Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, kartalizma190399, Umutcan Kaya, Serdar3444, Sinan66, ulumemo, emre_1978, Kartal Ç, Monza, LORDBJK, Georgetown, o2bucak, zafkan, 38life, savaş altay, uno_bjk ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 163649 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

sözde böyle ama aynı anda gs mikautadze'ye 25 vermeye hazırlanıyor
pensilvani’dan  gelen mirası gömecekler oraya, takas falan gösterip uydururlar bir şey. Adamların maaş bütçesi 200milyon euro civarı, verdikleri uçuk bonservisleri geçtim bile, biz 60-70’i ödeyemiyoruz maaşda, şampiyonluk ve yayın geliri 2,4milyon euro. Böyle bir ortamda kimsede sesini çıkaramıyor siyasi baskı ve siyasi korkudan ama yeter arkadaş gs taraftarı hariç tüm kesim resmen futboldan nefret etti sinir hastası oldu. Ulan şu sanchez’i barış’ı apokerim torreira falan bizde olsa her birinin en az 8-10 sarı 2şer 3er kırmızısı olurdu bu oyunlarıyla. Gerçekten psikolojisi bozuldu futbol yüzünden ülke insanının..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/futbolarena/status/1878148082174488592?s=19

Apayrı bir rezillik şu tarif edilemez. Oynadığı takımlar da rize ve bodrum. Şu 2 takımın tüm futbolcularını topla bizim 3 4 topçu kadar falan anca para kazanıyodur. Dünyanın en ahlaksızca kurulmuş takımı bizim takım harcanan para aldığımız sonuca bakarak bu kadar kötü takım bu lige gelmedi.

Çevrimiçi Renton

TFF limitlerdeki %30 luk sapma payını iptal etmis.Tekrar hesaplanıyormus limitler
Dün gece alınan karar bu sabah iptal edilmiş...
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Demir

Dün gece alınan karar bu sabah iptal edilmiş...
:) sirk yemin ederim. Yabancı sınırı bir sene 6 olur bir sene sınırsız, bir sene 10, bir sene 12. Başka hiç bir yerde yaşayamazsın böyle birşeyi. Super ligdeki takımların transfer yasağı yemesi bile ayrı sıkıntı. Adil bir ortam olsa şu borçlar varken hiç bir takıma transfer yaptırmamak lazım. Ama adil bir lig yok. Adamlar her türlü çalıyor ses etmiyorlar. Yetmediği yerde de devlet desteğini alıyorlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Renton

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim scout işi ne oldu?
Sabır sabır. Zamanla oda olacak hoca da gelecek. Transferlerde. :) (İyi adamlar alınırsa ben 1 ay sabretmeye razıyım.)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Bizim scout işi ne oldu?
dortmund'da çalışan bir abimiz gelcekmiş sözleşmesini feshetmeyr çalışıyormuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Renton

Dün 2015 ten bu yana evimizde ceza sahamıza rakibin en çok girdiği maç olmuş (42).Bunu yapan da çok yüksek ihtimal küme düşecek Bodrumspor.Görünen köy kılavuz istemez 2 iç saha maçında samsun-bilbao çok kötü oyunlar ve skorlar bizi bekliyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizim scout işi ne oldu?

Eduard Graf diye birine teklif yapmışız.

Çevrimiçi Samet Demir

Eduard Graf diye birine teklif yapmışız.
Linkedin da birisi sormuş ona. Adamda yalanlamış böyle birşey yok demiş.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/bosunatiklama/status/1878475644788433056

Ts bankalar birliğinden çıkınca limit konusunda şaha kalkmış.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/bosunatiklama/status/1878475644788433056

Ts bankalar birliğinden çıkınca limit konusunda şaha kalkmış.

harcayacagimizdan değil de şu limit hesaplamanin matematiğini çok merak ediyorum.

Çevrimiçi levitate

harcayacagimizdan değil de şu limit hesaplamanin matematiğini çok merak ediyorum.

TFF'nin belirlediği Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Tallimatı'nda "Kulüplerin Takım Harcama Limitlerinin Belirlenmesi" başlıklı 89. Madde'de yer alan veriler şöyle:

Gelir Kalemleri

Gişe gelirleri
Sponsorluk ve reklam gelirleri
Yayın gelirleri
Ticari faaliyet gelirleri
UEFA gelirleri
Diğer faalyet gelirleri
Transfer gelirleri
Duran varlık satış kârı
Duran varlık değerleme farkları
Gider ve Maliyet Kalemleri

Ürün satış maliyetleri
Futbolcu / Teknik kadro / Menajer ücret giderleri
Diğer personel ücret gideri
Diğer faaliyet giderleri
Transferlere ilişkin giderler
Finansman giderleri
Kulüplerin Takım Harcama Limitleri, TFF’ye sunulacak finansal tablolar doğrultusunda gelir, gider ve maliyet esasları dahilinde oluşturulan yeni sezon bütçesi baz alınarak aşağıdaki iki yöntem ile hesaplanıyor:

Yöntem: Gelir Gider farkı üzerinden hesaplama yöntemi
Yöntem: Net Borç / Net Faaliyet Gelir Rasyonu üzerinden hesaplama yöntemi

gs ve fb'nin her yerden para akıtması, ts'nin bir şekilde bankalar birliğinden çıkmasını düşünürsek bizim son 7-8 yıldır ne kadar salakça yönetildiğimizin bir kanıtı daha
bipbipbupbup

Çevrimiçi Serdar3444

Kusura bakma ama tamamen milliyetci duygularla yaziyorsun bana kalirsa.
Basarisiz hocalari yazarken yabancilari tam siralamissin, ama Sergen ve Senol'un adini anmamissin bile.
Halbuki yabancilar birsey katmisken Sergen ve Senol hicbirsey gostermedi, en buyuk enkazi da onlar birakti.

V. Ismael bizim icin yeterlydi diyemem. Ama bu adamin gordugu destek Sergen ve Senol'un ceyregi degildi. Destegi gectim, adama kostek olmak icin herseyi yaptilar.
Bugunlerde ben oyuncu ismi vermem vebalini alamam diyen Firat Gunayer o gunlerde bu takim 3'lu oynamaz diyip duruyordu. Oyle bir baski ortami olusturdu ki menfaatci saksakcilar, daha sezon baslamadan hazirlik maci adamin olum kalim maci oldu. Bu arada son 5 sene en iyi, Besiktas gibi oynadigimiz topu da V. Ismael oynatti. Ta ki Alanya macinda hakem bizi catir catir dograyana ve buna sessiz kalana kadar. Biraktigi takimda da liderin 5 puan gerisinde enkaz olmayan, fiziksel olarak tas gibi haldeydi. Sonra inatci'nin biri geldi Saiss'i kusturdu, Weghorst'u kacirdi, takimi fiziksel olarak bitirdi vs.

Bilic icin de birsey katmadi zarar vermedi demek ayip. Winner degildi, derbi kazanamiyordu, cesaretli degildi bunlara eyvallah. Ama enkaz degil, tas gib sampiyon olacak takim birakti. Zaten vasat kadro'yla 2 sene son haftalara kadar yarista kaldik. Taktik ve organizasyon olarak birak ligi, Premier League takimlariyla kafa kafa'ya oynayacak takim olusturdu. Tottenham'la kafa kafa'ya bile oynamadik deplasmanda ezdik, Arsenal bize karsi CL'ye zar zor ecel terleri dokerek girdi.

Gio'dan beklentim buyuktu, bekleneni veremedi. Hicbirseyde sucu olmasa bile bu olanlara karsi cikmadi sesini cikarmadi diye bile suclu'dur. Ama yoneticilerin birbirine iftira attigi karaladigi ortamda kendisine yonetilen suclamalar ne kadar dogru benim kafamda soru isaret. Gecmis takimlarina da bakiyorum, Immobile'ye olur diyecegini hic zannetmiyorum. Joao Mario'yu saymiyorum bile. Ama tabii ki menfaatci gazeteciler cok sevgiil Samet'leri vs zarar gormesin diye asla Gio'yla roportaj yapmaz, yapmayacak. Insallah Hollanda basinina bir gun olup bitenleri anlatir da gercekler ortaya cikar.

Sergen ve Senol enkaz birakti. Fiziksel olarak tukenmis, taktik-organizasyon anlaminda sifir, kasim'da havlu atmis takim biraktilar. Avrupa sonuclari rezaletti. Ama onlari saymamissin nedense.

Ben isin yerlisinde yabancisinda degilim. Tamamen liyakate bakiyorum. Duygusal bakamam, bakmaya gerek de yok. Gelecek antrenor sirf zamaninda iyi topcuydu diye tercih edilmesine gerek yok, sacmalik. Antrenorlukle futbolculuk arasinda korelasyon yok. Klopp, Mourinho sifirdi futbolcu olarak. Simeone, Guardiola tamamen 0 olmasa da world-class seviyesinde topcu degildi. Ama antrenor olarak neler yaptilar gorduk. Bir de Maradona var mesela.
O yuzden Ibrahim Uzulmez'in, Mehmet Ozdilegin futbolculuk donemlerine atifta bulunmaya gerek yok, konuyla alakasi yok. Besiktas'lilik arti olur, ama ana kriter asla olmaz.
Yerli iyiyse liyakat sahibiyse buyursun gelsin, ama o klasta yerli maalesef yok gibi birsey. Bize gelecek yerli 2-3 farkli Anadolu takiminda birseyler ortaya koyup basarili olmus olmasi lazim. Ibrahim Uzulmez her yerden kovuldu, Super Lig'de takim bile bulamiyor. Mehmet Ozdilek keza oyle, artk tercih bile edilmiyor. Anadolu takimlarinin ciddi'ye almadigi adamin Besiktas'ta isine ne? Teknik direktor'luk olarak da futbol direktor'u olarak da. Mehmet Ozdilek Anadolu takiminda futbol direktoru olarak birsey insa edip ispat etti mi ki bu role uygun bulunsun? Ingiltere'de gordugu stajlari bu kadar buyuteceksek bir de begenmediginiz Gio kimlerin yaninda staj yapmis ona da bakin bir zahmet.
Ben Okan Buruk'u isterdim acikcasi, ama elimizden kacti. Yerli'ye gideceksek Cagdas ve I. Palut disinda opsiyon gormuyorum, ki onlar bile kismen soru isareti benim gozumde.

Adi gecen yerlilerin tamaminin yerine Bilic'i tercih ederim. 2.5 sene belki bizi sampiyon yapamaz, ama biraktiginda fiziksel olarak tas gibi bir takim, saglam bir organizasyon ve sampiyon olacak bir temel birakarak gider.

Kusura bakmıyorum tabiki, kendi yazdıklarına kendin muhalefet etmişsin😀, o yüzden yazdıklarını bir daha okumanı ve bazı konularda kanaat oluşturmanı tavsiye ederim.
Şenol ile Sergen'i aynı kefeye koymuşsun ve birlikte değerlendirmişsin, uzaktan yakından alakaları yok. ikiside hiçbir şey yapmadı, Avrupa'da sıfır çektiler ama Biliç Avrupa takımlarıyla  müthiş maçlar çıkardı ve Taş gibi takım bıraktı demişsin. Doğruları yanlışlara katınca senin doğrularınında bir değeri olmuyor. Doğruya doğru, yanlışa yanlış, eksiğe de eksik demeliyiz. ..
Bu arada kimse ne Biliç'e ne ismael'e ne de Giovanni'ye köstek olmadı. Bu artık hayal dünyasında azıcık haşhaşla yolculuk olmuş. Ama Şenol'a dibine kadar köstek oldular. Resmen furya başladı. Lucescu'nun içinden geçtiler. Sergen bir sene daha başarılı olsaydı onuda harcarlardı ama kendi kendini imha etti.
Şenol'un gelmesini istemem, o defter kapandı ama adam başarılıydı, Avrupa'da sıfır çekmedi, aksine rekor kırdı, gurur duyduk, burada da başarısız olmadı, şampiyonluklarını görmezden mi gelelim. . Puan ortalaması da oynattığı futbolda gayet iyiydi. Hatta Beşiktaş tarihinin futbol ve yönetim olarak en baskın olduğu dönemlerden birini yaşadık. Ama iyi bir yönetim ve iyi bir futbolcu grubu vardı, bütün bravoları ona vermem, veremem. Zaten adamı da sevmiyorum. Ama başarılı, gerçek bu. Şenol'un Yanlışları oldu, nasıl doğrularını Orman'da gördüysek, yanlışlarını da çebi ve ekibiyle gördük. Orman gibi bir Başkana denk gelmese belki başarılı olamazdı da ama oldu. Hemde baskın bir oyunla. Bitti gitti. Şenol'un hakkı Şenol'a ama inşallah bir daha gelmez.
Sergen'den de nefret ederim ama oda başarılı oldu, hemde bayağı bayağı kötü bir kadroyla. Avrupa'da sıfır çekti ama o kadrodan ne bekliyorduk ki? Çebi ve ekibinin futbol mantalitesi ile bile çekirge'yi bir kere sıçrattı mı? evet birşeyler yaptı. Sergen'in sağı solu önü arkası bu. Güvenemezsin. Oyun aklı iyi mi iyi. Hepsi bu.  Gelse gene başarılı olur mu olur. Ama aynı konsantrasyon kaybını gene yaşar.Gitsin konsantre bir şekilde feneri çalıştırsın.

Biliç ise tam bir looser. Oyuncu değişikliklerinden oyun kurgusuna, motivasyon kabiliyetinden iletişime kadar bir sürü ciddi eksisi vardı. Hiçbir başarısı yok, Avrupa'da başarılı maçlar çıkardı evet sonuca gidebildi mi?Hayır! Ne yaptı yani? aynı takımla burada ne yaptı? tüm kariyerinde ki tek ama tek başarı işte buydu. Bu arada herkes takımı Biliç kurdu diyor ama Takımıda o kurmadı, Fikret Orman himayesinde Samet kurdu,  Fikret Orman himayesinde ve desteğinde Biliç üstüne kat çıktı. Ama kalsaydı bir kat daha atabilir miydi, hiç ama hiç zannetmiyorum. Sonuçta Şenol kaymağını yedi ya; Kendiside bizden sonra Westham  yaptı da ne oldu. Gene looser gene looser. Adı geçiyor müteessir oluyorum hatta korkuyorum.
V. Esmael'i beğenmeye de ne diyim şimdi. Bize futbolcu lazım, atlet delğil, sürekli sakatlanan, koşmaktan ikinci yarıda dilleri dışarı çıkan maçı çıkaramayan 100 metre koşucularını biz ne yapalım. Azıcık vizyonu olan bu kadar koşan takımın ikinci yarı cortlayacağını bilir. Ha, hadi bilmiyorsun, gördüğünde de mi anlayamıyor musun Esmailcim, anlayamıyordu. Takımın koşusu bitince baktın cortluyor, sakatlıklar geliyor ortada bir sıkıntı  var, azıcık düşünürsün, anlar ve birşeyler yaparsın değil mi? Bir türlü olmadı!!! Allah yolunu açık ama bizden uzak etsin. Ama o yollar aslında hep çıkmaz yol.
İbrahim Üzülmez'in adını ben hiçbir yerde geçirmedim. Çok severim ama istemem.
 Mehmet Özdilek'i sıfır bütçelerle girdiği takımlarda liderliğe oynayan bir top oynatmadığı için eleştirmenizi, bu kadar başarılı sonuçları olmadığı için istememenizi  de anlarım, kabul ederim. Haklılık payınızda var. Ama madem orada ışık yok, saydığınız adamlarda var mı? Yok. Özdilek'in zaten hoca olarak bize geleceği de yok.
Kovac gelirse de tarih tekerrür eder, oda aynı hataları yapar tazminatını alır, biz gene üzülürüz.

Yani Biliç'in, İsmael'in, Giovanni'nin bize ne oynattığını gördük. Ne top oynatabildiler, ne oyunu okuyabildiler, ne çözüm üretebilirler. Yolları açık olsun ... Ama lütfen uzak olsun...beğenilecek, savunulacak birşey yapmadılar.
 Eyvallah iklimde önemli, futbolcu grubuda ya da başkanın vizyonuda ama bizde iklim zaten çoğu zaman sonbahar, kış.

Adalı ve ekibini de şimdilik bilmiyoruz, sadece ümit ediyoruz, inşallah iyi çıkarlar.
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2025, 08:03:54 Serdar3444 ]

Çevrimdışı Akil Emre

Merakla hamlelerimizi bekliyorum. Ortada ne teknik adam ne scout şefi ne de transfer var. Umarım beklediğimize değecek isimler gelir. En önemlisi de elimizdeki oyunculardan kaçından çıkabileceğiz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Kusura bakmıyorum tabiki, kendi yazdıklarına kendin muhalefet etmişsin😀, o yüzden yazdıklarını bir daha okumanı ve bazı konularda kanaat oluşturmanı tavsiye ederim.
Şenol ile Sergen'i aynı kefeye koymuşsun ve birlikte değerlendirmişsin, uzaktan yakından alakaları yok. ikiside hiçbir şey yapmadı, Avrupa'da sıfır çektiler ama Biliç Avrupa takımlarıyla  müthiş maçlar çıkardı ve Taş gibi takım bıraktı demişsin. Doğruları yanlışlara katınca senin doğrularınında bir değeri olmuyor. Doğruya doğru, yanlışa yanlış, eksiğe de eksik demeliyiz. ..
Bu arada kimse ne Biliç'e ne ismael'e ne de Giovanni'ye köstek olmadı. Bu artık hayal dünyasında azıcık haşhaşla yolculuk olmuş. Ama Şenol'a dibine kadar köstek oldular. Resmen furya başladı. Lucescu'nun içinden geçtiler. Sergen bir sene daha başarılı olsaydı onuda harcarlardı ama kendi kendini imha etti.
Şenol'un gelmesini istemem, o defter kapandı ama adam başarılıydı, Avrupa'da sıfır çekmedi, aksine rekor kırdı, gurur duyduk, burada da başarısız olmadı, şampiyonluklarını görmezden mi gelelim. . Puan ortalaması da oynattığı futbolda gayet iyiydi. Hatta Beşiktaş tarihinin futbol ve yönetim olarak en baskın olduğu dönemlerden birini yaşadık. Ama iyi bir yönetim ve iyi bir futbolcu grubu vardı, bütün bravoları ona vermem, veremem. Zaten adamı da sevmiyorum. Ama başarılı, gerçek bu. Şenol'un Yanlışları oldu, nasıl doğrularını Orman'da gördüysek, yanlışlarını da çebi ve ekibiyle gördük. Orman gibi bir Başkana denk gelmese belki başarılı olamazdı da ama oldu. Hemde baskın bir oyunla. Bitti gitti. Şenol'un hakkı Şenol'a ama inşallah bir daha gelmez.
Sergen'den de nefret ederim ama oda başarılı oldu, hemde bayağı bayağı kötü bir kadroyla. Avrupa'da sıfır çekti ama o kadrodan ne bekliyorduk ki? Çebi ve ekibinin futbol mantalitesi ile bile çekirge'yi bir kere sıçrattı mı? evet birşeyler yaptı. Sergen'in sağı solu önü arkası bu. Güvenemezsin. Oyun aklı iyi mi iyi. Hepsi bu.  Gelse gene başarılı olur mu olur. Ama aynı konsantrasyon kaybını gene yaşar.Gitsin konsantre bir şekilde feneri çalıştırsın.

Biliç ise tam bir looser. Oyuncu değişikliklerinden oyun kurgusuna, motivasyon kabiliyetinden iletişime kadar bir sürü ciddi eksisi vardı. Hiçbir başarısı yok, Avrupa'da başarılı maçlar çıkardı evet sonuca gidebildi mi?Hayır! Ne yaptı yani? aynı takımla burada ne yaptı? tüm kariyerinde ki tek ama tek başarı işte buydu. Bu arada herkes takımı Biliç kurdu diyor ama Takımıda o kurmadı, Fikret Orman himayesinde Samet kurdu,  Fikret Orman himayesinde ve desteğinde Biliç üstüne kat çıktı. Ama kalsaydı bir kat daha atabilir miydi, hiç ama hiç zannetmiyorum. Sonuçta Şenol kaymağını yedi ya; Kendiside bizden sonra Westham  yaptı da ne oldu. Gene looser gene looser. Adı geçiyor müteessir oluyorum hatta korkuyorum.
V. Esmael'i beğenmeye de ne diyim şimdi. Bize futbolcu lazım, atlet delğil, sürekli sakatlanan, koşmaktan ikinci yarıda dilleri dışarı çıkan maçı çıkaramayan 100 metre koşucularını biz ne yapalım. Azıcık vizyonu olan bu kadar koşan takımın ikinci yarı cortlayacağını bilir. Ha, hadi bilmiyorsun, gördüğünde de mi anlayamıyor musun Esmailcim, anlayamıyordu. Takımın koşusu bitince baktın cortluyor, sakatlıklar geliyor ortada bir sıkıntı  var, azıcık düşünürsün, anlar ve birşeyler yaparsın değil mi? Bir türlü olmadı!!! Allah yolunu açık ama bizden uzak etsin. Ama o yollar aslında hep çıkmaz yol.
İbrahim Üzülmez'in adını ben hiçbir yerde geçirmedim. Çok severim ama istemem.
 Mehmet Özdilek'i sıfır bütçelerle girdiği takımlarda liderliğe oynayan bir top oynatmadığı için eleştirmenizi, bu kadar başarılı sonuçları olmadığı için istememenizi  de anlarım, kabul ederim. Haklılık payınızda var. Ama madem orada ışık yok, saydığınız adamlarda var mı? Yok. Özdilek'in zaten hoca olarak bize geleceği de yok.
Kovac gelirse de tarih tekerrür eder, oda aynı hataları yapar tazminatını alır, biz gene üzülürüz.

Yani Biliç'in, İsmael'in, Giovanni'nin bize ne oynattığını gördük. Ne top oynatabildiler, ne oyunu okuyabildiler, ne çözüm üretebilirler. Yolları açık olsun ... Ama lütfen uzak olsun...beğenilecek, savunulacak birşey yapmadılar.
 Eyvallah iklimde önemli, futbolcu grubuda ya da başkanın vizyonuda ama bizde iklim zaten çoğu zaman sonbahar, kış.

Adalı ve ekibini de şimdilik bilmiyoruz, sadece ümit ediyoruz, inşallah iyi çıkarlar.

Sadece Avrupa'da degil, genel olarak ikisi de birsey yapmadi. Senol Gunes'in ilk donemini ayri tutuyorum, bahsettigim ikinci donemi.
Sergen doneminde kazandigimiz sampiyonlugu da ilahlastiriyoruz (basarili dedin), ama berbat otesi bir GS ve FB'ye karsi 1 golle kazanilmis bir sampiyonluk oldugu gercegi degismiyor.
Ertesi sene de zaten Avrupa ve ligde hocalik kalitesi ortaya cikti.
Valerien Ismael'e daha nasil kostek olunsaydi bilemedim. Adamin oynattigi formasyondan tut kiyafetine kadar elestirildi, Sampdoria hazirlik macini olum kalim maci yapacak seviye'de elestirdiler adami.
Alanya maci son 10 yil tarihimizin en kotu hakem yonetimli maciydi, yonetimden kimse cikip konusmadi, gazeteciler agzini acmadi. Goz gore gore durdurulduk.
Avrupa'da sonucla kastin ne bilmiyorum. Avrupa Ligi'nde baya ilerledik, Tottenham'i geride biraktik, Liverpool'u eledik, Arsenal'i elimziden kacirdik, adam o vasat kadro'yla ne yapacakti?
Avrupa Ligini kazanamadi diye sonuca gitmemis sayilyiorsa Senol Gunes'in o tek senesini de sayma o zaman, o sene de Sampiyonlar Ligini kazanamadik haliyle. Karsimizda cikan ilk top seviyedeki takimdan 5 yiyip elendik.
Asil sen dogru okumuyorsun bence. Valerien Ismael'i kimsenin begendigi yok, hatta yeterliligi gayet tartisilir diyorum, ama birsey katmadi demek abarti diyorum sadece. Valerien Ismael'in takimi da Bilic'in takimi da su son 2 seneki takimlardan hem cok daha ucuz hem kat kat derli toplu takimlardi.
Mehmet Ozdilek'i sifir butceyle liderlige oynamadi diye elestirmiyorum. Yonettigi 7-8 takimda 1'i haric 2. seneyi gorecek isigi vermedi, onca takimdan birinde bile akilda kalacak futbol veya iyi bir sonuc (top 8) alamadi diye elestiriyorum.
Anadolu takimi hocasiysan en azindan akilda kalmis birseyler yapmis olmalisin. Oyun olarak uyku getirse de A.Avci Basaksehir'i, A. Kocaman Konya'si, E. Yanal Ankaragucu ve Genclerbirligi'si, Nurullah Saglam Antep'i diyince herkesin aklinda birseyler canlaniyor.
Bunu bile yapamamissan Besiktas'ta isin ne.

Kovac da bence yanlis tercih olur, bize uygun futbolu oynatmiyor. I. Uzulmez, M. Ozdilek (hangi rolde olursa olsun) facia olur.
Bilic'in gecis donemi hocasi olarak gelmesini isterim. Adi gecen diger hocalari istemem.
Sergen ve Senol bize uzak Allah'a yakin olsun, mumkunse bir daha kulubun kapisinin onunden gecmesinler.

Çevrimiçi kartalizma190399

Merakla hamlelerimizi bekliyorum. Ortada ne teknik adam ne scout şefi ne de transfer var. Umarım beklediğimize değecek isimler gelir. En önemlisi de elimizdeki oyunculardan kaçından çıkabileceğiz.

Bana kalirsa hic acele etmesinler. Panik transferlerin ne kadar zarar verdigini gecen sene gorduk zaten.
Adali da dedi zaten sosyal medya gazina gelmeyecegim diye.
Acele etmesinler, zaten bu sene kayip yil, ciddi hedef falan da kalmadi.
Niye bu saatten sonra bizle gelecegi oyuncular tercih edilmiyor onu da anlamiyorum zaten.

Çevrimiçi tolga1903

Süreç tıpkı hasan arat dönemi gibi ilerliyor. Onlar da "ince eleyip sık dokuyoruz tüm olumlu olumsuz yönlerini değerlendiriyoruz kulübümüze en yakışan hocayı getireceğiz bla bla" konuşup fernando santos gibi bir enkaz getirmişti. Bugün aynı süreci yaşamamızın temel bir nedeni var kimse bu takıma hoca olmak istemiyor. Hoca öğütücü bir camia haline geldik, kadromuz kötü ve en önemlisi de para yok. Sergen yalçınlar arda turanlar çağdaş atanlar normal zamanda üzerine atlar bu kulüpte hocalık yapmak için şimdi ise aklının köşesinde bile yok bunların gelmek. Dünkü çağdaş atan röportajı o konuşmasındaki çiğlik hep kulübün içinde bulunduğu durumun tezahürü.

Velhasıl serdal adalı yok scout getircem yok en iyi hocayı bulcam laflarını bir kenara bırakıp mevcut hocayla sezon sonuna kadar devam edeceğini açıklasın. Limiti de yok zaten doğru düzgün şu kadrodan isim önemsiz hangi yabancıyı gönderirse başarı saymalı ve giden kim olursa olsun kanat oyuncusu alsın şu takıma.

Çevrimiçi blackeagle35

Trabzonspor’un limitinden sonra Camianın önceliğinin bankalar birliği anlaşmasından çıkmak olması gerektiği anlaşılmıştır herhalde. Yönetim hiçbir şekilde aksiyon almadı 2 haftada. Sponsor hazırdı ortada yok, şef scout çalışmaya başlamıştı ortada yok, teknik direktör planı hazırdı ortada yok. Süre tanınmasına tanınsın lafım yok ama kaybedecek bekleyecek zaman da yok artık. Serdar hoca ile sezon tamamlanacaksa falan hiç transfer yapmayın. Gönderebildiğinizi gönderip geçin. Yıllardır başkanlık için uğraşan birinin umarım planı vardır.

Çevrimiçi Renton

İstemediğimiz Kovac bile reddetmiş :))  Topraktepeyle mayısa kadar gitmeye gidiyor iş.

Çevrimiçi ulumemo

Sabır sabır. Zamanla oda olacak hoca da gelecek. Transferlerde. :) (İyi adamlar alınırsa ben 1 ay sabretmeye razıyım.)
Ben değilim

Çevrimiçi Samet Demir

İstemediğimiz Kovac bile reddetmiş :))  Topraktepeyle mayısa kadar gitmeye gidiyor iş.
Gio'yu göndermeyecektik. Sergenin kabul etmediği ortama yabancı hoca çekmek çok zor.

Çevrimiçi gokhans

Gio'yu göndermeyecektik. Sergenin kabul etmediği ortama yabancı hoca çekmek çok zor.
ulan parasını ödemişin tüm ekibiyle çalışıyor.  Madem göndereceksin anlaş biriyle öyle yolla, yada anlaşamadın sezon sonuna kadar o götürsün.. ki keza yönetim ve futbolcular dahil en suçsuz gio’ydu. Sezon başı canavar gibi olan takım iç çatışmalardan, kavgalardan, gruplaşma ve maaşların ödenmemesinden bir anda çöktü. Bu ortamda prime lucescu olsa ne farkeder yani kralı gelse bu takım cortlar… gio’nun son haftalarında bazı oyuncular paralarını alamadıkları için oynamak, oyuna girmek istemediler, adam baş kaldıran oyunculara izin vermek zorunda kaldı ve tüm basın gio eleştirdi. Ve adam hiç içeride yaşananları yansıtmadı, kovulduğundada sessizce çekti gitti..
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2025, 23:16:17 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

ulan parasını ödemişin tüm ekibiyle çalışıyor.  Madem göndereceksin anlaş biriyle öyle yolla, yada anlaşamadın sezon sonuna kadar o götürsün.. ki keza yönetim ve futbolcular dahil en suçsuz gio’ydu. Sezon başı canavar gibi olan takım iç çatışmalardan, kavgalardan, gruplaşma ve maaşların ödenmemesinden bir anda çöktü. Bu ortamda prime lucescu olsa ne farkeder yani kralı gelse bu takım cortlar… gio’nun son haftalarında bazı oyuncular paralarını alamadıkları için oynamak, oyuna girmek istemediler, adam baş kaldıran oyunculara izin vermek zorunda kaldı ve tüm basın gio eleştirdi. Ve adam hiç içeride yaşananları yansıtmadı, kovulduğundada sessizce çekti gitti..
Yeni gelecek hocanın işi de zor. Takıma antrenman yaptıracak, kadro kuracak, saha içi ve saha dışı çalışacak, maç sonunda gazeteci, hakem falan aklına ne gelirse hepsine ayar verecek. Maaş ödenmiyorsa oyuncuları gazlayacak. Yani adam işi olmayan herşeyi yapıp işi olan şey eksik oldu diye de taraftar onu eleştirecek.

Etiketler: