilde sırıtmaz
alt yapıdan koyduğun oyuncuda 200 bin euro çok 7 m yapıyor 16 17 yaşındaki çocuğa

Çevrimiçi Samet Demir

Murat Özen: "Çok büyük bir aksilik olmazsa Amir Hadziahmetovic geri dönüyor."

Çevrimiçi Akil Emre

Murat Özen: "Çok büyük bir aksilik olmazsa Amir Hadziahmetovic geri dönüyor."
Karakterli topçumuz gelsin, pasör orta sahamızı toparlar. Bunun dışında acil onur, senih, muçi, ox ve mariodan çıkabilirsek exrta bütçeyle yapılanmaya başlayabiliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Karakterli topçumuz gelsin, pasör orta sahamızı toparlar. Bunun dışında acil onur, senih, muçi, ox ve mariodan çıkabilirsek exrta bütçeyle yapılanmaya başlayabiliriz.
Muci den neden çıkıyoruz ki ?

Çevrimiçi Samet Ç

Kötü takımda en verimli oyunculardan biri olduğu için

Çevrimiçi gokhans

amir gelirken musrati yollamak nedir allasen.. Musrati'yi en çok gömenn benim ama ortada paslaşabileceği, anlaşabileceği amir gelecek madem niye yolluyorsun? amir musrati rafa ile deli gibi pas yapardı bu takım..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

amir gelirken musrati yollamak nedir allasen.. Musrati'yi en çok gömenn benim ama ortada paslaşabileceği, anlaşabileceği amir gelecek madem niye yolluyorsun? amir musrati rafa ile deli gibi pas yapardı bu takım..
Eski yönetimin aldığı oyuncuları elden çıkarıyorlar öncelikle. Mario, ox kalıyor Musrati gidiyor. Burada kimse bir futbol aklının olduğunu söylemesin bana.

Çevrimiçi Akil Emre

Bir maç iyi bir maç kötü isimlerden sıkıldım, yetenekli ve fark yaratabilen bir isim ama bizde tutmadı, piyasası iyiyken satıp potansiyelli başka isimlere yönelmek lazım. Bu tarz isimler ha oldu olacak derken sezon bitiyor, gerçi adamı çoğunlukla sol kanatta değerlendirip verimini düşürüyoruz. Yapı olarakta kırılgan takımı ateşleme özelliği yok, sil baştan gitme taraftarıyım, scout işine eğilmişken hocanın istediği isimler daha sağlıklı olacaktır.

Etiketler: